سردار فدوی: موشک ضدرادار با برد 300 کیلومتر بر شناورهای ایرا

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

Re: سردار فدوی: موشک ضدرادار با برد 300 کیلومتر بر شناورهای

پست توسط SEAFARER »

mooz نوشته شده:من فکر نکنم کلاهک موشک های ایرانی از tnt باشه حداقل ماده منفجره برای موشک ها rdx هستش چون نمیصرفه موشک چند میلیاردی فقط با یک تن tnt به هدف برخورد کنه در ضمن فقط 4 موشک از موشک های پرتاب شده به هدف فرضی برخورد کردند که اونم باز موشک فاتح 110 بود که کلاهکش 500-600 کیلو مواد منفجره داره

سلام.
من در این موندم که شما از کجا اینو متوجه شدید که موشک هایی که به پایگاه خورده فاتح بوده و نه شهاب.در ضمن در این رزمایش سر جنگی خیلی کمی درون موشک ها گذاشته شده بود و بیشتر برای بررسی دقت موشک ها بود که سربلند در اومدند.موشک خلیج فارس رو هم دیدیم که یک بیستم یک ناو را در مودت خیلی کمی چگونه مورد هدف قرار داد.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
قدرت تخریب سر جنگی موشک شهاب 3 خیلی زیاد است.در یک آزمایش هدف هایی که در فاصله 2000 متری بودند رسما ذوب شده بودند(!)
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

در رزمایش ها به طور معمولا موشکها با سرجنگی مسلح نمی شوند. مشکل موشک شهاب بحث مشکل دقت است که به خاطر استفاده از سیستم INS پایین است. البته نباید توان مقابل طرفهای مقابل رو هم دست کم گرفت. جواب های ، هوی است و جواب موشک هم موشک..............
Old soldiers never die.They just fade away
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

باز هم سلام ؛

قدرت تخریب سر جنگی موشک شهاب 3 خیلی زیاد است.در یک آزمایش هدف هایی که در فاصله 2000 متری بودند رسما ذوب شده بودند(!)

1393 دوست عزیز ؛
اینقدر ساده نباشید . در انفجار اتمی هیروشیما ، تنها تا شعاع هزار متری همه چیز ذوب شد !

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

CAPTAIN PILOT نوشته شده:دوست عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#0070C0]victory67 تصویر
درود بر شما تصویر

با سپاس از توضیحات جناب
KH.I.A.2500 گرامی تصویر

1000 کیلو تی ان تی و شعاع تخریب ۲۰۰۰ متر

در علم فیزیک, هر 1000 کیلوگرم ماده انفجاری TNT یا همان Trinitrotoluene را برابر با 1 کیلوتن مینامند و آن را با نماد Kt نشان میدهند و بر همین اساس قدرت انفجاری انواع تسلیحات و کلاهک های جنگی مخرب را بر مبنای این واحد مورد بررسی و سنجش قرار میدهند. لذا از دیدگاه فوق, قدرت تخریبی موشک های شهاب 3 با استناد به مقادیر نقل قول شده, معادل 1 کیلوتن میباشد. این مقدار بر اساس استاندارد و تعریف جهانی تنها میتواند انفجاری به شعاع 750 الی 800 متر (قطر 1500 الی 1600 متر) ایجاد نماید و بیان شعاع 2000 متر (قطر 4000 متر) برای این میزان TNT از لحاظ علمی ممکن نیست. البته منظور از شعاع تخریب, معادل فارسی عبارت Blast Damage میباشد و در غیر اینصورت شعاع بازتاب امواج و انرژی صوتی این قبیل انفجارها بسیار فراتر از این میزان است. با اینحال مقایسه این میزان قدرت تخریب با سایر تسلیحات بالستیک دارای کلاهک های اتمی خالی از لطف نیست. به عنوان مثال هریک از موشک های Jericho III اسرائیل با برد بیش از 6500 کیلومتر, توانایی ایجاد تخریب معادل 40 کیلوتن TNT را دارا هستند.

