برنامه تولید هواپیماهای عمود پرواز در ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

Re: برنامه تولید هواپیماهای عمود پرواز در ایران

پست توسط leylas »

ایران همان جایی است که سردارانش از همه راز نگه دار تر و سیاست مدارانش(البته به نظر من غیر از رده اول)از همه ......... هستند
آقا حتما یه چیزی هست که دشمنان تا دندان مسلح حمله رو شروع نمیکنن....
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 754 بار
سپاس‌های دریافتی: 315 بار

پست توسط super flanker »

آخه اون چیزی که می گید هست کجاست که ما نمی بینیم؟ خیلیا میگن ایران فلان هواپیما رو داره (منظورم سوخو 27و...) پس کجاست؟ هواپیمای جنگنده اسباب بازی نیست که بزاریمش تو صندوق کسی نبینه، اگه چیزی هم داره با توجه به تحریم نفت ایران و تهدید ایران الان وقتشه که رو کنه...اگه داشته باشه :-?
هر جا که دیدی سایه آدم های کوچک بزرگ است، بدان که خورشید در حال غروب کردن است...
New Member
سپاس‌های دریافتی: 38 بار

پست توسط Hossein.Khalili »

دوستانی که می گن مثلا ما رادار از 0 تا 100 می سازیم، گویا نمی دونند که کوچکترین قطعه الکترونیک در ایران تولید نمی شه.
Fab نداریم، راه اندازی Fab زمان بر و هزینه بر هست. بدون Fab هم که بقیه مثل TSMC برای ما آی سی نمی سازند. بماند که از معماری هم چیزی نمی دونیم چون تجربش نداریم.
ما ترانزیستور های RF هم نمی تونیم تولید کنیم.
سنسور هم که هیچ، سنسور تولید مشکل تر از ترانزیستور دیجیتال هست.
تمام تجهیزات الکترونیک بدون استثنا از خارج از کشور و حتی از خود آمریکا وارد می شه.
علت اینکه به فکر تولید قطعات الکترونیک نیستند اینه که با وجود تحریم ها به راحتی وارد می شه و کاملا به صرفه هست که تولید نکنیم.
به عنوان مثال بگم آزمایشگاههای نیمه هادی ایران (در مراکز دانشگاهی) توانایی فقط ساخت زیر 10 ترانزیستور با مینمم فیچر سایز 500 نانو هستند چیزی در آی سی های امروزی میلیارد ترانزیستور 32 نانومتر هست.
بهتره یه کم تحقیق کنید و از دوستانی که کار الکترونیک می کنند در هر سطحی چه برای وزارت دفاع و چه صنایع دیگر سوال کنید.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2851 بار
سپاس‌های دریافتی: 2041 بار

پست توسط MOHAMMAD JAFAR »

Hossein.Khalili نوشته شده:دوستانی که می گن مثلا ما رادار از 0 تا 100 می سازیم، گویا نمی دونند که کوچکترین قطعه الکترونیک در ایران تولید نمی شه.
Fab نداریم، راه اندازی Fab زمان بر و هزینه بر هست. بدون Fab هم که بقیه مثل TSMC برای ما آی سی نمی سازند. بماند که از معماری هم چیزی نمی دونیم چون تجربش نداریم.
ما ترانزیستور های RF هم نمی تونیم تولید کنیم.
سنسور هم که هیچ، سنسور تولید مشکل تر از ترانزیستور دیجیتال هست.
تمام تجهیزات الکترونیک بدون استثنا از خارج از کشور و حتی از خود آمریکا وارد می شه.
علت اینکه به فکر تولید قطعات الکترونیک نیستند اینه که با وجود تحریم ها به راحتی وارد می شه و کاملا به صرفه هست که تولید نکنیم.
به عنوان مثال بگم آزمایشگاههای نیمه هادی ایران (در مراکز دانشگاهی) توانایی فقط ساخت زیر 10 ترانزیستور با مینمم فیچر سایز 500 نانو هستند چیزی در آی سی های امروزی میلیارد ترانزیستور 32 نانومتر هست.
بهتره یه کم تحقیق کنید و از دوستانی که کار الکترونیک می کنند در هر سطحی چه برای وزارت دفاع و چه صنایع دیگر سوال کنید.

