فيلم مصاحبه با دريادار علي شمخاني در رابطه با موشك استراتژيك شهاب 3
شرمنده باز يكي شد مديران گرامي عجالتا پست بالا رو پاك كنيد
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
Su_25/39 از كي تا حالا ناونشين شده 8)
8) Su_33 رو دان كنيد ببينيد
ارتش چين
[External Link Removed for Guests] حالا کي مي تونه اين حجم وسيع از نيرو رو زمين گير کنه مخصوصا اگر چنگیز دیگری از این نژاد بلند بشود [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] چیزی نزدیک 2.5 میلیون نفر ارتش دارند 8) با 1.3 میلیارد نفر جمعیت [External Link Removed for Guests]
bmyazdani,
آخه بديش اينه که چيني ها هم بمب اتم دارند هم بمب شيميايي و هم اقتصاد 10 درصدي اگر جلويش رو نگيرند تا 30 سال ديگر دنيا رو فتح مي کنند. [External Link Removed for Guests]
sardar,
اگر به تاریخ نگاه کنی می بینی که هیچ قدرت بزرگی پایدار نیست بالاخره این حکومت ها با بی خردی حکام و نابسمانی که خودشون ایجاد می کنن از بین می رن (ولی انگار این چینی ها تازه شروع کردن ودارن به سرعت پیشرفت می کنن)مثل امپراتوری ایران( )، مثل امپراتوری روم ،مثل فراعنه،مثل امپراتوری عثمانی،مثل امپراتوری چین(فکر کنم داره احیا میشه)ومثل ابرقدرت شوروی سابق،وبالاخره روزی آمریکا(به سلامتی ومبارکی)
(اینهارو جدی گفتم)
البته این آخری فکر نکنم به عمر من و تو قد بده:::P .......شاید هم داد خدارو چه دیدی
نحوي تشکيل آمريکا با نظامي گري(کارتون)
[External Link Removed for Guests] bmyazdani,
تو اونش که شکي نيست و خودم همه اين ابرقدرت ها را از تخت پايين مي کشونم ولي بايد توجه داشت که چين اگر همين جوري پيش بره(که امکانش نيست و سخته) و اگر ببينه اوضاع مساعد است اول روسيه رو مي گيره و بعدشم هم اروپا ...چون هم جمعيت مورد نياز و هم امکاناتش رو داره.
هر چيزي كه خارج از اصول .سريع درست بشه سريع هم از بين مي ره
ژاپن كجاي داستان بود
كليپي از موشك هاي فاتح 110 و كوثر
[External Link Removed for Guests]