پیام مانور «قفقاز 2012» به آمریکا در باره حمله به ایران*مهم*

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
پست: 166
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰, ۳:۰۹ ب.ظ
محل اقامت: tehran
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 735 بار

پیام مانور «قفقاز 2012» به آمریکا در باره حمله به ایران*مهم*

پست توسط samen70 »

پیام مانور «قفقاز 2012»، آمریکا مراقب تصمیمات خود درباره ایران باشد

دویچه وله: روسیه معتقد است چنانچه مناقشه بر سر برنامه‌های اتمی جمهوری اسلامی به دخالت نظامی غرب در ایران منجر شود امنیت این کشور نیز به خطر می‌افتد.

سایت دویچه وله آلمان سه شنبه 17 ژانویه(27 دی) نوشت: «ارتش روسیه قصد دارد در یک رزمایش بزرگ خود را برای حمله‌ احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران آماده کند. به گزارش خبرگزاری روسی "ریانووستی" این رزمایش استراتژیک "قفقاز 2012" نام دارد و در ماه سپتامبر برگزار می‌شود.»
روسیه معتقد است چنانچه مناقشه بر سر برنامه‌های اتمی جمهوری اسلامی به دخالت نظامی غرب در ایران منجر شود امنیت این کشور نیز به خطر می‌افتد. یک نشریه‌ روسی در شماره روز دوشنبه خود 16 ژانویه 2012 نوشت: «ارتش روسیه قصد دارد در صورت بحرانی شدن اوضاع رزمایش سالانه‌ خود در منطقه قفقاز را گسترده‌تر از سال‌های پیش برگزار کند.»

چند روز پیش "نیکلای پاتروشف"، رئیس شورای امنیت روسیه ابراز نگرانی کرد که مناقشه میان جمهوری اسلامی با آمریکا به یک درگیری نظامی کشیده شود. روز جمعه، 23 دی، نیز "دمیتری روگوزین" (نماینده روسیه در ناتو) در یک کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل، پایتخت بلژیک گفت: «مسکو هرگونه درگیری نظامی در ایران را تهدیدی مستقیم علیه امنیت ملی خود تلقی می‌کند.»

این نشست خبری به مناسبت پایان دوران چهار ساله‌ خدمت روگوزین، در پیمان آتلانتیک شمالی برگزار شد.
دویچه وله در ادامه افزود: نشریه "نزاویسیمایا گازتا" چاپ مسکو می‌نویسد: ارتش روسیه در یک رزمایش بسیار گسترده خود را برای حمله احتمالی نظامی آمریکا و اسرائیل به ایران آماده می‌کند. این روزنامه، روز دوشنبه 26 دی، به نقل از وزارت دفاع روسیه نوشت این رزمایش که در سال‌های گذشته در جنوب روسیه و برخی از کشورهای منطقه قفقاز برگزار شده، در سال جاری میلادی ابعادی وسیع‌تر خواهد داشت.
رزمایش "قفقاز 2012" به جز بخش‌های جنوبی روسیه، اوستیای جنوبی، آبخازستان و ارمنستان را نیز در برخواهد گرفت. به نوشته‌ "نزاویسیمایا گازتا" عملیات نظامی در این رزمایش متناسب با تنش‌های احتمالی در منطقه‌ حوزه دریای خزر و جنوب قفقاز تنظیم می‌شود. گفته شده هدف از این رزمایش روسیه آمادگی برای خطرات احتمالی حمله به ایران است.
وزارت دفاع روسیه رسما اعلام کرد: «هدف تمرین‌هایی که برای رزمایش سال جاری در نظر گرفته شده، افزایش آمادگی برای حمله احتمالی نظامی آمریکا و کشورهای دیگر به ایران است. رئیس شورای امنیت روسیه ابراز نگرانی کرده است که اسرائیل ایالات متحده را به اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی بکشاند.
به گزارش "ریانووستی" رزمایش‌های قبلی ارتش روسیه در منطقه برای این کشور بسیار سودمند بوده است. بر این اساس رزمایش "قفقاز 2008" که از 16 ژوئیه تا دوم اوت 2008 در مرزهای اوستیای جنوبی و آبخازستان به اجرا گذاشته شد نقش مهمی در پیروزی روسیه در جنگ با گرجستان داشته است.

به گزارش منابع روسی در رزمایش سال جاری برای نخستین بار تمام نهادهای امنیتی و اطلاعاتی، و یگان‌های مقابله با بحران نیز در تمرین‌ها شرکت خواهند داشت. همچنین قرار است عملیات رزمی موسوم به "شبکه‌ای" نیز تمرین شود. در این عملیات، تجهیزات الکترونیکی، ماهواره‌های تجسسی، هواپیماهای بدون سرنشین و سلاح‌های پیشرفته‌ای که قادر به هدف‌گیری بسیار دقیق هستند نیز حضور خواهند داشت.
رزمایش "قفقاز 2012" برای سپتامبر سال جاری میلادی برنامه ریزی شده است. به گزارش "ریانووستی"، "آناتولی تسیگانوک"، (رئیس مرکز پیش‌بینی‌های انستیتوی تحلیل‌های سیاسی - نظامی روسیه) اعتقاد دارد آغاز برنامه‌ریزی برای رزمایشی که حدود 9 ماه دیگر برگزار می‌شود بی‌ارتباط با تنش‌های نظامی در خلیج‌فارس نیست.»
جمهوری اسلامی تهدید کرده در صورتی که کشورهای غربی با تشدید تحریم‌ها جلوی صادرات نفت ایران را بگیرند، با بستن تنگه‌ هرمز مانع عبور نفتکش‌ها از این آب‌راه مهم خواهد شد. کشورهای غربی، به ویژه آمریکا و بریتانیا چنین اقدامی را غیرقابل پذیرش خوانده‌ و متقابلا تهدید کرده‌اند با هر حرکتی که به منظور اختلال در جریان صدور نفت از تنگه هرمز به شدت مقابله خواهند کرد. این دو کشور دست به تقویت ناوگان دریایی خود در منطقه زده‌اند.
Major II
Major II
نمایه کاربر
پست: 440
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۲ آبان ۱۳۸۹, ۱۱:۲۸ ق.ظ
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

Re: پیام مانور «قفقاز 2012» به آمریکا در باره حمله به ایران*

پست توسط kalafe2006 »

بهتره دلمون رو به حرف های اینها خوش نباشه
هر چی میگن و هر کاری میکنن واسه منافع خودشونه نه حمایت از ما
پاش بیفته خنجرشون تیز تر از بقیه اس
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
Major I
Major I
پست: 686
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۲۲ مهر ۱۳۸۹, ۷:۲۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

Re: پیام مانور «قفقاز 2012» به آمریکا در باره حمله به ایران*

پست توسط saeedjiji »

مگه خودمون اینجوری :( هستیم که روسها ازمون دفاع کنن...

دیگه اینقدر خیانت کردن آدم نمیتونه نیتشون رو باور کنه
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Junior Poster
Junior Poster
پست: 153
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۰ شهریور ۱۳۹۰, ۹:۰۱ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار

Re: پیام مانور «قفقاز 2012» به آمریکا در باره حمله به ایران*

پست توسط azarakhsh45 »

چرا حافظه کوتاه مدت ما اینقدر کم شده روسیه یا بهتر بگم رو سیه همیشه ابتدا با تحریم ها مخالفت میکنه بعد تعدیلش میکنه بعد به تعدیل شده اضافه میکنه آخر سر هم با تحریم کننده ها همراهی میکنه .
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”