به این موارد نداشتن Clean room رو هم اضافه کنید...
پيامبر گرامي اسلام (ص) فرموده اند:
الملک يبقي مع الکفر و لا يبقي مع الظلم.
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 193 بار

پست توسط ya_ali »

دوستان عزیز ،میشود بفرمائید آیا از صنایع الکترونیک نظامی بازدید داشته اید که اینگونه قاطعانه میگوئید که ما توانائی ساخت قظعات الکترونیک "های تک "را نداریم و البته به زعم شما غربیها حاضرند آنها را به ما بدهند.لابد المنتهای مورد نیاز یک رادار آرایه فازی (AESA) مانند رادار برد بلند غدیر با برد 1100 کیلومتر(در حالت زمینی) را از قبیل رشد دادن کریستالهای نیمه هادی و .........را مثلا از فرانسه گرفته ایم ؟؟؟که البته فرانسه خودش با کمک امریکا مدلهای پائین تر آن را دارد!!!!!!
عزیزان من اگر شما اطلاع ندارید دلیل بر عدم وجود نیست.یک اندیشمند فرهیخته همواره محافظه کارانه سخن میگوید، تا همیشه نظراتش حجت باشد و مورد استناد قرار گیرد.
محمد جعفر عزیز آیا شما در network54 کامنت نمیدادی؟؟؟اگر جواب مثبت است از هادی و دیگر دوستان چه خبر؟
اینجا ایران است-بیشه شیران و مهد دلیران است-صاحبش امام زمان است-حاکمش(امام خامنه ای)نائب امام و پاکترین و دانشمندترین رهبر جهان است-قدرت بسیجیان و ارتشیان و سپاهیانش کابوس اهریمنان است.ایرانی ،مهربان و غیور و صبور و دوست جهانیان است زیرا فرهنگ او ،تشیع است و عاشق اهل بیت خاتم پیامبران است- هدف او زمینه سازی برای ظهور امام زمان است -زندگی یک امتحان است-کسی قبول میشود که در خط امام شهیدان است-پیروی از ولایت وصیت ایشان است
New Member

ya_ali نوشته شده:دوستان عزیز ،میشود بفرمائید آیا از صنایع الکترونیک نظامی بازدید داشته اید که اینگونه قاطعانه میگوئید که ما توانائی ساخت قظعات الکترونیک "های تک "را نداریم و البته به زعم شما غربیها حاضرند آنها را به ما بدهند.لابد المنتهای مورد نیاز یک رادار آرایه فازی (AESA) مانند رادار برد بلند غدیر با برد 1100 کیلومتر(در حالت زمینی) را از قبیل رشد دادن کریستالهای نیمه هادی و .........را مثلا از فرانسه گرفته ایم ؟؟؟که البته فرانسه خودش با کمک امریکا مدلهای پائین تر آن را دارد!!!!!!
عزیزان من اگر شما اطلاع ندارید دلیل بر عدم وجود نیست.یک اندیشمند فرهیخته همواره محافظه کارانه سخن میگوید، تا همیشه نظراتش حجت باشد و مورد استناد قرار گیرد.
محمد جعفر عزیز آیا شما در network54 کامنت نمیدادی؟؟؟اگر جواب مثبت است از هادی و دیگر دوستان چه خبر؟

مشخص هست شما خودتون تا حالا مدارات از نزدیک ندید و کار نکردید. این دفعه اگر دیدی به آی سی های روی مدار و پارت نامبرهاش دقت کنید و اگر مثلا روی DSP ها آرم Texas Instruments هم دیدید تعجب نکنید. یا ADC های شرکت Analog Devices
دوست عزیز رشد کریستال منظورتون ساخت ویفر هست ؟ اونم نداریم، برای ساخت آی سی احتیاج به ویفر های با کیفیت هست.
دوست عزیز حتی PCB های مدارات در چین تولید می شه.
کار بزرگی داره انجام می شه، من نمی گم کار بزرگی انجام نمی شه، در نرم افزار نویسی و طراحی مدارات خودکفا هستیم ولی در تولید سخت افزار خیر.
نه تنها قطعات High-Tech در ایران تولید نمی شه، قطعات معمولی هم تولید نمی شه.
غربی ها حاضر نیستند بدن به ما، ولی خیلی قطعات کاربردهای غیر نظامی هم دارند و ما به راحتی تهیه می کنیم تهیه می کنیم ولی حتی قطعاتی که معمولا در مدارات نظامی استفاده می شند یا مختصش هستند هم می خریم ولی با قیمتی چند برابر.
ترانزیستور های RF اون رادار ساخت داخل نیست. برای ساخت اونها احتیاج به کاشت لایه های مولکولی هست.
من قاطعانه حرف نمی زدم اگر از نزدیک کار نکرده بودم و نمی دیدم.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط leylas »

