وحشت اسرائيل از بارندگي سنگين موشکي
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
وحشت اسرائيل از بارندگي سنگين موشکي
يک مسؤول امنيتي صهيونيستي اعلام کرد که در صورت آغاز جنگ فراگير اسرائيل با مقاومت منطقه 15 هزار موشک از سوي ايران و سوريه و لبنان، به سوي سرزمين هاي اشغالي شليک خواهد شد.
به گزارش گروه بين الملل مشرق، راديو رژيم صهيونيستي به نقل از يک مقام امنيتي اين رژيم گفت که در صورت بروز جنگ فراگير اسرائيل با محور ايران، حزب الله لبنان و سوريه 15 هزار موشک به سوي اسرائيل شليک خواهد شد.
اين مقام امنيتي که راديو اسرائيل وي را مقامي بلندپايه خواند، تأکيد کرد که بر اساس پيش بيني هاي دستگاه هاي امنيتي در درگيري فراگير آينده در اسرائيل حدود 15 هزار موشک به سوي سرزمين هاي اشغالي شليک مي شود.
وي افزود که براي مقابله با نيمي از اين موشک ها به حدود 9 تا 13 سامانه موشکي کلاه آهنين نياز هست، اما اکنون تنها بودجه براي خريد شش سامانه به جبهه داخلي اختصاص داده شده است.
وي که با اين اظهارات قصد افزايش بودجه نظامي اين رژيم را دارد، تصريح کرد که ارتش اسرائيلي در سال جاري به بودجه اي بالغ بر پنج ميليارد شکل (32/1 ميليارد دلار) نياز دارد تا بتواند با اين تهديدات مقابله کند.
وي همچنين تهديد کرد که اگر اين بودجه تأمين نشود، ارتش از ماه آينده تمرين هاي نظامي خود براي يگان هاي نظامي و نيروهاي احتياط را لغو خواهد کرد و ساعت هاي پرواز هواپيماها و تجهيز آنها به مهمات و لوازم يدکي نيز متوقف خواهد شد.
اين مقام صهيونيستي گفت که ايران و سوريه و حزب الله سلاح هاي بسيار دقيقي را توليد مي کند که مي تواند دقيقاً به هدف مورد نظر اصابت کند و اگر اين بودجه تأمين نشود، توسعه قدرت اسرائيل در واکنش به اين حملات متوقف خواهد شد.
به گزارش گروه بين الملل مشرق، راديو رژيم صهيونيستي به نقل از يک مقام امنيتي اين رژيم گفت که در صورت بروز جنگ فراگير اسرائيل با محور ايران، حزب الله لبنان و سوريه 15 هزار موشک به سوي اسرائيل شليک خواهد شد.
اين مقام امنيتي که راديو اسرائيل وي را مقامي بلندپايه خواند، تأکيد کرد که بر اساس پيش بيني هاي دستگاه هاي امنيتي در درگيري فراگير آينده در اسرائيل حدود 15 هزار موشک به سوي سرزمين هاي اشغالي شليک مي شود.
وي افزود که براي مقابله با نيمي از اين موشک ها به حدود 9 تا 13 سامانه موشکي کلاه آهنين نياز هست، اما اکنون تنها بودجه براي خريد شش سامانه به جبهه داخلي اختصاص داده شده است.
وي که با اين اظهارات قصد افزايش بودجه نظامي اين رژيم را دارد، تصريح کرد که ارتش اسرائيلي در سال جاري به بودجه اي بالغ بر پنج ميليارد شکل (32/1 ميليارد دلار) نياز دارد تا بتواند با اين تهديدات مقابله کند.
وي همچنين تهديد کرد که اگر اين بودجه تأمين نشود، ارتش از ماه آينده تمرين هاي نظامي خود براي يگان هاي نظامي و نيروهاي احتياط را لغو خواهد کرد و ساعت هاي پرواز هواپيماها و تجهيز آنها به مهمات و لوازم يدکي نيز متوقف خواهد شد.
اين مقام صهيونيستي گفت که ايران و سوريه و حزب الله سلاح هاي بسيار دقيقي را توليد مي کند که مي تواند دقيقاً به هدف مورد نظر اصابت کند و اگر اين بودجه تأمين نشود، توسعه قدرت اسرائيل در واکنش به اين حملات متوقف خواهد شد.
-
- سپاسهای ارسالی: 304 بار
- سپاسهای دریافتی: 504 بار
Re: وحشت اسرائيل از بارندگي سنگين موشکي
a3eman نوشته شده:اين مقام صهيونيستي گفت که ايران و سوريه و حزب الله سلاح هاي بسيار دقيقي را توليد مي کند که مي تواند دقيقاً به هدف مورد نظر اصابت کند و اگر اين بودجه تأمين نشود، توسعه قدرت اسرائيل در واکنش به اين حملات متوقف خواهد شد.
بزرگنمایی برای دریافت بودجه و کمک نظامی بیشتر از امریکا کاملا مشهوده.
