دوست من

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
MiimA نوشته شده:چند تا نکته،
مثلا همیشه: دوستان اول مطالعه بعد بحث ...
پوتین و مددوف هر دو از یک حزب بوده و تفکرات یکسان و همسویی دارند، به نظر برخی دوستان از این موضوع بی اطلاع هستند و فکر کردند این دو در تقابل با یکدیگرند!
FARSHAD.ADL نوشته شده:با درود![]()
به نظر من این پیشنهاد هدفش چیز دیگست و کلا خنده داره که روسیه از ایران واسه مهار آشوب کمک بخواد.با سخن جناب MiimA موافقم و بر این عقیدم که این اقدام جهت تخریب وجهه ی ایران صورت گرفته و احتمالا پشت سرش اهداف دیگری هم وجود خواهد داشت.
زندگی به کام
MiimA نوشته شده:چند تا نکته،
مثلا همیشه: دوستان اول مطالعه بعد بحث ...
پوتین و مددوف هر دو از یک حزب بوده و تفکرات یکسان و همسویی دارند، به نظر برخی دوستان از این موضوع بی اطلاع هستند و فکر کردند این دو در تقابل با یکدیگرند!
این اقدام روس ها فقط در جهت تخریب چهره جمهوری اسلامی بوده است و از هر سو که تحلیلش کنید فقط به یک نتیجه خواهید رسید فارغ از واکنش ما، روس ها با این تقاضا مدعی شده اند جمهوری اسلامی ایران در برخورد با معترضان از نظر امنیتی عملکرد خوبی داشته است، و این به طور ناخواسته 2 معنا به همراه دارد: وجود انبوه معترضان در ایران، برخورد امنیتی با معترضان در ایران .
به نظر من علت این رفتار روس ها به این خاطر است که ما خیالمان راحت است که در روسیه هرگز غرب گرایان به قدرت نخواهند رسید، اما میتوانند متوقف کننده جهش سیاسی چند ساله اخیر روسیه که برای ما نیز خطرناک است باشند، نرمی ما با معترضان روسیه ایشان را نگران کرده است.
llreza2740ll نوشته شده:شاید هم آمریکا میخواد با واسطه روسیه دست مارو بخونه و در آینده بهتر عمل کنه! نباید به روسیه اطمینان کرد ممکنه پشت پرده روسیه با آمریکا باشه!
samen70 نوشته شده:llreza2740ll نوشته شده:شاید هم آمریکا میخواد با واسطه روسیه دست مارو بخونه و در آینده بهتر عمل کنه! نباید به روسیه اطمینان کرد ممکنه پشت پرده روسیه با آمریکا باشه!
چرا اکثرتون همچین نظری دارید؟؟؟؟تو این وضعیت بحرانی روسیه و غرب که آمریکا قصد براندازی حزب پوتینو داره.پوتین و مدودف میان همچین خدمتی به آمریکا میکنن؟؟؟اصلا با عقل جور در نمیاد
MiimA نوشته شده:این اقدام روس ها فقط در جهت تخریب چهره جمهوری اسلامی بوده است و از هر سو که تحلیلش کنید فقط به یک نتیجه خواهید رسید فارغ از واکنش ما، روس ها با این تقاضا مدعی شده اند جمهوری اسلامی ایران در برخورد با معترضان از نظر امنیتی عملکرد خوبی داشته است، و این به طور ناخواسته 2 معنا به همراه دارد: وجود انبوه معترضان در ایران، برخورد امنیتی با معترضان در ایران .