پشت پرده شایعات شهادت سردار سلیمانی چه بود؟

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2132
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۸۵, ۱۲:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پشت پرده شایعات شهادت سردار سلیمانی چه بود؟

پست توسط Mr.Amirhessam »

قاسم سلیمانی بسیار سفر می‌کند... «تکان بخورید... تلاش کنید یا دستگیرش کنید یا بکشیدش.»!

هفته نامه مثلث در گزارشی به پشت پرده شایعات مربوط به شهادت سردار سلیمانی در انفجار تروریستی دفتر سازمان امنیت ملی سوریه پرداخته است.

در این گزارش آمده است؛
«فرمانده زنده است» و کابوس دشمنانش همچنان ادامه دارد، این واقعیتی دلنشین برای حلقه مقاومت در جهان است که انتشار تصویر حاج‌قاسم سلیمانی در مراسم دیدار هفته گذشته کارگزاران نظام با مقام معظم رهبری آن را روایت می‌کند. هنوز دقایقی از انفجار تروریستی در دفتر سازمان امنیت ملی سوریه نگذشته بود که یک خبر روی خروجی رسانه‌ها غرب بالاخص رسانه‌های صهیونیستی قرار گرفت. در همین راستا بود که سایت العربیه وابسته به خاندان آل‌سعود از احتمال کشته شدن سردار سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران در افنجار‌های دمشق خبر داد و به نقل از سایت صهیونیستی (آروتز شوا» نوشت: «برخی از منابع خبری گفته‌اند که قاسم سلیمانی در جلسه مسئولان امنیتی سوریه که روز چهارشنبه ۱۸/۷/۲۰۱۲ در دفتر سازمان امنیت ملی این کشور برگزار شده بود، حضور داشت.» اما ساعاتی نگذشت که مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران، سردار رمضان شریف در پاسخ به ادعای رسانه‌های صهیونیستی درباره شهادت سردار سلیمانی در دمشق گفت که نقل این خبر آمال و آرزو‌های این رسانه‌های معاند است که در قالب اطلاع‌رسانی به افکار عمومی ارائه می‌شود. اما ماجرای انفجار ترویستی در سوریه چه بود؟ پس از انتشار اخبار ضد‌ونقیض درباره این اقدام تروریستی این روزنامه «الرأی» کویت بود که با انتشار گزارشی توجهات فراوانی را به خود جلب کرد.

الرأی نوشته بود: حلقه نزدیک به بشار اسد اعلام کرد که عملیات انفجار «اتاق بحران» سوریه و کشته شدن سران امنیتی دمشق فقط به همین هدف محدود نبود بلکه ترور سران، بخشی از طرحی از پیش تعیین شده برای تغییر نظام و اشغال دمشق در همان زمان عملیات ترور بود. در این انفجار تروریستی داود راجحه، وزیر ، آصف شوکت، رئیس دستگاه اطلاعات، حسن تورکمانی، مشاور بشار اسد در امور نظامی و هشام اختیار، رئیس دفتر شورای امنیت ملی سوریه در آن ترور کشته شدند و محمد الشعار، وزیر کشور مجروح شد. رسانه‌های صهیونیستی و عربی ادعا می‌کنند که حاج قاسم سلیمانی از حاضران این نشست بوده است.

اما چرا آرزوی شهادت سردار را دارند؟برای رسیدن به جواب این سؤال بی‌شک بهتر است به اخبار و گزارشات رسانه‌های غربی درباره سردار سلیمانی مراجعه کرد. روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی درباره او نوشته است: «قدرت و وجهه قاسم سلیمانی به عنوان کسی که قدرتمندترین بازیگر عرصه منطقه است در سه سال گذشته افزایش یافته است. برخی از مقامات عراقی او را ستایش می‌کنند»اوج عصبانیت آمریکایی‌ها از سردار بزرگ سپاه ایران در عراق را باید در این اعتراف دید: «هشت سال گذشته ما شاهد جنگ بین متحدین و نمایندگان سپاه قدس با ارتش آمریکا بوده‌ایم که نتیجه آن را اکنون می‌بینیم، چرا که ارتش آمریکا در حال ترک عراق است.»

همچنین روزنامه معتبر آمریکایی «مک کلثی» تأکید می‌کند: «یکی از قدرتمند‌ترین چهره‌های موعود در عراق، یکی از مقامات دولتی این کشور، یک رهبر شبه‌نظامیان یک روحانی بلندپایه یا یک فرمانده یا دیپلمات آمریکایی نیست. این فرد یک ژنرال ایرانی است که هم‌اکنون بسیار پرنفوذتر از همه مقامات نامبرده شده است.

