فراموش نکنید در متن آمده بود که فعلا" کار تحقیقاتی دارن انجام میدن و معلوم نیست فقط فاز تحقیقاتش کی به پایان برسه . حالا حالاها راه هست ...
ساخت عمودپرواز به سبک F-35 مشکلتر ولی ساخت به سبک OSPREY به نظر راحتتره :

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
leylas نوشته شده:دوست گرامی جناب Khalil بنده بعد از خوندن نظر شما متحول شدم و تصمیم گرفتم:
1-از این به بعد برم و تمام تلاشمو بکنم تا برم دانشگاه و مثل شما چیز یاد بگیرم.
2-به طور کاملا جدی از این به بعد در سنترال عزیز محدودتر پست بدم
3-در جواب فرهیختگانی مثل شما که دانشگاه رفتید(حالا چی هست این)فقط بخندم
4-جلوی شما به شرکتهای آمریکایی مخصوصا TIبی احترامی نکنم که ناراحت نشید
5-دیده هام رو بی خیال شم و به حرفهای شما گوش کنم(صحبتهای مهندس صفایی رو هم بیخیال ،میشناسی دیگه اخوی)
خواهشا اگه صحبتی دارید پیام خصوصی بدید(چون بنده دیگه اینجا با شما صحبت نمیکنم،برم برا کنکور بخونم)
جناب godspeed(ببخشید معنیش چی میشه:خدای سرعت،سرعت خدا،سرعت در حد خدا و...)
با توجه به تجربتون خوب حتما سنتون زیاده و من از همینجا یه سلام ویژه به شما میکنم و دعای طول عمر.
خوب راجع به اطلاعات شخصی منظورتون رو متوجه نمیشم.
بی زحمت پشتیبانی به هر وسیله رو میشه توضیح بدید!
راجع به حضور شما در اصفهان و تهران،انشالله خدا اجرتون بده.
اما راجع به جمله:هنوزهم ندیدم جایی... منظورتون رو متوجه نمیشم
و چندتا سوال:
1-آیا مقایسه ایران و کره شمالی دقیقا هدف دشمنان ما نیست(بگذریم از اینکه حتما موشکهای taedong رو میشناسید)
2-اعلام اینکه اطلاعات غلط ندید بدون اصلاح یا رد یه مورد خاص کار رو درست میکنه
3-نا امید کردن یه تمدن خوبه؟(یه بار بخون بسه)
و....
وراجع به rq صحبت نکنیم.(آره دیگه چیزی نبود که همه میتونن بگیرن منجمله:روسیه،چین،کشورهای اروپایی و ...)
و خطاب به همه ی سنترالی ها همراه با عذرخواهی از طولانی شدن صحبتهام و لحن تندم باید عرض کنم:
بنده نمیتونم ببینم هرروز تو مجتمعمون خبر شهادت یه جوون رو میدن و یه پلاکارد جدید میزنن که فلانی پای موتر شهید شد،فلانی مسموم شد،فلانی اکسید پاشید رو صورتش ریه اش داغون شد (رفقای حرفه ای حــــــــــــــتما میدونن چیه) و جوونایی که جز راه دانشگاه و خونشون راه دیگه ای رو نرفتن
بخوان نظر کارشناسی بدن و از کیان شرکتهای خونخوار آمریکایی و ... دفاع مکنن
ببخشی طولانی شد
یا علی
leylas نوشته شده:دوست گرامی جناب Khalil بنده بعد از خوندن نظر شما متحول شدم و تصمیم گرفتم:
1-از این به بعد برم و تمام تلاشمو بکنم تا برم دانشگاه و مثل شما چیز یاد بگیرم.
2-به طور کاملا جدی از این به بعد در سنترال عزیز محدودتر پست بدم
3-در جواب فرهیختگانی مثل شما که دانشگاه رفتید(حالا چی هست این)فقط بخندم
4-جلوی شما به شرکتهای آمریکایی مخصوصا TIبی احترامی نکنم که ناراحت نشید
5-دیده هام رو بی خیال شم و به حرفهای شما گوش کنم(صحبتهای مهندس صفایی رو هم بیخیال ،میشناسی دیگه اخوی)
خواهشا اگه صحبتی دارید پیام خصوصی بدید(چون بنده دیگه اینجا با شما صحبت نمیکنم،برم برا کنکور بخونم)
جناب godspeed(ببخشید معنیش چی میشه:خدای سرعت،سرعت خدا،سرعت در حد خدا و...)
با توجه به تجربتون خوب حتما سنتون زیاده و من از همینجا یه سلام ویژه به شما میکنم و دعای طول عمر.
خوب راجع به اطلاعات شخصی منظورتون رو متوجه نمیشم.
بی زحمت پشتیبانی به هر وسیله رو میشه توضیح بدید!
راجع به حضور شما در اصفهان و تهران،انشالله خدا اجرتون بده.
