ما اهل کوفه نیستیم کاپیتان تنها بماند!
خوب مثل اینکه باید حرف خودم رو در مورد پست ندادن پس بگیرم! به قول تنی چند از دوستان نباید میدان رو خالی کرد! برخی ها عرصه رو که خالی میبینند ............
هر چند قسمی یاد کرده بودم ولی مجبورم بشکنم(خداوند من رو مورد بخشش قرار دهد ان شاء الله)
و اما جناب مجتبی سری به این آدرس بزنید بد نیست ! محاسبات علمی توسط یکی از دوستان مالک اشتری: (در تایید فرمایشات ارزشمند جناب کاپیتان پایلوت)
[External Link Removed for Guests] هر کدوم از دوستان که مایل به کسب اطلاعات از قدرت تخریب موشک های ما هستند سر بزنند!
در موشک های ایرانی یکی از مواد مورد استفاده اچ ام ایکس است که قدرت انفجار و تخریب بالاتری از تی ان تی دارد اما قدرت تخریب این ماده هم به 1000 الی 2000 متر نمیرسد! هیچ بمب متعارفی قدرت تخریب کامل در این شعاع را ندارد . صرفا خرد کردن شیشه و کر شدن گوش!!!
پس دوستان خیال پردازی نکنند و از ذوب و بخار شدن تا شعاع 2000 متری صحبت نکنند که این دو رخ نمیدهد مگر با بمب اتمی! آن هم بالای 20 کیلوتن
[External Link Removed for Guests] در ضمن وقتی گفته میشه که کلاهک موشکی یک تن وزن دارد مبنی بر وجود یک تن ماده منفجره نیست! پوسته کلاهک ، فیوز و ...... هم محسوب میشود. میتوان گفت که کلاهک موشکی مثل شهاب 3 در حدود 800 کیلوگرم ماده منفجره هست و مابقی اجزای دیگر کلاهک رو تشکیل میده مثل پوسته و ........
اما در مورد توانایی ناوهای آمریکایی و ایضا ناو های سایر کشورها در مقابله با موشک خلیج فارس :
اگر دوستان دقت کرده باشند پرتاب موشک خلیج فارس با زاویه خاصی انجام میشه و این موشک هر چند حرکتی بالستیک دارد ولی چندان ارتفاع نمیگیرد مثل سایر موشک های بالستیک این نکته از زاویه پرتاب و برخورد به خوبی مشخصه. نکته بعدی سرعته که موشک خلیج فارس در حدود 3 ماخ سرعت دارد در فاز انتهایی. با توجه به دو نکته پیشین حتی سامانه های غیر تخصصی در زمینه پدافند موشکی هم شانس مقابله با خلیج فارس رو دارند. سامانه هایی مثل استاندارد 2 ، شتیل 1 و .................
اما چاره کار در تعداد موشک های شلیک شده به سمت یک هدف است تا سیستم دفاعی اون رو ناتوان بکنه یا به خطا بندازه تا یکی از موشک ها در این میان ...........