shobeir نوشته شده:samen70 نوشته شده:خب اگه صرف نظر از شرایط و تحریم اینجرچیزا به قضیه نگاه کنیم مسلما و روی کاغذ ترکیه از ما قویتره با اون نیروی هوایی قدرتمندی که ترتیب داده.گرچه این فقط یه طرف قضیست.نیروی زمینیشم قویه.لشکراشونم به خوبی مکانیزه و موتوریزه شدن.البته اینجوری نیست که ما حرفی برایه گفتن نداشته باشیم.ولی قبول کنیم که ضعف داریم مخصوصا نیروی هوایی که نبود بمب افکن سنگین مدرن و هواپیمایه نسل 5و رهگیر پیشرفته که بتونه با جنگنده های پیشرفته ترکیه درگیر بشه به خوبی احساس میشه.و امیدوارم آمریکا هیچ وقت بمب افکن های سنگین پشتیبانیشو به ترکیه نده چون هر کدومشون در یه حالت خوشبین به راحتی میتونن یه لشکرو تارو مار کنن اینجوری نیروی زمینیمون به چالش کشیده میشه.نیروی دریایی مونم داره خوب پیشرفت میکنه اما سرعتش پایینه انتظار هم نباید داشته باشیم که سرعت بالا باشه چون شرایط خاصی داریم.نیروی زمینیمون قابل قبوله پیشرفت خوبی کردیم از جلیقه های ضد گلوله تا سلا ح های انفرادی و زرهی ولی شخصا امیدوارم یه تانک میدان رزم خوب هر چی زودتر نسخه های آزمایشیش تموم شه و به تولید انبوه برسه ذوالفقار3 به نظر میاد گزینه مطلوبی باشه.ما در نیروی زمینی شرایط خاصی داریم به خاطر روحیمون که حسن فهمیده اینو به همه نشون داد.و مقامات بلند مرتبه اینو غنیمت بدونن و به نیروی هوایی رسیدگی کنن که در جنگ های احتمالی نیروی زمینیمون فدایه فرسودگی نیروی هوایی نشه.چون جنگ های امروزی بر پایه جنگ های آلمان نازی هست.چون شروع جنگ یا با با موشک و جنگال یا حمله بمب افکن و جنگنده شروع میشه.
در آخر هم بگم تا وقتی که بودجه ارتشو بالا نبریم نمیتونم خیلی موفق باشیم
من از همه نظر باشما مخالفم
1.نیروی دریایی سپاه پاسداران به شدت مجهز و قدرتمند هست(چند هزار قایق تندرو)
2.با وجود پدافندی چون اس-300 و اس-200 و پدافند جدیدی که داره اضافه میشه به نام باور 373 که خود روسیه گفته از اس -300 پیشرفته تره و تور ام و ...................
3.نیروی زمینی سپاه به نظر من یکی از مجهزترین نیروی های زمینی منطقه و دنیاست منظورم صابرینه ذوالفقار 4 هم ساختن و سپاه همه چیزشو رو نمیکنه
4.قدرت پهبادی بالای ایران به گفته جانشین سپاه
5.قدرت موشکی بسیار بسیار بالای ایران از هر نظر
6.قدرت توپخانه ای وحشت ناک سپاه
7.سلاح های بی نهایت ضد زره
8.قدرت راداری که با گرفتن rq-170 کاملا اثبات شد
9.از نظر من نیروی هوایی قدرتش بالاست شاید مسخرم کنید ولی من میگم نیروی هوایی سپاه جنگنده هایی داره که رو نمیکنه (این نظر منه رو این مغوله بحث نکنید)
10.قدرت نیروی دریایی ارتش هم با توجه به زیردریایی ها و نوچه ها و ناوشکن ها و موشکها خوبه
11.از نظر هوانیروزم که چی بگم یکی از قدرتمند ترین هوانیروز های جهان داریم
شما فقط ارتش حساب کردی ولی سپاه هم خیلی قدرت داره
دوست من تو با من مخالفت کردی ...اما در چه موردی؟شما میگی نیروی زمینی خوبه خب منم از نیروی زمینی تمجید کردم وبیشتر رویه تیپ های هوابرد ارتش مثل نوهد حساب باز کردم چون امتحانشونو خوب پس دادن وصابرین هنوز تو شرایط سخت آزمده نشدن پس نظر نمیدم...از توان موشکی گفتی که من در موردش اصلا بحث نکردم...ولی حالا بحث میکنم.منطقی حساب کنیم ترکا به جز 200یگان پدافندی موشک های پاتروت امریکاو رادارهای فوق پیشرفتشون که میدونید چند روز دیگه افتتاح میشه.و به گفته دیمیتری راگوزین نماینده روسیه در ناتو سپر موشکی در ترکیه در واقع شمشیریه که ترکا از رو بستن و جنبه ی دفاعی بودن فقط یه طرف قضیست و صد البته مجهز به سیستم های تهاجمی میباشد.البته از حق نگزریم ما هم موشک های خوبی داریم.سپر موشکی ترکا خیلی زور بزنه شاید یه کارایی بکنه ولی اگه چند صدتا موشک یکجا بخواد رو سر این سپر فرود بیاد میخواد چیکار کنه؟قدرت توپخونه ای که دو طرف قویه.اما زیاد تو صحنه ی نبرد تعیین کننده نیست.چون یادتونه جنگ2002آمریکا چه بلایی سر توپخونه های بعث آورد.اما داداشم تو میخوای رزم ناو وناو های لجستیک و... رو با قایق تندرو یکی کنی؟به جون خودم همچین گفتی سپاه نیروی دریاییش به شددت قویه و مجهزه که یه لحظه فک کردم چندتا ناو هواپیمابر هم داریم خبر ندارم.نیروی هواییمونم که خواجه حافظ شیراز هم میدونه که نیاز به آپدیت داره.هوانیروز از لحاظ کیفی باید دستخوش تغییر بشه.تعداد قابل قبوله اما کیفیت هم مهمه ها.مثلا هلیکوپتر تهاجمی مثل آپاچی یا امثال اون شدیدا نیاز داریم.در ضمن الان مجهز ترین پدافند ما سامانه میان برد تورام1 هست.باور 373 هم قراره سال دیگه افتتاح بشه که هنوز افتتاح نشده نمیشه در موردش نظر داد.به فرض شاید چیزی هم داشته باشیم که رو نکردیمااما مطمین باش اگه ما چیزی داشته باشیم همچین تو بوق داد میزنیم که همه بشنون.و چیزی قابل توجهی نداریم که بخوایم بعدا رو کنیم.