<<خبر فوری>>تشنج در تنگه هرمز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

<<خبر فوری>>تشنج در تنگه هرمز

پست توسط chad »

به نقل از شبکه بی بی سی امروز ناو هواپیمابر ابراهام لینکولن که در حال خروج از تنگه هرمز بود در دهانه این تنگه یک فروند ناوچه کلاس پیکان(چیزی که در تصویر مشخص بود)به چندصد متری این ناو هواپیمابر نزدیک شده و پس از شناسایی منطقه را ترک کرد اما این پایان ماجرا نبود و لحضاتی پس از ترک ناوچه ایرانی یک فروند جنگده نیروی هوایی با پرواز در ارتفاع پایین شروع به شناسایی مجدد این ناو غول پیکر کرده وبعد از انجام کامل ماموریت منطقه را ترک کرده است.نکته جالب توجه این بود که خبرنگار ایرانی بی بی سی فارسی در حال گرفتن گزارش تصویری بر روی این ناو هواپیمابر حاضر بوده و خود او این ماجرا را گزارش کرده است.
آخرین ويرايش توسط 1 on CAPTAIN PILOT, ويرايش شده در 0.
دلیل: احتراما" تاپیک منتقل شد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2097 بار
سپاس‌های دریافتی: 2074 بار

Re: <<خبر فوری>>تشنج در تنگه هرمز

پست توسط Lord_Jason »

خبر مربوطه:
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

نه بابا بیخودی جو میدن

یه شناسایی ساده بوده

تشنج!!!
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 230 بار
سپاس‌های دریافتی: 542 بار

پست توسط reza_glb »

جوری که من شنیدم دو ناو اسکورت وهلیکوپتر و چند جنگنده امریکایی هم مداخله داشتن که ناوچه ایرانیو تا نزدیک بندرعباس اسکورت کردن :-(
وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] *** 
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت   *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا   *** 
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا  ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران-تبریز
سپاس‌های ارسالی: 147 بار
سپاس‌های دریافتی: 241 بار
تماس:

پست توسط 1391 »

سلام.
تصویری از این خبر در دست نیست؟
فرمايشات رهبر معظم انقلاب بيانگر اين نكته است كه ما هيچ وقت و در هيچ شرايطي در مقابل تهديدات دشمن نه تنها كوتاه نخواهيم آمد و تسليم نخواهيم شد بلكه آن ها را با همان سازوكارهاي متناسب خودمان تهديد خواهيم كرد.

*سردار احمد وحیدی*

[HIGHLIGHT=#00b050] [HIGHLIGHT=#00b050] *  و  [HIGHLIGHT=#ff0000]  *    
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 164 بار
سپاس‌های دریافتی: 885 بار

پست توسط leylas »

ببین پسرم اصولا وقتی میگن تشنج که یه درگیری صورت گرفته باشه(شلیک مستقیم)نه یه شلیک اخطاری نه یه ایستی چیزی؟؟؟؟
تیترو که دیدم گفتم یا علی...
اومدم تو ....
یا علی
 ای دشمن حق ما دلیر و حق پرستیم برگرد تا سربند  یا زهرا  نبستیم 

آماده ی نبرد [HIGHLIGHT=#00b050]  [HIGHLIGHT=#00b050]و  [HIGHLIGHT=#f2f2f2]پ     
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط tomcat133 »

کجای این تشنج هستش من گفتم جنپ شد بدبخت شدیم رفت ازشما دیگه بعیده تا تصویر
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

جوری نوشتین فوری فوری که من فکر کردم زدن چند تا از هواپیماهارو انداختن با موشک خلیج فارس زدن ناورو تیکه پاره کردن و از این حرفا
تشنج کجا بوده
یه شناسایی ساده و روزانه و از نوع خطرناکش بوده
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

گزارش آسوشیتدپرس از عبور ناو امریکایی از تنگه ی هرمز در روز سه شنبه:
  و قایق های ایران سایه به سایه ناو "لینکلن" را دنبال کردند/عبور هواپمای ایران از بالای ناو امریکا با ارتفاع کم/فرمانده ناو امریکایی: من هم جای ایرانی ها بودم این کار را می کردم  
تیراندازان قرمز پوش در کشتی های امرکا، در حالی که خلیج فارس را ترک می کردند، مسلسل در دست داشتند. در همان نزدیکی، یکی از قایق های گشت ایران توقف کرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
خبرنگار آسوشیتدپرس با حضور در ناو ابراهام لینکلن گزارش داد: قایق های گشتی و هواپیماهای ایران ناو ابراهم لینکلن امریکا را که روز سه شنبه از تنگه ی هرمز عبور کرد را سایه به سایه دنبال کردند.
تصویرتصویر

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، به نوشته ی ای پی، این اقدام امریکا در جهت به رخ کشیدن قدرت نیروی دریایی غرب در بحبوحه تنش ها با تهران است.

افسران ناو ابراهام لینکلن در خصوص حضور نیروهای ایران گفتند که هیچ حادثه ای اتفاق نیافتاد.

