برنامه تولید هواپیماهای عمود پرواز در ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 193 بار

Re: برنامه تولید هواپیماهای عمود پرواز در ایران

پست توسط ya_ali »

موتور j-85 از نوع" توربوجت "است ، لیکن ایران با استفاده از دانش نوین و مواد جدید نوع" توربوفن" آنرا با قابلیتهای به مراتب بیشتر که البته دارای پس سوز نیز میباشد ،تولید نموده است.انواع ساخت ایران، آشکارا تراستی بالا تر و ایمنی و عمر خدمتی بیشتری دارد و از سال 1385 با تیراژ حداقل 30 دستگاه در سال در حال تولید و در حال نصب بر روی صاعقه ها و آذرخشها است.
sami 1993 عزیز موتور توبوفن ارائه شده به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب این موتور j-85 نبوده است ،بلکه به نظر کارشناسان، تصور میشود موتوری توربوفن با استفاده از platform موتور قدرتمند TF-30-414 با تغییرات بسیار زیاد و اصلاح کامل عیوب آن و افزایش چشمگیر تراست و بقاپذیری بوده است.
در ضمن جناب جهانبانی به عرض میرسانم که اینجانب دارای یک دستگاه سمند با موتور پایه گاز سوز EF-7 که طراحی و ساخت و BRAND آن کاملا ایرانی میباشد،هستم .توان و شتاب آن بسیار خوب است و از آن بسیار راضی میباشم ،بگونه ای که همین امروز یک دستگاه از آنرا برای پسرم ثبت نام کردم .همچنین یادآوری کنم که ایران صندلی خلبان خا-36 را در حال ساخت دارد که به مراتب از مارتین بیکر امریکائی بهتر است و خود آمریکائی ها آنرا بر روی اف-22 نصب کرده اند. استدعا دارم بدون اطلاع سخن فرسائی نفرمائید.با تشکر
آخرین ويرايش توسط 1 on ya_ali, ويرايش شده در 0.
اینجا ایران است-بیشه شیران و مهد دلیران است-صاحبش امام زمان است-حاکمش(امام خامنه ای)نائب امام و پاکترین و دانشمندترین رهبر جهان است-قدرت بسیجیان و ارتشیان و سپاهیانش کابوس اهریمنان است.ایرانی ،مهربان و غیور و صبور و دوست جهانیان است زیرا فرهنگ او ،تشیع است و عاشق اهل بیت خاتم پیامبران است- هدف او زمینه سازی برای ظهور امام زمان است -زندگی یک امتحان است-کسی قبول میشود که در خط امام شهیدان است-پیروی از ولایت وصیت ایشان است
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

جهانبانی نوشته شده:
Sami 1993 نوشته شده:صاعقه از موتور j85 بهره میبره واقعا خنده داره که ادعای ساخت موتور صاعقه رو داشته باشیم

نمونه توربوفن شده این ادعای خنده دار در نمایشگاه چندماه پیش در حضور رهبر معظم انقلاب به نمایش در آمد .

این که نشد دلیل و مدرک اکثر چیزهایی که ما در نمایشگاه و رژه ها نشون میدیم هیچگاه به مرحله اجرایی و تولید انبوه نرسیده ( مثل سفره ماهی , شفق )

جناب leylas از کیفیت موتور هایی که بر روی سمند مونتاژ میشوند میتوان متوجه شد که میسازیم و یا نمیسازیم

کشوری که از تولید راکت صندلی مارتین بیکر عاجز است ادعای تولید هواپیمای عمود پروازش فقط و فقط یه جک میتواند باشد

و اینگونه صحبتهای اغراق آمیز و خنده دار مسئولین باعث زیر سوال رفتن زحمات پرسنل زحمت کش نهاجا میشود که با تحمل مشقت ها و سختیهای بسیار همین پرنده های پیرمرد 50 ساله را سر پا و پروازی نگه میدارند

پس تو همون جک باقی بمون وهرهر بخند
جالب وقتی هم که ساختن برای تو که فرقی نمی کنه میگی 10 تا اف7 سرحال نابود کردند بعد ساختن
لابد فردا که پرتاب ماهواره داریم شما می گید نساختنش از امریکا قرض گرفتن ...
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 313 بار

پست توسط f-35 »

این لینک که میذارم قدیمی هست ولی دونستنش بد نیست.
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 355 بار
سپاس‌های دریافتی: 87 بار

