Mr.Amirhessam نوشته شده:Thundertomcat نوشته شده:میشه چند نمونه از این مرغ همیشه یک پا را نام ببرید ؟
مثلا ما جنایات روسها رو در ایران نادیده بگیریم و فقط به امریکا ایراد بگیریم .
2- اینکه ببینیم تعدادی از جزایر ژاپنی پس از جنگ جهانی دوم هنوز هم در اشغال کمونیستها هستند و ما اونها رو نبینیم و به افغانستان نگاه کنیم و امریکا رو اشغالگر واقعی ببینیم .
3- اینکه ما بگیم این امریکا بود که ناامنی رو برای افغانستان اورد در حالی که قبلا ژنرال برژنف چنین کاری رو با افغان ها کرد و ما نباید اونها رو ببینیم .
4- اینکه روسها به خاطر نیروگاه بوشهر کلی حق ملت رو خوردند بعد بگیم این امریکا بود که در زمان شاه حق مردم رو پایمال می کرد .
بازم بگم ....
با سلام
جای دیگر نبود از ان نمونه بیاورید؟!
شما که از دانش و اطلاعات بالایی برخوردار هستید لطفا خیانات روسیه و چین را به کشور عزیزمان ایران پس از انقلاب بیان کنید و در مرحله بعد جنایات و خیانت های امریکا را!! بعد هر دو را در کفه ترازو قرار دهید و خودتان کلاهتان را قاضی کنید.
کسی که خود را به خواب زده نمی توان بیدار کرد،هر چند روسیه ، چین و امریکا برای ما فرقی نمی کند! ما پیرو انقلاب اسلامی در کشوری به بزرگی ایران هستیم که شعارش:
نه شرقی و نه غربی است
حرفهای قشنگ قشنگ می زنی امیر حسام !
به نظرت این مواردی رو که گفتم اگه جنایت نیست ، پس چس هست ؟ مثلا لطف و کرم پوتین کمونیست به ژاپن یا افغانستان ! یعنی پوتین کمونیست این قدر دلسوز شده !
کدوم کشور بود که حتی حاضر به دادن سیم خاردار به ایران نبود در طی دوران جنگ ؟
کدوم کشور بود که خداخدا می کرد تا شاه سقوط کنه تا بلکه از دست جنگ طلبی های شاه و مخصوصا F-14 هاش راحت شه ؟
حال که شاه سقوط کردش ، نظرش در مورد دولت جدید چه بودش ؟ دوست و دلسوز ؟ اگه دوست بود چرا هم نوا با عراق شد ؟ چرا با صدام دست به یکی کرد و کلی جنگ افزار به هش داد تا بزنند تو سر ملت ایران ؟ اگه هم دلسوز بود پس چرا این همه وقت برای نیروگاه اتمی بوشهر گذاشت ؟
شما که جواباتون به درد من نمی خوره . من از جنایات روسها می گم ، شما از اراداتشون .
اگه روسیه و چین از ایران حمایت می کنند به خاطر امتیازاتی هستش که دنبالش می گردند .
وگرنه بی خود نبود که امام خمینی گفتش : امریکا از انگلیس بدتر ، انگلیس از امریکا بدتر و شوروی از هر دوتاشون بدتر .
حالا هی از کمونیست تعریف تمجید کنید .
ما حداقل از امریکا یه RQ-170 هدیه گرفتیم . اما از روسها چه طور ؟ مثلا جنگنده ابر رهگیر میگ -29 که بلاروس اونرو اپگرید کرده ؟ سامانه موشکی S-300 گرفتیم ؟ سوخو گرفتیم ؟ میگ گرفتیم ؟ چی گرفتیم ؟ یه مشت اشغال گرفتیم . این هم از خدمات کمونیست به ایران . چین هم از اون بدتر .