برنامه تولید هواپیماهای عمود پرواز در ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

Re: برنامه تولید هواپیماهای عمود پرواز در ایران

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام و درود بر همه ؛

فراموش نکنید در متن آمده بود که فعلا" کار تحقیقاتی دارن انجام میدن و معلوم نیست فقط فاز تحقیقاتش کی به پایان برسه . حالا حالاها راه هست ...

ساخت عمودپرواز به سبک F-35 مشکلتر ولی ساخت به سبک OSPREY به نظر راحتتره :

تصویر

تصویر

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار
تماس:

پست توسط godspeed »

leylas نوشته شده:دوست گرامی جناب Khalil بنده بعد از خوندن نظر شما متحول شدم و تصمیم گرفتم:
1-از این به بعد برم و تمام تلاشمو بکنم تا برم دانشگاه و مثل شما چیز یاد بگیرم.
2-به طور کاملا جدی از این به بعد در سنترال عزیز محدودتر پست بدم
3-در جواب فرهیختگانی مثل شما که دانشگاه رفتید(حالا چی هست این)فقط بخندم
4-جلوی شما به شرکتهای آمریکایی مخصوصا TIبی احترامی نکنم که ناراحت نشید
5-دیده هام رو بی خیال شم و به حرفهای شما گوش کنم(صحبتهای مهندس صفایی رو هم بیخیال ،میشناسی دیگه اخوی)
خواهشا اگه صحبتی دارید پیام خصوصی بدید(چون بنده دیگه اینجا با شما صحبت نمیکنم،برم برا کنکور بخونم)

جناب godspeed(ببخشید معنیش چی میشه:خدای سرعت،سرعت خدا،سرعت در حد خدا و...)

با توجه به تجربتون خوب حتما سنتون زیاده و من از همینجا یه سلام ویژه به شما میکنم و دعای طول عمر.
خوب راجع به اطلاعات شخصی منظورتون رو متوجه نمیشم.

بی زحمت پشتیبانی به هر وسیله رو میشه توضیح بدید!
راجع به حضور شما در اصفهان و تهران،انشالله خدا اجرتون بده.
اما راجع به جمله:هنوزهم ندیدم جایی... منظورتون رو متوجه نمیشم
و چندتا سوال:
1-آیا مقایسه ایران و کره شمالی دقیقا هدف دشمنان ما نیست(بگذریم از اینکه حتما موشکهای taedong رو میشناسید)
2-اعلام اینکه اطلاعات غلط ندید بدون اصلاح یا رد یه مورد خاص کار رو درست میکنه
3-نا امید کردن یه تمدن خوبه؟(یه بار بخون بسه)
و....
وراجع به rq صحبت نکنیم.(آره دیگه چیزی نبود که همه میتونن بگیرن منجمله:روسیه،چین،کشورهای اروپایی و ...)

و خطاب به همه ی سنترالی ها همراه با عذرخواهی از طولانی شدن صحبتهام و لحن تندم باید عرض کنم:
بنده نمیتونم ببینم هرروز تو مجتمعمون خبر شهادت یه جوون رو میدن و یه پلاکارد جدید میزنن که فلانی پای موتر شهید شد،فلانی مسموم شد،فلانی اکسید پاشید رو صورتش ریه اش داغون شد (رفقای حرفه ای حــــــــــــــتما میدونن چیه) و جوونایی که جز راه دانشگاه و خونشون راه دیگه ای رو نرفتن
بخوان نظر کارشناسی بدن و از کیان شرکتهای خونخوار آمریکایی و ... دفاع مکنن
ببخشی طولانی شد
یا علی

خب من گذاشتم اینجا یکم آروم شه جواب شما رو بدم.

1- دوست عزیز GODSPEED در لغت یعنی : a wish for success and fortune for one setting out on an enterprise, voyage, adventure, or travels. It may also mean good luck.

نه خدای سرعت،سرعت خدا،سرعت در حد خدا و.... تصویر

به نظر مانند نظرتون در مورد همین اصطلاح کلا در مورد همه چیز همین طور فکر میکنید تصمیم میگیرید و جواب میدید.

2- نه دوست من من ایران رو دوست دارم و نمیتونم کوچکترین دست درازی رو بهش تحمل کنم اما شما حتما راجع به شرایط زندگی در کره شمالی شنیده اید نه؟

موشک دارن 9000 کیلومتر برد داره مردمش دارن از گشنگی میمیرن . تصویر

به نظر شما این خوبه الان؟ راجع به دقت اون موشکی هم که گفتید فکر میکنم بالای 200 متر باشه یعنی نقطه زن نیست.

