برنامه تولید هواپیماهای عمود پرواز در ایران

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

Re: برنامه تولید هواپیماهای عمود پرواز در ایران

پست توسط Mohammad.Jafar »

anga2009 نوشته شده:
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:موتور J-85 رو حتی اگر توربوفن هم بکنیم باز هم نصب اون روی همون هواپیمای اف-5 یا صاعقه غیر ممکنه
چون قطعا قطور تر و همچنین درازتر از خود J-85 خواهد بود و در محل سابق جا نخواهد گرفت!وبایدتغییراتیدادهبشهدرهواپیماکهنهایتاحکایتاینهواپیمامیشهمثلحکایتفانتومهایانگلیسیکهانگلیسیهارویآنموتور جدید توربوفن بستند و نهایتا یک هواپیمای مزخرف از فانتوم در آوردند!
و قطعا ساختن یک هواپیمای جدید راحتتر از اینکار خواهد بود

اصلا شما درست مگید ما ایرانی ها عرضه هیچ کاری را نداریم اگه هم بکنیم شما به اسم چین و روسیه ...ثبت می کنید
باز بگم اصلا کل فرماندهان نیروی هوایی دروغ گو هستند راحت شدید همین و باز بگم ما نمی توانیم بخدا نمی
توانیم بابا نمی توانیم اصلا چیزی به عنوان ایران نداریم اصلا ما نمی توانیم آفتابه بسازیم خوشت امد باز بگم اصلا جوانان و
تصویرتصویرتصویرتصویرا
ستادان و دانشمندان ما حتی توان ساختن آفتابه را ندارند چون اصلا ما هر چی می گیم کشکه دروغ گو هستیمتصویرتصویرتصویر

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
خدددددددددددددداااااااااااااااااااااا ما نمیتوانیم.........................به بین چقدر صرف کردنش راحتهتصویرتصویر

من چی گفتم شما چی جواب دادید؟!!!!!!!
حالا چرا کلمات پست من رو به هم چسباندی؟
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

در ضمن جناب جهانبانی به عرض میرسانم که اینجانب دارای یک دستگاه سمند با موتور پایه گاز سوز EF-7 که طراحی و ساخت و BRAND آن کاملا ایرانی میباشد،هستم .توان و شتاب آن بسیار خوب است و از آن بسیار راضی میباشم ،بگونه ای که همین امروز یک دستگاه از آنرا برای پسرم ثبت نام کردم .همچنین یادآوری کنم که ایران صندلی خلبان خا-36 را در حال ساخت دارد که به مراتب از مارتین بیکر امریکائی بهتر است و خود آمریکائی ها آنرا بر روی اف-22 نصب کرده اند. استدعا دارم بدون اطلاع سخن فرسائی نفرمائید.با تشکر[/quote]
با سلام
دوست عزیز موتور ef-7 یا به اصطلاح ملی طراحی یه کمپانی آلمانی هست طراحی داخل نیست قرار بر این بوده که یک تیم ایرانی همراه تیم آلمانی دست به طراحی چند موتور بزنند یکی همین ef-7 بوده که تیم ایرانی یکی یه موتور 1400 سی سی .
هم اکنون ایران تنها 60 تا 70 درصد از قطعات این موتور رو میسازه و معلوم نیست کی تکنولوزی ساخت کامپیوتر یا همون ecu موتور رو به ما بدن قرار بود بعد از 3 سال از تولید این موتور 90 درصد قطعات در داخل ساخته بشه نه پایه گاز سوزه نه ملی نه این که یه موتور به روز هست تکنولوژی روز نداره
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار

پست توسط azarakhsh45 »

