بعد از بستن تنگه هرمز چه می شود؟!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

Re: بعد از بستن تنگه هرمز چه می شود؟!

پست توسط هیمالیا »

سلام سلام امیدوارم هرگز کار به بستن تنگه هرمز نکشه ایرانیان سالهاست که منتظر نبرد نهایی با نیروهای آمریکایی هستند گرچه سالهاست که نبرد ایدئولوژیکی با ایشان از مدتها قبل آغاز شده است اما آن چیزی که واضح است این است که آمریکاییها خیلی دوست دارند که به شکلی که ایشان می خواهند ایرانیان تسلیم شوند اما آیا واقعا ایران منتظر می نشیند تا یک به یک خاکریزهایش فتح شود ؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت که خطوط قرمز ایرانیان تا جاییکه امکان دارد در جایی قرار گرفته که به کمترین تنش بیانجامد بدین معنی که با اینکه ایرانیان خواهان خروج نظامیان غربی از خلیج فارس هستند طی سه دهه گذشته همواره از درگیری مستقیم پرهیز شده و ایران ترجیح می دهد هزینه حضور نیروهای غربی را در خلیج فارس افزایش دهد تا به نوعی موازنه قوا دست یابد که مبنای ان بر بازدارندگی دفاعی استوار است بدین معنا که در صورت مورد تهاجم واقع شدن امکان ضربه متقابل ایران چنان محکم و کاری باشد که اصولا هرگز به ضربه اول نرسد.اما آیا ایرانیان دلاور که شرایطشان به مرور از حالت دفاعی به شکل فزاینده ای به صورت تهاجمی تغییر آرایش داده است همچنان بر دکترین تدافعی خویش اصرار دارند؟ جواب سوال منفی است سرانجام به لحظه تصمیم گیری نزدیک گشته ایم و آنقدر اعتماد به نفس نیروهای ایرانی تقویت گشته است که با انجام مانور دریایی اخیر ثابت کردند که پوشش اقیانوس هند نیز دور از دسترس نیست و زمان ترسیدن از ناوهای هواپیمابر گذشته است زیرا بهترین اهداف و در تیررس ترین سیبلهای در دسترس میباشند به همین دلیل هم ایشان ناوهای هواپیمابر خودرا در هنگام افزایش تنشها در محدوده خارج برد عملیاتی موشکهای ایرانی سعی میکنند قرار دهند.اما به فرض بسن تنگه هرمز که به نوعی خودزنی واقعی در دراز مدت برای ایران است آیا واقعا اینکار به صلاح است؟ در پاسخ باید گفت که در صورت نبرد واقعی و لشگرکشی دریایی ناتو و نه فقط آمریکا قطعا نیروی دریایی ارتش با اینکه ضربات مهلکی به آمریکاییهای متجاوز زده است قطعا خارج از کارایی عملیاتی خواهد شد چون آمریکاییها هم از همان موشکهای وا دارندو کلیه بندرگاهها پالایشگاهها و حتی در بدبینانهترین حالت چند سد مهم مارا به جهت شکستن ملت ایران مورد هدف قرار می دهند.خوب نتیجه چیست آیا با این همه خسارت طرفین قطعا آمریکا می تواند تنگه هرمز را برای همیشه امن نگه دارد؟ قطعا خیر پس سرانجام چه میشود آیا واقعا برای تسلیم ایرانیان از بمب هسته ای استفاده میکند؟ شاید اما حتی اگر ایران مورد حمله هسته ای قرار بگیرد ایا واقعا ایران مینشیند و نگاه میکند ایا شما بودید از سلاحهای نامتعارف استفاده نمی کردید چون پیش دستی آمریکاییها تابوی عدم استفاده از سلاح های نامتعارف را میشکند و قطعا دیگر کشورها نه تنها استفاده ایران را غیر مجاز نمی دانند بلکه خود هم به راحتی استفاده میکنند چون میترسند ضربه اول را دریافت کنند. به هر حال این حالت خیلی بدبینانه بود که فکر نکنم غربیها مایل باشند به آن سمت بروند؟
نتیجه آنکه صلح سرد یا جنگ سرد قطعا با شدت بسیار بیشتری جریان میگیرد وجنگهای نیابتی با متحدان منطقه ای تشدید میشود به نظر من بهترین کارافزایش رضایتمندی داخلی جهت حفظ اتحاد بیشتر ایرانیان دلاور میباشد واین امر حتما با بهبود فضای اقتصادی و سیاسی امکانپذیر است.
در پایان از خداوند منان برای ایران عزیز و همه وطن دوستان دلاورم آرزوی سرافرازی روزافزون در همه زمینه ها دارم. 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