بخش اعظم جملات حزب الله و حماس را راکت های ساده ای تشکلیل می دهند که در حد کاتیوشا BM-21 و BM-27 و والفجر-5 هستند و علاوه بر اینکه دقت پایینی دارند، از توان تخریب کمی هم برخوردار هستند و تنها به منظور پایین آوردن روحیه ساکنان شهرک های یهودی نواحی اشغالی کاربرد دارند. تنها موشک های زلزال از کلاهک انفجاری مناسبی برخوردار هستند که آنها نیز دقت پایینی دارند.
دقیقترین موشکی که احتمالا در دست حزب الله هست نسخه ای از موشک فاتح-110 می باشد که در صحت این ادعای اسراییل تردید وجود دارد.
- محل اقامت: ترکیه
- سپاسهای ارسالی: 104 بار
- سپاسهای دریافتی: 173 بار
- تماس:
يک مسؤول امنيتي صهيونيستي اعلام کرد که در صورت آغاز جنگ فراگير اسرائيل با مقاومت منطقه 15 هزار موشک از سوي ايران و سوريه و لبنان، به سوي سرزمين هاي اشغالي شليک خواهد شد.
احتمالا یک مسئول نادان بوده. خوده سردار وحیدی از ذخیره 150.000 عددی موشکهای ایران صحبت کردند اونوقت این بابا گفته ...
خله!

-
- سپاسهای ارسالی: 257 بار
- سپاسهای دریافتی: 442 بار
ایران قادر به تنهایی به گفته سردار وحیدی 150.000 موشک یا بیشتر شلیک کنه.حالا چطور ممکنه با کمک لبنان و سوریه فقط 15000 موشک به اسرائیل سرازیر بشه؟؟؟!!
فکر کنم بیشتر نگفته تا مردم اسرائیل وحشت زده و نا امید و یا فراری نشوند.
اگرم اینطور نباشه شاید مارو خیلی خیلی دست کم گرفته.

فکر کنم بیشتر نگفته تا مردم اسرائیل وحشت زده و نا امید و یا فراری نشوند.

اگرم اینطور نباشه شاید مارو خیلی خیلی دست کم گرفته.

- سپاسهای ارسالی: 313 بار
- سپاسهای دریافتی: 534 بار
- تماس:
یران قادر به تنهایی به گفته سردار وحیدی 150.000 موشک یا بیشتر شلیک کنه.حالا چطور ممکنه با کمک لبنان و سوریه فقط 15000 موشک به اسرائیل سرازیر بشه؟؟؟!!
ببخشید ولی حرف خیلی خنده داری میزنین!
150000 هزار موشک بالستیک! مگه آدامس خرسیه!
منظورش از موشک حزب الله هم کاتیوشا و گراده که در طبقه راکت محسوب میشن و اگه دو برابرش هم شلیک بشه نتیجه چندانی نداره به دلایل کاملا روشن!
اون تعداد موشک بالستیک هم خود آمریکاش نداره حالا ما میخوایم داشته باشیم! شما اصلا میدونی چقدر هزینه داره سوخت موشک ساخت موشک هزینه آماده سازی نگهداری لانچر و.......
ارتش ايران ، دلير و قهرمان / همچو كوهي در بر اهريمنان
عزم ايران گر نمايد خصم دون / جسم و جانش را كشيم در خاك و خون
عزم ايران گر نمايد خصم دون / جسم و جانش را كشيم در خاك و خون
-
sorena_noshad نوشته شده:یران قادر به تنهایی به گفته سردار وحیدی 150.000 موشک یا بیشتر شلیک کنه.حالا چطور ممکنه با کمک لبنان و سوریه فقط 15000 موشک به اسرائیل سرازیر بشه؟؟؟!!
منظورش از موشک حزب الله هم کاتیوشا و گراده که در طبقه راکت محسوب میشن و اگه دو برابرش هم شلیک بشه نتیجه چندانی نداره به دلایل کاملا روشن!
اون تعداد موشک بالستیک هم خود آمریکاش نداره حالا ما میخوایم داشته باشیم! شما اصلا میدونی چقدر هزینه داره سوخت موشک ساخت موشک هزینه آماده سازی نگهداری لانچر و.......
اگه با دقت خونده باشید میبینید که نوشتم به گفته سردار وحیدی.
این نظر من نبود که ایران حتما 150000 تا موشک بالستیک داره.
میدونم که هزینه نگهداری 100000 موشک خودش حضرت فیل میخواد.من گفته سردار وحیدی رو بیان کردم.
فکر میکنم ایران در حدود 60 یا 70 هزار موشک بالستیک و مثل بالستیک داشته باشه.
-
- سپاسهای ارسالی: 304 بار
- سپاسهای دریافتی: 504 بار
indistinct نوشته شده:فکر میکنم ایران در حدود 60 یا 70 هزار موشک بالستیک و مثل بالستیک داشته باشه.
همین عدد هم خنده داره دوست من.
شما کمی در مورد نگهداری و روند ساخت موشک های بالستیک، هزینه و شرایط نگهداری و تعویض سوخت اونها تحقیق کنید، اونوقت به ادعای امروز خود خواهید خندید.
