کدام کشور مسلمان از نظر نظامی قویتر است؟
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
Re: کدام کشور مسلمان از نظر نظامی قویتر است؟
من به چند دلیل گفتم شگفت انگیز ۱ به خاطر تخصص در فناوری و سطح فناوری بالا ۲ همچین می گید فرسوده و از کار افتاده بدرنخور که ادم فکر می کند همه ی همسایه های ما اف۲۲ دارند ولی ما چهارتا اف۵ که قادر به بلند کردنش نیستیم سوما من دنبال استفاده از کلمه بهترین نبودم دنبال همچین کلمه ای می گشتم که یادم به حرف فرمانده نیرو هوایی افتاد که گفت در صورت لزوم دنیا از توانایی ما در حیرت خواهد ماند وما قدرت اصلیمان را نشان می دهیم منم تحلیلش کردم و گفتم شگفت انگیز و ...
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
- محل اقامت: tehran
- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 735 بار
حرفای مقامات تعیین کننده نیست.وقتی یه دشمن قویتر از خودمون داریم باید یه جوری بترسونیمش دیگه.مجبوریم اغراق کنیم.به تاریخ نگاه کنی متوجه میشی.زمان متفقین وزیر ما که گرایش آلمانی داشت میگفت انگلیس به خاطر ارتش رضا خان به ایران حمله نمیکنه و میترسه دیدید که چی شد.یا صدام که چقد اغراق میکرد که آمریکا جرات حمله نداره اگه حمله کنه شکست سختی میخوره و از این حرفا.آره همه ندارن اما ترکیه داره.حتی الان دنبال اف35 هست.عربستان که یه تهدید واقعی واسه ما و علنا مارو به تهدید به حمله میکنه یوروفایتر داره.امارات هم کشورش به سختی تویه نقشه پیدا میشه.قرارداد60تا رافائل با فرانسه بسته که همه می دونین.عراق هم داره اف 16 میخره و این آخر راه نیست بازم باید واسه نیرو هواییش جنگنده بخره.غصه نخور چند سال دیگه همه همسایه هامون نیروی هواییشون برتری هوایی پیدا میکنه. ما هم اینجا می شینیم میگیم شگفت انگیزیم
نمیدونم اگه ما شگفت انگیزیم پس اونایی که سطح فناوریشون از ما بالاتره پس چیی هستن.البته اینم بگم ارتش ما مشکلات فراوانی نداره.فقط باید یکم رویه نیرویه هوایی بیشتر کار بشه.چون امروزه این نیرو خیلی ضروریه مثلا لیبی رو ببین نیروی هوایی فرانسه چه بلایی سرش آورد وچیزی از نیروی زمینیش و تاسیسات زیر بنایی و یگان های موشکی باقی نذاشت.ناتو حتی یه عملیات زمینی هم انجام نداد.امیدوارم نیروی هوایی مون هرچه زودتر به روز بشه.

- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
با سلام به دوستان و عزیزان خودم. دوستان آیا قدرت فقط به توپ و تفنگ موشک و ..... هست اگر هست چرا اسرائیل که از نظر تجهیزات نظامی که خیلی خیلی خیلی سر تر از حماس بود نتونست در جنگ پیروز بشه(شاید بعضی از دوستان بگن که گفت پیروز نشده پیروز شد خوبم شد من می گم نشود چون وقتی کسی را پیروز یک میدان می دانم که اون فرد به اهداف مد نظرش رسیده باشه ولی در جنگ ۳۳و۲۲ روزه اسرائیل علیه گروه های مقاومت به اهداف خودش که نابودی حزب الله و تسخیر غزه بود نرسیده٫ با تمام تجهیزات و امکاناتی که داشت)پس همه چیز به توپ تفنگ و تجهیزات نیست من به شخصه ایران قویترین کشور مسلمان می دونم چون ابزای داریم که نه عربستانی های وهابی (کافر)دارند٫ نه ترکیه.اون ابزار ها ایمان و جانفشانی در راه خدا ٫دین ٫ملت ٫ناموس هست. البته حرف دوستان قبول دارم که نیروی هوایی ما ازترکیه و ... ضعیف تر هست ولی پدافند و موشک های ما ضعفش تا حد قابل قبولی پوشش داده

- محل اقامت: iran
- سپاسهای ارسالی: 3296 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
- تماس:
