ATVهای ایران با موشک‌های مدرن و جدید بازگشتند + عکس

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 75 بار
سپاس‌های دریافتی: 92 بار

Re: ATVهای ایران با موشک‌های مدرن و جدید بازگشتند + عکس

پست توسط timon »

aryan61 نوشته شده:سلام.
نیرو های مخصوص آمریکا در افغانستان در عملیات های زیادی از این وسیله استفاده کرده اند.مثلا در یکی از همین عملیات ها قرار بود کامیون های محماتی که قرار بود به طالبان برسه رو نابود کنند.کامیون ها به شدت محافظت میشدند پس عملیات در شب اجرا شد که افراد کمتری مواظب بودند.
در این عملیات نیرو های آمریکایی با استفاده از سلاح های تک تیر انداز افرادی رو که مواظب کامیون بودند رو از فاصله زیاد کشتند و بعد روی کامیون ها بمب گذاشتند.چون منطقه هم در کنترل اونها بوده نیروهای آمریکایی نمیتونستند در نزدیکی کمین کنند برای همین از این وسیله ها برای رسیدن به مکان مورد نظر استفاده کردند.میتونم بگم اگه این وسیله ها نبودند حتی نمیشد سلاح های تک تیر انداز هارو به منطقه برد.
البته وسیله هایی که در این عملیات مورد استفاده قرار گرفتند به هیچ سلاحی مجهز نبودند.
این وسیله چون میتونه در کوه ها به خوبی تحرک داشته باشه خیلی عالی هستند.اگر سلاح هم روش نصب بشه که فوق العاده میشه.تحرک بالا،کوچک،سلاح ضد تانک یا ضد نفر و...

فکر کنم این عملیات تو بازی Medal of honor انجام شد!! :-) داستان سازی نفرمایید، منبع ذکر کنید.
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

Re: ATVهای ایران با موشک‌های مدرن و جدید بازگشتند + عکس

پست توسط SEAFARER »

سلام.
دقیقا الان به این فکر میکردم که این حرف رو بزنید.چون یه چنین چیزی مثل اینکه در این بازی وجود داره. :razz: :D
ولی این واقعیت داره.عملیاتی که من میگم خیلی وسیع تر و مهمتر بود.من این عملیات رو در یک مستند دیدم.حتما اگر پیداش کنم براتون میذارم.در ضمن در بازی که شما اشاره کردید کامیون ها کامیون مهمات نیستند و خالی هستند.
مستند به زبان آلمانی بود با زیرنویس انگلیسی.شما هم بگردید حتما پیدا میکنید. :razz:
اسم عملیات فکر کنم،باز میگم فکر کنم operation burning Ammunition tree بود که با شرکت 20 نیرو شروع شد و با 18 نیرو به اتمام رسید.(2 نفر تلفات).در این عملیات نیروهایی که مسئولیت انتقال مهمات به نیروهای طالبان رو داشتند در جاده و در چاله هاییکه کنده بودند مستقر بودند ولی در بازی که شما گفتید نیرو ها در یک دهکده بودند.در عملیاتی که من گفتم حدود 10 تا کامیون مهمات وجود داشت ولی در بازی که شما اشاره کردید حدود 3 تا.و...
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”