10 ناوشکن و ناو موشک‌انداز جدید در راه است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

پست توسط hani1459 »

پس از "جماران" و "ولایت"
خبرگزاری فارس: معاون فنی نیروی دریایی ارتش از ساخت و تجهیز 10 ناوشکن بومی دیگر علاوه بر ناوشکن‌های "جماران" و "ولایت" در کشور خبر داد.

تصویر

امیر دریادار عباس زمینی معاون فنی نیروی دریایی ارتش در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، درخصوص توانمندی صنایع دریایی کشور در طراحی و ساخت انواع ناوشکن ها و ناوهای موشک انداز به ناوشکن جماران به عنوان نماد این توانمندی اشاره کرد و گفت: این ناوشکن در قالب پروژه موج 1 ساخته و به آب اندازی شد و در همین راستا و در قالب پروژه موج 2، ناوشکن"ولایت" در صنایع دریایی شهید تمجیدی در بندرانزلی با بیش از 70 درصد پیشرفت در حال ساخت است که ان‌شاءالله در طول سال جاری تکمیل و به آب‌اندازی می شود.

دریادار زمینی همچنین ادامه داد: علاوه بر اینها، ساخت ناوشکن‌های کلاس موج و سینا نیز در حال طراحی و ساخت است که در کلاس موج، می توان به پروژه‌های موج 3 و 4 اشاره کرد.

وی در ادامه به ساخت ناوشکن موج 5 به نام "سهند" اشاره کرد و با بیان اینکه این ناوشکن ظرف امسال تکمیل و به آب‌اندازی خواهد شد، گفت: این ناوشکن به یاد شهدای ناوشکن سهند که در مقابله مستقیم با آمریکا به شهادت رسیدند، به این نام نام‌گذاری شده است.

معاون فنی نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: علاوه بر اینها ناوهای موشک انداز کلاس سینا در قالب پروژه های سینای 1، 2 و 3 را در دستور کار داریم که به ترتیب به نام ناوهای موشک‌انداز "پیکان"، "جوشن" و "درفش" نامگذاری شده و در حال آماده سازی هستند.

دریادار زمینی ادامه داد: ناوهای سینای 4، 5 و 6 توسط وزارت دفاع و ناو سینای 7 نیز در کارخانجات نداجا در حال طراحی، ساخت و تجهیز است.

وی در پایان تصریح کرد: ناو موج 5 (سهند) و ناو سینای 7 ظرف امسال به آب انداخته می‌شود
فارس نیوز
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2399 بار
سپاس‌های دریافتی: 12644 بار

Re: 10 ناوشکن و ناو موشک‌انداز جدید در راه است

پست توسط hani1459 »

hani1459 نوشته شده:
وی در پایان تصریح کرد: ناو موج 5 (سهند) و ناو سینای 7 ظرف امسال به آب انداخته می‌شود
فارس نیوز

یعنی باید منتظر یک ناو جدید باشیم؟
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman]  و ایران را دوست میدارم    
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 539 بار

پست توسط Corporal »

پس از "جماران" و "ولایت"

خبرگزاری فارس: معاون فنی نیروی دریایی ارتش از ساخت و تجهیز 10 ناوشکن بومی دیگر علاوه بر ناوشکن‌های "جماران" و "ولایت" در کشور خبر داد.

امیر دریادار عباس زمینی معاون فنی نیروی دریایی ارتش در گفتگو با خبرنگار دفاعی خبرگزاری فارس، درخصوص توانمندی صنایع دریایی کشور در طراحی و ساخت انواع ناوشکن ها و ناوهای موشک انداز به ناوشکن جماران به عنوان نماد این توانمندی اشاره کرد و گفت: این ناوشکن در قالب پروژه موج 1 ساخته و به آب اندازی شد و در همین راستا و در قالب پروژه موج 2، ناوشکن"ولایت" در صنایع دریایی شهید تمجیدی در بندرانزلی با بیش از 70 درصد پیشرفت در حال ساخت است که ان‌شاءالله در طول سال جاری تکمیل و به آب‌اندازی می شود.

دریادار زمینی همچنین ادامه داد: علاوه بر اینها، ساخت ناوشکن‌های کلاس موج و سینا نیز در حال طراحی و ساخت است که در کلاس موج، می توان به پروژه‌های موج 3 و 4 اشاره کرد.

وی در ادامه به ساخت ناوشکن موج 5 به نام "سهند" اشاره کرد و با بیان اینکه این ناوشکن ظرف امسال تکمیل و به آب‌اندازی خواهد شد، گفت: این ناوشکن به یاد شهدای ناوشکن سهند که در مقابله مستقیم با آمریکا به شهادت رسیدند، به این نام نام‌گذاری شده است.