پست توسط جهانبانی »

واقعا هم خنده داره اینجا رو ببینید

امروز در پایگاه ششم شکاری بوشهر تشییع جنازه این دو بزرگ مرد انجام شد اگر چه پیکر پاک این دو فرشته آسمانی از بین رفته بود اما هر آنچه توسط تیمهای جستجو و نجات پیدا شده بود در تابوت این بزرگمردان قرار داده و پس از برگزاری مراسم توسط یه فروند سی 130 به اصفهان منتقل شدند

پیکر پاک شهید مصطفی فصیحی در اصفهان و پیکر پاک شهید علیرضا کریمایی در قزوین به خاک سپرده خواهد شد
[FONT=tahoma, tahoma, tahoma, tahoma, tahoma, tahoma, tahoma]

وقتی خلبانان و فرزندان این مملکت در اثر نبود صندلی اجکت اینگونه مظلومانه میمیرند و حتی صدا و سیما یک خبر کوتاه در موردشون پخش نمیکنه شماها هی صحبت از ماهواره و هواپیمای عمود پرواز و موتور توربو فن j85 که تکنولوژی جنگ جهانی دوم رو یدک میکشه بکنین فرقی نخواهد کرد

در مورد اف 7 هم شرایط بمراتب وخیم تر است کشور دوست و همسایه چین هیچ قطعه یدکی از این هواپیما به ایران نمیفروشد و برای سر پا نگه داشتن این پرنده که در بین خلبانان و پرسنل نهاجا به آبگرمکن پرنده معروف است نهاجا اف 7 های زمینگیر رو تبدیل به انبار قطعه کرده است
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط جهانبانی »

ya_ali نوشته شده:موتور j-85 از نوع" توربوجت "است ، لیکن ایران با استفاده از دانش نوین و مواد جدید نوع" توربوفن" آنرا با قابلیتهای به مراتب بیشتر که البته دارای پس سوز نیز میباشد ،تولید نموده است.انواع ساخت ایران، آشکارا تراستی بالا تر و ایمنی و عمر خدمتی بیشتری دارد و از سال 1385 با تیراژ حداقل 30 دستگاه در سال در حال تولید و در حال نصب بر روی صاعقه ها و آذرخشها است.
sami 1993 عزیز موتور توبوفن ارائه شده به محضر مبارک رهبر معظم انقلاب این موتور j-85 نبوده است ،بلکه به نظر کارشناسان، تصور میشود موتوری توربوفن با استفاده از platform موتور قدرتمند TF-30-414 با تغییرات بسیار زیاد و اصلاح کامل عیوب آن و افزایش چشمگیر تراست و بقاپذیری بوده است.
در ضمن جناب جهانبانی به عرض میرسانم که اینجانب دارای یک دستگاه سمند با موتور پایه گاز سوز EF-7 که طراحی و ساخت و BRAND آن کاملا ایرانی میباشد،هستم .توان و شتاب آن بسیار خوب است و از آن بسیار راضی میباشم ،بگونه ای که همین امروز یک دستگاه از آنرا برای پسرم ثبت نام کردم .همچنین یادآوری کنم که ایران صندلی خلبان خا-36 را در حال ساخت دارد که به مراتب از مارتین بیکر امریکائی بهتر است و خود آمریکائی ها آنرا بر روی اف-22 نصب کرده اند. استدعا دارم بدون اطلاع سخن فرسائی نفرمائید.با تشکر

جناب ya_ali من هم خدمت شما باید عرض کنم که بنده هم یک دستگاه سمند مشکی رنگ مدل 1385 داشتم که 4 سال پیش بعلت آتش سوزی در شیلنگ بنزین آن پوست دست چپ بنده به وسعت 3x 5 سانتیمتر از بین رفته البته اون سمندی که من داشتم هم به اسم طراحی و ساخت کاملا ایرانی به من فروخته شده بود

ولی نه توان و شتاب خوبی داشت و نه ایمنی خوبی و از آن زمان با خودم عهد بستم تا عمر دارم هیچوقت سراغ ماشینی که ایران ساخته نروم

ایران خیلی چیزها در حال ساخت دارد خیلی چیزهایی که هیچوقت به مرحله ساخت نمیرسند این صندلی خا 36 هم تا به مرحله ساخت برسد همین 70 80 پرنده سرحال و عملیاتی نهاجا تابوت پرنده ای برای سرمایه های این مملکت خواهند شد که با شجاعت و شهامت بسیار برای پاسداری از خاک میهن حاضر به پرواز با جنگنده های بدون صندلی اجکت میشوند
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

