, عزیز
کیفیت بالاتر رو در اختیار دارین ؟
گزارش تصويري دستگيري دزدان دريايي توسط نیروی دریایی ارتش
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 12804 بار
- سپاسهای دریافتی: 4580 بار
Re: گزارش تصويري دستگيري دزدان دريايي توسط نیروی دریایی ارتش
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
- سپاسهای ارسالی: 3625 بار
- سپاسهای دریافتی: 3960 بار
كيارش نوشته شده: , عزیز
کیفیت بالاتر رو در اختیار دارین ؟
شرمنده اخو ی این کلیپ در سایت وبگردی 20:30بود اگر با کیفیت بالاتر پیدا کردم حتما براتون میذارم
عبارات حکشده بر شمشیر پیامبر(ص)
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
[External Link Removed for Guests]
آیتالله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بیانتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:
« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »
ترجمه
« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »
-
- سپاسهای ارسالی: 6358 بار
- سپاسهای دریافتی: 2155 بار
قراره به زودی مستند درباره ی دزدی دریایی در اقیانوس هند از شبکه یک پخش شود.
وب سایت روستای گندشمین
خدایا من را ببخش...
خدایا من را ببخش...