m-sajedy نوشته شده:جناب typhoon
اتفاقا این شما هستی که خیال بافی های چند سایتی انگلیسی زبان رو که معلوم نیست توسط چه کسی اداره میشن رو باور کردی
شما هم چرندیات فارس رو باور می کنی!!!!!
این مستندی که من گفتم از برنامه مستند 5 و از شبکه تهران هم پخش شده
نام مستند لطفا؟؟؟
شکار نایت واک در صربستان
شکار اف 14 توسط میگ 21 ام اف (در جنگ ایران و عراق)
عطف به مقالات ماهنامه صنایع هوایی این تام کت در یک داگ فایت غافلگیر شده بود!!! اگر شهامت دارید تعداد پیروزی های تامکت رو هم در برابر پرنده های روسی و فرانسوی بنویسید!!!!
شکار اف 15 توسط میگ 21 سوری (1983)
منبع؟؟؟؟؟
...
شکار تانک های اسراییلی در جنگ 33 روزه توسط سامانه های ایرانی
آن چیز که بسیاری از منابع اعلام کردند استفاده از موشکهای ضد تانک کورنت روسی بود که از سوریه تامین شده بود!!! منبع و دلیل شما برای این نظرات چیست!!!
تصرف پهپاد سنتیل با سطح مقطع راداری 3 ده هزارم مترمربعی توسط ایران (آقای نویسنده محض اطلاع شما این پهپاد جایگزین هواپیمای نایت واک شده<قبل از این ماجرا مطرح بود>)
یک پهپاد شناسایی جایگزین یک پرنده تهاجمی پنهانکار شده است!!!! واقعا جناب ساجدی از این علوم به روز هوانوردی شما در تعجب هستم!!!!!!!!!!! لااقل اول در مورد ماموریت های یک پرنده مطالعه کنید و سپس پست ارسال کنید!!!
این ها بخش کوچکی از حقایقی هستن که متاسفانه شما چشم دیدنش رو نداری
استفاده همزمان از سامانه موشکی S200 در دو حوزه ارتفاع بالا و
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
Re: استفاده همزمان از سامانه موشکی S200 در دو حوزه ارتفاع با
Old soldiers never die.They just fade away
- سپاسهای ارسالی: 1282 بار
- سپاسهای دریافتی: 1825 بار
جناب تایفون لحن شما توهین آمیز شده
جناب تایفون با سواد محض اطلاع شما این پهپاد قابلیت حمل و استفاده از بمب های لیزیری سری JDAM و GBU را دارد
شما رسانه ای هستی جناب با سواد (دانشمند) برو و از آرشیو های صدا و سیما همه رو بیرون بیار
شکست جنگده های که گفتی در مقابل جنگنده افسانه تامکت چیز عجیبی نیست اما شکار تامکت توسط یک جنگده فوق عقب مانده روسی
بنده چرندیات شما رو هم قبول ندارم چه در مقاله جنگ افزار چه مشرق چه هرجایی چون اصولا هیچ سواد نظامی نداری (و همچنین اون بسیاری از منابعت رو)
پس شما بروز هستی در این زمینه ... عجب
این بروز بودن شما واسه 7 پشت ملت ایران بسه
ضمنا مگه شما داخل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هستی که این چرندیات راجب به نارضایتی پرسنل نظامی رو رواج می دی (به خدا اگه جلوی روم بودی می دونستم چیکارت کنم)
ضمنا برو در رابطه با آینده نیروی هوایی آمریکا تحقیق کن بعد بیا این جا پست بزن بخدا چیزی ازت کم نمیشه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از مدیران هم به خاطر ارسال این پست عذرخواهی می کنم
جناب تایفون با سواد محض اطلاع شما این پهپاد قابلیت حمل و استفاده از بمب های لیزیری سری JDAM و GBU را دارد
شما رسانه ای هستی جناب با سواد (دانشمند) برو و از آرشیو های صدا و سیما همه رو بیرون بیار
شکست جنگده های که گفتی در مقابل جنگنده افسانه تامکت چیز عجیبی نیست اما شکار تامکت توسط یک جنگده فوق عقب مانده روسی
بنده چرندیات شما رو هم قبول ندارم چه در مقاله جنگ افزار چه مشرق چه هرجایی چون اصولا هیچ سواد نظامی نداری (و همچنین اون بسیاری از منابعت رو)
پس شما بروز هستی در این زمینه ... عجب
این بروز بودن شما واسه 7 پشت ملت ایران بسه
ضمنا مگه شما داخل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هستی که این چرندیات راجب به نارضایتی پرسنل نظامی رو رواج می دی (به خدا اگه جلوی روم بودی می دونستم چیکارت کنم)
ضمنا برو در رابطه با آینده نیروی هوایی آمریکا تحقیق کن بعد بیا این جا پست بزن بخدا چیزی ازت کم نمیشه
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
از مدیران هم به خاطر ارسال این پست عذرخواهی می کنم