همچین موشکی رو لانچ کردن یعنی خودکشی سیاسی چون ممکنه کلی تلفات غیر نظامی بده.

3- ناامید کردن یک تمدن؟ تصویراینو بیشتر توضیح بدبد هنگ کرد الان.

4- همون صحبت نشه بهتره وگرنه من بن میشم .

فقط اینو بتون بگم یکمی از سیاست بد نیست.

میدونید چرا آمریکا اینقدر قبل ا حمله به عراق راجع به ماشین جنگی صدام سر و صدا کرد.

یادمه اونموقع همه میگفتن سومین نیروی زمینی دنیاست. تصویر
خط فقر در تهران : ماهانه 1میلیون تومان
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 193 بار

پست توسط ya_ali »

سربازان گمنام امام زمان(عج)تا کنون اثبات کرده اند که هرچه مصلحت نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد را ،میسازند .اگر ساخت هواپیمای عمود پرواز هم صلاح باشد ،قظعا ساخته خواهد شد.
من خودم یک نمونه پهپاد تیلت روتور را در یکی از نمایشگاه ها دیدم . انشاءالله انواع سرنشین دار آن هم ساخته خواهد شد.
این نظام متکی بر اسلام ناب محمدی و حب اهلبیت و خون شهدا و حمایت تا پای جان امت حزب الله(مومنین پاک نهاد) است.لذا دانشمندان او نیز مورد عنایت خداوند هستند.
تجربه نشان داده است که مسئولین نظامی هر چه گفته اند که ساخته ایم یا خواهیم ساخت ،راست گفته اند.
اینجا ایران است-بیشه شیران و مهد دلیران است-صاحبش امام زمان است-حاکمش(امام خامنه ای)نائب امام و پاکترین و دانشمندترین رهبر جهان است-قدرت بسیجیان و ارتشیان و سپاهیانش کابوس اهریمنان است.ایرانی ،مهربان و غیور و صبور و دوست جهانیان است زیرا فرهنگ او ،تشیع است و عاشق اهل بیت خاتم پیامبران است- هدف او زمینه سازی برای ظهور امام زمان است -زندگی یک امتحان است-کسی قبول میشود که در خط امام شهیدان است-پیروی از ولایت وصیت ایشان است
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

با سلام مخصوصا خدمت آقای goodluck
خوب دقیقا از کپی کردن متن دیکشنری توسط شما و اون چند خط معلوم میشه که ....(مثلا اینکه هیچکی هیچی نگه آقا godspeed اومد پس هیچکی هیچی بلد نیست)
تعریف نشه(البته تو این دور و زمونه دیگه عادی شده زمان ما خیلی ارزشش بیشتر بود )بنده در دوران نوجوانی انگلیسی رو شروع کردم و یه دوره درس هم دادم(حدود 6.5 سال)عربی هم صرف و نحو مسلطم(سیوطی و مغنی الادیب در نحو و تصریف و میر و... در صرف) و دست و پا شکسته صحبت هم میکنم ، روسی هم تازه شروع کردم(خیلی خیلی کم بلدم چون خیلی خییلی سخته) چون تو سفرهامون خیلی به درد میخوره، زبان تاتی بلدم پس کردی لری و گویشهای قدیمی رو راحت میفهمم و البته به سختی صحبت میکنم و ترکی هم که همه بلدن ما هم روش....(مجبور شدم برای اینکه ثابت کنم شوخی بود اینهمه بنویسم)

بعد اینکه دوباره پستهای قبلی رو بخونید بنده تا جواب کسی رو ندم سوال نمیکنم شما هم لطفا...!!!

