عکس هایی که داخل ایمیل اتچ شده رو نمیتونم سیو کنم. اما عکس هایی که جایی آپلود شده اند و داخل ایمیل قرار گرفته اند رو میتونم سیو کنم.
دلیلش چیه؟ برای رفع این مشکل چکار کنم؟
یه مشکل با جی میل دارم
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ines جان
زماني كه ميخواهيد ذخيره كنيد چه پيغامي ميده؟ مرورگر شما چيه؟
زماني كه ميخواهيد ذخيره كنيد چه پيغامي ميده؟ مرورگر شما چيه؟

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Ines جان
همونطور كه ميدونيد بهترين سازگاري Gmail با مرورگر FireFox هست،شايد دليل اين مشكل به مروگز شما مربوط باشه
هر چند خودم هم از همين استفاده ميكنم و مشكلي نداره،در صورت امكان نمونهاي از اون رو برام ارسال كنيد تا بررسي كنم
همونطور كه ميدونيد بهترين سازگاري Gmail با مرورگر FireFox هست،شايد دليل اين مشكل به مروگز شما مربوط باشه

هر چند خودم هم از همين استفاده ميكنم و مشكلي نداره،در صورت امكان نمونهاي از اون رو برام ارسال كنيد تا بررسي كنم

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
-
- سپاسهای ارسالی: 138 بار
- سپاسهای دریافتی: 273 بار
رايش نوشته شده:شما گزينه " عکسهاي اين پيام رو نشون بده "کليک مي کنيد يانه؟(البته به انگليسي و روي پيامي که باز کرديد)چون من مشکلي ندارم
اون که بله

Mohsen1001 نوشته شده:Ines, جان
من همين الان چک کردم با جي ميل ، مشکلي نبود.
شما جلوي فايل اتچ شده کلمه Download رو بزنيد سپس عمل دانلود انجام ميشود.
درست میگید. شرمنده. انگار عکس ها به صورت اتچ نیستند.
وقتی روی عکس راست کلیک میکنم و Propertise اون رو نگاه میکنم. آدرس هیچ سایتی نیست. بلکه چیزهایی مثل این نوشته: Please Login or Register to see this code.
در ضمن وقتی همین ایمیل رو به یاهو Forward میکنم خیلی راحت میتونم سیو کنم.
No time like the present
مدتی کمرنگ یا بی رنگ...
مدتی کمرنگ یا بی رنگ...