مشکل اینه که اون زمان ایران با چندین کشور شاخ به شاخ میشه ! و درسته که ایران توانایی بستن تنگه رو داره ولی اونها هم دقیقا چون تنگه شاهراه حیاتی شون هست مثل کسی که داره غرق میشه سعی مکنن در کمترین زمان ممکن مشکل رو حل کنن و این یعنی حمله ای خورد کننده از تمام جهات به تمام اهداف مهم نظامی صنعتی اقتصادی سیاسی ! در همون ساعات اول سایتهای موشکی که از قبل شناسایی شده باشن مورد حمله قرار میگیرند و هزاران موشک کروز به سمت اهداف از پیش تعیین شده شلیک خواهد شد و بعد موج بی وقفه ای از بمبارانهای سنگین که چیزی به اسم تاسیسات سالم در ایران باقی نخواهد گذاشت اما هزینه چنین علمیاتی هم بالاست ولی اگر لازم باشه اون رو برای جلوگیری از شکست خودشون پرداخت خواهند کرد در این میان اینکه چه بر سر نیروهای مهاجم خواهد آمد چیزی هست که باید دید !
در کل چنین کاری احتمالش بسیار بسیار کم هست چرا که کار به دعوای فیزیکی سنگین کشیده میشه ! و هیچ کدام از طرفین چنین قصدی ندارند به خصوص طرف غربی که مشخصه با استراتژی دیگری داره کار میکنه ! از نظر من ایران زمانی این کار و میکنه که دیگه هیچ راهی نداشته باشه و با این کار هم فقط میتونه ضربه سنگینی به دشمن وارد کنه نه اینکه ناک اوتش کنه ! شما در نظر بگیرید اگر کار جنگ بالا بگیره فقط کافیه تاسیسات نفتی ما رو بکوبن ! همین دو سه ماه که نفتی برای فروش نداشته باشیم همه چیز تمومه !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

پست توسط Present »

Mohammad 1985, دقیقا همینطوره ، سیاست ایران و اسلام همینه یعنی مبارزه تا آخرین نفس حتی اگر کشته بشی چون کشته شدن تو دیدن ما بد نیست و شهادت هست . پس جایی که فقط قراره ایران نابود بشه بهتره بقیه هم صدمات جبران ناپذیر وحشتناکی ببینند . از قدیم گفتند دیگی که برای من نمی جوشه می خوام سر سگ توش بجوشه . یعنی شما می گید ایران کنار می ایستد و نگاه می کند چه جوری اقتصادش زمین میخوره و مردمش از گشتنگی و بی کاری و ... می میرند و بقیه دارند برای خودشون از این تنگه که بیشترش مال ماست استفاده می کنند و سود می کنند و به ریشمون می خندند؟
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط saeedhashemee »

انسان با توهم چه کارها که نمیتونه بکنه
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 141 بار
سپاس‌های دریافتی: 264 بار

پست توسط mortaza-iri »

جناب Mohammad 1985 اساسا ایران وقتی میاد تنگه رو میبنده که دیگه نتونه نفت بفروشه دیگه! دیگی که برای من نجوشه میخوام توش کله...
رهبر انقلاب: عاملان جنایت اخیر(شهادت شهید مصطفی احمدی روشن) را مجازات خواهیم کرد...
انشاءالله.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 69 بار
سپاس‌های دریافتی: 406 بار

پست توسط aliamous »

