خط توليد و تحويل انبوه موشك ضدزره پيشرفته «دهلاويه»

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

Re: خط توليد و تحويل انبوه موشك ضدزره پيشرفته «دهلاويه»

پست توسط SEAFARER »

سلام.

جناب Mr.Amirhessam.از شرکت شما در بحث و توضیحاتتون متشکرم. :razz:
تعداد دقیق تر رزمنده های حزب الله رو بخواید 2000 و خورده ای هستند که تلفاتشون در جنگ 33 روزه 50 نفر تخمین زده شده!
جناب Goebbels با احترامی که به شما قائل هستم و همیشه زبان انگلیسی شمارو مورد تمجید قرار میدم و استفاده میکنم :D ولی الان توی این نظری که دادین یکم...6 7 تا "آسیب"! دیدن؟مطمئنید؟فکر کنم منظورتون کاملا منهدم شده بود که بازم از این مقدار بیشتره.
تصویر
Commander
Commander
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11143 بار
سپاس‌های دریافتی: 14954 بار

پست توسط Shahryar »

دقت دهلاویه در اثابت به هدف (بدون سر جنگی)

تصویر
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 183 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammad_m »

در ضمن تعداد تانکهای مرکاوا مارک 4 آسیب دیده در جنگ 33 روزه فکر کنم در حدود 6 الی 7 تانک بود

تعداد آسیب دیده ( که از میدان رزم خارج شدند) همون عددی بود که جناب امیر حسین فرمودند ( 24 تا) و تعداد نابود شده همین 6 الی 7 فروند بود.

دقت دهلاویه در اثابت به هدف (بدون سر جنگی)

البته اصابت به هدف متحرک.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1253 بار
سپاس‌های دریافتی: 7310 بار

پست توسط Goebbels »

خیر جناب محمد!

مرکاوا مارک 4 در جنگ 33 روزه صرفا در حد آسیب دیدگی بود در درجات مختلف و نه انهدام کامل ! تعداد هم همان حدودی بود که عرض کردم ، از جناب علی محمدی بپرسید بد نیست ها!!

در ضمن امکانش هست از این 7 عدد مرکاوا 4 به قول شما نابود شده عکسی قرار بدین برای ما؟؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

Goebbels نوشته شده:خیر جناب محمد!

مرکاوا مارک 4 در جنگ 33 روزه صرفا در حد آسیب دیدگی بود در درجات مختلف و نه انهدام کامل ! تعداد هم همان حدودی بود که عرض کردم ، از جناب علی محمدی بپرسید بد نیست ها!!

در ضمن امکانش هست از این 7 عدد مرکاوا 4 به قول شما نابود شده عکسی قرار بدین برای ما؟؟

این طور که علی آقا میگفت توی جنگ 33 روزه , یک مرکاوا مارک 4 پس از اصابت 4 تیر موشک RPG-29 و برداشتن خسارت های زیاد ولی باز هم موفق شد به پایگاه مبدا خود برگردد.
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

[quote="black-army"]این موشک پس از شلیک از بالا روی هدف می خوره یا مستقیم به سمت هدف میره ؟[/
مستقیم به سمت هدف می رود.
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.I
سپاس‌های ارسالی: 2098 بار
سپاس‌های دریافتی: 1458 بار

پست توسط zzvf »

Goebbels نوشته شده:جناب Sami 1993 گرامی

باید خدمت شما و سایر دوستان عرض کنم که این عکس :

تصویر

برای جنگ سال 1982 هم نیست. تانکی که در این جنگ توسط صهیونیست های اشغالگر مورد استفاده قرار گرفت تانک ماگاچ 6 بود و نه ماگاچ 7

ماگاچ 6 از جمله تانک های به کر گرفته شده در جنگ سال 1982

[External Link Removed for Guests]

عکس ماگاچ 7 چپ شده مرتبط با یکی از مانور های داخلی رژیم اشغالگر است که در آن کنترل تانک از دست راننده خارج شده و در یک شیب تند به پایین سقوط کرده و در نهایت به این شکل در جاده پایین تپه قرار گرفته.