وَإِذَا قِیلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
و هنگامی که به آنان گفته شود : در زمین فساد نکنید، میگویند : ما فقط اصلاح کنندهایم!
سوره مبارکه البقرة
- سپاسهای ارسالی: 1360 بار
- سپاسهای دریافتی: 1358 بار
با سلام
بحث از کجا به کجا رسید کار به جایی رسیده که کسانی که تعداد پست هاشون هنوز از 300 تا فراتر نرفته شدن علامه دهر یه کاربر با سابقه که داره حقایق رو میگه شده بی سواد
بحث از کجا به کجا رسید کار به جایی رسیده که کسانی که تعداد پست هاشون هنوز از 300 تا فراتر نرفته شدن علامه دهر یه کاربر با سابقه که داره حقایق رو میگه شده بی سواد
چه خوب خوند حرف دلمو
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
[FONT=Arial,sans-serif] سهم من از دنیا همینه که تو تنهایی شبهام کسی اشکامو نبینه کسی اشکامو نبینه.
-
- محل اقامت: Iran
- سپاسهای ارسالی: 5189 بار
- سپاسهای دریافتی: 8626 بار
m1234 نوشته شده:با سلام

- سپاسهای ارسالی: 2412 بار
- سپاسهای دریافتی: 1563 بار
سلام.
ببخشید.
اگر 2 روز بیشتر این این بحث ادامه پیدا کند به یک دعوای حسابی ختم میشود.
لطفا بیایید در مورد اس 200 بحث کنیم نه اینکه چون میگ 21 اف 14 رو زده افرادی به خاطر آمریکای بودن اف 14 ناراحت بشن.یا افرادی جنگ افزار های آمریکا رو افسانه خطاب نکنند بعد بگند جنگ افزار های آشغال روسی.چون تا حالا تی 72 رو جلوی آبرامز دیدیم(البته در عراق تی 72 های بدون خدمه رو جلوی آبرامز دیدیم)ولی تی 90 روسی رو ندیدیم.تا حالا من که ندیدم آبرامز تی 90 رو بزنه یا بر عکس.پس این بحث هارو بذارید کنار که نتیجه اش این است: ......................یعنی هیچی...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا به سوال دوستمون برسیم.
چرا با وجود سامانه های پدافندی برد متوسط اس 200 رو هم برای استفاده هم زمان در ارتفاع متوسط و بلند آماده میکنیم؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب m1234
حتما چون تعداد سخنرانی های آدولف هیتلر از انیشتین بیشتر بوده از انیشتین هم بیشتر بوده علمش.درسته؟
این استدلال بیشتر به یک جوک شبیه است.
ببخشید.
اگر 2 روز بیشتر این این بحث ادامه پیدا کند به یک دعوای حسابی ختم میشود.
لطفا بیایید در مورد اس 200 بحث کنیم نه اینکه چون میگ 21 اف 14 رو زده افرادی به خاطر آمریکای بودن اف 14 ناراحت بشن.یا افرادی جنگ افزار های آمریکا رو افسانه خطاب نکنند بعد بگند جنگ افزار های آشغال روسی.چون تا حالا تی 72 رو جلوی آبرامز دیدیم(البته در عراق تی 72 های بدون خدمه رو جلوی آبرامز دیدیم)ولی تی 90 روسی رو ندیدیم.تا حالا من که ندیدم آبرامز تی 90 رو بزنه یا بر عکس.پس این بحث هارو بذارید کنار که نتیجه اش این است: ......................یعنی هیچی...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا به سوال دوستمون برسیم.
چرا با وجود سامانه های پدافندی برد متوسط اس 200 رو هم برای استفاده هم زمان در ارتفاع متوسط و بلند آماده میکنیم؟
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
جناب m1234
حتما چون تعداد سخنرانی های آدولف هیتلر از انیشتین بیشتر بوده از انیشتین هم بیشتر بوده علمش.درسته؟

این استدلال بیشتر به یک جوک شبیه است.
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
شما می تونید بنده رو در جریان نمایشگاه مطبوعات ببینید ، چه برای بحث و صحبت و چه درگیری فیزیکی!!! کل گروه " و پ س " رو هم بیارید!!!!!
شما می تونید چرندیات من رو نخونید!!!!! کسی شما رو زور نکرده!!!! بنده از شما مدرک یا تاییده نگرفتم در زمینه نظامی که حالا نظر شما برای من مهم باشد!!!!
بنده نه دانشمند هستم و نه باسواد!!آینده نیروی هوایی آمریکا!!! نیرویی با تعدادی جنگنده قراضه 150 میلیون دلاری!!!!!!!!!!!
شما می تونید چرندیات من رو نخونید!!!!! کسی شما رو زور نکرده!!!! بنده از شما مدرک یا تاییده نگرفتم در زمینه نظامی که حالا نظر شما برای من مهم باشد!!!!
بنده نه دانشمند هستم و نه باسواد!!آینده نیروی هوایی آمریکا!!! نیرویی با تعدادی جنگنده قراضه 150 میلیون دلاری!!!!!!!!!!!
Old soldiers never die.They just fade away