چین: حتی به قیمت جنگ جهانی سوم هم از ایران حمایت می‌کنیم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1656 بار
سپاس‌های دریافتی: 576 بار

Re: چین: حتی به قیمت جنگ جهانی سوم هم از ایران حمایت می‌کنیم

پست توسط Thundertomcat »

Mr.Amirhessam نوشته شده:
Thundertomcat نوشته شده:میشه چند نمونه از این مرغ همیشه یک پا را نام ببرید ؟

مثلا ما جنایات روسها رو در ایران نادیده بگیریم و فقط به امریکا ایراد بگیریم .
2- اینکه ببینیم تعدادی از جزایر ژاپنی پس از جنگ جهانی دوم هنوز هم در اشغال کمونیستها هستند و ما اونها رو نبینیم و به افغانستان نگاه کنیم و امریکا رو اشغالگر واقعی ببینیم .
3- اینکه ما بگیم این امریکا بود که ناامنی رو برای افغانستان اورد در حالی که قبلا ژنرال برژنف چنین کاری رو با افغان ها کرد و ما نباید اونها رو ببینیم .
4- اینکه روسها به خاطر نیروگاه بوشهر کلی حق ملت رو خوردند بعد بگیم این امریکا بود که در زمان شاه حق مردم رو پایمال می کرد .
بازم بگم ....

با سلام
جای دیگر نبود از ان نمونه بیاورید؟!

شما که از دانش و اطلاعات بالایی برخوردار هستید لطفا خیانات روسیه و چین را به کشور عزیزمان ایران پس از انقلاب بیان کنید و در مرحله بعد جنایات و خیانت های امریکا را!! بعد هر دو را در کفه ترازو قرار دهید و خودتان کلاهتان را قاضی کنید.

کسی که خود را به خواب زده نمی توان بیدار کرد،هر چند روسیه ، چین و امریکا برای ما فرقی نمی کند! ما پیرو انقلاب اسلامی در کشوری به بزرگی ایران هستیم که شعارش:

نه شرقی و نه غربی است

حرفهای قشنگ قشنگ می زنی امیر حسام !
به نظرت این مواردی رو که گفتم اگه جنایت نیست ، پس چس هست ؟ مثلا لطف و کرم پوتین کمونیست به ژاپن یا افغانستان ! یعنی پوتین کمونیست این قدر دلسوز شده !
کدوم کشور بود که حتی حاضر به دادن سیم خاردار به ایران نبود در طی دوران جنگ ؟
کدوم کشور بود که خداخدا می کرد تا شاه سقوط کنه تا بلکه از دست جنگ طلبی های شاه و مخصوصا F-14 هاش راحت شه ؟
حال که شاه سقوط کردش ، نظرش در مورد دولت جدید چه بودش ؟ دوست و دلسوز ؟ اگه دوست بود چرا هم نوا با عراق شد ؟ چرا با صدام دست به یکی کرد و کلی جنگ افزار به هش داد تا بزنند تو سر ملت ایران ؟ اگه هم دلسوز بود پس چرا این همه وقت برای نیروگاه اتمی بوشهر گذاشت ؟
شما که جواباتون به درد من نمی خوره . من از جنایات روسها می گم ، شما از اراداتشون .
اگه روسیه و چین از ایران حمایت می کنند به خاطر امتیازاتی هستش که دنبالش می گردند .
وگرنه بی خود نبود که امام خمینی گفتش : امریکا از انگلیس بدتر ، انگلیس از امریکا بدتر و شوروی از هر دوتاشون بدتر .
حالا هی از کمونیست تعریف تمجید کنید .
ما حداقل از امریکا یه RQ-170 هدیه گرفتیم . اما از روسها چه طور ؟ مثلا جنگنده ابر رهگیر میگ -29 که بلاروس اونرو اپگرید کرده ؟ سامانه موشکی S-300 گرفتیم ؟ سوخو گرفتیم ؟ میگ گرفتیم ؟ چی گرفتیم ؟ یه مشت اشغال گرفتیم . این هم از خدمات کمونیست به ایران . چین هم از اون بدتر .
زندگی چه زیباست تصویر
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

