اگر در سال 2012 شنیدید پاکستان ماهواره به فضا پرتاب کرد تعجب نکنید!..........

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
.غربی ها اومدن هرچی هواپیمای مسخره زنگ زده بود فروختن به ایران(شاهنشاهی)که حتی روی بعضی هاشون جای گلوله مونده بود.یعنی هواپیما های جنگ کرده.روی یکی از هواپیماها،توی کابین روی صندلی خون بوده.اینو پدر بزرگ من از پدرش شنیده که اونم از نزدیک دیده
indistinct نوشته شده:در باره پیشرفت خوب نیروی دریایی و زمینی و عقب ماندگی نیروی هوایی با samen70 موافقم.ایران باید یه کمی هم به فکر نیروی هوایی بکنه.باید نیروی هوایی مون پیشرفت کنه.خلبانانمون هم که خدارو شکر خیلی شجاع و ماهرن.اگه چند تا f-16 بگیریم یا درست کنیم خیلی عالی میشه.مخصوصا که به تولید انبوه هم برسه که .... میشه.![]()
عقم ماندگی ما هم از دوران رضا شاه مونده.در اون زمون نیروی هوایی ایران از جنگنده های 4 باله جنگ جهانی اول استفاده میکرد ولی غربی ها جت موشک زن داشتن..غربی ها اومدن هرچی هواپیمای مسخره زنگ زده بود فروختن به ایران(شاهنشاهی)که حتی روی بعضی هاشون جای گلوله مونده بود.یعنی هواپیما های جنگ کرده.روی یکی از هواپیماها،توی کابین روی صندلی خون بوده.اینو پدر بزرگ من از پدرش شنیده که اونم از نزدیک دیده.
samen70 نوشته شده:خب اگه صرف نظر از شرایط و تحریم اینجرچیزا به قضیه نگاه کنیم مسلما و روی کاغذ ترکیه از ما قویتره با اون نیروی هوایی قدرتمندی که ترتیب داده.گرچه این فقط یه طرف قضیست.نیروی زمینیشم قویه.لشکراشونم به خوبی مکانیزه و موتوریزه شدن.البته اینجوری نیست که ما حرفی برایه گفتن نداشته باشیم.ولی قبول کنیم که ضعف داریم مخصوصا نیروی هوایی که نبود بمب افکن سنگین مدرن و هواپیمایه نسل 5و رهگیر پیشرفته که بتونه با جنگنده های پیشرفته ترکیه درگیر بشه به خوبی احساس میشه.و امیدوارم آمریکا هیچ وقت بمب افکن های سنگین پشتیبانیشو به ترکیه نده چون هر کدومشون در یه حالت خوشبین به راحتی میتونن یه لشکرو تارو مار کنن اینجوری نیروی زمینیمون به چالش کشیده میشه.نیروی دریایی مونم داره خوب پیشرفت میکنه اما سرعتش پایینه انتظار هم نباید داشته باشیم که سرعت بالا باشه چون شرایط خاصی داریم.نیروی زمینیمون قابل قبوله پیشرفت خوبی کردیم از جلیقه های ضد گلوله تا سلا ح های انفرادی و زرهی ولی شخصا امیدوارم یه تانک میدان رزم خوب هر چی زودتر نسخه های آزمایشیش تموم شه و به تولید انبوه برسه ذوالفقار3 به نظر میاد گزینه مطلوبی باشه.ما در نیروی زمینی شرایط خاصی داریم به خاطر روحیمون که حسن فهمیده اینو به همه نشون داد.و مقامات بلند مرتبه اینو غنیمت بدونن و به نیروی هوایی رسیدگی کنن که در جنگ های احتمالی نیروی زمینیمون فدایه فرسودگی نیروی هوایی نشه.چون جنگ های امروزی بر پایه جنگ های آلمان نازی هست.چون شروع جنگ یا با با موشک و جنگال یا حمله بمب افکن و جنگنده شروع میشه.
در آخر هم بگم تا وقتی که بودجه ارتشو بالا نبریم نمیتونم خیلی موفق باشیم
.نیروی دریایی سپاه پاسداران به شدت مجهز و قدرتمند هست(چند هزار قایق تندرو)
2.با وجود پدافندی چون اس-300 و اس-200 و پدافند جدیدی که داره اضافه میشه به نام باور 373 که خود روسیه گفته از اس -300 پیشرفته تره و تور ام و ...................
3.نیروی زمینی سپاه به نظر من یکی از مجهزترین نیروی های زمینی منطقه و دنیاست منظورم صابرینه ذوالفقار 4 هم ساختن و سپاه همه چیزشو رو نمیکنه
4.قدرت پهبادی بالای ایران به گفته جانشین سپاه
5.قدرت موشکی بسیار بسیار بالای ایران از هر نظر
6.قدرت توپخانه ای وحشت ناک سپاه
7.سلاح های بی نهایت ضد زره
8.قدرت راداری که با گرفتن rq-170 کاملا اثبات شد
9.از نظر من نیروی هوایی قدرتش بالاست شاید مسخرم کنید ولی من میگم نیروی هوایی سپاه جنگنده هایی داره که رو نمیکنه (این نظر منه رو این مغوله بحث نکنید)
10.قدرت نیروی دریایی ارتش هم با توجه به زیردریایی ها و نوچه ها و ناوشکن ها و موشکها خوبه
11.از نظر هوانیروزم که چی بگم یکی از قدرتمند ترین هوانیروز های جهان داریم
sorena_noshad نوشته شده:.نیروی دریایی سپاه پاسداران به شدت مجهز و قدرتمند هست(چند هزار قایق تندرو)
2.با وجود پدافندی چون اس-300 و اس-200 و پدافند جدیدی که داره اضافه میشه به نام باور 373 که خود روسیه گفته از اس -300 پیشرفته تره و تور ام و ...................
3.نیروی زمینی سپاه به نظر من یکی از مجهزترین نیروی های زمینی منطقه و دنیاست منظورم صابرینه ذوالفقار 4 هم ساختن و سپاه همه چیزشو رو نمیکنه
4.قدرت پهبادی بالای ایران به گفته جانشین سپاه
5.قدرت موشکی بسیار بسیار بالای ایران از هر نظر
6.قدرت توپخانه ای وحشت ناک سپاه
7.سلاح های بی نهایت ضد زره
8.قدرت راداری که با گرفتن rq-170 کاملا اثبات شد
9.از نظر من نیروی هوایی قدرتش بالاست شاید مسخرم کنید ولی من میگم نیروی هوایی سپاه جنگنده هایی داره که رو نمیکنه (این نظر منه رو این مغوله بحث نکنید)
10.قدرت نیروی دریایی ارتش هم با توجه به زیردریایی ها و نوچه ها و ناوشکن ها و موشکها خوبه
11.از نظر هوانیروزم که چی بگم یکی از قدرتمند ترین هوانیروز های جهان داریم
اولا اس 300 در ایران اثبات نشده حرف بی اساس نزنید.
دوما نمیشه مجهز بودن یک نیروی زمینی رو با یه تیپ صابرین سنجید! در ضمن تانک ذوالفقار برای نیروی زمینی ارتش ساخته میشه!
سوما شاید بشه یک جنگ افزار زمینی رو پنهان کرد ولی امروزه چجوری میشه جنگنده های مدرن بدون این که خلبانانش باهاش پرواز کنن داشته باشیم!
هوانیروز هم باید بگم که یکی از قویترین ها بودیم ولی الان از نظر کمیت در منطقه برترین هستیم نه از نظر کیفیت!