جناب M1234 عزیز
ایشالا که سمند تان مبارک باشه ایشالا سمند آقا پسرتان هم گلکاری کنید برای عروسیش
ورق قطعات بدنه سمند شما از به صورت داخلی و خارجی تهیه میشوند فولاد مبارکه برای قطعات کوچک و با عمق کم کشیدگی , ژاپن و کره جنوبی برای قطعات بزرگ و دارای عمق کشیدگی زیاد مانند گلگیرها , درموتور , تودری و ... . متاسفانه ورقهای فولاد مبارکه به دلیل خط و خش زیاد و پاره شده در زمان پرسکاری قابلیت استفاده برای تولید قطعات بزرگتر راندارند
برای تولید این قطعات به 2 تجهیز مهم نیازمندیم 1- پرس 2- قالب کلیه پرس های تولید مورد استفاده ساخت آلمان , کره جنوبی و ژاپن میباشند و قالبهای قطعات بزرگ بدنه نیز ساخت ژاپن هستند .
80% مواد اولیه برای تولید رنگ های مورد استفاده در سمند جنابعالی خارجی میباشند .
ECU مورد استفاده علاوه براینکه از خارج از کشور تهیه میگردد در داخل کشور هم توانایی تعمیر آن را نداریم و برای تعمیر ECU باید fo خارج از کشور ارسال گردد .
کلیه قطعات حساس , ظریف و نیازمند به استفاده از آلیاژهای موتور EF-7 از خارج تهیه میگردد قطعات داخلی که اکثرا ریخته گری هستند در داخل تولید میگردد . لازم به ذکر است که فرآیند ریخته گری به علت آلوده نمودن محیط زیست مدتها است در کشورهای صنعتی اروپا انجام نمیگردد و اروپایی ها این نوع قطعات را از سایر کشور ها تهیه میکنند . برای نمونه مدتها ایران خودرو تولید کنند بخشی از قطعات ریخته گری شرکت بنز بود .
در مورد پارچه مورد استفاده صندلی ها اطلاع زیادی ندارم ولی با توجه و وضعیت بسیار اسفناک شرکت های پارچه بافی ایران و عدم توانایی رقابت با محصولات ترکیه بعید به نظر میرسد پارچه های مورد استفاده ایرانی باشد . ضمنا ماشینهای دوخت که حتما خارجی است
نوع داخلی و خارجی لاستیک دور در مورد استفاده را خودتون در لوازم یدکی فروشی ها با هم مقایسه کنید
بقیه لوازم مورد استفاده را هم بیخیال مبحث طولانی میشه
ای وایی من این مطالب را چرا دارم تو این تاپیک می نویسم میبخشید فکر کردم تاپیک تولید خودرو داخلی است نمیدونستم در مورد تولید هواپیمای داخلی است واقعا میبخشید
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 107 بار

پست توسط ostovar akbar »

مشکل عمده در کشور ما سوء مدیریت هست.و قدرت های مافیای بعضی افراد..
من خودم 3 سال بعنوان کارشناس R&D تو یک شرکت خصوصی کار کردم و دستگاههای خوبی هم طراحی کردیم والا به خدا از نمونه آلمانی نه تنها چیزی کم نداشت بلکه بهتر هم بود.
اما تو یک نمایشگاه بین المللی داخلی شرکت کرده بودیم رفتیم به یکی از شرکت های دولتی گفتیم بیاید اینو از ما بخرید با فخر فروشی و کلی فیس و افاده گفت ما قرار از کانادا بخریم لطفا مزاحم نشوید.
من چون خودم مدت ها تو کار پژوهش و علمی بودم به شما میگم هر قطعه و دستگاهی که شما میخواهید در هر زمینه ای من حاضرم براتون بسازم
حاضرم با 200 میلیون تومن براتون یک موشک کروز بسازم درسته که برد میکرو پرسسور شو که قابلیت پردازش تصویر داره و دارای هوش مصنوعی هست با همین بردهای گوشی موبایل براتون میسازم موتور شم مثل موتور موشک V1 براتون میسازم و...
من موقعی که دانشجو بودم اساتیدی داشتم که باهم جمع شده بودن و دستگاه مرکزی یا سوئیچ موبایل را سال 74 یا 75 با استفاده از DSP های سری 7 تگزاس طراحی کرده بودند اون زمان فقط ژاپن تونسته بود در آسیا سویچ موبایل بسازه استادم میگفت اگه حمایت میشدیم به اندازه 25 سال درآمد نفت میتونست برای کشور دآمد داشته باشه . میدونی چه بلای سر طراح های دستگاه آوردن همهشون فرار کردن به کشورهای اروپایی وآمریکایی چون یه بابای از واردات سویچ موبایل پورسانت میخواست بگیره اینه عزیزم مشکل کشور ما
وگرنه علم اگر درثریا باشه من و دوستام بهش حتما میرسیم ... :razz: :razz: :razz:
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:
anga2009 نوشته شده:
MOHAMMAD JAFAR نوشته شده:موتور J-85 رو حتی اگر توربوفن هم بکنیم باز هم نصب اون روی همون هواپیمای اف-5 یا صاعقه غیر ممکنه
چون قطعا قطور تر و همچنین درازتر از خود J-85 خواهد بود و در محل سابق جا نخواهد گرفت!وبایدتغییراتیدادهبشهدرهواپیماکهنهایتاحکایتاینهواپیمامیشهمثلحکایتفانتومهایانگلیسیکهانگلیسیهارویآنموتور جدید توربوفن بستند و نهایتا یک هواپیمای مزخرف از فانتوم در آوردند!
و قطعا ساختن یک هواپیمای جدید راحتتر از اینکار خواهد بود