[External Link Removed for Guests] 
همچنین هریک از موشک های UGM-133 Trident II نیروی دریایی ایالات متحده, تنها با حمل 4 کلاهک W88 توانایی ایجاد انفجاری به قدرت 457 کیلوتن را دارا میباشند. به بیان دیگر, قدرت تخریبی یک موشک D5 برابر است با 457 موشک شهاب 3 (با استناد به گفته فوق). البته این نمونه توانایی حمل 8 کلاهک W76 را نیز دارا میباشد که در اینصورت قدرت تخریبی آن به 800 کیلوتن (!) میرسد اما در حال حاضر استفاده از این مقدار ماده انفجاری توسط ایالات متحده منع گردیده است زیرا چنین انفجاری میتواند بخش عمده یک کشور را از روی نقشه محو نماید! برای درک بهتر قدرت این انفجار, میتوان به قدرت بمب اتمی استفاده شده در ناکازاکی اشاره داشت که برابر با 21 کیلوتن بود.

امیدواریم علاقه مندان گرامی با مطالعه متن فوق اطلاعات بیشتری در خصوص قدرت های انفجاری و نحوه تعیین و محاسبه آنها بدست آورده باشند.

موفق باشید
تصویر

کاپیتان عزیز
اول مدرک در باره ی گفته ی بال

محمد آقای گل در مورد اینکه چطوری اسراییل برای ما موشک شلیک میکنه این قضیه در جریان است که بعد از حمله ی موشکی ایرانم به اسراییل دیگه کشور اسراییلی وجود نخواهد داشت که بتونه برای ما موشک شلیک کنه اما در مورد آمریکا قضیه ممتفاوت است تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Major II
Major II
تماس:

پست توسط SEAFARER »

KH.I.A.2500 نوشته شده:باز هم سلام ؛

1393 دوست عزیز ؛
اینقدر ساده نباشید . در انفجار اتمی هیروشیما ، تنها تا شعاع هزار متری همه چیز ذوب شد !

سلام.
خسته نباشید عرض میکنم خدمت شما دوست گرامی.
وقتی من خودم دیدم دیگه نیازی نیست خودم رو به سادگی بزنم یا یه چیز دیگه.من خودم این آزمایش رو دیدم دوست عزیز. تصویر
البته آزمایش نبود.بهتره به خاطر مسائل امنیتی چیزی در باره محل استفاده نگم.ولی دیدم که قدرت تخریبش اینقدره.
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
متاسفانه در صحبتهایی که در رسانه ها در برای مردم میشه، انگار طرف مقابل میشینه ما رو نگاه می کنه!!!!

سر جنگی W88

تصویر

Old soldiers never die.They just fade away
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

دوست عزیز و گرامی, جناب [COLOR=#3366cc]KH.I.A.2500   تصویر
درود بر شما تصویر

با سپاس مجدد از توضیحات دوستان گرامی
تصویر

با فرض استفاده از مواد منفجره شدید الانفجار که قدرتی حدود یک و نیم برابر TNT دارند و بکارگیری آن مواد در درون یک پوسته فلزی به نام کلاهک که موجب تشدید انفجار میشه،

بله بخش نخست گفته فوق صحیح و عملی میباشد و در صورت بهره گیری از ماده RDX یا همان Hexogen میتوان قدرت تخریب را حدود 1/5 برابر (50%) اضافه نمود اما سخنان و محاسبات پیشین صرفا" بر روی TNT بیان گردیدند و همانطور که ذکر شد, این میزان ماده منفجره توانایی ایجاد موجی فراتر از شعاع 800 متر را ندارد. همچنین در خصوص بهره گیری از کلاهک و Warhead های فلزی, ترکشی و ... این امر صرفا" شدت تخریب را افزایش میدهد و بازهم تاثیری بر روی شعاع تخریب (Blast Damage) ندارد و این پارامتر فقط با نوع ماده انفجاری در ارتباط میباشد. در تصویر دوم پست پیشین نیز میتوانید تاثیرات انفجار کلاهک را در محیط اطراف محل آزمایش مشاهده نمائید. همانطور که میدانید بخش عمده توانایی تخریبی موشک ها و حتی تسلیحات اتمی بر روی موج انفجار آنها متمرکز میباشد (حدود 50%) و شعاع تخریب نیز بر اساس انرژی و توانایی گسترش این موج بیان میگردد. در غیر اینصورت آتش انفجار نقش چندانی در تخریبات میدانی ایفا نمینماید و صرفا" منبعی جهت تولید Blast میباشد.

