جمر منحرف كننده هواپيماي بدون سرنشين آمريكا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

جمر منحرف كننده هواپيماي بدون سرنشين آمريكا

پست توسط سعيد220 »

سلام بر همه دوستان عزيز
سامانه آفتابازاي ام كه سوال شده بود يك جمر نيست يك سامانه جمع آوري اطلاعات سيگنالي است.
سامانه اي كه منجر به سقوط هواپيماي بدون سرنشين آمريكايي شده يك جمر ساخت داخل كاملا بومي و جديد ساخت پدافند ارتش است كه همان طور كه گفتم اخيرا افتتاح شده بود.
بعد از اين موفقيت ملي و غرور آفرين توليد انبوه اين سامانه ابتكاري ارزان قيمت آغاز شد.تصویر
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 243 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

Re: جمر منحرف كننده هواپيماي بدون سرنشين آمريكا

پست توسط mymail »

من تبریک میگم بهت که کشف کردی ایران این سامانه رو داره! اخوی غیب میگی؟ خب اگه نداشت که هواپیماهه الان دست ما نبود :???: درضمن من فک کنم خیلی بیشتر از یه جمر باشه، توجه کنید که ما تونستیم پهپاد رو سالم بزاریم زمین :razz: :razz:
ولی برادر تو همون تاپیک میگفتی دیگه چرا یه تاپیک دیگه! :shock:
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

سلام علیکم

منبع رو لطف میکنید؟
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

جمر های هر کشوری حتی روسیه این کار ر و می کرد.....الآن برای اعتبار بخشدین به تکنولوژی خود و 10 برابر کردن قیمت فروش چنین تجهیزاتی فریاد می زد......
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

جمر کیلو چنده ؟ هواپیما نقص فنی پیدا کرده سقوط کرده حتی اگرم بشه ارتباط هواپیما رو با ماهواره قطع کرد بازم سقوط نمیکنه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 142 بار
سپاس‌های دریافتی: 928 بار

پست توسط SADGYAN »

Mohammad 1985 نوشته شده:جمر کیلو چنده ؟ هواپیما نقص فنی پیدا کرده سقوط کرده حتی اگرم بشه ارتباط هواپیما رو با ماهواره قطع کرد بازم سقوط نمیکنه !

عجب پس اینهمه امریکا مدعیه که اخر فناوریه این جوری که در حالت غیر جنگی زه وار اخرفناوریش در بره حساب کنید توی زمان جنگ از روی زمین بلند نشده مشکل فنی پیدا میکنه ومیره قاطی باقالی ها فکرکنم سیتم پدافند تاد امریکا که البته اینجا نعوذبالله تا حدخدایگان بعضی ها اون را بالا بردن زمان عملیات مشکل فنی روی شاخشه تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 2568 بار

پست توسط babak1985 »

جهت اطلاع دوستان عزیز باید بگم که بر اساس اطلاعات موجود که البته به دلایلی تأیید نشده و نخواهد شد! این هواپیما نه تنها به صورت اتفاقی توسط واحد جنگال نیروهای مسلح از کنترل خارج نشده، بلکه بر اساس یک برنامه ریزی دقیق، به واسطه دست یابی جمهوری اسلامی ایران به نقشه کامل فنی و نرم افزاری این پرنده که از مدتها قبل به دست آمده بوده امکان نفوذ به سامانه‌ی فوق پیشرفته کنترل آن شده و آن را در اختیار می‌گیرند.
نکته انحرافی هم همینه.
قدرت اصلی در تیمی بوده که مدتها قبل با روشهای مختلف توانسته بودند به نقشه این پرنده دست پیدا کنند.
دشمن رو باید از دور دید
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط MersadSniper »

جمر در این مورد معنی نداره
جمینگ فقط اخلال الکترونیک هست، که در مورد این پرنده هیچ کاربردی نداره
چون این پرنده به محض قطع ارتباط با مرکز بصورت اتوپایلوت به پایگاهش بر می گرده

Mohammad 1985 نوشته شده:جمر کیلو چنده ؟ هواپیما نقص فنی پیدا کرده سقوط کرده حتی اگرم بشه ارتباط هواپیما رو با ماهواره قطع کرد بازم سقوط نمیکنه !

دوست عزیز، چرا اینقدر اصرار داری باعث خنده بشی؟

هیچ فکر کردی اگر این سقوط کرده باشه باید تکه تکه شده باشه؟
ضمنا این پرنده مجهز به سامانه ای هست که در صورت خرابی خود بخود منفجر میشه تا از دستیابی دشمن به اون جلو گیری بشه

من موندم چرا وزارت دفاع امریکا و سیا اذعان کردن کنترل این پرنده رو از دست دادن اما شما قبول نمیکنی؟ تصویر

راستی این چرا فرستنده ی مکانی نداشته تا قبل از یک چوپان پیداش کنن؟؟؟

امان از این ایرانسل که همه جا آنتن میده، چون وقتی چوپان کذایی این پرنده رو پیدا کرد، یه نگاه به گوشی 091 کرد دید آنتن نداره ، بعد 935 رو انداخت تو گوشی و زنگ زد بچه های سپاه بیان ترتیبش رو بدنتصویر
New Member
محل اقامت: ایران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط شاهد110 »

