برنامه تغییرات استراتژیک در امور نظامی آمریکا اعلام شد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: tehran
- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 735 بار
Re: برنامه تغییرات استراتژیک در امور نظامی آمریکا اعلام شد
دوست عزیز سعی کنید روی کاغذ صحبت کنید و منطقی باشید.از اقتصاد میگید که اونا در وضعیتی بدی هستند و ما در موضع قدرت هستیم و میخوان با کشور قدرتمندی مثل ایران مقابله کنند.که با تمام احترام.گفته شما ناپخته میباشد. واقعا جالبه.چرا اینو میگید؟؟؟هر دو رویه سکه رو ببینید.تورم آمریکا هنوز دو رقمی هم نشده در صورتی که تورم ما نزدیک به 20%هست که سازمان آمار اینو اعلام کرده.و بیکاری و غیره... که همه میدونن چه خبره و با پوست و استخنشون اینو لمس میکنن.وحالا ما در موضع قدرت هستیم؟متاسفم ما پوست کلف شدیم.خیلی شدید. این که هیچ.درسته قیمت نفت بالا خواهد رفت صدماتی میبینند.اما چه بلایی سر ما میاد؟؟؟ما که اقتصادمون بر پایه نفت میباشد.؟مسلما اقتصاد ما فرو میپاشه.و مردم دچار فاجعه ای تاسف بار خواهن شد مخصوصا طبقات پایین.با شاید اما و اگر نمیشود بحث کرد.اغلب اعراب به رهبری عربستان صراحتا در این چند روز ایران را عامل نا امنی معرفی میکنند.و دشمنی انها با ایران بر هیچ کس پوشیده نیست و از 30سال پیش اثبات شده است.چطور نمیتونن اعراب کاری کنن؟؟؟مگر عراق کم دست به کشتار مردم این مرز و بوم زد؟؟؟حرفی ندارم...
آخرین ويرايش توسط 1 on samen70, ويرايش شده در 0.
-
- سپاسهای ارسالی: 6358 بار
- سپاسهای دریافتی: 2155 بار
samen70 نوشته شده:دوست عزیز سعی کنید روی کاغذ صحبت کنید و منطقی باشید.از اقتصاد میگید که اونا در وضعیتی بدی هستند و ما در موضع قدرت هستیم و میخوان با کشور قدرتمندی مثل ایران مقابله کنند.که با تمام احترام.گفته شما ناپخته میباشد. واقعا جالبه.چرا اینو میگید؟؟؟.تورم آمریکا هنوز دو رقمی هم نشده در صورتی که تورم ما نزدیک به 20%هست که سازمان آمار اینو اعلام کرده.و بیکاری و غیره... که همه میدونن چه خبره و با پوست و استخنشون اینو لمس میکنن.وحالا ما در موضع قدرت هستیم؟متاسفم ما پوست کلف شدیم.خیلی شدید. این که هیچ.درسته قیمت نفت بالا خواهد رفت صدماتی میبینند.اما چه بلایی سر ما میاد؟؟؟ما که اقتصادمون بر پایه نفت میباشد.؟مسلما اقتصاد ما فرو میپاشه.و مردم دچار فاجعه ای تاسف بار خواهن شد مخصوصا طبقات پایین.با شاید اما و اگر نمیشود بحث کرد.اغلب اعراب به رهبری عربستان صراحتا در این چند روز ایران را عامل نا امنی معرفی میکنند.و دشمنی انها با ایران بر هیچ کس پوشیده نیست و از 30سال پیش اثبات شده است.چطور نمیتونن اعراب کاری کنن؟؟؟مگر عراق کم دست به کشتار مردم این مرز و بوم زد؟؟؟حرفی ندارم...
دوست گرامی منظور من اقتصاد خودمون بود که در صورت تحریم نفت از هم می پاشه . که دراین صورت این تحریم از جنگ ما برای بدتر خواهد بود
و ایران از میان بد و بدتر بد را انتخاب خواهد کرد که ان هم بستن هرمز خواهد بود
لطفا تاپیکم دوبار ه بخونید متوجه خواهید شد
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
خدایا من را ببخش...
دوست گرامی منظور من اقتصاد خودمون بود که در صورت تحریم نفت از هم می پاشه . که دراین صورت این تحریم از جنگ برای بدتر خواهد بود
و ایران از میان بد و بدتر بد را انتخاب خواهد کرد که ان هم بستن هرمز خواهد بود[/quote]
دوست عزیز درود بر شما منظور پست من به شما نبود
و ایران از میان بد و بدتر بد را انتخاب خواهد کرد که ان هم بستن هرمز خواهد بود[/quote]
دوست عزیز درود بر شما منظور پست من به شما نبود
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
دوست عزیزجناب samenحمله عراق به ایران درشرایط عادی اتفاق نیفتاد اینوفراموش نکنیدیک قلمش لشکر۹۲زرهی ۵۵درصدنیروهاش سرخدمت نبودن وتنهاجنگی که دوابرقدرت دریک طرف جنگ بودن جنگ ما بود شرایط ما با اون موقع متفاوت است درضمن بارها گفته شده تنگه زمانی بسته میشه که ایران نتونه نفت صادرکنه دلیلی نداره وقتی مانتونیم نفت صادرکنیم کشورهای منطقه که غربیها رو تحریک میکنن ویادرتحریم ایران مشارکت میکنن اونها راحت نفت صادرکنن وفقط ماهزینه بدیم درضمن اگه عربها میتونستن کاری کنن اینقدر به امریکا باج نمیدادندتا باایران توازن قدرت ایجادکنن هروقت اینقدرمرد شدن که مثل ما روپای خودشون بایستن ادعای قدرت کنن نه اینکه پشت سرامریکا وایسن وشاخ وشونه بکشن
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
-
- سپاسهای ارسالی: 257 بار
- سپاسهای دریافتی: 442 بار
من کی گفتم ما تو موضع قدرتیم؟؟؟؟.من میگم کشور قدرتمندی مثل ایران منظورم از نظر نظامیه.