با سلام
جناب hossein khalili خدمت شما عرض کنم که خواهشا اینقدر با قاطعیت زیراب یه مسئله ای رو نزنید با اینکه بنده با قسمتهای الکترونیک نظامی زیاد ارتباط ندارم ولی خبرهایی دارم
آقای باحال که با شنیدن و نقل چندتا کلمه احساس میکنی .... و مهندسان ما هم.... یکی از رفقای من چند وقت پیش به خاطر اثرات آزمایشهای خظرناک برای تولید یه رادار خاص شهید شد بعد شما میشینی میگی تگزاس و ... حتما برد الکتریکی شهاب و سجیل و... هم تو لاس وگاس ساختن(منم ندیدم اصلا) و ماهواره هامون رو هم از تجزیه قطعات playstaion ساختیم و این آخریم خیلی پیشرفته تره چون از رو playstaion3 ساختیم.
یا مثلا با تکنولوژی الکتریکی چند سال پیش خود آمریکاییها(اگه فرض رو بر این بذارم که اونها منبع ما هستن حتما چندسال و یا چندین سال عقب تر میشیم)تونیستیم یکی از پیشرفته ترین پهپاد هاشون رو بگیریم
البته من منکر این نمیشم که از قطعات کشورهای دیگه(حتی اسراییلی)بعضا استفاده میشه ولی اینطور نیست که مثلا تماما به اینها تکیه بشه و محتاج اینها باشیم
شما که از ریز بوردهای رادارها خبر داری پس م..ع رو میشناسی(جای نقطه ها دو تا حرف هست)همون رادار معروف تولید 88 که rqرو گرفت و برام عجیبه که در صورت شناخت این رادار این طور صحبت کنید

در مورد صحبت جناب super flunker جندتا جمله ی پرکنده میگم
1-خدواند شب و روز رو آفرید
2-موشکها از هواپیماها کوچکتر نیستن
3تا قبل از اعلام خیلی از دستاوردهای موشکی بزرگ(از نظر اندازه)هیچ منبع غربی یا شرقی خبر از وجودشون ندادن
4-ماهواره ها خدا نیستن(زمانها و نقطه های کور دارن)بنده یکبار در سال تیرکمون شاهد بودم که یک محموله(که فکر کنم اسکات وارداتی بود)در استتار و اختفائ ماهواره ای جا به جا شد

البته صحبتهای بنده مساوی با تایید وجود هیچگونه هواپیما و... نیست بلکه تکذیب عدم وجود شی در صورت عدم اعلام منابع شرق و غرب هستش.
شادی روح شهیدی که گفتم لطفا صلوات
یا علی

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار
تماس:

پست توسط godspeed »

با اینکه پستهای من تایید نمیشن اما بازم ادامه میدم.

دوست عزیز مثالهایی که شما میزنید بنده رو یاد کره شمالی میاندازه که تمام ارتباط خارجی رو بسته و مدام برای مردمش از پیشرفتهای شگرف تکنولوژی میگه .

همه دنیا هم باهاشون سر جنگ دارند.

دوست عزیز LEYLAS کاملا مشخص هست که شما از موضع پشتیبانی به هر وسیله صحبت میکنید.

بنده هم به عنوان یک ایرانی خوشحال میشم که بتونیم پیشرفت کنیم اما توهم پیشرفت میتونه یه تمدن رو نابود کنه.
این جمله بالا رو خواهشا عمیق چند بار بخونید.

دوست عزیز اینجا فکر نکنم دادن اطلاعات شخصی فخر فروشی باشه
.
بنده وقتی فراگ فوتهای عراقی میومدن اصفهان بالا سرشون بودم.

وقتی هواپیمای آنتونوف رادار اخطار زود هنگام عراقی اومد بازم اصفهان بودم .

وقتی میگ 25 رو رو تهران زدن یکم شکاری بودم داشتم میدیدمش اونشب با ذوربین شکاری سنگین.

هنوز هم ندیدم جایی درست بیان کنند اون موشک چی بود که تبدیل شد و اونطوری شد.

پس خواهشا اطلاعات غلط ندید

راجع به RQ170 هم بحث نکنیم فکر کنم بهتر باشه.
خط فقر در تهران : ماهانه 1میلیون تومان
New Member