موتور J-85 رو حتی اگر توربوفن هم بکنیم باز هم نصب اون روی همون هواپیمای اف-5 یا صاعقه غیر ممکنه
چون قطعا قطور تر و همچنین درازتر از خود J-85 خواهد بود و در محل سابق جا نخواهد گرفت! و باید تغییراتی داده بشه در هواپیما که نهایتا حکایت این هواپیما میشه مثل حکایت فانتوم های انگلیسی که انگلیسی ها روی آن موتور جدید توربوفن بستند و نهایتا یک هواپیمای مزخرف از فانتوم در آوردند!
و قطعا ساختن یک هواپیمای جدید راحتتر از اینکار خواهد بود
Major II
Major II

پست توسط anga2009 »

جهانبانی نوشته شده:واقعا هم خنده داره اینجا رو ببینید

امروز در پایگاه ششم شکاری بوشهر تشییع جنازه این دو بزرگ مرد انجام شد اگر چه پیکر پاک این دو فرشته آسمانی از بین رفته بود اما هر آنچه توسط تیمهای جستجو و نجات پیدا شده بود در تابوت این بزرگمردان قرار داده و پس از برگزاری مراسم توسط یه فروند سی 130 به اصفهان منتقل شدند

پیکر پاک شهید مصطفی فصیحی در اصفهان و پیکر پاک شهید علیرضا کریمایی در قزوین به خاک سپرده خواهد شد

وقتی خلبانان و فرزندان این مملکت در اثر نبود صندلی اجکت اینگونه مظلومانه میمیرند و حتی صدا و سیما یک خبر کوتاه در موردشون پخش نمیکنه شماها هی صحبت از ماهواره و هواپیمای عمود پرواز و موتور توربو فن j85 که تکنولوژی جنگ جهانی دوم رو یدک میکشه بکنین فرقی نخواهد کرد

در مورد اف 7 هم شرایط بمراتب وخیم تر است کشور دوست و همسایه چین هیچ قطعه یدکی از این هواپیما به ایران نمیفروشد و برای سر پا نگه داشتن این پرنده که در بین خلبانان و پرسنل نهاجا به آبگرمکن پرنده معروف است نهاجا اف 7 های زمینگیر رو تبدیل به انبار قطعه کرده است

من برای چیزی که شما بدان می خندی گریه می کنم
شما از کجا می دونید صندلی عمل نکرده نکنه علم غیب داری و ...
تا دیروز که ما نمی توانستیم بسازیم الان قدیمی شدن و...
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

شما آیا در نهاچا مسولی ، چیزی هستید که اینطوری با قاطعیت صحبت می کنید ؟
تو سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی که حتی یکی از کاربران از دوستان خلبان بوده و به قولی در متن ماجرا هست ، این طوری درباره حادثه اظهار نظر نمی کنه که شما می کنید!!!!!!!!!!!

درباره خنده دار بودن و جوک بودن

بله ، یه زمانی هم ساخت و پرتاب ماهواره ، ناو و زیر دریایی ، سلولهای بنیادی ، توانایی ، کشف و حتی نشاندن پنهان کارها و پهپاد ها هم خنده دار و جوک روز بود ولی حالا .....................
Major II
Major II

پست توسط anga2009 »

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:موتور J-85 رو حتی اگر توربوفن هم بکنیم باز هم نصب اون روی همون هواپیمای اف-5 یا صاعقه غیر ممکنه
چون قطعا قطور تر و همچنین درازتر از خود J-85 خواهد بود و در محل سابق جا نخواهد گرفت!وبایدتغییراتیدادهبشهدرهواپیماکهنهایتاحکایتاینهواپیمامیشهمثلحکایتفانتومهایانگلیسیکهانگلیسیهارویآنموتور جدید توربوفن بستند و نهایتا یک هواپیمای مزخرف از فانتوم در آوردند!
و قطعا ساختن یک هواپیمای جدید راحتتر از اینکار خواهد بود