یه نکته هم راجع به موضوع که شما و دوستتون حواستون نبود:تـــــــــــــــــــــحقـــــــــــــــــــــــــیـــقــــــات(بر وزن فامیــــــــــــلا)
یا علی
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 39 بار

پست توسط rad2000 »

leylas نوشته شده:دوست گرامی جناب Khalil بنده بعد از خوندن نظر شما متحول شدم و تصمیم گرفتم:
1-از این به بعد برم و تمام تلاشمو بکنم تا برم دانشگاه و مثل شما چیز یاد بگیرم.
2-به طور کاملا جدی از این به بعد در سنترال عزیز محدودتر پست بدم
3-در جواب فرهیختگانی مثل شما که دانشگاه رفتید(حالا چی هست این)فقط بخندم
4-جلوی شما به شرکتهای آمریکایی مخصوصا TIبی احترامی نکنم که ناراحت نشید
5-دیده هام رو بی خیال شم و به حرفهای شما گوش کنم(صحبتهای مهندس صفایی رو هم بیخیال ،میشناسی دیگه اخوی)
خواهشا اگه صحبتی دارید پیام خصوصی بدید(چون بنده دیگه اینجا با شما صحبت نمیکنم،برم برا کنکور بخونم)

جناب godspeed(ببخشید معنیش چی میشه:خدای سرعت،سرعت خدا،سرعت در حد خدا و...)

با توجه به تجربتون خوب حتما سنتون زیاده و من از همینجا یه سلام ویژه به شما میکنم و دعای طول عمر.
خوب راجع به اطلاعات شخصی منظورتون رو متوجه نمیشم.

بی زحمت پشتیبانی به هر وسیله رو میشه توضیح بدید!
راجع به حضور شما در اصفهان و تهران،انشالله خدا اجرتون بده.
اما راجع به جمله:هنوزهم ندیدم جایی... منظورتون رو متوجه نمیشم
و چندتا سوال:
1-آیا مقایسه ایران و کره شمالی دقیقا هدف دشمنان ما نیست(بگذریم از اینکه حتما موشکهای taedong رو میشناسید)
2-اعلام اینکه اطلاعات غلط ندید بدون اصلاح یا رد یه مورد خاص کار رو درست میکنه
3-نا امید کردن یه تمدن خوبه؟(یه بار بخون بسه)
و....
وراجع به rq صحبت نکنیم.(آره دیگه چیزی نبود که همه میتونن بگیرن منجمله:روسیه،چین،کشورهای اروپایی و ...)

و خطاب به همه ی سنترالی ها همراه با عذرخواهی از طولانی شدن صحبتهام و لحن تندم باید عرض کنم:
بنده نمیتونم ببینم هرروز تو مجتمعمون خبر شهادت یه جوون رو میدن و یه پلاکارد جدید میزنن که فلانی پای موتر شهید شد،فلانی مسموم شد،فلانی اکسید پاشید رو صورتش ریه اش داغون شد (رفقای حرفه ای حــــــــــــــتما میدونن چیه) و جوونایی که جز راه دانشگاه و خونشون راه دیگه ای رو نرفتن
بخوان نظر کارشناسی بدن و از کیان شرکتهای خونخوار آمریکایی و ... دفاع مکنن
ببخشی طولانی شد
یا علی

جنابleylas میگن دشمن دانا بهتر از دوست نادان میباشد
و این در مورد شما صدق میکنه خیلی واضحه که از لحاظ جواب کارشناسی کم آوردین و الان میخواید جو سازی کنید من به عنوان یه دنبال کننده بحثهای شما از جوابهای شخص شما فقط سردرد نصیبم میشد.
نکنه میخوای هر کسی را که موافق نظر شخص شما نیست مدافع آمریکای خونخوار معرفی کنی که از شما بعید نیست با این شخصیت بچه گانه و لجباز و ...
خیلی زشته ، قباحت داره دیگه قدیمی شده بابا جون تا کسی یه حرفی میزد ... و فلان و بهمان. ما که داریم نوشته های شما رو دنبال میکنیم و میبینیم توی چه سطحی قرار دارین
بخدا اولش نمیخواستم جوابی بهتون بدم و قصدم هم دفاع از نوشته های Hossein.Khalili نیست ولی وقتی این جمله معروف و آخریتونو دیدم حالم بهم خورد و ...
جانم فدای رهبر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 355 بار
سپاس‌های دریافتی: 87 بار