معاون فنی نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: علاوه بر اینها ناوهای موشک انداز کلاس سینا در قالب پروژه های سینای 1، 2 و 3 را در دستور کار داریم که به ترتیب به نام ناوهای موشک‌انداز "پیکان"، "جوشن" و "درفش" نامگذاری شده و در حال آماده سازی هستند.

دریادار زمینی ادامه داد: ناوهای سینای 4، 5 و 6 توسط وزارت دفاع و ناو سینای 7 نیز در کارخانجات نداجا در حال طراحی، ساخت و تجهیز است.

وی در پایان تصریح کرد: ناو موج 5 (سهند) و ناو سینای 7 ظرف امسال به آب انداخته می‌شوند.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با عرض معذرت،این آقا خودش فهمید که چی میگه؟
ولایت هنوز بعد از 2 سال 70% پیشرفت داشته،اونوقت در عرض یک سال دارن موج 5 رو میسازن؟!
اون سه تا ناوچه کلاس سینا هم از قبل تو لیست شناورهای نیروی دریایی بودن.پس خبر سراسر دارای ابهام بالا احتمالا اشتباهم داره!
الله اعلم!
تصویر
انسان کیست؟وسرنوشت او چیست؟
جامیست که عقل آفرین میزندش صد بوسه ز مهر بر جبین میزندش

این کوزه گر دهر چنین جام لطیف میسازد و باز بر زمین میزندش

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 366 بار
سپاس‌های دریافتی: 106 بار

پست توسط _Saeed_ »

فقط امیدوارم محصولات کارخانجات وزارت دفاع و نداجا با تناژ بالاتر از کلاس موج1 (جماران) عرضه بشه که حداقل توانایی یدک کشیدن نام "ناو محافظ" و یا "ناو شکن" رو داشته باشن . همچنین امیدوارم از لحاظ راداری ، تجهیزات جنگال و اپتیکی ، کمیت و تعدد تجهیزات دفاعی و طراحی بدنه به صورت رادار گریز برتر و بهتر از کلاس موج 1 باشن که بتونه باعث افتخار مردم و کشور و بالابردن رتبه و اعتبار نیروی دریایی ایران باشه
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 142 بار
سپاس‌های دریافتی: 928 بار

پست توسط SADGYAN »

خبر یکم نامفهوم هست توضیح واضح تری نیست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 845 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار

پست توسط SORENA »

ولایت هنوز بعد از 2 سال 70% پیشرفت داشته،اونوقت در عرض یک سال دارن موج 5 رو میسازن؟!
اون سه تا ناوچه کلاس سینا هم از قبل تو لیست شناورهای نیروی دریایی بودن.پس خبر سراسر دارای ابهام بالا احتمالا اشتباهم داره!
الله اعلم!
تصویر

کاملا منطقی و صحیح هست حرفشون، شما اگه خودتون تاحالا چیزی رو از صفر ساخته باشین به راحتی به این قضیه پی میبرین، یک مثال ساده مثلا من وقتی میخواستم دی وی دی ها و سی دی هام رو که بسیار زیاد شده بودن مرتب کنم به بازار مراجعه کردم و هیچ باکسی پیدا نکردم برای اینکار(به جز یک باکس پلاستیکی در دار و قفل دار که نه بکار من میومد نه از نظر ظاهری زیبا بود) ، رفتم از یک کارگاه چوب تخته های مناسب 8 میل سفارش دادم طرحم رو دادم برش زدن، میخ ریز و چسب چوب و برچسب طرح چوب گرفتم بعد شروع کردم به درست کردن باکسها اولین باکس 2روز طول کشید، باکس دوم تقریبا یک روز و انتهای همون روز باکس سوم و چهارم رو درست کردم که بمراتب از باکسهای اول و دوم شکیلتر و فیکس تر هم بودن
[External Link Removed for Guests]
New Member
سپاس‌های ارسالی: 5 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط shoby.iran »

به نظر من هم بسیار واضح بود من نمیفهمم چرا بعضیا فک میکنن از یک ادم نظامی با این پست میگن خودشم فهمید جی گفت یعنی چی کاملا واضح بود حالا اینا سکوی پرتاب موشکشوم بیشتره یا نه و با ابی ۱۰ ناو و ناوچه ما چند تا ناو و ناوچه داریم
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

Re: 10 ناوشکن و ناو موشک انداز جدید در راه است

پست توسط r.khafan »

SORENA نوشته شده:

الله اعلم!
تصویر

کاملا منطقی و صحیح هست حرفشون، شما اگه خودتون تاحالا چیزی رو از صفر ساخته باشین به راحتی به این قضیه پی میبرین، یک مثال ساده مثلا من وقتی میخواستم دی وی دی ها و سی دی هام رو که بسیار زیاد شده بودن مرتب کنم به بازار مراجعه کردم و هیچ باکسی پیدا نکردم برای اینکار(به جز یک باکس پلاستیکی در دار و قفل دار که نه بکار من میومد نه از نظر ظاهری زیبا بود) ، رفتم از یک کارگاه چوب تخته های مناسب 8 میل سفارش دادم طرحم رو دادم برش زدن، میخ ریز و چسب چوب و برچسب طرح چوب گرفتم بعد شروع کردم به درست کردن باکسها اولین باکس 2روز طول کشید، باکس دوم تقریبا یک روز و انتهای همون روز باکس سوم و چهارم رو درست کردم که بمراتب از باکسهای اول و دوم شکیلتر و فیکس تر هم بودن
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

البته این بدان معنا نیست که به این راحتی سر یکسال ناو بسازند با اینکه مثال شما ( سورنا ) درست است احتمالا طرح ها را همزمان یا تو بازه ی زمانیه یکسانی شروع کردند البته اگر وزنشون به ناوشکن برسد
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 3003 بار
سپاس‌های دریافتی: 602 بار

پست توسط chad »

من اول به تاریخ خبر شک کردم چون ناوچه درفش-جوشن و پیکان هم اکنون در حال عملیات گشت زنی در دریای خزر هستند حالا ایشون گفتند در حال اماده سازی هست من نفهمیدم حتی توی انجمن تایپیک مربوط به به اب اندازی درفش وجود داره.حالا سوال بعدی ناو سینا از چه کلاسی هست همون پیکانه؟
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 49 بار
سپاس‌های دریافتی: 539 بار

پست توسط Corporal »

تصویر
SORENA نوشته شده:کاملا منطقی و صحیح هست حرفشون، شما اگه خودتون تاحالا چیزی رو از صفر ساخته باشین به راحتی به این قضیه پی میبرین، یک مثال ساده مثلا من وقتی میخواستم دی وی دی ها و سی دی هام رو که بسیار زیاد شده بودن مرتب کنم به بازار مراجعه کردم و هیچ باکسی پیدا نکردم برای اینکار(به جز یک باکس پلاستیکی در دار و قفل دار که نه بکار من میومد نه از نظر ظاهری زیبا بود) ، رفتم از یک کارگاه چوب تخته های مناسب 8 میل سفارش دادم طرحم رو دادم برش زدن، میخ ریز و چسب چوب و برچسب طرح چوب گرفتم بعد شروع کردم به درست کردن باکسها اولین باکس 2روز طول کشید، باکس دوم تقریبا یک روز و انتهای همون روز باکس سوم و چهارم رو درست کردم که بمراتب از باکسهای اول و دوم شکیلتر و فیکس تر هم بود

دوست عزیز.حرف شما درسته.اما ساخت ناو (یا به قول ایشون ناوشکن) چیزیه که حتی قبل از شروع تولید،100 بار رسانه ای میشه.
مثلا در مورد ولایت ، تا بحال چندین گزارش از پیشرفت پروژه و حتی 1 یا 2 گزارش تصویری تهیه شده.
البته با توجه به این که سه ناوچه نامبرده ار قبل عملیاتی شدن،نظر جناب CHAD هم میتونه درست باشه.
chad نوشته شده:ناو سینا از چه کلاسی هست همون پیکانه؟

ناوچه های موشک انداز کلاس سینا همون کلاس کمان اند که در اصل از کلاس La Combattante IIa فرانسوی هستند و در اواخر حکومت پهلوی به تعداد 12 تا خریده شدند.و مجهز به موشک های هارپون بودند که بعد از انقلاب به موشک های چینی سری C مجهز شدند.
ناوچه پیکان که در عملیات مروارید غرق شد هم از همین کلاس بود.البته دو ناوچه جدبد از همین کلاس به نام های پیکان و جوشن (جوشنم در درگیری های با نیروی دریایی آمریکا غرق شده بود) به یاد پیکان و جوشن اصلی ساخته و جایگزین شد.

تصویر 
  پشتی یکی از ناوچه های کلاس کمان است که همچنان مجهز به لانچر های هارپون    که خودم داشتم اینه که آیا این تصویر به این معنیه که ایران هنوز هم هارپون عملیاتی داره!؟   میدونه که اقدامی برای کپی کردنشون انجام شده یا نه؟!   تشکر.  تصویرتصویر 
انسان کیست؟وسرنوشت او چیست؟
جامیست که عقل آفرین میزندش صد بوسه ز مهر بر جبین میزندش

این کوزه گر دهر چنین جام لطیف میسازد و باز بر زمین میزندش

Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 375 بار
سپاس‌های دریافتی: 550 بار

پست توسط panda64 »

از اون طرح 3000 تنی خبری نیست؟؟؟؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”