درخواست کمک روسیه از ایران برای مهار اعتراضات خیابانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 798 بار
سپاس‌های دریافتی: 136 بار

Re: درخواست کمک روسیه از ایران برای مهار اعتراضات خیابانی

پست توسط Peyman-Phantom-1351 »

فکر نمیکنم روسیه از ایران درخواست کمک نیروی ضد شورش کرده باشه!
باید در زمینه تحلیل چگونگی دخالت امریکا در سیستم های اجتماعی و NGO های وابسته امریکائی که به صورت کاتالیزور بحرانهای اجتماعی را به سمت مقاصد خود هدایت می کنند ، کمک خواسته باشن.
هر کی فهمید چی نوشتم جایزه داره !!!!!!!! :?
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

HS368 نوشته شده:
MiimA نوشته شده:این اقدام روس ها فقط در جهت تخریب چهره جمهوری اسلامی بوده است و از هر سو که تحلیلش کنید فقط به یک نتیجه خواهید رسید فارغ از واکنش ما، روس ها با این تقاضا مدعی شده اند جمهوری اسلامی ایران در برخورد با معترضان از نظر امنیتی عملکرد خوبی داشته است، و این به طور ناخواسته 2 معنا به همراه دارد: وجود انبوه معترضان در ایران، برخورد امنیتی با معترضان در ایران .

لطفا بگید روسیه چه سودی از این کار خواهد برد؟
به نظر شما این درخواست تحقیری برای دستگاه امنیتی روسیه نیست؟! چرا برای تخریب چهره ایران باید خودشو تحقیر کنه! پس طبق نظر شما هر دستگاه امنیتی اگه بخواد تظاهرات و اعتراضات مردم رو کنترل کنه و یه جوری جمع جورش کنه صرفا مردم رو سرکوب کرده!؟ نظیر همین کاری که وزارت اطلاعات در فتنه 88 کرد! روسیه هم میخواد همون کاری رو بکنه که ایران کرد یعنی سرکوب!(اون هم با کمک ایران) (پس اگه بخواد چهره ایران تخریب بشه چهره خود روسیه هم تخریب میشه چون همون کار رو داره انجام میده)
به نظر من تخریب چهره ایران اون زمانی پیش میاد که در داخل کشور خودمون همچین تظاهراتی بشه و رسانه های اون طرف هر دروغی که بخوان بسازند و پخش کنند نظیر فتنه 88. روسیه از عجز و ناتوانی و ترس از بحرانی شدن اوضاع با توجه به اینکه انتخابات ریاست جمهوری نزدیکه از ایران کمک خواسته. تازه همه جا جار نزده که ما از ایران کمک میخوایم، این خبر به صورت غیر رسمی پخش شده که معلوم نیست درسته یا غلط.

مگه نشنیدی میگن کار کار انگلیسهاست؟

به اینجور آدمها میگن پیرو تئوری توطئه، یا یه چیزی تو مایه های دایی جان ناپلئون.
[External Link Removed for Guests]
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

دوستان من ابتدا پیشنهاد مطالعه دادم، این روزها در سنترال مدام کار بنده شده تشریح برخی اصول و مبانی پایه تحلیل گاه در بعد سیاسی گاه در بعد روابط بین الملل؛ اگر از بین دوستان کسانی در نظرات بنده ابهام مشاهده می کنند بهتر است به مطالعه بیشتر بپردازند تا درست نظرات بنده را دکر کنند، بنده جهت آن دسته که درک از نظرات من دارند ابراز نظر میکنم و خیلی قصد ندارم کسی را در مورد چیزی قانع کنم یا نظر شما را تغییر بدم.

برخی هستند که براشون مهمه نظر میما در مورد این مسئله چی می تواند باشد، که بنده برای ایشان میگم، اگر هم واقعا نکات مبهم نظرم زیاد باشد تشریح می کنم، اما برخی موارد ابهام نیست که ریشه اش در نداشتن دانش تحلیل دوستان است که این دیگر خارج از حوصله بوده که من هر بار برای ایشان به شرح معانی و تفسیر گفتار خودم بپردازم.