بله كاملا امكان اين وجود داره كه كشورهاي منطقه قصد انجام عملياتي عليه ايران رو داشته باشند حتي كشوري مثل تركيه و آذربايجان كه هيچ ربطي به تنگه هرمز ندارند هم امكان دارد قصد به انجام كارهايي بزنند ولي بايد واقعيت رو ديد و شرايط خودمون هم در منطقه فراموش نكنيم. ما كشوري هستيم كه در ميان ملتهاي منطقه اعتباري خواصي داريم ( خواهشا اين رو كتمان نكنيد، مردم منطقه به امام و انقلاب ما علاقه خواصي دارند چه در پاكستان چه بحرين و چه عراق و قسمتهاي غربي عربستان و ... ) بنابراين براي ما هم تمام گزينه ها رو ميزه . ديگه اينطوري هم نيست كه ما وايستيم اونا بيا بزنن بعد كه تمامي تاسسيساتمون نابود شد حالا شروع كنيم به فكر كردن كه چه كار كنيم، قطعا اينگونه نخواهد بود يعني ما در عين ضربه خوردن ضربه هم خواهيم زد.
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

این که شد همش خیال پردازی و غرض ورزی!!!!حداقل ای کاش کسی که اینقدر علاقه به حضور در چنین بحث هایی دارد کمی در مورد مطالب مطالعه کند.با مبانی اشنا بشن بعد بقیه را از دانش خودشون بهره مند کنند!!!!
نقش چین و روسیه چیه؟نقش اعراب و ترکیه؟نقش ایران و متحدین؟اقتصاد انرزی؟فضای مورد مناقشه و....خوب است که در ممالک غربی مثل هر مملکت دیگری یکسری کارشناس و خبره در این موارد جمع میشن و تصمیم میگیرن وگرنه تا الان جهان با این تصورات کودکانه از بین رفته بود!!!!!تصویرتصویرتصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

, درسته بستن تنگه یعنی اجماع جهانی بر علیه ایران همچنین فشار شدید اقتصادی باعث افزایش نارضایتی داخلی میشه و بدون فروش نفت در کمتر از دو سه ماه و زیر فشار حملات کار ایران تمومه ! ایران چنین کاری نمیکنه مگه اینکه زمانی که همه چیز از دست رفته باشه
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