جناب به جزء اف۳۵ که هنوز معلوم نیست چقدر پیشرفت داشته و کی به تولید می رسد کی عملیاتی می شود کی به دست اسرايل و ترکیه بیفته باقیه هواپیماها از پدافند ما نمی تونند عبور کنند چه برسد درگیر هم با هواپیماهای ما بشند در ضمن همچین می گی باید توجه به نیرو هوایی بشد انگار تو این سی سال ما نیرو هوایی را ولش کردیم یکی از فرماندهان نیرو هوایی گفت که ما طرح ساخت هواپیماهای نسل های پیشرفته (نسل پنج)را خیلی سال پیشت شروع کردیم ملطفتی
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
-
- سپاسهای ارسالی: 304 بار
- سپاسهای دریافتی: 504 بار
victory67 نوشته شده:با سلام به دوستان و عزیزان خودم. دوستان آیا قدرت فقط به توپ و تفنگ موشک و ..... هست اگر هست چرا اسرائیل که از نظر تجهیزات نظامی که خیلی خیلی خیلی سر تر از حماس بود نتونست در جنگ پیروز بشه(شاید بعضی از دوستان بگن که گفت پیروز نشده پیروز شد خوبم شد من می گم نشود چون وقتی کسی را پیروز یک میدان می دانم که اون فرد به اهداف مد نظرش رسیده باشه ولی در جنگ ۳۳و۲۲ روزه اسرائیل علیه گروه های مقاومت به اهداف خودش که نابودی حزب الله و تسخیر غزه بود نرسیده٫ با تمام تجهیزات و امکاناتی که داشت)پس همه چیز به توپ تفنگ و تجهیزات نیست من به شخصه ایران قویترین کشور مسلمان می دونم چون ابزای داریم که نه عربستانی های وهابی (کافر)دارند٫ نه ترکیه.اون ابزار ها ایمان و جانفشانی در راه خدا ٫دین ٫ملت ٫ناموس هست. البته حرف دوستان قبول دارم که نیروی هوایی ما ازترکیه و ... ضعیف تر هست ولی پدافند و موشک های ما ضعفش تا حد قابل قبولی پوشش داده
جسارتا عرض کنم، جنگ 33 روزه اصلا جنگ نبود، بلکه مقابله چریکی و بزن و در رویی حزب الله با یک ارتش کلاسیک بود، طبیعی است که هیچ ارتشی در دنیا توان مقابله 100% با دشمنی که پایگاه و موقعیت ثابتی ندارد رو نخواهد داشت. در ضمن در جنگ 33 روزه هدف اسراییل نابودی حزب الله نبود (گرچه بدش هم نمیومد)، هدف اسراییل عقب راندن حزب الله تا 20-30 کیلومتر بود تا بدین وسیله برد مفید راکت های حزب الله به شهرهای مهم اسراییل چون حیفا نرسد، که در نهایت تا حد زیادی به خواست خود رسید. مستحضر هستید که با توافقی که در هنگام آتش بس بوجود اومد الان در باریکه ای به عرض 20 کیلومتر در امتداد مرز دو کشور 13000 نفر نیروی صلحبان بین المللی مستقر هستند و حزب الله و اسراییل نمی توانند در آن منطقه نیروی زمینی داشته باشند. در نتیجه با این ایجاد این منطقه خنثی، همانند این است که اسراییل 20 کیلومتر از برد راکت های حزب الله کم کرده است.
- محل اقامت: tehran
- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 735 بار
razates
اقا حوصله کل کل ندارم اصلا هر چی شما بگی.خواجه حافظ شیراز هم میدونه دفاع هواپایه خوبه ولی هیچ وقت کافی نیست این اثبات شدست.پس کشور های دیگه هم احمقند که دنبال جدیدترین جنگده ها میگردن و به فکر تقویت نیروی هوای شونن.به نیروی هوایی توجه شده اما خیلی کم.جنگنده نسل 5 هم کشک نیست.کلی بودجه میخواد. کل بودجه ارتشو بزارن رو ساختن و طراحی جنگنده نسل 5 بازم کافی نیست.چون بخوایم بومی بسازیم کلی خرج میخواد.چند بار پروژه ها آزمایش میشه حالا شکست هایی که تو ارزیابی ها صورت میگیره به کنار.خواهشا اینقدم نگو فلانی گفت.حرف تا عمل راه زیادیه.منطقی باش لطفا
اقا حوصله کل کل ندارم اصلا هر چی شما بگی.خواجه حافظ شیراز هم میدونه دفاع هواپایه خوبه ولی هیچ وقت کافی نیست این اثبات شدست.پس کشور های دیگه هم احمقند که دنبال جدیدترین جنگده ها میگردن و به فکر تقویت نیروی هوای شونن.به نیروی هوایی توجه شده اما خیلی کم.جنگنده نسل 5 هم کشک نیست.کلی بودجه میخواد. کل بودجه ارتشو بزارن رو ساختن و طراحی جنگنده نسل 5 بازم کافی نیست.چون بخوایم بومی بسازیم کلی خرج میخواد.چند بار پروژه ها آزمایش میشه حالا شکست هایی که تو ارزیابی ها صورت میگیره به کنار.خواهشا اینقدم نگو فلانی گفت.حرف تا عمل راه زیادیه.منطقی باش لطفا