اصلا شما درست مگید ما ایرانی ها عرضه هیچ کاری را نداریم اگه هم بکنیم شما به اسم چین و روسیه ...ثبت می کنید
باز بگم اصلا کل فرماندهان نیروی هوایی دروغ گو هستند راحت شدید همین و باز بگم ما نمی توانیم بخدا نمی
توانیم بابا نمی توانیم اصلا چیزی به عنوان ایران نداریم اصلا ما نمی توانیم آفتابه بسازیم خوشت امد باز بگم اصلا جوانان و
تصویرتصویرتصویرتصویرا
ستادان و دانشمندان ما حتی توان ساختن آفتابه را ندارند چون اصلا ما هر چی می گیم کشکه دروغ گو هستیمتصویرتصویرتصویر

تصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
خدددددددددددددداااااااااااااااااااااا ما نمیتوانیم.........................به بین چقدر صرف کردنش راحتهتصویرتصویر

من چی گفتم شما چی جواب دادید؟!!!!!!!
حالا چرا کلمات پست من رو به هم چسباندی؟

حق با شماست اشتباهی به مال شما چسبیده عجله داشتم می بخشید
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 193 بار

پست توسط ya_ali »

جناب" آذرخش" من واقعا متعجب هستم ، آنچنان کارشناس نمایانه حرف میزنید که ........
مرکز ساخت قالبهای بدنه خودرو در ضلع جنوبی ابتدای اتوبان کرج -قزوین بعد از عوارضی است .البته به ادعای شما آنان الان در آلمان و کره جنوبی و ژاپن در حال ساخت قالب هستند ولی چون بدنشان گرم است خودشان حالیشان نیست.وگرنه محال است که قالب نا قابل را ایرانی بتواند بسازد.
در ضمن کارخانه ساخت موتور EF-7 که توسط رئیس جمهور افتتاح شده الان در حال تولید کامل موتور ایرانی EF-7 نیست و این موتور که مشابه خارجی ندارد قظعاتش در آنجا که چنین قطعاتی وجود ندارد ، در حال ساخت است.ولی چون ما هنوز بدنمان گرم است ،هنوز متوجه نشده ایم.و از آنجا که که در تیم طراحی 300 نفره این موتور چند نفر آلمانی (کمتر از 10 نفر) مشارکت داشته اند موتور آلمانی است و آن 300 ایرانی ، با عرض معذرت، بوق بوده اند.
کسی که خواب است میشود بیدار کرد ولی آنکس که خود را به خواب زده بیدار نخواهد شد.
اصلا تاپیک راجع به هواپیما است و مطرح کردن مقولات دیگر قیاس مع الفارق است .بهتر است به بحث اصلی برگردید.
اینجا ایران است-بیشه شیران و مهد دلیران است-صاحبش امام زمان است-حاکمش(امام خامنه ای)نائب امام و پاکترین و دانشمندترین رهبر جهان است-قدرت بسیجیان و ارتشیان و سپاهیانش کابوس اهریمنان است.ایرانی ،مهربان و غیور و صبور و دوست جهانیان است زیرا فرهنگ او ،تشیع است و عاشق اهل بیت خاتم پیامبران است- هدف او زمینه سازی برای ظهور امام زمان است -زندگی یک امتحان است-کسی قبول میشود که در خط امام شهیدان است-پیروی از ولایت وصیت ایشان است
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط azarakhsh45 »