اگر کسی پست آقای soleiman رو خونده خواهشا اینم بخونه
با سلام خدمت همه و مخصوصا جناب solaiman که با تحلیل زیباشون موجی از نا امیدی رو پراکنده کردند و نشون دادند یه آدم بی اطلاع از نوع دوست چقدر میتونه از یه دشمن مطلع خطرناک تر باشه.
خدمت شما عرض کنم که اگر دشمن تا حدودی مطلع ما (آمریکا)مثل شما فکر میکرد من باید دقیقا بعد از ارسال این پست اعزام میشدم جبهه و یگانمو تحویل میگرفتم حالا با اجازه چند تا مسئله هم بنده مطرح میکنم (چون وقت ندارم خیلی سریع میگذرم)
1-چین و روسیه باید .. باشند تا با آمریکا همکاری کنند که تا دروازهای مرزشون بیاد و لب مرزشون آتشبازی کنه(خوب روسیه که مشکلی با تامین انرژی نداره و در مورد چین تصمیمات گرفته شده و شما به یه عنوان دیگه و نامحسوس هرروز تو اخبار میشنوی)
2-میشه دقیقا منظورتون رو از حملات دوربرد مشخص کنید ما هم بفهمیم بالاخره شاید به درد خورد(منظور اینکه بدون داشتن اطلاع از جزییات همینطور کلی یه چیزی رو که خوندی یا شنیدید رو عنوان نکنید)
3-راجع به اینکه اروپا تصمیم میگیرد که در تابستان ... من فقط میخندم و هیچ توضیحی نمیدم(مرد حسابی مگه میخواد بره شمال که تابستون زمستونش کردی جنگه جنگ .و اگر فقط سه ماه ادامه پیدا کنه(یعنی بستن تنگه)تمومه...)
4-ایران تنها در صورتی شروع به جنگ با اعراب میکنه که دخالت مستقیم کنن که از چند تا شون واقعا بعید نیست و حریفهای سرسختی برای ایران نیِـــــــــــــــــــــــــــــــستن و راجع به حمله به اسراییل اگه خواستید مفصل توضیح میدم(فقط یه نکته که جنگ ایران با اسراییل اقتصادی و... نیست. اعتقادییه)
5-میشه این نظر کارشناسی حداکثر 30 درصد رو توضیح بدی(چون اونطور که من خوندم منابع غربی از شما امیدوار ترند)
6-راجع به از کار افتادگی پدافند:داداش جون 99 درصد پدافند ایرا بومی هستش و ما از نظر کمی الحمدلله مشکلی نداریم
7پایگاههای نظامی ایران...(فیلمه مگه)
8-کمبود آب و ....(خداوکیلی اینو دیگه از کجا آوردی)و بعد اینکه مگه در دوران جنگ که شما احتمالا نبودی آشوب داشتیم اخوی؟
راجع به بقیه هم شاید بعدا توضیح بدم....
حالا چندتا نکته من بگم:
با تحریم نفت ایران ،ایران دقیقا همون کاری رو میکنه که قبلا هم کرده....
احتمالا انگلیس شروع کننده جنگ باشه
چین و روسیه اخطار میدن و ناوگانهاشون رو به سمت منطقه حرکت میدن(البته فکر نکنم درگیر بشن ولی کار همون گیوتین رو میکنه)
با شروع جنگ آشوب تمام ایالات متحده رو فر میگیره و همچنین انگلیس(اینبار آشوب فرق میکنه و به لطف ... ... درگیری مسلحانه میشه)
یه چیزی هم بگم شاید تا حال نشنیده باشید:همزمان در 30تا35 پایتخت انفجارهای مهیبی رخ میده و یه نکته که روش جنگ ایران از نوع نامتقارن پ..لی(دوستان اینکاره فهمیدن)هست که با این شیوه تمام احتمالات شما کارشناس عزیز ..............
پرده از دروغ ذخیره ی 100 روزه ی استراتژیک آمریکا برداشته میشه(حسا حساب 2*2 تاست)
با غرغ شدن فقط چندتا کشتی تا چند ماه تنگه بسته خواهدبود(راجع به تفاوت سواحل ایران و امکان و عدم امکان نصب تجهیزات و... در دو طرف تنگه لــــــــــــــــــــــطفا مطالعه کنید)
.
.
.(راستش حوصله و وقت ندارم)
با وساطت سازمانها و فشار شرکتهای بزرگ آتش بس اعلام میشه و ایران با شروطی (مثلا خروج تمام ناوگانهای نظامی بیگانه وعدم ادامه تحریمها و... )راضی به عبور و مرور میشه و ....

البته این یه نوع تحلیل بود و نوع دیگه ربط دادن جنگ با جنگ جهانی سوم ویا همون جنگ نهایی و ظهور هستش که خود اونم جای بحث داره
از مدیریت و نظارت هم عاجزانه خواهش میکنم که مطلب بنده رو بدون تصرف انتشار بدن چون معلوم نیست چند نفر تازه کار با مطالعه ی پست این اخوی طرز فکر اشتباه گرفتن و به این وسیله شاید بشه یه مقدار جبران کرد
یاعلی
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 341 بار
سپاس‌های دریافتی: 170 بار

پست توسط Solaiman »

با سلام

پست من بنا به صلاحدید مدیران سایت حذف شد، ناخرسند نیستم.

در هر حال، آن هم یک نوع دیدگاه بود،( که البته هیچ ایرانی ، علاقه ندارد آن شرایط رخ دهد.)
در کنار دیدگاهی مانند جناب leylas و نیز دیدگاههای دیگر،
آن دیدگاه با معیار قضاوت شخصی من، حالت میانه داشت، و با معیار قضاوت و قوانین سایت، به گونه دیگری بود.
مطالب همه دوستان را مطالعه می کنیم، همه گونه سلایق از بسیجی وار تا مخالف حکومت، از تندرو تا میانه رو، از خوشبینانه ترین تا بد بینانه ترین ،
دایره خودی ها برای ما وسیع است، و دایره غیر خودی ها برای ما کوچک است.