انفجار حاصل از 8 کیلوتن ماده منفجره اتمی (به شعاع آتش دقت نمائید)

در جایی دیگر مطرح گردید:
ناوها توانایی مقابله با موشک بالستیک رو ندارند

بر خلاف این باور اشتباه که حاصل تبلیغات مداوم و یکجانبه برخی خبرگزاری ها میباشد, سامانه دفاعی RIM-161 بر اساس موشک های SM-3 به عنوان زیر مجموعه ای از پدافند پیشرفته Aegis, بطور اختصاصی جهت مقابله و انهدام تسلیحات بالستیک بر علیه ناوگروه های دریایی توسعه یافته است و هم اکنون بطور عملیاتی در اختیار نیروی دریایی ایالات متحده و ژاپن میباشد. البته تحقیقات بر روی Block های پیشرفته تر همچنان ادامه دارند.

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 94 بار
سپاس‌های دریافتی: 51 بار

پست توسط peyp »

مگر ناوهای عظیم در خلیج فارس هر لحظه در حال جابجایی نیستند؟
پس چطور میشه با موشک های بالستیک اونا رو زد؟

راستی موشک های تاماهوک کارشون چیه؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

ما اهل کوفه نیستیم کاپیتان تنها بماند! :grin:

خوب مثل اینکه باید حرف خودم رو در مورد پست ندادن پس بگیرم! به قول تنی چند از دوستان نباید میدان رو خالی کرد! برخی ها عرصه رو که خالی میبینند ............

هر چند قسمی یاد کرده بودم ولی مجبورم بشکنم(خداوند من رو مورد بخشش قرار دهد ان شاء الله)

و اما جناب مجتبی سری به این آدرس بزنید بد نیست ! محاسبات علمی توسط یکی از دوستان مالک اشتری: (در تایید فرمایشات ارزشمند جناب کاپیتان پایلوت)

هر کدوم از دوستان که مایل به کسب اطلاعات از قدرت تخریب موشک های ما هستند سر بزنند!

در موشک های ایرانی یکی از مواد مورد استفاده اچ ام ایکس است که قدرت انفجار و تخریب بالاتری از تی ان تی دارد اما قدرت تخریب این ماده هم به 1000 الی 2000 متر نمیرسد! هیچ بمب متعارفی قدرت تخریب کامل در این شعاع را ندارد . صرفا خرد کردن شیشه و کر شدن گوش!!!

پس دوستان خیال پردازی نکنند و از ذوب و بخار شدن تا شعاع 2000 متری صحبت نکنند که این دو رخ نمیدهد مگر با بمب اتمی! آن هم بالای 20 کیلوتن

در ضمن وقتی گفته میشه که کلاهک موشکی یک تن وزن دارد مبنی بر وجود یک تن ماده منفجره نیست! پوسته کلاهک ، فیوز و ...... هم محسوب میشود. میتوان گفت که کلاهک موشکی مثل شهاب 3 در حدود 800 کیلوگرم ماده منفجره هست و مابقی اجزای دیگر کلاهک رو تشکیل میده مثل پوسته و ........