موشک ها ی بالستیک مانند کارخانه های صنعتی خط تولید ثابت ندارند، بر حسب شرایط استراتژیک و نیاز در یک دوره و با مشخصات خاص یک Batch تولید میشه و با شرایط مخصوص خودش نگهداری میشه. روند تولید متوقف و تکنولوژی حفظ میشه.
حرفهایی از این دست که "ما به تیراژ پیکان می توانیم شهاب-3 تولید کنیم" و یا "هزاران موشک آماده شلیک داریم" و ... برای مصارف داخلی و مردم بی اطلاع از امور نظامی مناسب هست.
-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 146 بار
indistinct نوشته شده:sorena_noshad نوشته شده:یران قادر به تنهایی به گفته سردار وحیدی 150.000 موشک یا بیشتر شلیک کنه.حالا چطور ممکنه با کمک لبنان و سوریه فقط 15000 موشک به اسرائیل سرازیر بشه؟؟؟!!
اگه با دقت خونده باشید میبینید که نوشتم به گفته سردار وحیدی.
این نظر من نبود که ایران حتما 150000 تا موشک بالستیک داره.
میدونم که هزینه نگهداری 100000 موشک خودش حضرت فیل میخواد.من گفته سردار وحیدی رو بیان کردم.
فکر میکنم ایران در حدود 60 یا 70 هزار موشک بالستیک و مثل بالستیک داشته باشه.
با شما موافقم
دوستان انشاالله سواد اندک بنده را به بزرگی خوشان خواهند بخشید ابعاد موشک و فاصله جانبی ایمنی از یکدیگر که قابل جابحایی حمل نگهداری و ............. باشد را ضرب در 150000 بکنیم چقدر میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟ با توجه به هزینه متفاوت ساخت انبارهای مهمات و استاندارد نگهداری تعداد مهمات در یک انبار و یک زاغه و تعداد سکوهای پرتاب و یگانهای متحرک و محل این سیلوها و پارکینگ خودوهای پرتاب کننده و ..................؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا من اشتباه میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید طبق حساب من نصف کشور باید منطقه نظامی باشد
-
armanmodern نوشته شده:indistinct نوشته شده:فکر میکنم ایران در حدود 60 یا 70 هزار موشک بالستیک و مثل بالستیک داشته باشه.
همین عدد هم خنده داره دوست من.
شما کمی در مورد نگهداری و روند ساخت موشک های بالستیک، هزینه و شرایط نگهداری و تعویض سوخت اونها تحقیق کنید، اونوقت به ادعای امروز خود خواهید خندید.
موشک ها ی بالستیک مانند کارخانه های صنعتی خط تولید ثابت ندارند، بر حسب شرایط استراتژیک و نیاز در یک دوره و با مشخصات خاص یک Batch تولید میشه و با شرایط مخصوص خودش نگهداری میشه. روند تولید متوقف و تکنولوژی حفظ میشه.
حرفهایی از این دست که "ما به تیراژ پیکان می توانیم شهاب-3 تولید کنیم" و یا "هزاران موشک آماده شلیک داریم" و ... برای مصارف داخلی و مردم بی اطلاع از امور نظامی مناسب هست.
دوست من.من با توجه به اطلاعاتی که از یک فرد نظامی مقام بالا گرفته ام این حرف را میزنم.
من میدونم در این کشور چه مقدار تانک،نفربر یا موشک بالستیک وجود دارد.
با این مدل حرف زدنتون آشکارا میگید من از تعداد موشک و بودجه اون خبر ندارم و هیچی نمیدونم.
- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
این نقطه ضعف بزرگ اسراییل را قبول دارم بیشترین چیزی که اسراییلی ها را می ترساند حملات موشکی است اسراییل در برابر چنین حملاتی واقعا شکننده است و فکر کنم در اولین حملات نصف اسراییلی ها فرار کرده و به کشور خودشان بر گردند
-
conarmis نوشته شده:دوستان انشاالله سواد اندک بنده را به بزرگی خوشان خواهند بخشید ابعاد موشک و فاصله جانبی ایمنی از یکدیگر که قابل جابحایی حمل نگهداری و ............. باشد را ضرب در 150000 بکنیم چقدر میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟ با توجه به هزینه متفاوت ساخت انبارهای مهمات و استاندارد نگهداری تعداد مهمات در یک انبار و یک زاغه و تعداد سکوهای پرتاب و یگانهای متحرک و محل این سیلوها و پارکینگ خودوهای پرتاب کننده و ..................؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قطعا من اشتباه میکنم لطفا راهنمایی بفرمایید طبق حساب من نصف کشور باید منطقه نظامی باشد
لطفا یک بار برید انبار موشک رو از نزدیک ببینید بعد بیاد بگید با این حساب نصف کشور باید منطقه نظامی باشه.
اونطور که شما فکر میکنید نیست.
فقط اینو بگم که سپاه به مقدار خیلی فراوان موشک توی کوه ها داره.هر کوهی که به نظرتون مسخره باشه.