پست توسط جهانبانی »

ya_ali نوشته شده:پروژه آذرخش زمان جنگ شروع شد و سرانجام به نتیجه رسید و در سال 74 در یک مانور هوائی رسما اعلام شد و فیلمی که از دور گرفته شده بود ،هم پخش شد.در سال 1376 رهبر معظم به سازندگان آن
مدال دادند.سپس با تولید تعداد زیادی، جایگزین اف 5 های ساقط شده گردیدند(البته با همان شماره سریال ها).سپس صاعقه را با قابلیتهای بسیار بالاتر ساختند(توجه کنید که کل هواپیما ها یعنی بال و بدنه و آلات دقیق و موتور آن در داخل ساخته شده است)و البته سالها بعد اعلام شدند.به گفته فرماندهان نیروی هوائی کلیه قطعات مورد نیاز جنگنده های کشور در داخل ساخته میشوند.
انشاءالله بزودی جنگنده های جدید رونمائی میشوند.
ما اکنون انواع رادارهای هوائی و زمینی و دریائی را از صفر تا صد میسازیم حتی رادارهای آرایه فازی PESA و AESA.
ما اکنون موتور جنگنده میسازیم.و موتور ملی توبوفن پیشرفته را اخیرا اعلام اجمالی کردیم.
ما در ساخت بال و بدنه جنگنده و بالگرد مشکلی نداریم و سازنده بال و بدنه جنگنده مافوق صوت هستیم.

صاعقه از موتور j85 بهره میبره واقعا خنده داره که ادعای ساخت موتور صاعقه رو داشته باشیم ضمنا کاکپیت صاعقه هیچ تفاوتی با کاکپیت تایگر نداشته ( با توجه به عکسها و فیلمهای گرفته شده )

فراموش نکنید که ساخت هر صاعقه در ازای کشتن و نابود کردن یک تایگر سرحال و عملیاتی میباشد ( صاعقه ای که در اکثر تصاویر و عکسها غیر 2 باک اضافی توانایی حمل هیچ سلاحی در آن دیده نمیشود )

اگر کلیه قطعات جنگنده های کشور در داخل ساخته میشه چرا هر چند ماه چندین نفر به جرم قاچاق این قطعات برای ایران در سرتاسر دنیا بازداشت و زندانی میشوند ؟

دوست عزیز ما موتور سمند رو هم نمیتونیم بسازیم اونوقت شما ادعای ساخت موتور جنگنده رو میکنید

هنوز در ساخت 4 راکت صندلی مارتین بیکر ناتوانیم و بهترین فرزندان و خلبانان این مرز و بوم در اثر نداشتن راکت صندلی اجکت پر پر میشوند ( مثل اف 14 که دیروز در بوشهر سقوط کرد و یا صاعقه ای که در رزمایش 2 سال پیش سقوط کرد )

به نظر من اینگونه نظرات بی مدرک و بی پایه باعث افت اعتبار انجمن علمی میشود

صد البته بحث بی مورد دوستان در مورد اظهارات مسئولان نهاجا نیز از نظر من بی فایده است چرا که اغراق و بزرگنمایی در مسائل نظامی در سیاست تمامی کشور ها موجود است

فراموش نکنید پارسال فرمانده نهاجا اظهار داشت » در نهاجا هیچ جنگنده ی زمینگیری نداریم در حالیکه 2 هفته قبل ان تامکت به شماره سریال 3-6*** در پایگاه شکاری اصفهان در هنگام تست فلایت با چرخ بسته فرود آمد و برای همیشه Spare شد
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

جناب جهانبانی، خودتون رو خسته نکنید
ایشون مثل اینکه از دنیای دیگری حرف می زنند
راستی ما تا به حال صاعقه از دست ندادیم اون هواپیمایی که گفتید 2 سال قبل سقوط کرد ، در حقیقت یک اف-5اف بود که ابتدا اشتباها آن را آذرخش دو نفره معرفی کردند ولی معلوم شد که آذرخش دو نفره صحیح و سالم است و سقوط مربوط به یک اف-5اف با رنگ عادی بوده
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 193 بار

پست توسط ya_ali »