من تازه وارد هستم وقتی اومدم این قسمت دیدم یه عده ای هستن با وجودی که امریکایها دارن می گن که این پهنباد سقوط کرده وبعدش که جمهوری اسلامی ایران پهنباد رو به اونها نشون دادن دیگه قبول کردن که بدست جمهوری اسلامی افتاده .حالا یه عده هستن هنوز میگن امریکاییها داغ هستند چیزی نمی فهمن ما بیشتر میفهمیم پهنباد را ایرانی ها نگرفتن یه خورده یا یه کوچولو فکر کنین همه چیز درست میشه باخت رو باید قبول کرد جمهوری اسلامی ایران خیلی قدرتمند است شما قبول نداریداون دیگه مشکل خودتونه
الماس اگر چه از همه جواهرها شفاف تر است ،سخت تر نیز هست. ماندن در صف اصحاب عاشورایی امام عشق تنها با یقین مطلق ممکن است.... و ای دل! تو را نیز از این سنت لا یتغیر خلقت گریزی نیست .نپندار که تنها عاشوراییان را بدان بلا آزموده اند و لاغیر... صحرای بلا به وسعت همه تاریخ است. شهید آوینی
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 341 بار
سپاس‌های دریافتی: 170 بار

پست توسط Solaiman »

با سلام

[External Link Removed for Guests]

علمي/
مختل كننده سيستم‌هاي طيف گسترده جهش فركانسي، ساخته شد
خبرگزاري فارس: مختل كننده سيستم‌هاي طيف گسترده جهش فركانسي توسط احمد بيان و با همكاري پژوهشگاه مخابرات و الكترونيك نصر ،طراحي و ساخته شد.
احمد بيان پژوهشگر برگزيده هجدهمين جشنواره بين المللي خوارزمي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به طرح مختل كننده سيستم‌هاي طيف گسترده جهش فركانسي گفت: هدف از اين طرح دستيابي به فناوري ساخت سيستم مختل كننده طيف گسترده از نوع جهش فركانسي است.
وي تصريح كرد: اين سيستم قادر به جلوگيري از ارتباطات غيرمجاز از نوع جهش فركانسي بوده و همچنين در جنگ الكترونيك به عنوان ابزار بسيار مهم و استراتژيك در قطع ارتباطات دشمن محسوب مي‌گردد.
بيان با اشاره به اينكه با اجراي اين طرح، دستيابي به فناوري ساخت سينتي سايزرهاي سريع دستيابي به فناوري سوخت سوئيچ‌هاي قدرت RF حاصل مي شود خاطرنشان كرد: با اجراي اين طرح مي‌توان به فناوري ساخت تقويت كننده‌هاي قدرت RF و فناوري ساخت آنتن هاي LPD توان بالا و همچنين به فناوري ساخت گيرنده‌هاي باند وسيع و دستيابي به الگو ريتم پردازش سينگنال‌هاي طيف گسترده دستيابي پيدا كرد.
وي مهمترين مزيت اين طرح را استفاده از فناوري سريع DSP، EPGA جهت پردازش سيگنال و اختلال دانست و يادآور شد: قيمت اين طرح در مقايسه با نمونه خارجي آن بسيار پايين‌تر است و همچنين عدم وابستگي سيستم به نرخ جهش در مقايسه با سيستم هاي خارجي بومي شدن دانش طراحي ساخت سيستم و توسعه آتي سيستم براساس نياز كشور از ديگر مزيت‌هاي اين طرح است.
انتهاي پيام/2
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

disable نوشته شده:بازم میگم
این یارو هواپیماه ماکت بوده

باز هم میگم رفیق برو به این تاپیک جوابم هست topic-t72752.html#p334417
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

شاهد110 نوشته شده:من تازه وارد هستم وقتی اومدم این قسمت دیدم یه عده ای هستن با وجودی که امریکایها دارن می گن که این پهنباد سقوط کرده وبعدش که جمهوری اسلامی ایران پهنباد رو به اونها نشون دادن دیگه قبول کردن که بدست جمهوری اسلامی افتاده .حالا یه عده هستن هنوز میگن امریکاییها داغ هستند چیزی نمی فهمن ما بیشتر میفهمیم پهنباد را ایرانی ها نگرفتن یه خورده یا یه کوچولو فکر کنین همه چیز درست میشه باخت رو باید قبول کرد جمهوری اسلامی ایران خیلی قدرتمند است شما قبول نداریداون دیگه مشکل خودتونه

ببخشید که پست نا مربوط میزنم

اما دوست عزیز ناراحت نباش یواش یواش به این جور پستها عادت میکنی.هنوز کو تازه اول راهی.

زیادهم خودتو ناراحت نکن.بغول اقا مهدی پیش بعضیها خدا هم بیاد بگه اقا من خودم این و بغل کردم دادم تحویل سپاه اینا بازم میگن اگه تو خدایی ...تصویر
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”