نه از نظر مال و ثروت.که همه میدونن ایران از نظر نظامی در قدرته.
من نگفتم فقط آمریکا توی تورمه.تازه اگه تورم اون ها حتی دو رقمی هم نشده پس چطوره توی انگلیس این همه شورش هست؟توی آمریکا شورش هست؟؟؟؟؟
زمانی که عراق به ایران صدمه زد ایران تازه از حال و هوای انقلاب داشت بیرون میومد و ارتش هم منحل شده بود.ارتش عراق هم از همه طرف حمایت میشد.چطور ایران امروز رو با 30 سال پیش مقایسه میکنید؟؟؟؟؟!.اگه اعراب میتونستن کاری بکنن در جنگ با اسرائیل میکردن.دیدیم چه کارایی کردن.دیدین وقتی یه بچه بزرگترشو میبینه میره پشت اون شاخ و شونه میکشه.الان هم اعراب رفتن پشت آمریکا و غرب دارن شاخ و شونه میکشن.
در مورد صدمه دیدن ما از طرف نفت هم باید بگم اگه اینطوری بود مقامات بالا نمیگفتن اگه تحدید کنید تنگه هرمز رو میبندیم.فکر میکنید فکر اونجاش رو نکردن؟؟؟؟؟.
لطفا اول با دقت مطلب من رو بخونید بعد پاسخ بدید.
نه از نظر مال و ثروت.که همه میدونن ایران از نظر نظامی در قدرته.
من نگفتم فقط آمریکا توی تورمه.تازه اگه تورم اون ها حتی دو رقمی هم نشده پس چطوره توی انگلیس این همه شورش هست؟توی آمریکا شورش هست؟؟؟؟؟
زمانی که عراق به ایران صدمه زد ایران تازه از حال و هوای انقلاب داشت بیرون میومد و ارتش هم منحل شده بود.ارتش عراق هم از همه طرف حمایت میشد.چطور ایران امروز رو با 30 سال پیش مقایسه میکنید؟؟؟؟؟!.اگه اعراب میتونستن کاری بکنن در جنگ با اسرائیل میکردن.دیدیم چه کارایی کردن.دیدین وقتی یه بچه بزرگترشو میبینه میره پشت اون شاخ و شونه میکشه.الان هم اعراب رفتن پشت آمریکا و غرب دارن شاخ و شونه میکشن.
در مورد صدمه دیدن ما از طرف نفت هم باید بگم اگه اینطوری بود مقامات بالا نمیگفتن اگه تحدید کنید تنگه هرمز رو میبندیم.فکر میکنید فکر اونجاش رو نکردن؟؟؟؟؟.
لطفا اول با دقت مطلب من رو بخونید بعد پاسخ بدید.
alibig نوشته شده:دوست عزیزجناب samenحمله عراق به ایران درشرایط عادی اتفاق نیفتاد اینوفراموش نکنیدیک قلمش لشکر۹۲زرهی ۵۵درصدنیروهاش سرخدمت نبودن وتنهاجنگی که دوابرقدرت دریک طرف جنگ بودن جنگ ما بود شرایط ما با اون موقع متفاوت است درضمن بارها گفته شده تنگه زمانی بسته میشه که ایران نتونه نفت صادرکنه دلیلی نداره وقتی مانتونیم نفت صادرکنیم کشورهای منطقه که غربیها رو تحریک میکنن ویادرتحریم ایران مشارکت میکنن اونها راحت نفت صادرکنن وفقط ماهزینه بدیم درضمن اگه عربها میتونستن کاری کنن اینقدر به امریکا باج نمیدادندتا باایران توازن قدرت ایجادکنن هروقت اینقدرمرد شدن که مثل ما روپای خودشون بایستن ادعای قدرت کنن نه اینکه پشت سرامریکا وایسن وشاخ وشونه بکشن
بله درست میفرمایید اونموقع شرایط خاص بود.مطمئنا حرفی برایه گفتن ندارند اما اینجوری هم نیست که نتونند هیچ کاری کنند.منطق اینو حکم میکنه.در ضمن من کاری ندارم که تنگه میخواد کی و چجوری بسته بشه ودر مورد زمان و مکان تنگه نظر ندادم دوست عزیز .و هدفم اصلا اون نبود.صدمات ناشی از توقف صادرت نفت رو گفتم و چیزایه دیگه.فعلا که پشت آمریکا وایسادن شاخه و شونه هم میکشن از هر فرصتی هم به صورت موزیانه استفاده میکنن که ضربه بزنند.و اگر مرد بودن اینقد نامرد نمی بودن.