اما راجع به جمله:هنوزهم ندیدم جایی... منظورتون رو متوجه نمیشم
و چندتا سوال:
1-آیا مقایسه ایران و کره شمالی دقیقا هدف دشمنان ما نیست(بگذریم از اینکه حتما موشکهای taedong رو میشناسید)
2-اعلام اینکه اطلاعات غلط ندید بدون اصلاح یا رد یه مورد خاص کار رو درست میکنه
3-نا امید کردن یه تمدن خوبه؟(یه بار بخون بسه)
و....
وراجع به rq صحبت نکنیم.(آره دیگه چیزی نبود که همه میتونن بگیرن منجمله:روسیه،چین،کشورهای اروپایی و ...)
و خطاب به همه ی سنترالی ها همراه با عذرخواهی از طولانی شدن صحبتهام و لحن تندم باید عرض کنم:
بنده نمیتونم ببینم هرروز تو مجتمعمون خبر شهادت یه جوون رو میدن و یه پلاکارد جدید میزنن که فلانی پای موتر شهید شد،فلانی مسموم شد،فلانی اکسید پاشید رو صورتش ریه اش داغون شد (رفقای حرفه ای حــــــــــــــتما میدونن چیه) و جوونایی که جز راه دانشگاه و خونشون راه دیگه ای رو نرفتن
بخوان نظر کارشناسی بدن و از کیان شرکتهای خونخوار آمریکایی و ... دفاع مکنن
ببخشی طولانی شد
یا علی
ya_ali نوشته شده:پروژه آذرخش زمان جنگ شروع شد و سرانجام به نتیجه رسید و در سال 74 در یک مانور هوائی رسما اعلام شد و فیلمی که از دور گرفته شده بود ،هم پخش شد.در سال 1376 رهبر معظم به سازندگان آن
مدال دادند.سپس با تولید تعداد زیادی، جایگزین اف 5 های ساقط شده گردیدند(البته با همان شماره سریال ها).سپس صاعقه را با قابلیتهای بسیار بالاتر ساختند(توجه کنید که کل هواپیما ها یعنی بال و بدنه و آلات دقیق و موتور آن در داخل ساخته شده است)و البته سالها بعد اعلام شدند.به گفته فرماندهان نیروی هوائی کلیه قطعات مورد نیاز جنگنده های کشور در داخل ساخته میشوند.
انشاءالله بزودی جنگنده های جدید رونمائی میشوند.
ما اکنون انواع رادارهای هوائی و زمینی و دریائی را از صفر تا صد میسازیم حتی رادارهای آرایه فازی PESA و AESA.
ما اکنون موتور جنگنده میسازیم.و موتور ملی توبوفن پیشرفته را اخیرا اعلام اجمالی کردیم.
ما در ساخت بال و بدنه جنگنده و بالگرد مشکلی نداریم و سازنده بال و بدنه جنگنده مافوق صوت هستیم.
leylas نوشته شده:با سلام مخصوصا خدمت آقای goodluck
خوب دقیقا از کپی کردن متن دیکشنری توسط شما و اون چند خط معلوم میشه که ....(مثلا اینکه هیچکی هیچی نگه آقا godspeed اومد پس هیچکی هیچی بلد نیست)
تعریف نشه(البته تو این دور و زمونه دیگه عادی شده زمان ما خیلی ارزشش بیشتر بود )بنده در دوران نوجوانی انگلیسی رو شروع کردم و یه دوره درس هم دادم(حدود 6.5 سال)عربی هم صرف و نحو مسلطم(سیوطی و مغنی الادیب در نحو و تصریف و میر و... در صرف) و دست و پا شکسته صحبت هم میکنم ، روسی هم تازه شروع کردم(خیلی خیلی کم بلدم چون خیلی خییلی سخته) چون تو سفرهامون خیلی به درد میخوره، زبان تاتی بلدم پس کردی لری و گویشهای قدیمی رو راحت میفهمم و البته به سختی صحبت میکنم و ترکی هم که همه بلدن ما هم روش....(مجبور شدم برای اینکه ثابت کنم شوخی بود اینهمه بنویسم)
بعد اینکه دوباره پستهای قبلی رو بخونید بنده تا جواب کسی رو ندم سوال نمیکنم شما هم لطفا...!!!
یه نکته هم راجع به موضوع که شما و دوستتون حواستون نبود:تـــــــــــــــــــــحقـــــــــــــــــــــــــیـــقــــــات(بر وزن فامیــــــــــــلا)
یا علی
Sami 1993 نوشته شده:صاعقه از موتور j85 بهره میبره واقعا خنده داره که ادعای ساخت موتور صاعقه رو داشته باشیم
نمونه توربوفن شده این ادعای خنده دار در نمایشگاه چندماه پیش در حضور رهبر معظم انقلاب به نمایش در آمد .