عربستان: مقابل ايران بمب اتمي را رو مي‌کنيم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

Re: عربستان: مقابل ايران بمب اتمي را رو مي‌کنيم

پست توسط HASAN BARATY »

یکی از سیاستهای قطعی اسرائیل ان است که انحصار توانایی اتمی در منطقه فقط در اختیار خودش باشه.ایران هم مثل خیلی از کارهای دیگر این برنامه را بر هم زد.حتی اگر غرب اجازه داد پاکستان با کمک چین به بمب اتم دست پیدا کنه ایجاد توازن در منطقه جنوب اسیا بود.همین الان هم امریکا سالانه صدها میلیون دلار برای حفظ امنیت سلاح های اتمی پاکستان داره هزینه میکنه.بنابراین صرف اینکه پاکستان بمب داره و روابط گسترده با عربستان داره موجب نمیشه بشه ادعا کرد پس حکومت عربستان قادر است به این بمب ها دست پیدا کنه.اصلا در تاریخ کشوری وجود نداشته که با خرید به بمب اتم دسترسی پیدا کنه.وقتی اینها می خواهند یک سلاح معمولی از غرب بخرند لابی اسرائیل اونقدر فشار میاره تا همه نکات تهدید امیز این سلاح ها را در مورد خودش از بین ببرد اونوقت بیکار میشینه عربستان بره خودش را به اتم مجهز کنه؟؟اونهم در شرایط فعلی منطقه که اصلا معلوم نیست این حکومت ها در اینده سر کار باشن یا نه.
این ادعا های بی اساس هم فقط در راستای همون تلاش برای یکپارچگی علیه برنامه های ایران است. قبلا خود غربی ها برای همراه کردن دیگران یا از حربه امکان حمله نظامی به ایران توسط اسرائیل در صورت عدم اعمال تحریم و فشار سخن میگفتن یا اینکه اگر ایران اتمی شود امثال ترکیه و عربستان و مصر هم دنبال اتم میروند و....که البته دیگر این حنا هم رنگی ندارد وگرنه دنبال تحریم های خارج از شورای امنیت نمی رفتن.
ایران هیچگاه دست به ازمایش سلاح هسته ای نخواهد زد چون الان به هدفش حتی بدون بمب اتم رسیده و ان دست یافتن به توان اتمی است همون چیزی که غرب سالها پیش از ان بعنوان مرحله غیر قابل بازگشت نام میبرد.پس هیچگاه چنین بهانه ای به دست عربستان نمی افته و هرگز زیرساخت های صنعتی کشوری در حد سعودی هم به گونه ای نیست که دنبال چنین بلند پرواز هایی باشه خرید بمب اتمی هم بیشتر از اینکه بر واقعیت استوار باشه بیشتر جنبه مزاح دارهتصویرتصویرتصویرحتی غرب برای اینکه اینها را کاملا خلع سلاح کنه داره به تدریج قرادادهای کلان ساخت نیروگاه اتمی در کشورهای جنوب خلیج فارس میبنده و دو نکته جالب در این قرادادها وجود داره :اولا تمام این نیروگاهها از نوع اب سبک است و مثلا کشوری مثل کانادا که فناوری تولید نیروگاههای 900 مگاواتی اب سنگین را دارد در این قرادادها حضوری ندارد با توجه به پسماند این راکتورها و ثانیا این کشور ها متعهد میشوند تمام سوخت مورد نیاز خود را از خارج تامین کنن و گامی در جهت تولید سوخت در داخل بر ندارند!!!یعنی نیروگاه توسط خودشون ساخته میشه.سوختش هم توسط خودشون تامین میشه.توسط خودشون هم اداره میشه بعد این کشورها فکر میکنن قدرت اتمی هستنتصویرتصویرتصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:
HORLIKAN نوشته شده:
commando_iran_1990 نوشته شده:زشیر شتر خوردن و سوسمار
عرب را به جایی رسیده است کار
که تاج کیانی کند ارزو

تفو بر تو ای چرخ گردون تفو :-? :-? :-?