درست است؛تصویر تعلق به ماگاچ-7 است ولی در جنگ 33 روزه چپ شده است زیرا اگر از روی سراشیبی کنارش افتاده باشد،احتمال اینکه رو به سمت چپ بیافتد کم است چون شیب رو به راست است.
...Palestine,we'll come back again
نَصرُ مِنَ الله وَ فَتحُ القَریب...
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

خیر جناب zzvf

تصویر ماگاچ چپ شده همانطور که عرض کردم برای یکی از مانور های داخلی رژیم اشغالگر است ، در عکس مورد نظر شهرک های صهیونیست نشین و همچنین تعدادی از سربازان این رژیم در عین بی خیالی در پشت تانک مشاهده میشوند. تانک به هیچ عنوان با بمب کنار جاده ای ، موشک و یا هر چیز دیگری به این شکل در نیامده بلکه همانطور که گفتم از تپه به پایین افتاده و این موضوع کاملا مشخص است ، کنده شدن تمامی اجزای نصب شده بر روی برجک همچون تیربار ها ، جای خراشیدگی و له شدگی در سراسر بدنه به خوبی بیانگر چندین بار گردش تانک به دور خود در هنگام سقوط از تپه است

عکس ماگاچ 7 چپ شده را با این عکس مقایسه کنید بد نیست :

تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

سلام

ممنون از سینا دوست خوبم

البته فرق چندانی بین تانک کلا منهدم شده و از کار افتاده برای دفاع از کشور ما نیست،چون نیروهای متخاصم از کیلومترها فاصله امده اند و مطمئنا تعمیر یک ابرامز و چلنجر مورد اصابت قرار گرفته در شرایط جنگی تقریبا محال است،اگر هم باشد مدت ها زمان میبرد....
مهم از کار افتادن تانک است و بس که دهلاویه از پس ان بر می اید...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 183 بار
سپاس‌های دریافتی: 190 بار

پست توسط mohammad_m »

مرکاوا مارک 4 در جنگ 33 روزه صرفا در حد آسیب دیدگی بود در درجات مختلف و نه انهدام کامل

بله ولی 2 تاشون هرگز قابل استفاده مجدد نشدند که یکی توسط کورنت هدف قرار گرفته بود.

در مورد آمار منهدم شده هم حق با شماست ومن درست یادم نمونده بود. هر چند که آنتونی کردزمن تعداد تانکهای نابود شده را 5 و تعداد تانکهای منهدم شده را 20 دانسته.( هر 4 مارک)

البته حماسه مارک 4 آنجاست که در 5 تانک هدف قرار گرفته از این نوع، 10 نفر کشته شده اند و این تقریبا بدترین آمار در بین هر 4 مارک آن به نسبت تعداد بوده است!

گفته شده برخی منابع اسراییلی کل تانکهای مورد هدف قرار گرفته ( از 1 تا 100 درصد) را 124 عدد ذکر کرده اند. (کردزمن این آمار را مجموعا 113 تا دانسته)
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط Goebbels »

جناب Goebbels با احترامی که به شما قائل هستم و همیشه زبان انگلیسی شمارو مورد تمجید قرار میدم و استفاده میکنم ولی الان توی این نظری که دادین یکم...6 7 تا "آسیب"! دیدن؟مطمئنید؟فکر کنم منظورتون کاملا منهدم شده بود که بازم از این مقدار بیشتره.

جناب 1393

عرض کنم به حضور شما که اگر 6 الی 7 دستگاه مرکاوا منهدم شده(به قول یکی از دوستان!) چرا هیچ عکس و حتی فیلمی از این قضیه منتشر نشده؟؟

به عنوان مثال :

انهدام کامل

تصویر

تصویر

تانکی که کاملا منهدم شده باشد به مدت زمان قابل توجهی (حداقل تا پایان جنگ) در منطقه جنگی خواهد بود و امکان عکس برداری و فیلم برداری هست!

