کدام کشور مسلمان از نظر نظامی قویتر است؟
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: tehran
- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 735 بار
Re: کدام کشور مسلمان از نظر نظامی قویتر است؟
خودم اعتقاد دارم سیستم موشکیمون.جنگال.و زمینی البته در منطقه بهترینیم.اما بیشتر مجذوب این حرفتون شدم.....(ز لحاظ نیرو هوایی شگفت انگیزیم)واقعا اینجوریه؟
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
اگر می خواستم که بگم بهتریینیم که می گفتم تو نیرو هوایی بهترینیم برا این گفتم شگفت انگیزیم چون ما اف ۱۴ داریم این هواپیما از تخصصی ترین هواپیماهای دنیاست که فقط شرکت سازندش ازش سر در میارد حالا بعد سی سال تونستیم سرپا نگه داریمش علاوه بر عملیاتی نگه داشتنش که لازمه ی تخصص بسیار بسیار بالا می خواد ما تونستیم ارتقاش هم بدیم از جمله ارتقا رادار و...همچنین در بعدهای دیگر حالا ملطفت شدی دوست گرامی اگر اشتباه گفتم بگو راجب به نیرو هوایی و توانایی هاش می تونید به تاپیک دستاوردهای نیرو هوایی سر بزنی
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
- تماس:
اگر از بعد عملیاتی بخواهی حساب کنی ۴۵ الی ۵۰ این چیزیه که شنفدم از جمله بعضی دوستان و منابعی همشون پنتاگون امریکا امار دقیقی که ۱۰۰٪ بهش بشد اعتماد کرد در دسترس نیست البته چند وقتیه دو تا اف۱۴ بعد از چندین سال عملیاتی شدند
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
razates نوشته شده:اگر می خواستم که بگم بهتریینیم که می گفتم تو نیرو هوایی بهترینیم برا این گفتم شگفت انگیزیم چون ما اف ۱۴ داریم این هواپیما از تخصصی ترین هواپیماهای دنیاست که فقط شرکت سازندش ازش سر در میارد حالا بعد سی سال تونستیم سرپا نگه داریمش علاوه بر عملیاتی نگه داشتنش که لازمه ی تخصص بسیار بسیار بالا می خواد ما تونستیم ارتقاش هم بدیم از جمله ارتقا رادار و...همچنین در بعدهای دیگر حالا ملطفت شدی دوست گرامی اگر اشتباه گفتم بگو راجب به نیرو هوایی و توانایی هاش می تونید به تاپیک دستاوردهای نیرو هوایی سر بزنی
آها چون اف 14 داریمو یکم هم ارتقاش دادیم نیروی هوایی شگفت انگیزی داریم...باشه
- تماس:
پ ن پ چون اصلا ما تو تحریم نیستیم هواپیمای اف۱۴ اصلا تخصصی نیست همه دنیا قطعاتش را دارند به همون می دهند که تونستیم سرپاش نگرش داریم بعدش این فقط یک مثال بود در ثانی مگر از موبایل حرف می زنیم که خیلی راحت می گی ارتقا عزیز از یکی از پیشرفته ترین علوم دنیا داری صحبت می کنی که یک جنگنده تخصصی ضمینه اش است
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بیا بزن حالا.بله میدونم چه شرایطی هستیم.اما الان نیروی هواییمون فرسودست.ما پرسنل شگفت انگیزی داریم.اونجوری میگفتی قابل قبول تر بود.با تکنولوژی روز مقایسه کن.باید جنگنده ای داشته باشیم که بتونه با جنگنده های نسل4++مقابله کنه یا نه؟؟؟؟صرف نظر از ترکیه الان عربستان 72تا تایفون یورو فایتر خریده.ما هم 44 تا اف14 عملیاتی داریم.باید یه جوری با این تایفون ها مقابله کنیم؟باید یه جوری برتری هوایی داشته باشیم یا نه؟
حالا اف15 و ترنادو هاشون به کنار.چرا قبول نمیکنی فرسوده شدن؟این 100بار اف14 موقع خودش جز جنگنده های برتری هوایی بود یعنی 30 سال پیش نه الان...حالا هی بگو ارتقا دادیم نکنه استیلث کردیم اونارو؟یا موتورشونو ارتقا دادیم؟یا همچین ارتقا دادیم که الان جز جنگنده های نسل یا 4+ یا 4++شدن؟ما به ارتقا اف14 نیاز نداریم.به چیزی نیاز داریم که یا در مانور مثل تایفون باشه که اینقد مانور پذیره به رادار گریز بودن نیاز نداره.یا اف22 ترکیه هم ازش داره که لازم به توضیح نیست.
حالا اف15 و ترنادو هاشون به کنار.چرا قبول نمیکنی فرسوده شدن؟این 100بار اف14 موقع خودش جز جنگنده های برتری هوایی بود یعنی 30 سال پیش نه الان...حالا هی بگو ارتقا دادیم نکنه استیلث کردیم اونارو؟یا موتورشونو ارتقا دادیم؟یا همچین ارتقا دادیم که الان جز جنگنده های نسل یا 4+ یا 4++شدن؟ما به ارتقا اف14 نیاز نداریم.به چیزی نیاز داریم که یا در مانور مثل تایفون باشه که اینقد مانور پذیره به رادار گریز بودن نیاز نداره.یا اف22 ترکیه هم ازش داره که لازم به توضیح نیست.
