منطقه آزاد شده روبروی بلندیهای اشغالی شبعا در بخش شرقی جنوب لبنان امروز هدف 10 گلوله توپ نظامیان رژیم صهیونیستی قرار گرفت.
این گلوله باران که همزمان با مانور ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه اشغالی شبعا صورت گرفت ،تلفاتی نداشت .
امروز همچنین آسمان مناطق جنوب به ویژه جزین و بلندیهای اقلیم التفاح صحنه پرواز هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی بود .
[External Link Removed for Guests]
اسرائیل جنوب لبنان را به توپ بست...
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: IRAN
- سپاسهای ارسالی: 2144 بار
- سپاسهای دریافتی: 7632 بار
- تماس:
Re: اسرائیل جنوب لبنان را به توپ بست...
حزب الله چيكار كرد ؟ پاسخ دادندي؟ يا ندادندي؟
بزرگ ترين گناه ترس است .
امام علي (عليه السلام)
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
پس یونیفل چیکار میکنه ؟
دلیل گلوله باران چی بوده ؟
آخه همینجوری و بی دلیل مگه میشه ؟
==========================================
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif]
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] پیامبر اکرم (ص)
[HIGHLIGHT=#d8d8d8][FONT=Microsoft Sans Serif] هر کسی که از ترس شرش مورد احترام دیگران است .... از امت من نیست .
- محل اقامت: ایران-تبریز
- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 241 بار
- تماس:
با سلام.
اول خودمو معرفی میکنم.پویا روانبخش هستم و تازه تو این انجمن عزیز ثبت نام کردم.با اجازه بزرگان و متخصصان میخواستم بنده حقیر هم یه حرفی بزنم.
فکر کنم چون تلفاطی نبوده حزب الله کاری نکرده.شاید هم دارن آماده میشن و نقشه میکشن تا در یک وقت مناسب یه عملیات درست و حسابی انجام بدهند.
اخبار که چیزی نگفت.اخبار خارجی هم چیزی نگفت.
باید منتظر موند تا دید چی میشه.
اگه اشکالی در حرف هایم بود اصلاح کنید.بنده تازه واردم و بی تجربه.

اول خودمو معرفی میکنم.پویا روانبخش هستم و تازه تو این انجمن عزیز ثبت نام کردم.با اجازه بزرگان و متخصصان میخواستم بنده حقیر هم یه حرفی بزنم.
فکر کنم چون تلفاطی نبوده حزب الله کاری نکرده.شاید هم دارن آماده میشن و نقشه میکشن تا در یک وقت مناسب یه عملیات درست و حسابی انجام بدهند.
اخبار که چیزی نگفت.اخبار خارجی هم چیزی نگفت.
باید منتظر موند تا دید چی میشه.
اگه اشکالی در حرف هایم بود اصلاح کنید.بنده تازه واردم و بی تجربه.

فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.
*سردار احمد وحیدی*
[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] * و [HIGHLIGHT=#ff0000] *
*سردار احمد وحیدی*
- سپاسهای ارسالی: 3440 بار
- سپاسهای دریافتی: 5879 بار
این حرکت ها نمایشی و برای این است نشان دهند که اسراییل در موضع قدرت است در حالی که چنین نیست ان موقع که اسراییل در مخمصه های امروزی نیفتاده بود مدت بیست سال در جنوب لبنان مثل خر در گل ماند و از نیروهای مدافع سیلی خورد و تنها کاری که میکرد گلوله زدن به شهرهای مسکونی جنوب لبنان بود امروز که هیچ اسراییل امروز در محاصره کشورهای اسلامی انقلابی گرفتار امده است و جوانان این کشورها با بغض و تنفری که از اسراییل دارند حاضرند در تشکل های داوطلبانه برای مقابله با اسراییل تمام قوای خود را بکار گیرند اگرچه با حضور در لبنان و در کنار نیروهای حزب ا...
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
dolphine نوشته شده:پس یونیفل چیکار میکنه ؟
ای بابا اخه عزیز من شما کی دیدی که این از خدا بیخبرها واسه کارهاشون دلیلی داشته باشن که این دومین بارش باشه.
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1080 بار
- سپاسهای دریافتی: 3413 بار
درسته ... ولی به هر حال این حرکتها تو این برهه زمانی و تب بالای ورشکستگیهای اقتصادی و اختلافات سیاسی و غیره و غیره که جهان را در آستانه جنگ جهانی سوم قرار داده ... سازمانهای بین المللی و سازمانهای مخالف جنگ نمیشه و نباید بی توجه باشن ... الان وضعیت طوری شده اگه یه گلوله حتی یه فشنگ به اشتباه به سمت دیگری شلیک بشه ... میتونه بهانه ای برای کشتار بیگناهان دیگری باشه .
- محل اقامت: ایران-تبریز
- سپاسهای ارسالی: 147 بار
- سپاسهای دریافتی: 241 بار
- تماس:
سلام.
فکر کنم اسرائیل به گفته بعضی از دوستان میخواد قدرتنمایی کنه.میخواد یه جنگ روانی ولی شدید تر از قبلی ها راه بندازه تا به جای اینکه خودش شروع به حمله کنه حزب الله رو وادار به حمله کنه تا شاید وفق تر باشه.میدونید که حزب الله به صورت نا منظم میجنگه و قطعا در جنگ ارتش منظم و نا منظم این جنگ چیریکی است که بیشتر موفق خواهد شد.حمله به چریک ها کاریست که امکان نداره.(با توجه به شیوه و مدل استقرار و تغییر مکان سریع و نداشتن پایگاه مشخص).پس اسرائیل نمیخواد که در حمله شکست سنگینی مثل جنگ 33 روزه بخوره.و میخواد به جای اینکه حمله کنه و شکست بخوره میخواد دفاع کنه و پیروز بشه که بازم کار سختی پیش رو دارند.چون حزب الله کسی نیست که به این زودی تسلیم جنگ روانی بشه و حمله کنه و صبر میکنه.اگر هم حمله کنه باز هم امکان شکست اسرائیل زیاد هست.چون چیریک ها بر مبنای ترساندن و وحشت انداختن در بین سرباز ها حمله میکند.سرباز های اسرائیلی تا آنجا که من میدانم افراد شجاعی نیستند پس زود ترس همه وجودشان را خواهد گرفت و حزب الله در آن موقع حمله میکند و اسرائیل را باز هم از پا در می آورد.باید دید چه اتفاقاتی می افتد.
این حرف های من بود.اگر باز هم اشکالی داردند لطفا آن را تصحیح کنید.
فکر کنم اسرائیل به گفته بعضی از دوستان میخواد قدرتنمایی کنه.میخواد یه جنگ روانی ولی شدید تر از قبلی ها راه بندازه تا به جای اینکه خودش شروع به حمله کنه حزب الله رو وادار به حمله کنه تا شاید وفق تر باشه.میدونید که حزب الله به صورت نا منظم میجنگه و قطعا در جنگ ارتش منظم و نا منظم این جنگ چیریکی است که بیشتر موفق خواهد شد.حمله به چریک ها کاریست که امکان نداره.(با توجه به شیوه و مدل استقرار و تغییر مکان سریع و نداشتن پایگاه مشخص).پس اسرائیل نمیخواد که در حمله شکست سنگینی مثل جنگ 33 روزه بخوره.و میخواد به جای اینکه حمله کنه و شکست بخوره میخواد دفاع کنه و پیروز بشه که بازم کار سختی پیش رو دارند.چون حزب الله کسی نیست که به این زودی تسلیم جنگ روانی بشه و حمله کنه و صبر میکنه.اگر هم حمله کنه باز هم امکان شکست اسرائیل زیاد هست.چون چیریک ها بر مبنای ترساندن و وحشت انداختن در بین سرباز ها حمله میکند.سرباز های اسرائیلی تا آنجا که من میدانم افراد شجاعی نیستند پس زود ترس همه وجودشان را خواهد گرفت و حزب الله در آن موقع حمله میکند و اسرائیل را باز هم از پا در می آورد.باید دید چه اتفاقاتی می افتد.
این حرف های من بود.اگر باز هم اشکالی داردند لطفا آن را تصحیح کنید.

فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.
*سردار احمد وحیدی*
*سردار احمد وحیدی*