البته برخی صحبت های دوستان در مورد استعمار روسیه و امریکا درسته و اونها نگاه خاص برتری جویی و استعماری خود را دارند، اما به نظر من در هر نوع استعماری، در درجه اول خودِ "استعمار شونده"مقصر هست. تا ما با جهل و بی تدبیری زمینه را برای سو استفاده دیگران باز نکنیم، کسی به خودش جرات دست درازی نمیده. این هم در مورد غرب صدق میکنه و هم شرق. هم در رفتار سیاسی ما در قبل از انقلاب صدق میکنه و هم رفتار سیاسی کنونی ما.
داشتن ارتباط با قدرتهای بزرگ نباید باعث بشه که کاملا وابسته به اونها باشیم و اختیار تصمیم گیری سیاسی خودمون رو به اونها بسپریم و نه اونقدر بی تدبیر و ساده لوحانه برخورد کنیم که به خیالِ حفظ استقلال، با همه ی دنیا در بیفتیم و "استقلال" و قدرتمندی رو با جنگ و مناقشه همردیف بدونیم. میشه با "سیاست" و دوراندیشی و بازی با برگ های برنده و شناسایی پتانسیل های خود و دیگران، طوری رفتار کرد که از منافعِ ارتباط با دنیا بهر مند شد و در عین حال به کسی هم باج نداد.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

Thundertomcat نوشته شده:
Mr.Amirhessam نوشته شده:
Thundertomcat نوشته شده:میشه چند نمونه از این مرغ همیشه یک پا را نام ببرید ؟

مثلا ما جنایات روسها رو در ایران نادیده بگیریم و فقط به امریکا ایراد بگیریم .
2- اینکه ببینیم تعدادی از جزایر ژاپنی پس از جنگ جهانی دوم هنوز هم در اشغال کمونیستها هستند و ما اونها رو نبینیم و به افغانستان نگاه کنیم و امریکا رو اشغالگر واقعی ببینیم .
3- اینکه ما بگیم این امریکا بود که ناامنی رو برای افغانستان اورد در حالی که قبلا ژنرال برژنف چنین کاری رو با افغان ها کرد و ما نباید اونها رو ببینیم .
4- اینکه روسها به خاطر نیروگاه بوشهر کلی حق ملت رو خوردند بعد بگیم این امریکا بود که در زمان شاه حق مردم رو پایمال می کرد .
بازم بگم ....

با سلام
جای دیگر نبود از ان نمونه بیاورید؟!

شما که از دانش و اطلاعات بالایی برخوردار هستید لطفا خیانات روسیه و چین را به کشور عزیزمان ایران پس از انقلاب بیان کنید و در مرحله بعد جنایات و خیانت های امریکا را!! بعد هر دو را در کفه ترازو قرار دهید و خودتان کلاهتان را قاضی کنید.

کسی که خود را به خواب زده نمی توان بیدار کرد،هر چند روسیه ، چین و امریکا برای ما فرقی نمی کند! ما پیرو انقلاب اسلامی در کشوری به بزرگی ایران هستیم که شعارش:

نه شرقی و نه غربی است

حرفهای قشنگ قشنگ می زنی امیر حسام !
به نظرت این مواردی رو که گفتم اگه جنایت نیست ، پس چس هست ؟ مثلا لطف و کرم پوتین کمونیست به ژاپن یا افغانستان ! یعنی پوتین کمونیست این قدر دلسوز شده !
کدوم کشور بود که حتی حاضر به دادن سیم خاردار به ایران نبود در طی دوران جنگ ؟
کدوم کشور بود که خداخدا می کرد تا شاه سقوط کنه تا بلکه از دست جنگ طلبی های شاه و مخصوصا F-14 هاش راحت شه ؟
حال که شاه سقوط کردش ، نظرش در مورد دولت جدید چه بودش ؟ دوست و دلسوز ؟ اگه دوست بود چرا هم نوا با عراق شد ؟ چرا با صدام دست به یکی کرد و کلی جنگ افزار به هش داد تا بزنند تو سر ملت ایران ؟ اگه هم دلسوز بود پس چرا این همه وقت برای نیروگاه اتمی بوشهر گذاشت ؟
شما که جواباتون به درد من نمی خوره . من از جنایات روسها می گم ، شما از اراداتشون .
اگه روسیه و چین از ایران حمایت می کنند به خاطر امتیازاتی هستش که دنبالش می گردند .
وگرنه بی خود نبود که امام خمینی گفتش : امریکا از انگلیس بدتر ، انگلیس از امریکا بدتر و شوروی از هر دوتاشون بدتر .
حالا هی از کمونیست تعریف تمجید کنید .
ما حداقل از امریکا یه RQ-170 هدیه گرفتیم . اما از روسها چه طور ؟ مثلا جنگنده ابر رهگیر میگ -29 که بلاروس اونرو اپگرید کرده ؟ سامانه موشکی S-300 گرفتیم ؟ سوخو گرفتیم ؟ میگ گرفتیم ؟ چی گرفتیم ؟ یه مشت اشغال گرفتیم . این هم از خدمات کمونیست به ایران . چین هم از اون بدتر .

دوست محترم!

گفتم که خود رو بخواب زده ای!!

اولا سابقه حمایت شوروی از صدام به قبل از انقلاب باز می گردد،امریکا از ایران حمایت می کرد و شوروی از عراق(بیدار شو دوست خوبم)

در زمینه حمایت از ما؛در زمان جنگ شما خواب تشریف داشتید احتمالا دوست محترم،چین با گرفتن هزینه کمک های شایانی به ما کرد،کره شمالی و ...!(بیدار شو دوست خوبم)

امریکا و کشورهای غربی از هیچ کمکی به عراق دریغ نکردند(از ساخت راکتور هسته ای،حمایت از نفت کش ها،اجازه میراژ،کمک به صنایع موشکی و شیمیایی و ....(بیدار شو دوست خوبم)

جوری در مورد جنگ گفتید که انگار امریکایی ها ایستاده بودن و برای ما دعا می کردن،از خواب بیدار شو دوست من:

هدف قرار دادن ایرباس ایرانی!
در گیری مستقیم با ایران در نبرد دریایی!

بگم یا کافیه؟! (بیدار شو دوست خوبم)

همین دو مورد بالا به تمامی خیانات روسیه بعد از انقلاب ما می ارزد،اگر خواب نبودی در نظرات من میخواندی که روسیه ، چین و امریکا فرقی نمی کند،هر کشور به دنبال منافعش است،اما در حال حاضر ما با چین و روسیه منافع مشترک داریم و دشمن امریکا هستم،باز هم می گویم جنایات امریکا،انگلیس،روسیه و چین را پس از انقلاب در حق ملت ایران را در یک ترازو میزان کنید و پاسخ دهید.

از خواب بیدار شوید و متن زیر را خوب بخواند :

نه شرقی و نه غربی ،جمهوری اسلامی ایران!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

Mr.Amirhessam, یک سوال می پرسم چند شهید بدن گلگونشون زیر زنجیر های تانک های روسی که عراق داشت خورد شد ؟ چند شهید در همین تهران به وسیله ی موشک های اسکاد کشته شدن ؟ و ....