كوچك ترين ربطي به چرخ گردون نداره .

اين سياست هاي بچگانه سران اين كشوره ماست كه مردم بازيچه دست خودشون ميدونن

وباعث ميشن اين بيابان گرد ها هم حرف بشنويم

ايران جاييست كه اگر كشورت را آباد كني خانه ات ويران ميشود

شما نگران سیاست های این دولت مردان نباشید اگه مخالف دولتید نگران نباشید 1 سال دیگه تمومه اما اگه موافقید نارا حتیتون رو نمی تونم بفهمم که چیه
در هر حال هم که اتفاقی در منطقه بیفته ماهم با یه رزمایش دندان شکن و محکم جواب اتفاقات رو میدیم

بعدشم این سوسمار خورها مگه تو یک هفته می تونن کار با کلاهک هسته اتی رو یاد بگیرن چون مطمئن باشید اگه اتفاقی بیفته ایران انشاالله سلاح هسته ایش رو تو شرایط واقعی و در کشور عربستان که یکی از متحدان رژیم صهیونیستی و امریکا است آزمایش میکنه و سوسمار خور ها دیگه سلاح هسته ای که صحل سلاح هیدروژنی هم بدردشون نمی خوره تصویر تصویر

دوست عزيز من به حسن نيت دولت شك ندارم ولي فقط حسن نيت نيستكه مملكت رو به جلو ميبره بلكه عمل هم لازمه

اظهار ناراحتي براي مرگ وليعهد و بر طبل دوستي زدن با اين فتنه ي وهابي چه دليلي داره؟

چرا سالي 100 هزار ايراني بايد پولشون رو تو حلق ناپاك اين عرب ها بريزن و توپ و تانك بشه برا خودمون؟

چرا وليعهد ناقص العقل راحت بياد بگه كه ما با ايران هيچ رابطه دوستي و مشترك نداريم بعد ما هي بگيم تروخدا بيا با ما دوست شو.

چرا روز 22 بهمن تو خيابون اعلاميه چاپ ميكنن و ميگن كه عربستان فلان كارو عليه ايران انجام داده فلان منافع مارو به خطرانداخته بعد رئيس

دكتر محمود مياد ميگي ما با همه ملت هاي منطقه دوست هستيم

خوب برادر من بيا موضع خودتو و ملت روشن كن يا رومي رومي يا زنگي زنگي. من نميفهم اين سياست هاي دوگانه كدوم حكومت رو به سعادت رسانده كه
اينا دارن تو هركاري دو پهلو رفتار ميكنن.

(((((((((((((( اين همه اونا عليه ما علني موضع گرفتن خوب ججججججججججججججججون مادراتون يه بار هم شماها علني موضع بگيريد! يه بار هم شماها يه اوهومي بكنين))))

تمام زنگي ما شده حرررررررررررررررررررررررررررف همين . عمل 0

بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 414 بار
سپاس‌های دریافتی: 224 بار

پست توسط arman F14 »

درود : یادمه یکی از دوستان تعریف می کرد پزشک بود می گفت چند تا فلسطینی آوردیم برای درمان و دوا دیدم داره داد می زنه به یکی از دکترها که عربی بلد بود گفتم این چی میگه گفت داره میگه اگر شیعه به من دست بزنه من خودم رو می کشم ................ بهتره یک سفر بری کشورهای حوزه خلیج فارس اونا ملتش هم از ما شیعیان ایرانی بدشون میاد
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

پست توسط anybody »

من میترسم اینا کلاهک اتمی بگیرن و مثل ماجرای f-15 که تازه خریده بودن چند روزی بعد یکیش تو هوا تصادف کرد و ترکید، گل بخودی بزنن و خودشون رو نابود کنن!!!
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”