leylas نوشته شده:با سلام
جناب hossein khalili خدمت شما عرض کنم که خواهشا اینقدر با قاطعیت زیراب یه مسئله ای رو نزنید با اینکه بنده با قسمتهای الکترونیک نظامی زیاد ارتباط ندارم ولی خبرهایی دارم
آقای باحال که با شنیدن و نقل چندتا کلمه احساس میکنی .... و مهندسان ما هم.... یکی از رفقای من چند وقت پیش به خاطر اثرات آزمایشهای خظرناک برای تولید یه رادار خاص شهید شد بعد شما میشینی میگی تگزاس و ... حتما برد الکتریکی شهاب و سجیل و... هم تو لاس وگاس ساختن(منم ندیدم اصلا) و ماهواره هامون رو هم از تجزیه قطعات playstaion ساختیم و این آخریم خیلی پیشرفته تره چون از رو playstaion3 ساختیم.
یا مثلا با تکنولوژی الکتریکی چند سال پیش خود آمریکاییها(اگه فرض رو بر این بذارم که اونها منبع ما هستن حتما چندسال و یا چندین سال عقب تر میشیم)تونیستیم یکی از پیشرفته ترین پهپاد هاشون رو بگیریم
البته من منکر این نمیشم که از قطعات کشورهای دیگه(حتی اسراییلی)بعضا استفاده میشه ولی اینطور نیست که مثلا تماما به اینها تکیه بشه و محتاج اینها باشیم
شما که از ریز بوردهای رادارها خبر داری پس م..ع رو میشناسی(جای نقطه ها دو تا حرف هست)همون رادار معروف تولید 88 که rqرو گرفت و برام عجیبه که در صورت شناخت این رادار این طور صحبت کنید

در مورد صحبت جناب super flunker جندتا جمله ی پرکنده میگم
1-خدواند شب و روز رو آفرید
2-موشکها از هواپیماها کوچکتر نیستن
3تا قبل از اعلام خیلی از دستاوردهای موشکی بزرگ(از نظر اندازه)هیچ منبع غربی یا شرقی خبر از وجودشون ندادن
4-ماهواره ها خدا نیستن(زمانها و نقطه های کور دارن)بنده یکبار در سال تیرکمون شاهد بودم که یک محموله(که فکر کنم اسکات وارداتی بود)در استتار و اختفائ ماهواره ای جا به جا شد

البته صحبتهای بنده مساوی با تایید وجود هیچگونه هواپیما و... نیست بلکه تکذیب عدم وجود شی در صورت عدم اعلام منابع شرق و غرب هستش.
شادی روح شهیدی که گفتم لطفا صلوات
یا علی

اولا احترام خودتون نگه دارید. ثانیا با این طرز حرف زدن مشخص هست یک مدار چشمک هم تو عمرتون نه بستی و ندیدی ! بهتره به جای مجله خوندن و ویکی بشینی درس بخونید بری دانشگاه یه چیزی یاد بگیری.
شرکت TI یکی از بزرگترین شرکت های تولید DSP هست و اونطور حرف زدن راجع به این شرکت کمال کج فهمی و کم اطلاعی شماست. در ایران خیلی وقته استفاده می شه، بهتره اگر انقدر نفوذ دارید برید ریز قطعات در بیارید ببینید تولید چه شرکتی هست.
دوست عزیز کارخانه تولید قطعات نیمه هادی یا اصطلاحا Fab چیزی نیست که یه دفعه بسازید و مخفیش کنید و مثلا زیر زمینی باشه.
PCB های چند لایه (4 لایه به بالا) در داخل تولید نمی شه. و در چین تولید می شه.
دوست عزیز ما قطعات الکترونیک از خارج وارد می کنیم و در این شکی نیست. هنر در استفاده از اونها هست. ساخت خود قطعات یه مساله هست و طراحی مدار و کار با اونها مساله دیگه.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

Hossein.Khalili نوشته شده:
ya_ali نوشته شده:دوستان عزیز ،میشود بفرمائید آیا از صنایع الکترونیک نظامی بازدید داشته اید که اینگونه قاطعانه میگوئید که ما توانائی ساخت قظعات الکترونیک "های تک "را نداریم و البته به زعم شما غربیها حاضرند آنها را به ما بدهند.لابد المنتهای مورد نیاز یک رادار آرایه فازی (AESA) مانند رادار برد بلند غدیر با برد 1100 کیلومتر(در حالت زمینی) را از قبیل رشد دادن کریستالهای نیمه هادی و .........را مثلا از فرانسه گرفته ایم ؟؟؟که البته فرانسه خودش با کمک امریکا مدلهای پائین تر آن را دارد!!!!!!