افسران این ناو امریکایی در ادامه گفتند که این اقدام ایران، ماموریتی شناسایی و روتین است که در نزدیکی تنگه ی هرمز انجام می شود.
تصویرتصویر

یک کشتی جنگی در مقابل ناو لینکلن و یک کشتی جنگی دیگر در پشت این ناو در طول عبور از تنگه و ورود به دریای عرب حضور داشتند.
تصویرتصویر

خبرنگار آسوشیتدپرس در ادامه گزارش داد: در یک طرف، کوه های عمان از میان هوای مه آلود دیده می شد. ساحل ایران درست در ان طرف کشتی بود اما خیلی دور بود و قابل مشاهده نبود.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب،تیراندازان قرمز پوش در کشتی های امریکا، در حالی که خلیج فارس را ترک می کردند، مسلسل در دست داشتند. در همان نزدیکی، یکی از قایق های گشت ایران توقف کرد.
تصویرتصویر

ادمیرال، ترو شومیکر، فرمانده نیروی حمله ای ناو ابراهام لینکلن گفت: پس از اینکه ناو لینکلن از تنگه ی هرمز خارج شد، یک هواپیمای گشت ایران از بالای ناو و با ارتفاع کم عبور کرد. یک قایق گشتی دیگر ایران مقداری جلوتر در نزدیکی ساحل توقف کرده بود.

وی در ادامه افزود: در کنار قایق های گشتی ایران، سپاه پاسداران ایران قایق های کوچک و تندرو دارد. برخی از انها مجهز به مسلسل و برخی دیگر مجهز به موشک های ضذ کشتی هستند. شناسایی قایق های سپاه مشکل است چراکه انها با قایق های قاچاقچی که از تنگه عبور می کنند، اشتباه گرفته می شود.

به گزارش سرویس بین الملل انتخاب،شو میکر گفت: هیچکدام از قایق های سپاه در روز سه شنبه حضور نداشتند که احتمال دارد نا آرامی دریا دلیل آن باشد.

این فرمانده ناو لیکلن پیش از عبور از تنگه ی هرمز گفت: ایرانی ها احتمالا از طریق رادارها عبور ناو لینکلن را تحت نظر خواهند داشت.
تصویرتصویر

وی گفت: ما هم در ساحل امریکا اقدامی را که ایرانی ها انجام میدهند را انجام می دهیم. این اقدام انها از عاقلانه هم عاقلانه تر است. ما در واقع در حیات خلوت انها ماموریت انجام می دهیم.

کاپیتان، جان الکساندر، یکی از فرماندهان ناو لینکلن گفت: عبور از تنگه را اینگونه فرض نمی کنم: ما داریم می اییم، این کار ما قدرت نمایی بزرگی است. هرمز یک تنگه ی بین المللی است و ما از یک طرف ان به طرف دیگری می رویم.

منبع :انتخاب
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:جوری نوشتین فوری فوری که من فکر کردم زدن چند تا از هواپیماهارو انداختن با موشک خلیج فارس زدن ناورو تیکه پاره کردن و از این حرفا
تشنج کجا بوده

دوستان من که به کلمه تشنج اعتراض کردین با سلام اولان اگر دو نفر با هم تند صحبت کنند میگن رفتار پر تنش دارن پس من اشتباه نکردم چون تا جایی که یادم هست درباره ناوهواپیمابر در این سایت گفته شده که هر ناوهواپیمابری دارای یک محدوده امنیتی ابی وهوایی هست که معمولان از یک تا سه کیلومتر هست و اگر شناوری یا جنگنده ای به این محدوده وارد بشه اول تذکر واگر فایده نداشت بدون تعارف اجرای اتش میکنند.اگه مطلبهای بالا رو خوب خوانده باشید ذکر شده جنگنده ایرانی در ارتفاع پایین از روی ناو عبور کرده .پس این انبار باروت منتظر یک جرقه بود.این مطلب هم برای اگاهی گفتم و در غیر این صورت نظرات دوستان برای من محترم هست.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1360 بار
سپاس‌های دریافتی: 1358 بار

پست توسط mj_piremard »

chad نوشته شده:
مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:جوری نوشتین فوری فوری که من فکر کردم زدن چند تا از هواپیماهارو انداختن با موشک خلیج فارس زدن ناورو تیکه پاره کردن و از این حرفا
تشنج کجا بوده

دوستان من که به کلمه تشنج اعتراض کردین با سلام اولان اگر دو نفر با هم تند صحبت کنند میگن رفتار پر تنش دارن پس من اشتباه نکردم چون تا جایی که یادم هست درباره ناوهواپیمابر در این سایت گفته شده که هر ناوهواپیمابری دارای یک محدوده امنیتی ابی وهوایی هست که معمولان از یک تا سه کیلومتر هست و اگر شناوری یا جنگنده ای به این محدوده وارد بشه اول تذکر واگر فایده نداشت بدون تعارف اجرای اتش میکنند.اگه مطلبهای بالا رو خوب خوانده باشید ذکر شده جنگنده ایرانی در ارتفاع پایین از روی ناو عبور کرده .پس این انبار باروت منتظر یک جرقه بود.این مطلب هم برای اگاهی گفتم و در غیر این صورت نظرات دوستان برای من محترم هست.

با سلام
دوست عزیز یه قانون نانوشته و یه تفاهم بین نیروهای نظامی ایران و آمریکا بعد از حمله به افغانستان هست که دو طرف در این جور موارد با هم درگیر نشن این بار اول نیست در زمان حمله آمریکا به عراق نیز بارها جنگنده های آمریکایی وارد حریم هوایی ایران شدن اما ایران کاری باهاشون نداشت فقط رهگیری کرد در مورد اون محدوده امنیتی آبی و هوایی در مواقع اتفاق میفته که ناو مطمئن بشه میخواد حمله ای صورت بگیره خوب همه دنیا میدونن ایران شروع کننده جنگ نخواهد بود
 چه خوب خوند حرف دلمو 

[FONT=Arial,sans-serif]  سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.

ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”