بله درسته آمریکایی ها هواپیمای رو زد ولی روسیه به تقویت کردن نیرو های عراقی و پشتیبانی سیاسی و لجستیکی از عراق هزاران هزار از مردم بی گناه ما رو در سر تا سر کشور کشت نمی دونم شما نمی خوای بدونی یا نمی دونی که در اوایل ورود ناوگان میگ های 25 خلبانانشون مزدوران روسی بودن که بر فراز شهر های ما پرواز می کردن و ساختمان ها رو با بمب های ساخت روسیه بمباران می کردن

همین دو مورد بالا به تمامی خیانات روسیه بعد از انقلاب ما می ارزد

پس خودت قبول داری که خیانت کرده ولی چون اسم طرف مقابل آمریکاست هر چه بدتر کرده باشه روسیه ایرادی ندارد در نگاه شما زدن ایرباس ایران به مراتب بد تر از کشتن هزاران نفر از ایرانیهاست که به وسیله ی روسیه و با استفاده از واسطه ای به نام عراق صورت گرفت !!!!؟
این شمایی که خودتو بخواب زدیو بد تر از اون هرکسی هم که بخواد شما رو بیداره کنه یه برچسب بزرگ خیانت می خوره رو پیشونیش !
دفاع بی چونو چرای شما از کرملین در تضاد حرف های شماست که می گویی نه شرقی نه غربی
تصویر تصویر تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
چرا ما همیشه یک طرفه به داستان جنگ نگاه می کنیم؟
عده ای از دوستان فقط میگ 25 و اسکاد و تی 72 رو می بینند و عده ای هم داستان پرواز 655 و میراژ ها و اگزوست و سوپر اتاندارها رو ، ما با تمام دنیا در حال جنگ بودیم نه با فقط شرق یا فقط غرب
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

Night_Raven نوشته شده:Mr.Amirhessam, یک سوال می پرسم چند شهید بدن گلگونشون زیر زنجیر های تانک های روسی که عراق داشت خورد شد ؟ چند شهید در همین تهران به وسیله ی موشک های اسکاد کشته شدن ؟ و ....

بله درسته آمریکایی ها هواپیمای رو زد ولی روسیه به تقویت کردن نیرو های عراقی و پشتیبانی سیاسی و لجستیکی از عراق هزاران هزار از مردم بی گناه ما رو در سر تا سر کشور کشت نمی دونم شما نمی خوای بدونی یا نمی دونی که در اوایل ورود ناوگان میگ های 25 خلبانانشون مزدوران روسی بودن که بر فراز شهر های ما پرواز می کردن و ساختمان ها رو با بمب های ساخت روسیه بمباران می کردن

همین دو مورد بالا به تمامی خیانات روسیه بعد از انقلاب ما می ارزد

پس خودت قبول داری که خیانت کرده ولی چون اسم طرف مقابل آمریکاست هر چه بدتر کرده باشه روسیه ایرادی ندارد در نگاه شما زدن ایرباس ایران به مراتب بد تر از کشتن هزاران نفر از ایرانیهاست که به وسیله ی روسیه و با استفاده از واسطه ای به نام عراق صورت گرفت !!!!؟
این شمایی که خودتو بخواب زدیو بد تر از اون هرکسی هم که بخواد شما رو بیداره کنه یه برچسب بزرگ خیانت می خوره رو پیشونیش !
دفاع بی چونو چرای شما از کرملین در تضاد حرف های شماست که می گویی نه شرقی نه غربی

همین دو مورد بالا به تمامی خیانات روسیه بعد از انقلاب ما می ارزد، اگر خواب نبودی در نظرات من میخواندی که روسیه ، چین و امریکا فرقی نمی کند ، هر کشور به دنبال منافعش است ،اما در حال حاضر ما با چین و روسیه منافع مشترک داریم و دشمن امریکا هستم،باز هم می گویم جنایات امریکا،انگلیس،روسیه و چین را پس از انقلاب در حق ملت ایران را در یک ترازو میزان کنید و پاسخ دهید.

تایفون عزیز لطف کرد و به مطلب خوبی اشاره کرد،متاسفانه شما و برخی دوستان فکر می کنید من از روسیه حمایت می کنم،متن بالا را یکبار دیگه بخونید متوجه منظور من خواهید شد.