مشخص هست شما خودتون تا حالا مدارات از نزدیک ندید و کار نکردید. این دفعه اگر دیدی به آی سی های روی مدار و پارت نامبرهاش دقت کنید و اگر مثلا روی DSP ها آرم Texas Instruments هم دیدید تعجب نکنید. یا ADC های شرکت Analog Devices
دوست عزیز رشد کریستال منظورتون ساخت ویفر هست ؟ اونم نداریم، برای ساخت آی سی احتیاج به ویفر های با کیفیت هست.
دوست عزیز حتی PCB های مدارات در چین تولید می شه.
کار بزرگی داره انجام می شه، من نمی گم کار بزرگی انجام نمی شه، در نرم افزار نویسی و طراحی مدارات خودکفا هستیم ولی در تولید سخت افزار خیر.
نه تنها قطعات High-Tech در ایران تولید نمی شه، قطعات معمولی هم تولید نمی شه.
غربی ها حاضر نیستند بدن به ما، ولی خیلی قطعات کاربردهای غیر نظامی هم دارند و ما به راحتی تهیه می کنیم تهیه می کنیم ولی حتی قطعاتی که معمولا در مدارات نظامی استفاده می شند یا مختصش هستند هم می خریم ولی با قیمتی چند برابر.
ترانزیستور های RF اون رادار ساخت داخل نیست. برای ساخت اونها احتیاج به کاشت لایه های مولکولی هست.
من قاطعانه حرف نمی زدم اگر از نزدیک کار نکرده بودم و نمی دیدم.

به این موارد اینو هم اضافه کنید قطعات الکترونیکی کلاس میلیتاری به مراتب از کیفیت ساخت بالاتری برخوردار هستن و مقاومت بالاتری دارن ! و تکنولوژی ساخت بالاتری نسبت به کلاس تجاری لازمه برای ساختشون
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
New Member
سپاس‌های ارسالی: 111 بار
سپاس‌های دریافتی: 9 بار

پست توسط b.a.1357 »

سلام :razz:
آقای godspeed فکر کنم اون هواپیماهای اخطار زود هنگام عراقی ایلیوشین بودن نه آنتونوف
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط leylas »

دوست گرامی جناب Khalil بنده بعد از خوندن نظر شما متحول شدم و تصمیم گرفتم:
1-از این به بعد برم و تمام تلاشمو بکنم تا برم دانشگاه و مثل شما چیز یاد بگیرم.
2-به طور کاملا جدی از این به بعد در سنترال عزیز محدودتر پست بدم
3-در جواب فرهیختگانی مثل شما که دانشگاه رفتید(حالا چی هست این)فقط بخندم
4-جلوی شما به شرکتهای آمریکایی مخصوصا TIبی احترامی نکنم که ناراحت نشید
5-دیده هام رو بی خیال شم و به حرفهای شما گوش کنم(صحبتهای مهندس صفایی رو هم بیخیال ،میشناسی دیگه اخوی)
خواهشا اگه صحبتی دارید پیام خصوصی بدید(چون بنده دیگه اینجا با شما صحبت نمیکنم،برم برا کنکور بخونم)

جناب godspeed(ببخشید معنیش چی میشه:خدای سرعت،سرعت خدا،سرعت در حد خدا و...)

با توجه به تجربتون خوب حتما سنتون زیاده و من از همینجا یه سلام ویژه به شما میکنم و دعای طول عمر.
خوب راجع به اطلاعات شخصی منظورتون رو متوجه نمیشم.

بی زحمت پشتیبانی به هر وسیله رو میشه توضیح بدید!
راجع به حضور شما در اصفهان و تهران،انشالله خدا اجرتون بده.
اما راجع به جمله:هنوزهم ندیدم جایی... منظورتون رو متوجه نمیشم
و چندتا سوال:
1-آیا مقایسه ایران و کره شمالی دقیقا هدف دشمنان ما نیست(بگذریم از اینکه حتما موشکهای taedong رو میشناسید)
2-اعلام اینکه اطلاعات غلط ندید بدون اصلاح یا رد یه مورد خاص کار رو درست میکنه
3-نا امید کردن یه تمدن خوبه؟(یه بار بخون بسه)
و....
وراجع به rq صحبت نکنیم.(آره دیگه چیزی نبود که همه میتونن بگیرن منجمله:روسیه،چین،کشورهای اروپایی و ...)

و خطاب به همه ی سنترالی ها همراه با عذرخواهی از طولانی شدن صحبتهام و لحن تندم باید عرض کنم:
بنده نمیتونم ببینم هرروز تو مجتمعمون خبر شهادت یه جوون رو میدن و یه پلاکارد جدید میزنن که فلانی پای موتر شهید شد،فلانی مسموم شد،فلانی اکسید پاشید رو صورتش ریه اش داغون شد (رفقای حرفه ای حــــــــــــــتما میدونن چیه) و جوونایی که جز راه دانشگاه و خونشون راه دیگه ای رو نرفتن
بخوان نظر کارشناسی بدن و از کیان شرکتهای خونخوار آمریکایی و ... دفاع مکنن
ببخشی طولانی شد
یا علی

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”