رژه سراسری 31 شهریور 1391
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 11143 بار
- سپاسهای دریافتی: 14954 بار
Re: رژه سراسری 31 شهریور 1391
Reminder:
سفیر ایران در روسیه:
تحويل موشک پدافند هوايي بوک به ايران
بعد از ارسال موشک «تور ام يک» به ايران موشک هاي «بوک» نسل بعدي از موشک هاي ضدهوايي است که از روسيه وارد ايران شده است.
محمود رضاسجادي سفیر ایران در روسیه در گفت وگو با سايت روسي «اينفوکس رو» تاکيد کرد با وجود روابط خوب تهران و مسکو در زمينه هاي مختلف، دشمنان دو کشور با همکاري هاي ايران و روسيه مخالفند. اما با اين حال روسيه در اولويت برنامه هاي همکاري دفاعي ايران قرار دارد.
.
.
.
وي گفت؛ همان طور که مي دانيد ما موشک هاي «بوک» را از روسيه خريداري کرده ايم. اين موشک ها، موشک هاي ضدهوايي هستند. اما مايلم خاطرنشان کنم صحبت ما صرفاً در مورد تسليحات دفاعي است. اگر فردي براي محافظت از خود جليقه ضدگلوله تن کند، آيا شما فکر خواهيد کرد او تهديدي براي صلح و امنيت است؟ قطعاً چنين نيست. تسليحاتي که روسيه تامين مي کند صرفاً نقش بازدارندگي و دفاعي داشته و همانند جليقه ضدگلوله است.
منبع: ایسنا
سفیر ایران در روسیه:
تحويل موشک پدافند هوايي بوک به ايران
بعد از ارسال موشک «تور ام يک» به ايران موشک هاي «بوک» نسل بعدي از موشک هاي ضدهوايي است که از روسيه وارد ايران شده است.
محمود رضاسجادي سفیر ایران در روسیه در گفت وگو با سايت روسي «اينفوکس رو» تاکيد کرد با وجود روابط خوب تهران و مسکو در زمينه هاي مختلف، دشمنان دو کشور با همکاري هاي ايران و روسيه مخالفند. اما با اين حال روسيه در اولويت برنامه هاي همکاري دفاعي ايران قرار دارد.
.
.
.
وي گفت؛ همان طور که مي دانيد ما موشک هاي «بوک» را از روسيه خريداري کرده ايم. اين موشک ها، موشک هاي ضدهوايي هستند. اما مايلم خاطرنشان کنم صحبت ما صرفاً در مورد تسليحات دفاعي است. اگر فردي براي محافظت از خود جليقه ضدگلوله تن کند، آيا شما فکر خواهيد کرد او تهديدي براي صلح و امنيت است؟ قطعاً چنين نيست. تسليحاتي که روسيه تامين مي کند صرفاً نقش بازدارندگي و دفاعي داشته و همانند جليقه ضدگلوله است.
منبع: ایسنا
يا علي گفتيم و عشق آغاز شد..
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
با مقایسه دو تصویر زیر می توان به این نتیجه رسید که خودروی حامل سامانه رعد با خودروی حامل فاتح از یک خانواده هستند .

این خودرو می تواند کاربردهای دیگری هم داشته باشد مانند یک سامانه پدافند توپخانه ای متحرک .( شاید بشه اجزای سامانه مصباح را به صورت یک جا روی این خودرو سوار کرد )

در خبرگزاری ها اسم یک سامانه موشکی به نام صافات آمده .
این سامانه صافات کدوم سامانه هست ؟

این خودرو می تواند کاربردهای دیگری هم داشته باشد مانند یک سامانه پدافند توپخانه ای متحرک .( شاید بشه اجزای سامانه مصباح را به صورت یک جا روی این خودرو سوار کرد )

در خبرگزاری ها اسم یک سامانه موشکی به نام صافات آمده .
این سامانه صافات کدوم سامانه هست ؟
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 694 بار
- سپاسهای دریافتی: 1535 بار
ممکنه ایران بوک رو خریده باشه اما این پدافند جدید که رعد نام داره پدافند بوک نیست!

