والا من گفتم ارتباطی با طراحی ندارد. خستگی سازه مربوط به عمره سازه است!!!!
جناب منظورم طراحی صاعقه است نه F-15!!!

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
والا من گفتم ارتباطی با طراحی ندارد. خستگی سازه مربوط به عمره سازه است!!!!
اولا. چه خواجه علی چه علی خواجه(چه ابراهام ام1 چه ام1 ابرامز)
دوما از سال 68 تا الان چندسال میشه؟ ما کی ذوافقار3 را رونمایی کردیم؟
درضمن شما که محقق در اینترنت هستین ومارا منور میفرمایید .بفرمایید ذوالفقار3 کم تانکیه
تازه به تصویر زیر که از منابع خارجی تهیه شده نگاه کننید سپس مارا منور بفرمایید
[External Link Removed for Guests]
zzvf نوشته شده:جناب Goebbels
اگر ذوالفقار-3 در حد آبرامز نباشد،کمتر هم نیست.
Goebbels نوشته شده:اولا. چه خواجه علی چه علی خواجه(چه ابراهام ام1 چه ام1 ابرامز)
دوما از سال 68 تا الان چندسال میشه؟ ما کی ذوافقار3 را رونمایی کردیم؟
درضمن شما که محقق در اینترنت هستین ومارا منور میفرمایید .بفرمایید ذوالفقار3 کم تانکیه
تازه به تصویر زیر که از منابع خارجی تهیه شده نگاه کننید سپس مارا منور بفرمایید
[External Link Removed for Guests]
جناب josniper64
مثل چه خواجه علی و چه علی خواجه در مورد ام 1 آبرامز و آبرامز ام 1 صادق است ولی جنابعالی خواجه علی رو کردین مش حسن! آبرامز کجا و ابراهام لینکلن کجا!
اون عکسی هم که قرار دادین یک مقایسه فاقد ارزش و مضحک است!
دقیقا مثل این مقایسه :
تا کنون اطلاعات دقیق و رسمی از ابعاد تانک ذولفقار(3) ، وزن رزمی و بسیاری دیگر از مشخصات این تانک عنوان نشده!و هنوز ذولفقار عملیاتی نشده آن وقت با تانکی کاملا عملیاتی که در چندین جنگ شرکت داشته مقایسه میشود؟؟ خنده دار نیست؟؟
اصولا تانک های روز شرقی و غربی با هزینه قابل توجه چندین میلیون دلار برای هر دستگاه ساخته میشوند به عنوان مثال ام 1 آبرامز 6 تا 8 میلیون دلار ، لئوپارد 2 5 الی 6 میلون دلار ، مرکاوا 4 در حدود 6 میلیون دلار و .................... است خوب آیا ما حاضریم تانکی با این هزینه بسازیم؟؟ مشخصا خیر! و وقتی که ما تصمیم و امکان چنین هزینه هایی رو برای ساخت یک تانک نداریم آیا تانک ساخت ما با تانک های چندین میلیون دلاری غربی و شرقی قابل مقایسه است ؟؟ مسلما خیر!
Lord_Jason نوشته شده:zzvf نوشته شده:جناب Goebbels
اگر ذوالفقار-3 در حد آبرامز نباشد،کمتر هم نیست.
این یه تیکه خیلی جالب بود! اسباب نشاطِ صبحگاهی ما رو فراهم کرد...
برادر من شما برو یکم در مورد زره اورانیومی و انواع دیگر زره های محافظ و انواع توپ تانک های مختلف و سیستم هدفگیری تحقیق کن...بعد مقایسه کن.
بخدا اگه در زمینه نظامی اطلاعاتی ندارید مجبور نیستید حرف بزنید. کسی به جرم سکوت شما رو از انجمن اخراج نمیکنه...
typhoon نوشته شده:سلام
این تصویر کابین یک اف 5 برزیلی!!!
توی این تاپیک هم کابین صاعقه رو ببینید!!!
topic-t86165.html
بنده هم بحث دیگری ندارم!!!!