اما در مورد توانایی ناوهای آمریکایی و ایضا ناو های سایر کشورها در مقابله با موشک خلیج فارس :

اگر دوستان دقت کرده باشند پرتاب موشک خلیج فارس با زاویه خاصی انجام میشه و این موشک هر چند حرکتی بالستیک دارد ولی چندان ارتفاع نمیگیرد مثل سایر موشک های بالستیک این نکته از زاویه پرتاب و برخورد به خوبی مشخصه. نکته بعدی سرعته که موشک خلیج فارس در حدود 3 ماخ سرعت دارد در فاز انتهایی. با توجه به دو نکته پیشین حتی سامانه های غیر تخصصی در زمینه پدافند موشکی هم شانس مقابله با خلیج فارس رو دارند. سامانه هایی مثل استاندارد 2 ، شتیل 1 و .................

اما چاره کار در تعداد موشک های شلیک شده به سمت یک هدف است تا سیستم دفاعی اون رو ناتوان بکنه یا به خطا بندازه تا یکی از موشک ها در این میان ...........
Major II
Major II
تماس:

پست توسط SEAFARER »

خوب من منظورم رو اشتباه رسوندم برای همین عذرخواهی میکنم از دوستان. :D :razz:

منظور من فقط یک موشک شهاب 3 نبود که یک چیزیرو در 2000 متری ذوب کنه.

در این آزمایش که من گفتم حدود 10 الی 15 تا موشک شهاب 3 رو به یک منطقه زدند که هدف ها فاصله زیادی از هم نداشتن و برای همین قدرت به این حد رسید.من یه چیزی شبیه این رو در یک فیلم که توسط یکی از خود نیروهای مسلح گرفته شده بود دیدم.منظورم جریان انفجار در پادگان و شهید شدن جناب طهرانی و ... است.در این انفجار جناب طهرانی در فاصله 4 کیلومتری منطقه انفجار بودند ولی به دلیل زیاد بودن تعداد موشک ها در اونجا ایشون در فاصله 4 کیلومتری همراه دوستانشون استخوان هاشون سیاه شده بود و قسمتی از استخوان ها یه چیزی مثل ذوب شدن بود!اگر بتوانم اجازه قرار دادن این ویدیو در اینترنت را بگیرم حتما این کارو میکن.
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

typhoon نوشته شده:موشکهای بالستیک به صورت عمده فاقد دقت هستند و با استفاده از کلاهکهای سنگین سعی در ایجاد تخریب برای نابودی حداکثری می کنند. هر چه برد یک موشک بیشتر احتمال خطای آن بیشتر است. موشکهایی مثل شهاب بیشتر برای حمله به اهدافی مثل پایگاه های بسیار بزرگ و یا شهرها مناسب هستند و نه بیشتر. البته موشک بالستیکی مثل خلیج فارس هم موجوده که دقت اون مایه تبریک و دست مریزاد است.

سلام
البته میتوان گفت با ظهور موشک های ضد کشتی df-21 و خلیج فارس گفته شما رو به نقض شدن پیش می رود.البته نباید از شلیک موشک سجیل به دهانه اقیانوس هند هم به سادگی گذر کرد...
امیدوارم منظورم رو متوجه شده باشید.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

dolphine نوشته شده:با تشکر از همه :razz:

با توجه به تصاویر ( شاید مونتاژ شده ) تعدادی به اهداف خورده بود ....بقیه موشکها کجا رفت ؟ اینهمه شلیک موشک برد کوتاه و بلند ؟

چند تا زلزال و چند تا فاتح و چند تا شهاب کجا رفتند ؟ تعداد برخوردها 4-5 تا بیشتر نبود که !

بنابرین یا تعدادی به هدف نخوردن ... یا تعدادی از شلیکها مونتاژ شده بود که حجم بیشتری رو نشون بدن.

بخدا من عاشق پیشرفتهای کشورم هستم و با علاقه تمام گزارشات نظامی و پیامهای سرداران ارتش و سپاه رو دنبال میکنم و به خودم میبالم که نیروهای ورزیده ای در امنیت کشورم پاسداری میکنند. و با گنده لاتهای عالم سر شاخ شدن . که برای خودشون تو دنیا کسی هستن . حداقل کلید اکثر علوم دنیا در دستانشونه که نمیخوان دیگران به این کلیدها دست پیدا کنن .