یا علی جان عزیزم حالا شاید کارشناس خودرو باشم از کجا معلوم !!!!!
عزیزم کارخانه قالبهای صنعتی ایران خودرو که فرمودید هنوز توانایی تولید قالبهای قطعات اصلی بدنه را ندارد
کلیه قطعات مهم و حساس موتور های ساخت داخل از خارج وارد میشوند . حالا اگر یک موتور صرفا برای ایران طراحی شده باشد دلیلی برای این نمیشود که قطعاتی از آن را از خارج تهیه نکنند .
ضمنا من که گفتم اشتباهی در این تاپیک مطلب زدم میبخشید همه اش تقصیر M1234 هست که رفته سمند خریده .
خوشبختانه صنعت خودرو صنعت محرمانه ای نیست که نشه اطلاعات صحیح از آن بدست آورد ولی متاسفانه اطلاعات خلاف واقع زیادی نیز از این صنعت بیرون میاد از جمله رونمایی از اولین کامیون کاملا ساخت داخل شرکت سایپا که معلوم شد کاملا ساخنت داخل کشور چین هست
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ya_ali »

بیش از 10 سال پیش یکی از اقوامم که در نیروی هوائی(مهرآباد) خدمت میکرد و الان بازنشسته شده
سخن از جنگنده ای سیاه(ساخت ایران ) و شکلی غیر معمول میکرد که در حال تست در انتهای فرودگاه بود ، بنظر نمی آمد شفق باشد ، آیا کسی اطلاعی دارد؟؟
اینجا ایران است-بیشه شیران و مهد دلیران است-صاحبش امام زمان است-حاکمش(امام خامنه ای)نائب امام و پاکترین و دانشمندترین رهبر جهان است-قدرت بسیجیان و ارتشیان و سپاهیانش کابوس اهریمنان است.ایرانی ،مهربان و غیور و صبور و دوست جهانیان است زیرا فرهنگ او ،تشیع است و عاشق اهل بیت خاتم پیامبران است- هدف او زمینه سازی برای ظهور امام زمان است -زندگی یک امتحان است-کسی قبول میشود که در خط امام شهیدان است-پیروی از ولایت وصیت ایشان است
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

azarakhsh45 نوشته شده:جناب M1234 عزیز
ایشالا که سمند تان مبارک باشه ایشالا سمند آقا پسرتان هم گلکاری کنید برای عروسیش
ورق قطعات بدنه سمند شما از به صورت داخلی و خارجی تهیه میشوند فولاد مبارکه برای قطعات کوچک و با عمق کم کشیدگی , ژاپن و کره جنوبی برای قطعات بزرگ و دارای عمق کشیدگی زیاد مانند گلگیرها , درموتور , تودری و ... . متاسفانه ورقهای فولاد مبارکه به دلیل خط و خش زیاد و پاره شده در زمان پرسکاری قابلیت استفاده برای تولید قطعات بزرگتر راندارند
برای تولید این قطعات به 2 تجهیز مهم نیازمندیم 1- پرس 2- قالب کلیه پرس های تولید مورد استفاده ساخت آلمان , کره جنوبی و ژاپن میباشند و قالبهای قطعات بزرگ بدنه نیز ساخت ژاپن هستند .
80% مواد اولیه برای تولید رنگ های مورد استفاده در سمند جنابعالی خارجی میباشند .
ECU مورد استفاده علاوه براینکه از خارج از کشور تهیه میگردد در داخل کشور هم توانایی تعمیر آن را نداریم و برای تعمیر ECU باید fo خارج از کشور ارسال گردد .
کلیه قطعات حساس , ظریف و نیازمند به استفاده از آلیاژهای موتور EF-7 از خارج تهیه میگردد قطعات داخلی که اکثرا ریخته گری هستند در داخل تولید میگردد . لازم به ذکر است که فرآیند ریخته گری به علت آلوده نمودن محیط زیست مدتها است در کشورهای صنعتی اروپا انجام نمیگردد و اروپایی ها این نوع قطعات را از سایر کشور ها تهیه میکنند . برای نمونه مدتها ایران خودرو تولید کنند بخشی از قطعات ریخته گری شرکت بنز بود .
در مورد پارچه مورد استفاده صندلی ها اطلاع زیادی ندارم ولی با توجه و وضعیت بسیار اسفناک شرکت های پارچه بافی ایران و عدم توانایی رقابت با محصولات ترکیه بعید به نظر میرسد پارچه های مورد استفاده ایرانی باشد . ضمنا ماشینهای دوخت که حتما خارجی است
نوع داخلی و خارجی لاستیک دور در مورد استفاده را خودتون در لوازم یدکی فروشی ها با هم مقایسه کنید
بقیه لوازم مورد استفاده را هم بیخیال مبحث طولانی میشه
ای وایی من این مطالب را چرا دارم تو این تاپیک می نویسم میبخشید فکر کردم تاپیک تولید خودرو داخلی است نمیدونستم در مورد تولید هواپیمای داخلی است واقعا میبخشید

