[External Link Removed for Guests]
روسیه تپانچه جدید "استریژ" را مورد آزمایش قرار داده است.
کالیبر آن 9 میلی متر و گنجایش خزانه آن 17 فشنگ است اما در آن می توان از همچنین از خزانه تهاجمی استفاده کرد که گنجایش آن 30 فشنگ است. در این تپانچه ضامن معمولی برای جلوگیری از تیراندازی تصادفی وجود ندارد. سه سیستم داخلی "استریژ" جایگزین ضامن هستند.
تپانچه جدید دارای چنان لوله ای است که در جهان بی نظیر بوده و گواهینامه اختراع دریافت کرده است. این لوله فقط به جلو حرکت کرده و در ریل های ویژه به عقب باز می گردد. در نتیجه این نوآوری تپانچه در دست تیرانداز تکان نخورده و دقیق تر شلیک می کند.
آندره کیریسنکو نایب رییس شورای مرکزی تیراندازی کاربردی روسیه گفت:
"کانال لوله در پایین تپانچه قرار داشته، لگد به دست وارد شده و لوله هنگام تیراندازی بلند نمی شود و در نتیجه می توان تیراندازی دوباره را بسرعت انجام داد".
تپانچه جدید "استریژ" طی مدت بسیار کوتاه و رکورد 3 ماه مونتاژ کرده اند. متخصصان نهاد های نظامی و اطلاعاتی روسیه در طراحی آن شرکت کرده اند.
تپانچه جدید قبل از تحویل آن به ارتش روسیه باید آزمایشات دولتی را طی کند که در آینده نزدیک آغاز می شود.
[External Link Removed for Guests]
ریا نووستی
استریژ سلاح کمری جدید روسیه
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
استریژ سلاح کمری جدید روسیه
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
Re: استریژ سلاح کمری جدید روسیه
با سلام ؛
یعنی چه لوله به جلو حرکت میکنه و با ریلهای ویژه به عقب برمیگرده ؟ من متوجه نشدم، مگه لوله اسلحه هم حرکت میکنه ؟!!!
یعنی چه لوله به جلو حرکت میکنه و با ریلهای ویژه به عقب برمیگرده ؟ من متوجه نشدم، مگه لوله اسلحه هم حرکت میکنه ؟!!!
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
-
- محل اقامت: No Where
- سپاسهای ارسالی: 2010 بار
- سپاسهای دریافتی: 837 بار
- تماس:
KH.I.A.2500 نوشته شده:با سلام ؛
سلام

شما این سلاح رو موقع شلیک دیدی؟

- سپاسهای ارسالی: 120 بار
- سپاسهای دریافتی: 72 بار
با سلام
یعنی برای پوکه پرانی احتمالا لوله جابهجا میشه تا پوکه بیاید بیرون
یعنی برای پوکه پرانی احتمالا لوله جابهجا میشه تا پوکه بیاید بیرون
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
سلامی دوباره ؛
عزیز ،
خیر، تابه حال نحوه شلیک این اسلحه ای که عکسش را قرار دادید را ندیده ام . به فهم چگونگی عملکرد اون سلاح کمری کمکی میکنه ؟ به هر حا یک اختراع جدیده و باید هم کمی عجیب به نظر بیاد .
ولی من گمان میکنم هنگام شلیک هم گلنگدن عقب میاد و هم لوله و متعلقاتش جلو میرن (مثلا" اگر در یک اسلحه معمولی برای بیرون راندن پوکه ای که بر فرض 15 میلیمتر طول داره ، گلنگدن نیاز به 16 میلیمتر عقب نشینی داشته باشه ، در این روش ابداعی مثلا" 8 میلیمتر گلنگدن عقب میاد و 8 میلیمتر هم لوله به جلو میره و پوله به این ترتیب بیرون میپره ) و این موجب میشه تا ضربه ناشی از عقب رفتن گلنگدن با ضربه ناشی از جلو رفتن لوله خنثی بشه و اسلحه تکان کمتری بخوره .
همانطور که میدانید هدف از به کارگیری گلنگدن در اسلحه، همان بیرون راندن پوکه به طور خودکاره . ولی با این شیوه جدید هم پوکه بیرون میاد و هم اون اشکال بزرگ (تکان شدید اسلحه) که در اثر به کار گیری گلنگدن به طور ذاتی در اسلحه وجود داره حل میشه .
به هر حال این برداشت منه، شاید هم غلط باشه !
عزیز ،
خیر، تابه حال نحوه شلیک این اسلحه ای که عکسش را قرار دادید را ندیده ام . به فهم چگونگی عملکرد اون سلاح کمری کمکی میکنه ؟ به هر حا یک اختراع جدیده و باید هم کمی عجیب به نظر بیاد .
ولی من گمان میکنم هنگام شلیک هم گلنگدن عقب میاد و هم لوله و متعلقاتش جلو میرن (مثلا" اگر در یک اسلحه معمولی برای بیرون راندن پوکه ای که بر فرض 15 میلیمتر طول داره ، گلنگدن نیاز به 16 میلیمتر عقب نشینی داشته باشه ، در این روش ابداعی مثلا" 8 میلیمتر گلنگدن عقب میاد و 8 میلیمتر هم لوله به جلو میره و پوله به این ترتیب بیرون میپره ) و این موجب میشه تا ضربه ناشی از عقب رفتن گلنگدن با ضربه ناشی از جلو رفتن لوله خنثی بشه و اسلحه تکان کمتری بخوره .
همانطور که میدانید هدف از به کارگیری گلنگدن در اسلحه، همان بیرون راندن پوکه به طور خودکاره . ولی با این شیوه جدید هم پوکه بیرون میاد و هم اون اشکال بزرگ (تکان شدید اسلحه) که در اثر به کار گیری گلنگدن به طور ذاتی در اسلحه وجود داره حل میشه .
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
-
- محل اقامت: No Where
- سپاسهای ارسالی: 2010 بار
- سپاسهای دریافتی: 837 بار
- تماس:
KH.I.A.2500 نوشته شده:سلامی دوباره ؛
عزیز ،
سلام

نظر شما هم به نظر من درسته.
این اسلحه ای که عکسشو گذاشتم وقتی شلیک میکنه قسمت جلوی اسلحه یعنی لوله (قسمت نازک تر) عقب میاد و بعد میره جلو.دقیقا مثل توپ ها و به خاطر همین توی مستند ها وقتی این اسلحه شلیک میشه کمتر از کلاشینکف تکون میخوره!.لا اقل توی مستند که اینطوری دیده میشه.این کلت هم به نظر همینطوریه.ولی کالیبرشون خیلی متفاوت هست