اما دو موردی رو که جناب محمد اشاره داشتند که تانک های مرکاوا مارک 4 آسیب دیده به خدمت باز نگشتند :

مورد اول مرتبط با بمب کنار جاده ای بوده ، که باز انهدام کامل در کار نبوده و تانک صرفا آسیب دیده است. در انفجار بمب در زیر تانک یا در کنار آن اگر تانک به طور کامل منهدم نشود ، آسیب به قسمت هایی از بدنه و سیستم تعلیق غیر قابل اجتناب است. تانک مرکاوا مارک 4 به دلیل زره ویژه وی شکلی که به منظور حفاظت در مقابل انفجار در زیر و کناره بدنه در نظر گرفته شده ، کاملا منهدم نشده اما سیستم تعلیق نابود و قسمتی از بدنه آسیب دیده است که این قضیه برای تعمیر تانک بسیار پر هزینه است .در یک همچین حادثه ای شاسی تانک به کلی باید تعویض شود. تعمیر تانک پر هزینه و بدون توجیه است پس تانک کنار گذاشته میشه هر چند که کاملا نابود نشده!

مورد دوم که جناب محمد اشاره داشتند موشک کورنت بود که باز هم انهدام کلی صورت نگرفته است. برخی مواقع موشک ضد تانک به نقطه ای از بدنه یا برجک اصابت میکند که امکان جدا کردن و یا تعمیر آن وجود ندارد و در صورت تعمیر و جایگزینی بخش آسیب دیده ، بدنه یا برجک یکپارچگی ساختار خود را از دست خواهند داد و مقاومت سابق را در مقابل تهدیدات نخواهند داشت در چنین شرایطی تانک برای جدا سازی اجزای سالم و استفاده در تانک های دیگر کنار گذاشته میشه.

به هر صورت مرکاوا 4 در جنگ 33 روزه هر چند شدیدا آسیب دید اما کاملا منهدم نشد و عکس و فیلمی از انهدام کامل این تانک در دست نیست . ولی از آسیب دیدگی این تانک چرا به عنوان مثال :

تصویر

دانلود این کلیپ هم خالی از لطف نیست :

نابودی کامل به معنی کشته شدن تمامی خدمه است که در جنگ 33 روزه در مورد تانک مرکاوا مارک 4 چنین چیزی نمیبینیم!

هر چند دلاور مردان حزب الله مهر باطل بر افسانه شکست ناپذیری مرکاوا 4 زدند اما در مجموع با توجه به تهدیدات موجود بر علیه آن همچون کورنت و ار پی جی 29 و ................ خوب عمل کرده است و هر تانک دیگری بود قطعا تلفات صهیونیست ها به مراتب افزایش میافت.

در بررسی های انجام شده ، تعداد متوسط خدمه کشته شده نسبت به تانک های مورد هدف قرار گرفته در جنگ شش روزه 2 ، در جنگ 1982 لبنان 1.5 و در جنگ 33 روزه لبنان 1 بوده است
Major II
Major II
محل اقامت: No Where
سپاس‌های ارسالی: 2010 بار
سپاس‌های دریافتی: 837 بار
تماس:

پست توسط SEAFARER »

سلام و درود. :razz:

در مورد نابودی کامل تانک مرکاوا اشتباه از من بود.من بر اساس یک نوشته در یکی از سایت ها این رو گفتم که با مقداری تحقیق بشتر در این مورد فهمیدم اینطور نبوده.
ولی در مورد آسیب دیدگی من هنوز نظرم بالای 30 تا است.
از جناب گوبلز به خاطر شرکت در بحث و توضیحاتشون ممنونم. :D
تصویر
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”