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12101 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 142 بار
- سپاسهای دریافتی: 928 بار
SHAHABESAGEB نوشته شده:ممکنه ایران بوک رو خریده باشه اما این پدافند جدید که رعد نام داره پدافند بوک نیست!
میشه لطفا تفاوتها شون را با مقایسه عکسها بگید چون من وقتی مقایسه میکنم به نظرم (موشکها) کاملا شبیه هم هستند
SADGYAN نوشته شده:SHAHABESAGEB نوشته شده:ممکنه ایران بوک رو خریده باشه اما این پدافند جدید که رعد نام داره پدافند بوک نیست!
میشه لطفا تفاوتها شون را با مقایسه عکسها بگید چون من وقتی مقایسه میکنم به نظرم (موشکها) کاملا شبیه هم هستند
موشک طائر 2 با موشک 9K37M1 چند تفاوت داره و اون تفاوت ها شکل و اندازه بالک های عقب , تفاوت جایگاه نصب بالک های تثبیت کننده هستن !
در ظاهر هم روی موشک پرچم ایران رو زدن و اسم موشک رو طائر2 و اسم کل پدافند رو رعد گذاشتن و همچنین خودروی حامل موشک ها هم با خودروی روسی تفاوت داره و روش رادار هم نصب نشده که میتونه نشون دهنده تفاوت این سیستم با بوک باشه!
به شماره سریال موشک نگاه کنید , آیا اثری از 9K37M1 میبینید؟

این پست دوست عزیزم سینا 'Goebbels' تو میلیتاری هست که به نکته خوبی اشاره کرده:
تفاوت حامل روسی با ایرانی در یک نقطه دیگر هم هست :
در ضمن به نظر بالک های تثبیت کننده موشک ایرانی نسبت به نمونه روسی عقب تر و نزدیکتر به بالک های کنترل کننده قرار گرفته اند!
اینم پست جناب طاها 'TAHA-SH' تو میلیتاری
![]()
تفاوت دیگر در نمونه
فکر میکنم تفاوت مورد نظر شما بدلیل اینه که موشک در قسمت مرکز به سمت عقب کمی سنگینتر شده و بالکهای عقب باید پهنتر میشدند
تفاوت بسیار مهم نمونه ایرانی در پیشروی بیشتر قسمت قطر افزوده شده مرکزی نسبت به مدل بوک هست
اگر دقت کنید دربوک تقریبا افزایش قطر نزدیک بالکهای وسط است اما تو نمونه ما جلوتره و این یعنی برد بیشتر موشک
به نظر من برد اصلی این موشک 70 کیلومتر و 85 هزار پا هست و عمدا کمتر اعلام شده
موضوع بعدی داشتن رادار فعال داخل موشکه ؟ اگر اعلام شده از موشک بوک بهتره پس لااقل باید رادار اون فعال باشه
آخرین ويرايش توسط 1 on SHAHABESAGEB, ويرايش شده در 0.

حضرت امام صادق (ع) فرمودند :هركس ميخواهد از اصحاب قائم (علیه السلام) باشد، می بایست که منتظر باشد وبر اساس ورع و محاسن اخلاق عمل نماید در حالی که منتظر است.
« من سره ان يكون من اصحاب القائم فلينتظرو ليعمل بالورع و محاسن الاخلاق و هو منتظر » (مجلسي ج 52 / ص 140)
- محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
- سپاسهای ارسالی: 2750 بار
- سپاسهای دریافتی: 7452 بار
- تماس:
امسال هم قسمت شد رژه آغاز دفاع مقدس رو از نزدیک ببینم.
کاری نداریم که سر خبرنگاری ناهماهنگی شد و اعصاب من ریخت بهم ، مجتبی و شلتر شاهد بودند که از کله ام دود بلند میشد!
اما بیخیال ، دیگه عادت کردم! (راستی بعضی از دوستان هم میان رژه و بعد صبر نمیکنن ببینیمشون حواسشون جمع باشه که دیدار با DJ اعظم رو از دست دادند...!
)
اما چند نکته جالب در رژه امسال اتفاق افتاد.
1.اول اینکه تقریبا سیستم دفاعی جدیدی در رژه یگان های محمول ارتش حاضر نبود جزء کامیون ذوالجناح که وقتی اومد چشمام چهارتا شد ، خداییش خیلی ظاهر خوفی داره ، اولین چیزی که دقت کردم همون تصویر تیوب های موشک ضدهوایی پشت کامیون بود که خوب دوتا پیام رو می رسوند که اولا ما اینو داریم و در حال گسترش هستم ، دوم سیستم پدافند برد بلند پیشرفته در اختیار ارتش خواهد بود.
2.در مورد تانک ذالفقار امید داشتم حداقل تغییری دیده شود که خوب هیچی ، مثل اینکه خبر خاصی رو حالا حالاها نخواهیم شنید و در حد همین پروژه باقی میماند.
3.وقتی سامانه موشک بوک یا رعد یا هرکدوم خودتون صلاح میدونید
به جایگاه رسید دقیقا حسی رو پیدا کردم که زمان دیدم لانچر سیستم شبه S-300 داشتم با این تفاوت که اینبار مطمئن شدم عملیاتی هست ، انشاالله سال دیگه HQ-9 یا S-300 رو هم ببینیم.
4.دیدن برخی تجهیزات که پای ثابت رژه شدند مثل توپ های کششی و خودکششی که با توجه به عمر بالاشون هنوز با دقت هدف رو نابود میکنند (صحبت های خود مجتبی!
) ، موشک های ضدکشتی ، اژدر و ... و البته تسلیحات در حد پروژه باقی مانده نیروی هوایی خیلی جالبه ، البته بازم به یاد قدیم تمام موشک های مختلف هوابه هوای خودش رو آورده بود و نوع تمرینی فینیکس یعنی ATM-54 از جلوی جایگاه عبور کرد.
در کل دیدن رژه خصوصا زمانی که رژه هوایی هم باشد جالب هست و حس خوبی به آدم میدهد ، دوستانی هم که در مناطق جنوبی هستند،سعادت دیدن یگان های دریایی را هم دارند ، با این حال امید داشتم چیزهای بیشتری رو ببینم ، با توجه به زمزمه هایی بود که گویا باز هم صبر بیشتری نیاز است.
خوش باشید.