ژنرال «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروهای قدس شاخه‌ فعال سپاه پاسداران ایران در خاورمیانه است.» این البته نخستین‌بار نیست که غرب و صهیونیست‌ها از آرزویشان برای ترور و به شهات رساندن سردار قاسم سلیمانی سخن می‌گویند.

پیش از این نیز شماری از مسئولان آمریکایی در نشستی و آشکارا پیشنهاد کردند که باید با عملیات محرمانه برخی مسئولان ایران را ترور کرد. عضو بنیاد دفاع از دموکراسی آمریکا درباره سردار قاسم سلیمانی گفته بود: «تکان بخورید... تلاش کنید یا دستگیرش کنید یا بکشیدش.»

خبرگزاری فرانسه سال گذشته اعلام کرد که شماری از نظامیان و کارشناسان نظامی آمریکا به دولت این کشور پیشنهاد کردند که ترور مسئولان و سران معینی از ایران را به‌خصوص در نیروی سپاه ایران در دستور کار قرار بدهد. «جک‌کین» رئیس سابق نیروی زمینی ارتش آمریکا در جلسه استماع کنگره در این خصوص گفت: «چرا آنان - مسئولان ایرانی - را نمی‌کشیم؟ این افراد حدود هزار آمریکایی را کشته‌اند، چرا ما آنها را ترور نکنیم؟ نمی‌گویم اقدام نظامی کنیم ولی عملیات محرمانه - ترور را پیشنهاد می‌کنم.»

همان زمان بود که «روئل مارک گرچت» کارشناس بخش خاورمیانه در سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) و عضو بنیاد «دفاع از دموکراسی‌ها»‌با بیان اینکه سپاه ایران از همان منطقی که آمریکا براساس آن عمل می‌کند، استفاده نمی کند تأکید کرد که آنان - سپاه ایران - ر ا نمی‌توان مرعوب کرد مگر ا ینکه «یکی از آنان کشته شود» این مقام آمریکایی صراحتاً به نام قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس ایران اشاره و تصریح کرد که وی را باید دستگیر کرد یا کشت.

گرچت در این خصوص اعلام کرد که قاسم سلیمانی بسیار سفر می‌کند... «تکان بخورید... تلاش کنید یا دستگیرش کنید یا بکشیدش.»

[url=http://sobhemihan.com/news/پشت-پرده-شایعات-شهادت-سردار-سلیمانی-چه-بود؟]http://sobhemihan.com[/url]
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 1212
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲ اسفند ۱۳۸۸, ۱۰:۵۳ ق.ظ
سپاس‌های ارسالی: 2116 بار
سپاس‌های دریافتی: 5462 بار

Re: پشت پرده شایعات شهادت سردار سلیمانی چه بود؟

پست توسط anybody »

همین سوتی های اطلاعاتی نشون میده این سازمانها و نیروهای غربی چقدر طبل تو خالی هستن و ادعاهاشون کشکه!
آقای «روئل مارک گرچت» هم که فکر میکنه با ترور فرماندهان سپاه بقیه رو مرعوب میکنه مشخصه هیچ شناختی از ایرانی ها نداره.چراکه اگر اونها یکی از نیروهای سپاه رو بکشن ده تا سر بلند میکنن و کار برای اونها خیلی سخت تر خواهد شد. مگه زمان جنگ تحمیلی کم از فرماندهانی که جلوتر از نیروهای زیر فرمان حرکت میکردن کشته شدن؟!
خواب دیدم قیامت شده است .

هرقومی را داخل چاله‏ای عظیم انداخته و بر سرهر چاله نگهبانانی گرز به دست گمارده بودند الا چاله‏ ایرانیان.
خود را به عبید زاکانی رساندم و پرسیدم: «عبید این چه حکایت است که بر ما اعتماد کرده نگهبان نگمارده‏اند؟»
گفت:«می‌دانند که به خود چنان مشغول شویم که ندانیم در چاهیم یا چاله.»
خواستم بپرسم: «اگر باشد در میان ما کسی که بداند و عزم بالا رفتن کند...»
نپرسیده گفت: گر کسی از ما، فیلش یادهندوستان کند خود بهتر از هرنگهبانی لنگش کشیم و به تهِ چاله بازگردانیم!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”