با سلام
دوست عزیز چرا میزنی منم همینا رو به این دوست عزیزمون گفتم دیگه اون پاراگراف اول نقل قول هست منم همینا رو به این دوستمون میگم ولی این آقا باز حرف خودشو میزنه
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

Junior Poster
Junior Poster

پست توسط azarakhsh45 »

جناب M1234 من کی جسارت کردم گه شما بزنم من فقط خواستم فرمایشات شمارا تکمیل کنم
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

با سلام خدمت همه(مخصوصا آقایون ya_ali،anga2009،MOHAMMAD JAFAR،جهانبانی،Sami 1993 و...)
اولا ببخشید نبودم،یه جایی بودم تو رباط کریم(فقط بدونید حماسه ای در راه است بس عجیــــــــــــــــــــــــب)
دوما فکر کنم بحث خوب پیشرفته و اجازه بدید منم چندتا نکته بگم:
دوست عزیزی که گفتید چطور بنده تو اینترنت میام با اینکه اینقدر فرد مهمی هستم باید بگم که بنده در حال تحقیق رو چندتا پروژه هستم و تقریبا 24 ساعته بیدار(از ساعات پستهام مشخصه)و احتمال 80% تا چندوقت دیگه بای بای
اینم بگم که عناصر خارجی خیلی با سوادتر از شما هستن :-*
یه چیز دیگه هم بگم:شماهایی که میگید ما نمیتونیم و فلان وفلان همونایی نیستید که میگفتید:ساخت ماهواره کار ما نیست،ماروچه به ناوشکن و ...،سلول بنیادی فقط آمریکایی و...
البته به شدت با بزرگنمایی(کاری که آمریکاییها میکنن)مخالفم و بارها سر این موضوع جر و بحث هم کردم
ببخشید پست بی مربوط زدم
خواهشا بیاید از این به بعد پستهای در مورد هواپیمای عمود پرواز بزنیم.
یا علی
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط ya_ali »

دوستان عزیز:
از تعصب بیجا و افکار منفی گرایانه پرهیز کنید زیرا زندگی بر شما سخت خواهد شد.
انسان باید تابع حق باشد و از روی علم و اطلاع سخن بگوید.سیاه نمایی کار مغرضان یا بیماران و یا جاهلان بی خبر است.
بزرگ نمایی و کوچک نمائی هر دو شایسته اندیشمندان و خردمندان نیست.ولی واقع نمایی عین صواب است.
خردمندان و فرهیختگان از از روی علم سخن میگویند و بیماران روانی از روی وهم و جاهلان از روی شکم و البته بیماران ناآگاهانه و جهال آگاهانه باطل را آنچنان در درون خود می پرورند که واقعا
خودشان نیز باورشان میشود و آنرا حق میپندارند.
اگر سری به زندانها بزنید و با بزهکاران صحبت کنید و یا ببینید که فساق و فجار در اجتماع چه دیدگاه های سیاسی و یا .......دارند ، از شباهت بسیار زیاد آراء و نظرات آنان با افکار افراد منفی باف مغرض و مخالف نظام اسلامی متعجب خواهید شد.
من اگر روزی ببینم که کلیت دیدگاه های من با افراد فاسد و یا دزدان و یا جانیان و یا دشمنان داخلی و خارجی شباهت دارد ،قطعا علامت سئوال بزرگی بر خود خواهم گذاشت و شروع به باز بینی و تجدید نظر خواهم کرد.
leylas جان درود بر شما -حق با شما است -
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”