کاری نداریم که سر خبرنگاری ناهماهنگی شد و اعصاب من ریخت بهم ، مجتبی و شلتر شاهد بودند که از کله ام دود بلند میشد!
اما بیخیال ، دیگه عادت کردم! (راستی بعضی از دوستان هم میان رژه و بعد صبر نمیکنن ببینیمشون حواسشون جمع باشه که دیدار با DJ اعظم رو از دست دادند...!

اما چند نکته جالب در رژه امسال اتفاق افتاد.
1.اول اینکه تقریبا سیستم دفاعی جدیدی در رژه یگان های محمول ارتش حاضر نبود جزء کامیون ذوالجناح که وقتی اومد چشمام چهارتا شد ، خداییش خیلی ظاهر خوفی داره ، اولین چیزی که دقت کردم همون تصویر تیوب های موشک ضدهوایی پشت کامیون بود که خوب دوتا پیام رو می رسوند که اولا ما اینو داریم و در حال گسترش هستم ، دوم سیستم پدافند برد بلند پیشرفته در اختیار ارتش خواهد بود.
2.در مورد تانک ذالفقار امید داشتم حداقل تغییری دیده شود که خوب هیچی ، مثل اینکه خبر خاصی رو حالا حالاها نخواهیم شنید و در حد همین پروژه باقی میماند.
3.وقتی سامانه موشک بوک یا رعد یا هرکدوم خودتون صلاح میدونید

4.دیدن برخی تجهیزات که پای ثابت رژه شدند مثل توپ های کششی و خودکششی که با توجه به عمر بالاشون هنوز با دقت هدف رو نابود میکنند (صحبت های خود مجتبی!

در کل دیدن رژه خصوصا زمانی که رژه هوایی هم باشد جالب هست و حس خوبی به آدم میدهد ، دوستانی هم که در مناطق جنوبی هستند،سعادت دیدن یگان های دریایی را هم دارند ، با این حال امید داشتم چیزهای بیشتری رو ببینم ، با توجه به زمزمه هایی بود که گویا باز هم صبر بیشتری نیاز است.

خوش باشید.

جناب typhoon آخه سیاه نمایی تا چه حد ؟ لا اقل یه نگاه به برف پاکن ها و پنجره های کناری و آینه ها و گوشه های مورب و انتهای خودروی حامل موشک های طائر بکن و بعد از اون بیا اینجا سیاه نمایی کن!
به نظر من این خودرو و خودروی ذولفقار هردوشون از یه خانواده هستن.

اینم خودرویی که شما عکسشو گذاشتید!

به نظر من این خودرو و خودروی ذولفقار هردوشون از یه خانواده هستن.
اینم خودرویی که شما عکسشو گذاشتید!

-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
1.پس باور373 کی معرفی میشه ؟
2.خوب بعد از رونمایی از این سامانه پدافند هوایی(رعد) اونوقت تکلیف این رعد(موشک ضد کشتی) چی میشه؟

2.خوب بعد از رونمایی از این سامانه پدافند هوایی(رعد) اونوقت تکلیف این رعد(موشک ضد کشتی) چی میشه؟

- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
قضاوت با دوستان!!!!
بنده هم از حضور این سامانه در کشورم خوشحالم، شما هم با تغییراتی نظیر برف پاکن و آینه بغل صحت بند رو رد کن!!!!

بنده هم از حضور این سامانه در کشورم خوشحالم، شما هم با تغییراتی نظیر برف پاکن و آینه بغل صحت بند رو رد کن!!!!

Old soldiers never die.They just fade away
- سپاسهای ارسالی: 2097 بار
- سپاسهای دریافتی: 2074 بار

ظاهراً موشک ایرانی از لحاظ ظاهری به نمونه ی بالایی بوک شباهت بیشتری دارد. 3M38M1 یا 3M317? از لحاظ برد اعلام شده موشک طائر-2 به موشک 3M317 نزدیک می باشد.
آخرین ويرايش توسط 1 on Lord_Jason, ويرايش شده در 0.