اینجانب تا چیزی برایم مسجل نشود راجع به آن سخن نمیگویم.و هر چه تا کنون گفته ام مستند بوده و با ادعاهای مغرضانه گروهی متعصب سنخیتی ندارد.این چه فکرهای الینه شده ای هستند که اگر غربیهافقط ادعایی به زبان خود جاری کنند میشود حجت بالغه، و اگر یک گروه اندیشمند غیر غربی جملگی بر سر موضوعی مستندا اجماع داشته باشند، اگر نعوذ بالله خدا هم متمثل گردد ،این آقایان سر بر نمیتابند و باز هم انکار میکنند و آنهم چه کارشناس نمایانه و حق بجانب ،تو گویی از همه امور اخبار دقیق و تفصیلی دارند. اگر چه بر آگاهان مسجل است که بجز تعصب جاهلانه و انکار مغرضانه هیچ ندارند.البته کسی که خود را به خواب زده ،بیدار نمیتوان کرد.
اینجا ایران است-بیشه شیران و مهد دلیران است-صاحبش امام زمان است-حاکمش(امام خامنه ای)نائب امام و پاکترین و دانشمندترین رهبر جهان است-قدرت بسیجیان و ارتشیان و سپاهیانش کابوس اهریمنان است.ایرانی ،مهربان و غیور و صبور و دوست جهانیان است زیرا فرهنگ او ،تشیع است و عاشق اهل بیت خاتم پیامبران است- هدف او زمینه سازی برای ظهور امام زمان است -زندگی یک امتحان است-کسی قبول میشود که در خط امام شهیدان است-پیروی از ولایت وصیت ایشان است
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

خوب جناب rad2000 با سلام

بی زحمت میشه بگید که کدوم جمله ی من شمارو اینقدر عصبانی کرده؟
میشه بگید چرا توهین میکنید و بقیه رو نادان فرض میکنید؟
اخوی شما اگه سر درد گرفتی من قلبم درد گرفت...
شما از اینکه بنده به کسی که گفته بود چرا راجع به فلان شرکت آمریکایی اینطور حرف میزنی،گفتم که چرا از این خونخوارها حمایت میکنی ناراحت شدی(تازه بدون هیچ بی ادبی)ولی خودتون در کمال بی ادبی.... :x
من خودم میدونم سطحم پایینه و از یاد آوریتون ممنون ^:)^ (باعث میشه که بیشتر مطالعه کنم)
در ضمن بنده نمیتونم در مقابل نظرهای کارشناسی(غلط و القایی :ch: )دوستان اطلاعات طبقه بندی شده بدم :x که شما قبول کنید(میخوام شونصد سال سفید قبول نکنی :-? د)
درکل ما گفتم میتونیم....شما بگید نه(چیکار کنم خوب)

در ضمن جناب جهانبانی(با سلام)
ما میتونیم موتور سمند تولید کنیم :-*

و یه نکته برای همه فرض بگیریم ما ژاپن یا آلمان بعد از جنگ جهانی دوم بودیم با طرز تفکر شماها الان باید...
و یه نکته راجع به هر کسی که بی قید و شرط میگه نمیتونیم
چرا حرف بی اساس میزنید،جرا بی خبر از همه جا صبح پا میشید میگید ما نمیتونیم و ...یه روزی نخست وزیر مملکت پاشد گفت ما ملتی هستیم که یه آفتابه نمیتونیم تولید کنیم(و پارسال من شاهد بودم که تریلی تریلی آفتابه بود که به عراق صادر میکردیم :::P :???: )حتما اگه اونجا بودید سوت و کف میزدید
به جای اونکه هی بگید من میدونم ما نمیتونیم من میدونم.... پاشید یه کاری بکنید اگه کاری هم نمیکنید لا اقل حرف بیخودی نزنید لطفا :AA:
از آلمانها و ژاپنی ها و .... کمتریم مگه(حتما الان میگید کو مدرکت)
یا علی...
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 24 بار
سپاس‌های دریافتی: 50 بار
تماس:

پست توسط godspeed »

leylas نوشته شده:با سلام مخصوصا خدمت آقای goodluck
خوب دقیقا از کپی کردن متن دیکشنری توسط شما و اون چند خط معلوم میشه که ....(مثلا اینکه هیچکی هیچی نگه آقا godspeed اومد پس هیچکی هیچی بلد نیست)
تعریف نشه(البته تو این دور و زمونه دیگه عادی شده زمان ما خیلی ارزشش بیشتر بود )بنده در دوران نوجوانی انگلیسی رو شروع کردم و یه دوره درس هم دادم(حدود 6.5 سال)عربی هم صرف و نحو مسلطم(سیوطی و مغنی الادیب در نحو و تصریف و میر و... در صرف) و دست و پا شکسته صحبت هم میکنم ، روسی هم تازه شروع کردم(خیلی خیلی کم بلدم چون خیلی خییلی سخته) چون تو سفرهامون خیلی به درد میخوره، زبان تاتی بلدم پس کردی لری و گویشهای قدیمی رو راحت میفهمم و البته به سختی صحبت میکنم و ترکی هم که همه بلدن ما هم روش....(مجبور شدم برای اینکه ثابت کنم شوخی بود اینهمه بنویسم)

بعد اینکه دوباره پستهای قبلی رو بخونید بنده تا جواب کسی رو ندم سوال نمیکنم شما هم لطفا...!!!