چه شما بخواهید و چه نخواهید چین و روسیه با تمام جنایاتی که در حق ما کرده اند در حال حاضر شریک تجاری و همشو با ما هستند،همانطور که ایالات متحده با محمدرضا روابط تجاری داشت و همسو بود!!

شما کمک های کشورهای المان،انگلستان،فرانسه و خود امریکا را به عراق نمی بینید!

اگر اندکی در مورد جنگ تحقیق می کردید!! که مطمئن هستم نکرده اید،به این نکته پی میبردید که تا زمان تحویل فرمول ها و مواد شیمایی توسط المان!!! جنگنده های میراژ فرانسوی و کمک های اطلاعاتی امریکا!!!! و هزاران مورد دیگر کمک غرب ایران در تمامی جبهه ها پیروز بود،این یعنی روسیه کثیف!! با تمام کمک هایی که به عراق کرد باز هم در مقابل اراده یک ملت داشت شکست می خورد،اینجا بود که کمک های فنی و اطلاعاتی غرب از راه رسید،رامسفلد به دیدار صدام رفت و باقی ماجرا را خودتان بخوانید بد نیست.

فراموش کردی شرکت المانی از ادامه پروژه به اصرار امریکا کنار کشید! و ما گیر روس های بدقول افتادیم.

ان روزها که شما از ان صحبت می کنید صدام ملعون بچه های این مملکت را شهید می کرد و امریکا و غرب به کمک ناوگان نفت کش های کشورهای عربی حامی عراق رفته بودند تا راحت نفت بفروشند و به جنگ ادامه دهند.
کمک های میلیارد دلاری عربستان،کویت،قطر و اردن در سایه حمایت کشورهای غربی اللخصوص امریکا محقق شد.

در زمانی که ما برای فروش نفت هزاران مشکل داشتیم و در تامین تسلیحات هزاران دردسر را تحمل کردیم،کشورهای مورد اشاره شما چه غربی و چه شرقی به صدام کمک می کردند،اما معیار بنده بعد از انقلاب است،اما شما و سایر دوستان ان را به سایر کشورها تعمیم میدهید،منظور بنده رفتار این کشورها با ایران است...

و باز هم فراموش کرده ای سخن بالا را که گفتم متحد محمد رضا در ایران امریکا و متحد صدام شوروی سابق بود،کشورهای دشمن مقابل ما را نگاه کن:

عربستان سعودی،کویت،اردن،ترکیه،اسرائیل،اذربایجان،همگی تحت حمایت ایالات متحده هستند!
بگذارید اندکی بگذرد حق روس ها را هم کف دستشان خواهیم گذاشت،اصرار شما در مورد روسیه بیهوده است چون در حال حاضر متحد ماست،به هر شکل و به هر نوع!!!

ایران ما یک شعار بیشتر ندارد ان هم عدم وابستگی به شرق و غرب است!

ادامه این بحث بیهوده است،شما مطالب کلی بنده در مورد نه شرقی و نه غربی را قبول نداری و حرف خودتان را میزنید.تصویر
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1656 بار
سپاس‌های دریافتی: 576 بار

پست توسط Thundertomcat »

[/quote]

بگذارید اندکی بگذرد حق روس ها را هم کف دستشان خواهیم گذاشت[/quote]

اتفاقا به جای خیلی جالبش هم رسیدیم ! بعد از اینکه ما حق روسها رو در کف دستشان گذاشتیم ، اون کمونیستها هم می شوند متحد امریکا ! چون به قول شما هر کشوری دنبال منافع خودش هست . این ایا گفته شما نیستش ؟ همونطور که پوتین دیدش چین رفتش یه نمونه خیلی عالی از سوخو -27 رو کپی کرده ، رفتش چین و لغو امتیاز کردش ! این هم از ارادت روسها و اینده نگریشون که نکنه یه طوری نونشون رو آجر کنند !