بابت این کم حوصلگی از دوستان عذر خواهی میکنم. ^:)^
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام به تمام دوستان
خیلی نمی خوام وارد بحث بشم ، درسته که اتحاد شوروی از هم پاشیده و دیگه خبری از اون کا گ ب مقتدر نیست اما آیا اف اس بی ، سازمان امنیتی فعلی روسها اینقدر ناتوان شده که از ما کمک می خواد. بنده قصد زیر سوال بردن توانایی های اطلاعات ایران رو ندارم اما ظاهرا عده ای فراموش کردند که دارند راجع به یک صاحب سبک آن هم در سطح جهان در مسائل جاسوسی و امنیتی حرف می زنند.
Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط R.A.F »

MiimA نوشته شده:دوستان من ابتدا پیشنهاد مطالعه دادم، این روزها در سنترال مدام کار بنده شده تشریح برخی اصول و مبانی پایه تحلیل گاه در بعد سیاسی گاه در بعد روابط بین الملل؛ اگر از بین دوستان کسانی در نظرات بنده ابهام مشاهده می کنند بهتر است به مطالعه بیشتر بپردازند تا درست نظرات بنده را دکر کنند، بنده جهت آن دسته که درک از نظرات من دارند ابراز نظر میکنم و خیلی قصد ندارم کسی را در مورد چیزی قانع کنم یا نظر شما را تغییر بدم.

برخی هستند که براشون مهمه نظر میما در مورد این مسئله چی می تواند باشد، که بنده برای ایشان میگم، اگر هم واقعا نکات مبهم نظرم زیاد باشد تشریح می کنم، اما برخی موارد ابهام نیست که ریشه اش در نداشتن دانش تحلیل دوستان است که این دیگر خارج از حوصله بوده که من هر بار برای ایشان به شرح معانی و تفسیر گفتار خودم بپردازم.

بابت این کم حوصلگی از دوستان عذر خواهی میکنم. ^:)^

یعنی یک درصد هم امکان نمیدی که ممکنه تحلیل خودت مشکل داشته باشه؟

واقعا بابت این اعتماد بنفس بهت تبریک میگم، باید تو کتاب گینس ثبت بشه.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

مسئله اصلا مربوط به درست یا غلط بودن نظر بنده نیست، به هر حال وقتی شما منظور من را نفهمید درست یا غلط بودنش تفاوتی ندارد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط R.A.F »

MiimA نوشته شده:

مسئله اصلا مربوط به درست یا غلط بودن نظر بنده نیست، به هر حال وقتی شما منظور من را نفهمید درست یا غلط بودنش تفاوتی ندارد.

ببخشید شما خارجی هستید؟

صحبت کردن شما من رو یاد فیلم فارسی های قبل از انقلاب میندازه که توی اون فیلمها یه خارجی سعی میکرد فارسی صحبت بکنه!

ضمنا بد نیست بدونید استفاده از اصطلاحاتی مانند "نفهمیدید" یا "درک نکردید" کمی توهین آمیزه، بهتره بگید متوجه منظور من نشدید، (حداقل از شما با این تاج و ستاره ها اینگونه انتظار میره)

میگم فکر نمیکنید دارید یکمی تند میرید و این تاج و ستاره ها باعث سوء تفاهم شما شده؟!
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 19718 بار
سپاس‌های دریافتی: 21369 بار

پست توسط SAMAN »

.A. ,

کل این خبر از صحت آنچنانی برخوردار نیست! فکر نمیکنم جای جدل و بحث اینجا باشد.می توانید با اسایش خاطر بیشتری گفتگو کنید, هر چند دنبال گرفتن این بحث بیهوده بوده و هیچ نتیجه ایی عاید شما و دیگران نخواهد شد.

در مجموع مراقب ارسال پست هایتان باشید! اگر نیاز باشد برای دوری از تنش کل پست ها ر احذف خواهم کرد!
پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط R.A.F »

SAMAN نوشته شده: .A. ,

کل این خبر از صحت آنچنانی برخوردار نیست! فکر نمیکنم جای جدل و بحث اینجا باشد.می توانید با اسایش خاطر بیشتری گفتگو کنید, هر چند دنبال گرفتن این بحث بیهوده بوده و هیچ نتیجه ایی عاید شما و دیگران نخواهد شد.

در مجموع مراقب ارسال پست هایتان باشید! اگر نیاز باشد برای دوری از تنش کل پست ها ر احذف خواهم کرد!

من فقط داشتم اصل احترام متقابل رو که از اصول فعالیت در این انجمنه رو به دوستمون گوشزد میکردم.

با اینحال شما در بکارگیری اختیاراتتون نیازی به اجازه بنده ندارید، کما اینکه مدیران این انجمن این موضوع رو با حذف بی اجازه و بی مورد پستهای کاربران بارها اثبات کرده اند.

موفق باشید تصویر تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”