اصلا شما درست مگید ما ایرانی ها عرضه هیچ کاری را نداریم اگه هم بکنیم شما به اسم چین و روسیه ...ثبت می کنید
باز بگم اصلا کل فرماندهان نیروی هوایی دروغ گو هستند راحت شدید همین و باز بگم ما نمی توانیم بخدا نمی
توانیم بابا نمی توانیم اصلا چیزی به عنوان ایران نداریم اصلا ما نمی توانیم آفتابه بسازیم خوشت امد باز بگم اصلا جوانان و
تصویرتصویرتصویرتصویرا
ستادان و دانشمندان ما حتی توان ساختن آفتابه را ندارند چون اصلا ما هر چی می گیم کشکه دروغ گو هستیمتصویرتصویرتصویر

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
خدددددددددددددداااااااااااااااااااااا ما نمیتوانیم.........................به بین چقدر صرف کردنش راحتهتصویرتصویر
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط جهانبانی »

anga2009 نوشته شده:

من برای چیزی که شما بدان می خندی گریه می کنم
شما از کجا می دونید صندلی عمل نکرده نکنه علم غیب داری و ...
تا دیروز که ما نمی توانستیم بسازیم الان قدیمی شدن و...

دوست عزیز گریه برای چی ؟ اینها که گریه ندارن

دو تا خلبانمون کشته شدن یه اف 14 آلرت سرحال هم که از دست رفت چه اشکالی داره ؟

یه اف 5 هم که تو تبریز افتاد

سال پیش هم یه اف 4 تو بوشهر افتاد

2 سال پیش هم یه اف 5 تو رزمایش افتاد

آواکس عدنان هم همینطور

خلبانهامون نمیتونن بیرون بپرن ؟ خب بیشتر خلبان تربیت میکنیم

اف 14 اصفهان اسکرامبل میپره موقع شلیک AIM 7 پایلون هم کنده میشه و بال ناقص رو مهارت خلبان میاره امرجنسی میشونه ؟ باشه چه عیبی داره خلبانهامون ماهرن

برای ساخت هر صاعقه که فقط باک سوخت حمل میکنه یه تایگر سالم قربانی میکنیم ؟ باشه این که خوبه صاعقه خوشرنگتر هستش تازه نوشته هاشم انگلیسی چسبیده هستش

اینها همه فدای سرمون عوضش فرمانده نهاجا میگه جنگنده زمینگیر نداریم !! این یکی هم که میگه میخوایم عمود پرواز !!! بسازیم

تازه ناوهای آمریکایی هم لگنی بیش نیستند
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط جهانبانی »

Sami 1993 نوشته شده:

شما آیا در نهاچا مسولی ، چیزی هستید که اینطوری با قاطعیت صحبت می کنید ؟
تو سایت مرجع هوانوردی و هوافضای پارسی که حتی یکی از کاربران از دوستان خلبان بوده و به قولی در متن ماجرا هست ، این طوری درباره حادثه اظهار نظر نمی کنه که شما می کنید!!!!!!!!!!!

درباره خنده دار بودن و جوک بودن

بله ، یه زمانی هم ساخت و پرتاب ماهواره ، ناو و زیر دریایی ، سلولهای بنیادی ، توانایی ، کشف و حتی نشاندن پنهان کارها و پهپاد ها هم خنده دار و جوک روز بود ولی حالا .....................

اغراق و بزرگنمایی خنده دار در مورد دستاوردهای نهاجا موجب زیر سوال رفتن زحمات پرسنل نهاجا و وزارت دفاع میشود

اکثر اظهارات مسئولان در مورد نهاجا فقط برای مردمی قابل باور است که هیچ اطلاعاتی راجع به نیروی هوایی ندارند
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

با درود :razz:

دوستان دقت داشته باشید که اعتماد به نفس و باور داشتن توانایی های خود بسیار خوب و پسندیدس اما نه به حدی که موجب غرور کاذب و به قولی خودخفن پنداری!!! :grin: شه.
از طرفی هم نباید توانایی های خود را نادیده گرفت و هر موفقیت و دستاوردی رو انکار کرد.
پس بهتره واقع بین بود.ما دستاورد بسیاری در حوزه های مختلف علمی و نظامی و... داشتیم اما به طور حتم نقاط ضعفی هم وجود دارند که با تلاش و همت و کمی خود باوری برطرف خواهند شد.

لطفا دیدگاه یک طرفه نداشته باشید و نقاط ضعف و قدرت را با هم ببینید.چیزی که در صحبت های برخی از دوستان گرامی مشاهده نمیشود!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”