تا حالا شنیدی که می گویند : سگ زرد برادر شغاله !؟
در قضیه سال پیش ، پس از انکه روسیه از دادن سامانه موشکی S-300 منصرف شد ، ونزوئلا خواستار ان شد ولی می دونی روسها چی جوابشون رو دادند ؟ روسها گفتند که پولتان کم است و نقدی می پردازیم !
ایا این همون کشوری که ما با اونها منافع مشترکی داریم !؟

شما خودت گفتی که تمامی خیانات روسیه بعد از انقلاب ما می ارزد . یه سوال از شما دارم . ایا روسها فقط خیانت کردند ایا اونها جنایتی مرتکب نشدند ؟
زندگی چه زیباست تصویر
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

Thundertomcat نوشته شده:

بگذارید اندکی بگذرد حق روس ها را هم کف دستشان خواهیم گذاشت[/quote]

اتفاقا به جای خیلی جالبش هم رسیدیم ! بعد از اینکه ما حق روسها رو در کف دستشان گذاشتیم ، اون کمونیستها هم می شوند متحد امریکا ! چون به قول شما هر کشوری دنبال منافع خودش هست . این ایا گفته شما نیستش ؟ همونطور که پوتین دیدش چین رفتش یه نمونه خیلی عالی از سوخو -27 رو کپی کرده ، رفتش چین و لغو امتیاز کردش
[/quote]
منم موافقم یه روزی حساب این روس ها رو هم کف دستشون میزاریم و اون روزه که من خیلی دلم میخواد زنده باشم و ببینم که چطوری نمیتونن از لونشون بیرون بیان تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 598 بار
سپاس‌های دریافتی: 472 بار

پست توسط Night_Raven »

شما کمک های کشورهای المان،انگلستان،فرانسه و خود امریکا را به عراق نمی بینید!

کسی از آلمان و ...... صحبتی نکرد و هیچکس از کاری که کردن حمایت نکرد

سلام
چرا ما همیشه یک طرفه به داستان جنگ نگاه می کنیم؟
عده ای از دوستان فقط میگ 25 و اسکاد و تی 72 رو می بینند و عده ای هم داستان پرواز 655 و میراژ ها و اگزوست و سوپر اتاندارها رو ، ما با تمام دنیا در حال جنگ بودیم نه با فقط شرق یا فقط غرب

تایفون عزیز کسی با حرف شما مشکلی ندارد نه شرقی نه غربی ولی این جمله سو برداشت شده و یا فقط به قسمت کوچکی از آن دقت شده تمام حرف من این است

1 سو برداشت نکنید یعنی نه غربی نه شرقی دلیل بر مرگ به فلانی گفتن یا دشمنی کردن و یا اخم کردن به همه نیست

2 تنها یک طرف را نگاه نکنید فقط شرق یا فقط غرب اگر کسی شعارش این است به همه اش نگاه کند نه فقط به قسمتی از آن
تصویر تصویر تصویر
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 120 بار
سپاس‌های دریافتی: 580 بار

پست توسط nima20 »

هر چند خیلی منافع تو ایران دارند اما این حرفشون خیلی مشکوک هست!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام به دوستان

یک سری از مسائل رو من لازم دیدم ذکر کنم.در آغاز جنگ تحمیلی و به مدت تقریبا یک سال شوروی سابق سلاحی به عراق صادر نکرد.البته از حجم مستشاران و مشاورین خودش در عراق هم کم نکرد.فرانسه از همان آغاز به صادرات انواع سلاح پرداخت و این روند رو تقریبا تا پایان جنگ حفظ کرد.در مورد شعار نه شرقی نه غربی هم باید بگم ما در اون زمان واقعا به این شعار عمل می کردیم.از یک طرف به مجاهدین افغان که با شوروی می جنگیدند کمک می کردیم و از طرفی دیگر هوای لبنانی هایی را داشتیم که با فرانسوی ها و آمریکایی ها می جنگیدند.نتیجه چی میشه؟هر دو طرف شروع به کمک به عراق کردند!!!!!!!!!!!امیدوارم دوستان توی این دیگه شک نداشته باشند
Old soldiers never die.They just fade away
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”