-
- سپاسهای ارسالی: 257 بار
- سپاسهای دریافتی: 442 بار
آقای samen70.ببین f-14 هواپیماییه که هر کشوری نمیتونه اینطوری خوب ادارش کنه و عملیاتیش کنه.
فکر میکنی کم کاری کردن؟اینا دارن جلو مدرن ترین ارتش جهان می ایستن.یکی از دلایلی که نیروی هوایی ما شگفت انگیزه اینه که ما نیروی ایمان رو هم داریم.میدونی خلبان های ایران چه شجاعتی دارن؟
مثلا عربستان که f-16 و وسایل مدرن از آمریکا میخره به اون صورت که ایرانی ها از f-5 استفاده میکنه نمیتونن استفاده کنن چون ترسو هستن.قصد توهین ندارم ها.
با سپاس.
فکر میکنی کم کاری کردن؟اینا دارن جلو مدرن ترین ارتش جهان می ایستن.یکی از دلایلی که نیروی هوایی ما شگفت انگیزه اینه که ما نیروی ایمان رو هم داریم.میدونی خلبان های ایران چه شجاعتی دارن؟
مثلا عربستان که f-16 و وسایل مدرن از آمریکا میخره به اون صورت که ایرانی ها از f-5 استفاده میکنه نمیتونن استفاده کنن چون ترسو هستن.قصد توهین ندارم ها.
با سپاس.
indistinct
آره درسته مخصوصا از لحاظ رادار و موشک فونیکس.میدونم شرایط چجوریه ما تویه تحریمیم.ولی به قول دوستمون همیشه سعی کردم واقع بین باشم نه به شکل افراطی امیدوار و مطمئن.دست همه خلبانایه نیروی هوایی و مهندسان اورهال و غیره.. رو میبوسم:razz:
آره درسته مخصوصا از لحاظ رادار و موشک فونیکس.میدونم شرایط چجوریه ما تویه تحریمیم.ولی به قول دوستمون همیشه سعی کردم واقع بین باشم نه به شکل افراطی امیدوار و مطمئن.دست همه خلبانایه نیروی هوایی و مهندسان اورهال و غیره.. رو میبوسم:razz:
- محل اقامت: دنیا
- سپاسهای ارسالی: 83 بار
- سپاسهای دریافتی: 135 بار
من با حرفای آقای ثامن کاملا موافقم در تکمیل بحث های ایشون شگفت انگیز بودن نیروی هوایی ما وقتی معلوم میشه که (خدایی نکرده)با نیروی هوایی مثل آمریکا یا ترکیه و امثالهم درگیر بشه و دست به شگفت انگیزی بزنه مثلا بتونه با یه اف-5 از پس یه زنبور سرخ یا ایگل ها بر بیاد اگه بتونه خب میشه شگفت انگیز
ولی اینم بگم نیروی هوایی ما زمان جنگ تحمیلی واقعا شگفت انگیز بود مثل عملیات h3 که به گفته کارشناسان از پیچیده ترین عملیات ها بود
فقط و فقط قدرت واقعی در عرصه نظامی وقتی رو میشه که در جنگی شرکت کنه
ولی اینم بگم نیروی هوایی ما زمان جنگ تحمیلی واقعا شگفت انگیز بود مثل عملیات h3 که به گفته کارشناسان از پیچیده ترین عملیات ها بود
فقط و فقط قدرت واقعی در عرصه نظامی وقتی رو میشه که در جنگی شرکت کنه
....و خدایی که همین نزدیکی ست
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
دیگه بعد از طور کردن RQ-170 مطمعا هستم که ما هستیم.تازه صبر کنید اونوقت که کل تکنولوژی اون رو مهندسی معکوس کردیم تازه شگف انگیز تر هم میشه.
دقت کنید که هنوز 1 ماه نشده دوربین 80 مگاپیکسلی داریم وای به حال 10 ماه دیگه.
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
-
- سپاسهای ارسالی: 304 بار
- سپاسهای دریافتی: 504 بار
airplane نوشته شده:دیگه بعد از طور کردن RQ-170 مطمعا هستم که ما هستیم.تازه صبر کنید اونوقت که کل تکنولوژی اون رو مهندسی معکوس کردیم تازه شگف انگیز تر هم میشه.
پس طبق نظر شما، ما با سی و چند سال در اختیار داشتن تامکت، باید 30 سال پیش میتونستیم تامکت بسازیم!
در اختیار داشتن یک سلاح با توانایی ساخت اون زمین تا آسمون تفاوت داره. بخصوص در زمینه تجهیزات حساس الکترونیکی و آلیاژ های فلزی.
در ضمن خبر مربوط به دوربین 80 مگاپیکسلی به هیچ وجه گویای این مطلب نبود که توانایی ساخت اون بدست اومده. لطفا کمی دقیق تر اون خبر رو مطالعه کنید.