ادرس روازیوتوب کپی کن دراین سایت زیر پیست کن دکمه دانلود روبزن لینک دانلود بهت میده بعد با برنامه اف-ال وی پلیر نگاهش کن
[External Link Removed for Guests]
مرسي sohrabaجان.
مي خواستم به سردار بگم خدا اين يوتوبو ازتون نگيره وگرنه چيکار ميکنين؟
شمارو جان هرکي دوست دارين يه کليپ از کماندوهاي ايراني بذارين بابا
دل ما دل ممد حسن شد.
خب اين ها را يک نگاهي بزن.! [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] دستگیری کوماندوهای انگلیسی در سال 83
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[External Link Removed for Guests] مانور تفنگداران دریایی انگلیس در ساحل ام القصر
[FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif] این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود, [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بیرحم تو تقصیر
[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]
شكست هيمنه
با سلام خدمت دوستان - چطور می تونم کلیپهای نظامی این بخش رو save کنم ؟ ( کلیپهای موجود در You Tube ) ، اون کاری را هم که یکی از دوستان گفته بود انجام دادم اما اصلا" صفحه ای که مربوط به لینک دانلود باشد نمی آورد ! حتی برنامه اف ال وی پلیر را هم از همان سایت دانلود کردم و این برنامه را هم اکنون دارم ، ولی باز هم نمی توان این کلیپها را save کرد ! لطفا" راهنمایی فرمائید .
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .
با سلام - عزیزی این سایت را "[External Link Removed for Guests]" برای معرفی هواپیمای A-10 قرارداده بود اما
کلیپ باز نمیشه ، اگه میشه راهنمایی کنید که عیب از این سایته هست یا فیلترش کردن ؟ چنانچه کلیپهای زیبایی از شلیک تسلیحات این پرنده و همچنین در صورتیکه کلیپی زیبا و کامل درباره انهدام نفت کشهای آمریکایی توسط نیروهای ایران دارید در اینجا قرار دهید . با تشکر
[HIGHLIGHT=#E36C09] تنها آنان که می دانند کجا را نگاه کنند می بینند .