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
armanmodern نوشته شده:victory67 نوشته شده:با سلام به دوستان و عزیزان خودم. دوستان آیا قدرت فقط به توپ و تفنگ موشک و ..... هست اگر هست چرا اسرائیل که از نظر تجهیزات نظامی که خیلی خیلی خیلی سر تر از حماس بود نتونست در جنگ پیروز بشه(شاید بعضی از دوستان بگن که گفت پیروز نشده پیروز شد خوبم شد من می گم نشود چون وقتی کسی را پیروز یک میدان می دانم که اون فرد به اهداف مد نظرش رسیده باشه ولی در جنگ ۳۳و۲۲ روزه اسرائیل علیه گروه های مقاومت به اهداف خودش که نابودی حزب الله و تسخیر غزه بود نرسیده٫ با تمام تجهیزات و امکاناتی که داشت)پس همه چیز به توپ تفنگ و تجهیزات نیست من به شخصه ایران قویترین کشور مسلمان می دونم چون ابزای داریم که نه عربستانی های وهابی (کافر)دارند٫ نه ترکیه.اون ابزار ها ایمان و جانفشانی در راه خدا ٫دین ٫ملت ٫ناموس هست. البته حرف دوستان قبول دارم که نیروی هوایی ما ازترکیه و ... ضعیف تر هست ولی پدافند و موشک های ما ضعفش تا حد قابل قبولی پوشش داده
جسارتا عرض کنم، جنگ 33 روزه اصلا جنگ نبود، بلکه مقابله چریکی و بزن و در رویی حزب الله با یک ارتش کلاسیک بود، طبیعی است که هیچ ارتشی در دنیا توان مقابله 100% با دشمنی که پایگاه و موقعیت ثابتی ندارد رو نخواهد داشت. در ضمن در جنگ 33 روزه هدف اسراییل نابودی حزب الله نبود (گرچه بدش هم نمیومد)، هدف اسراییل عقب راندن حزب الله تا 20-30 کیلومتر بود تا بدین وسیله برد مفید راکت های حزب الله به شهرهای مهم اسراییل چون حیفا نرسد، که در نهایت تا حد زیادی به خواست خود رسید. مستحضر هستید که با توافقی که در هنگام آتش بس بوجود اومد الان در باریکه ای به عرض 20 کیلومتر در امتداد مرز دو کشور 13000 نفر نیروی صلحبان بین المللی مستقر هستند و حزب الله و اسراییل نمی توانند در آن منطقه نیروی زمینی داشته باشند. در نتیجه با این ایجاد این منطقه خنثی، همانند این است که اسراییل 20 کیلومتر از برد راکت های حزب الله کم کرده است.
باسلام
دوست عزیز

عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
[External Link Removed for Guests]
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 257 بار
- سپاسهای دریافتی: 442 بار
نظر دوستان در مورد جنگ 33 روزه محترمه ولی نظر من یه چیزه دیگست که با تحقیق و بررسی به این نتیجه رسیدم.
به نظر من جنگ 33 روزه برای این بود که اسرائیل قدرت حزب الله رو ازش بگیره تا دوباره بتونه در اون منطقه برتری داشته باشه و بتونه به سوریه حمله کنه و همه متحدان ایران یعنی حزب الله و سوریه رو از بین ببره تا ایران تنها بمونه.بعدشم با متحدانش به ایران حمله کنه تا بزرگ ترین دشمن رو از میان ورداره.ولی با کمک ایران،خدا و تلاش خود حزب الله این اتفاق نیفتاد.حالا اسرائیل در حال کشیدن یه نقشه ی دیگه است که اون بحثش سیاسیه و نمیتونم اینجا بگم. جزو قوانین نیست که توی انجمن بحث سیاسی بشه
. 
به نظر من جنگ 33 روزه برای این بود که اسرائیل قدرت حزب الله رو ازش بگیره تا دوباره بتونه در اون منطقه برتری داشته باشه و بتونه به سوریه حمله کنه و همه متحدان ایران یعنی حزب الله و سوریه رو از بین ببره تا ایران تنها بمونه.بعدشم با متحدانش به ایران حمله کنه تا بزرگ ترین دشمن رو از میان ورداره.ولی با کمک ایران،خدا و تلاش خود حزب الله این اتفاق نیفتاد.حالا اسرائیل در حال کشیدن یه نقشه ی دیگه است که اون بحثش سیاسیه و نمیتونم اینجا بگم. جزو قوانین نیست که توی انجمن بحث سیاسی بشه