اما سایت های داخلی امکان نگه داشتن همه مطالب را ندارند. خوب این محدودیتی است که در هر کشوری به گونه ای وجود دارد.( کم و زیاد دارد)

در هر حال مطالب جناب leylas در این زمینه ، خوشبینانه تر از مطالب بنده می باشد. ( گرچه با طعنه و .... همراه است )

برای پرهیز از یکسو نگری در این موضوع ، منتظر مطالب و دیدگاههای سایر دوستان نیز هستیم ،
و از مدیران سایت درخواست می نماییم، معیار پذیرش را مقداری تسهیل کنند تا اطلاع رسانی بهتر صورت گیرد.

درباره چین:

چین دارای 1 میلیارد و 350 میلیون نفر جمعیت است.
60% تجارت چین با آمریکا و اروپا و ژاپن است.
کمتر از 5% تبادل تجاری چین با ایران است.

برای چین وضعیت آرام بین المللی بهترین فرصت ادامه رشد را فراهم می کند. پس درگیری نظامی مطلوب او نیست.
از طرفی برای مصرف 9 میلیون بشکه نفت در روز، کمتر از 20% از ایران واردات نفت داشت،

از اعداد بالا برای حالت بستن تنگه هرمز، خودبخود:
- چین 60% را بر 5% ترجیح می دهد.
- چین تحمل قطع جریان انرژی را برای 1350 میلیون جمعیت خود ندارد.

با تشکر
آخرین ويرايش توسط 1 on Solaiman, ويرايش شده در 0.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط leylas »

با سلام دوباره مخصوصا خدمت جناب soleiman و ذکر چند نکته:
1-تحلیل کردن و انتشارش مسئولیت داره و نمیشه صرفا بنا به علایق شخصی تحلیل کرد و انتشار داد باید مطالعه کرد (بگذریم از اینکه برای یه تحلیل کوچک مثلا باید به تاریخ،علوم جنگ،دکترین کشورهای مختلف،علوم استراتژیک،جغرافیا،اقتصاد،سیاست و... اونهم از منابع درست آشنایی نسبی داشت)
2-اصلا منظور شمارو از تحلیل بسیجی وار و ضد ... نمیفهم و خواهشا دیگه اینجور مسایل رو مطرح نکنید چون تکلیف ما با ضد... مشخصه و قطعا نه شما اینطور هستید و نه تحلیلتون
3-راجع به سایتها و... بنده صحبتی نمیکنم همه چی مشخصه و لی یه درخواست دارم اینکه تو فرومهای معروف یا مثلا تو شبکه های ماهواره ای معروف(اصلا چرا راه دور بریم همین bbc)یه صحبتی از هلو کاست بکنید
راجع به خوشبینانه بودن صحبتهای بنده باید عرض کنم که تحلیل خوشبینانه نخوندی ...
در کل از نظارت دقیق مدیران و از برخورد منطقی جناب soleiman خوشحالم
راستش من نزدیمک یک ماه میشه که مطالب سنترال رو میخونم و لی تازه عضو شدم و از عضویتم خوشحالم

Major II
Major II
نمایه کاربر

Re: بستن تنگه هرمز،موشک زیرآبی سپاه وانهدام ناو یک میلیارد د

پست توسط leylas »

با سلام
البته الان شرایط فرق کرده دیگه یه کشتی مثل عجر مین گذاری نمیکنه الان زیر دریایی های کلاس کیلو ،غدیر،در آینده ی خیلی نزدیک فاتح و انشالله تا سال بع بعثت و انواع شناورهای سریع و فوق سریع مین گذاری میکنن
انشالله تا سه سه سال دیگه باید بریم وسط خلیج فارس بگیم هل من مبار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”