ولی دلم نمیخواد به سبک "علی اصغری " ( خیلی از جوونها به همین سبک جنگیدن و به شهادت رسیدن ) وارد جنگ با این کشورها شویم .

مطمئنآ کارشناسان زبده و با تجربه ای در ارتش و سپاه در حال آنالیز نبردهای آینده هستن .

میخوام بگم اگه ما بالستیک داریم که ناوهای دشمن نمیتونن از برخودش فرار کنن ... اونا بهترشو دارن ( برای ناوهای ما )... و مطمئنآ اونا هم مایل به جنگ نیستن فقط دو طرف دارن مسئله هسته ای رو به جهتی مدیریت میکنن .

خدا رو شکر که اینارو داریم که موجب بازدارندگی شده وگرنه طالبان هم برامون شر میشد .

چرا برخورد بمبهای کرار را نشون ندادن ؟ و سوخو 25 ها فقط یه راکت شلیک کردن ؟ چرا نمایش برای مردم سانسور میشه ؟ اگه هدف نشون دادن اقتداره ... خوب چرا سانسور میشه ؟

یعنی همون موضوع سیاست ابهام رو اجرا کردن ؟ که همیشه برای اونا سوال پیش بیاد و تو شک باشن ؟ که چی شد ؟ کجا رفت ؟ دارن ؟ ندارن ؟

منکه انقدر منتظر این مانور بودم ببینم چه نمایش اکشنی قراره نشون بدن که همه مردم لذت ببرن . ولی ... !

شاید برای دشمنان پیام داشته که حتما داشته ...

سلام
دوست محترم،مونتاژ برای چه کسی من و شما؟! یا ماهوارها و سیستم های جاسوسی کشورهای وابسته به ناتو؟!
دوست محترم اگر قرار بود موشک به هدف برخورد نکنه،به نظر شما نیروهای مسلح جمهوری اسلامی همچین افتضاحی رو در صدا و سیما نمایش میدادند؟!
دوست محترم در دو یا سه سال پیش رفتار اماتوری خبرگزاری فارس در مونتاژ یکی از پرتاب ها که به هر دلیلی انجام نشده یا با تاخیر انجام شده بود مدت ها سوژه غربی ها بود،به نظر شما اینبار به ما لطف کردند و شلیک های ناموفق ما را در بوق و کرنا نکرده اند؟!

در اخر دوست محترم،رزمایش را برای بنده و شما نمیگذارند،اچشم های طبیعی و چشم های ماهواره ای که رزمایش را رصد میکردند ،همه چیز را ثبت و ذخیره کرده اند،شما نگران کدام مورد هستید؟!

برخی هنوز پس از خواری و خفت هایی که برای نیروهای امریکایی و انگلیسی و اسرائیلی به واسته دستگیری دوباره نیروهای انگلیسی در اروند و خلیج فارس،شکست اسرائیل از حزب الله و ساقط کردن چندین پهپاد امریکایی و سالم بر زمین نشاندن یکی از پیشرفته ترین پهپادهای امریکایی و شکستن قفل های اطلاعاتی ان و دیکود نمودن ان که عده ای و حتی خود امریکایی ها ان را محال میدانستند و کشف عملیات هایی مثل ویندوز قرمز؛سرکوب نمودن ویروس شعله و ... به دنبال فیلم های هالیودی و قدرت بی نهایت امریکا و نیروهای ناتو هستند....

بنده هم قبول دارم که امریکا پیشرفته ترین و مدرن ترین و بزرگترین ارتش دنیا را داراست؛اما اینکه بگویم شکست ناپذیر است،سخنی خنده دار است...
----------------------------------------------------------------
در آخر هم باید بگویم از اسرار نظامی هیچ یک از طرفین نه بنده ،و خیلی از دوستان اطلاعی ندارند و اگر داشته باشند هم ارایه نخواهند کرد و همچنین موشک های هر دو طرف هیچگاه در یک جنگ واقعی تست نشده اند،چه موشک های افندی و چه موشک های پدافندی...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”