یه نکته هم راجع به موضوع که شما و دوستتون حواستون نبود:تـــــــــــــــــــــحقـــــــــــــــــــــــــیـــقــــــات(بر وزن فامیــــــــــــلا)
یا علی

کلام شما گویای سطح علمی شماست.

من موندم شما چطور مدرک گرفتید در حالیکه هنوز معتی یک اصطلاح ساده رو هم نمیدونید.

شما قدرت جواب دادن رو ندارید بنابر این کلا حاشیه میرید براتون متن کپی شده گذاشتم این به نظر شما ایراد داره؟

اینکه کسی با مدرک مستدل بتون ثابت کنه اشتباه میکنید ایرادی درش هست؟

من کلا یه عادت بدی دارم اونم اینکه کاری به وضعیت ندارم از راستی دفاع میکنم .
حالا هر کس که میخواد ناراحت بشه.

شما خیلی خوبه به فکر خون شهیدان هستید بقول خودتون هم حرفه ای هستید منم برا شهیدان ارزش قائلم نیاز به بحث نیست .
ولی الان به جای یاد آوری خاطران گذشته یکم فکر کنید به ریه های کودکانی که تو این هوای آلوده تهران بخاطر بنزین نامرغوب دارند تنفس میکنند.

کلام آخر اینکه اگه ایران 10000 تا مثل شما رو داشته باشه دیگه نیازی به دشمن نداره .

شما تو یه توهم قدرت قرار گرفتی ولی هنوز به این درک نرسیدی که هیچ کشوری نمیتونه به تنهایی روی پای خودش بیایسته.
امثال شما چشم امیدشون به چین و روسیه هست برای ادامه این توهم.

امثال شماها تو تمام بخشهای اجرایی پراکنده شدن و میخوان همه چیز رو ملی کنن .
از اینترنت و ماشین گرفته تا هواپیما و ...
بابا قطعات یه فضا پیما رو هم تو چند کشور مختلف میسازن .

در خاتمه خیلی خوشحال میشم یکی از اون اطلاعات ذیقیمت ومحرمانتون رو برام نامه خصوصی کنید تحت تاثیر قرار بگیرم.

شایدم من عنصر بیگانم خودم نمیدونم .

من که اینجام محیط کارم مال خودم وقت آزاد دارم شما که اینهمه مهمید و به اطلاعات سطح بالا دسترسی دارید اینجا چکار میکنید.

با عرض پوزش از مدیریت امیدوارم بن نشم.پ
بدرود
خط فقر در تهران : ماهانه 1میلیون تومان
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

صاعقه از موتور j85 بهره میبره واقعا خنده داره که ادعای ساخت موتور صاعقه رو داشته باشیم

نمونه توربوفن شده این ادعای خنده دار در نمایشگاه چندماه پیش در حضور رهبر معظم انقلاب به نمایش در آمد .

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 355 بار
سپاس‌های دریافتی: 87 بار

پست توسط جهانبانی »

Sami 1993 نوشته شده:صاعقه از موتور j85 بهره میبره واقعا خنده داره که ادعای ساخت موتور صاعقه رو داشته باشیم

نمونه توربوفن شده این ادعای خنده دار در نمایشگاه چندماه پیش در حضور رهبر معظم انقلاب به نمایش در آمد .

این که نشد دلیل و مدرک اکثر چیزهایی که ما در نمایشگاه و رژه ها نشون میدیم هیچگاه به مرحله اجرایی و تولید انبوه نرسیده ( مثل سفره ماهی , شفق )

جناب leylas از کیفیت موتور هایی که بر روی سمند مونتاژ میشوند میتوان متوجه شد که میسازیم و یا نمیسازیم

کشوری که از تولید راکت صندلی مارتین بیکر عاجز است ادعای تولید هواپیمای عمود پروازش فقط و فقط یه جک میتواند باشد

و اینگونه صحبتهای اغراق آمیز و خنده دار مسئولین باعث زیر سوال رفتن زحمات پرسنل زحمت کش نهاجا میشود که با تحمل مشقت ها و سختیهای بسیار همین پرنده های پیرمرد 50 ساله را سر پا و پروازی نگه میدارند
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”