سلام دوستان من مشکلم اینه که حجم درایو سی کمه و ویندوز7 ورشه وحجم کل درایو را اشغال کرده و وقتی می خوام چیزی نصب کنم حتی اگه مسیر اینستال را درایو دیگه قرار بدم باز هم به دلیل کم بودن فضای درایو سی .نمیتونم
در این ادرس روش اضافه کردن فضا از درایو دی به درایو سی توضیح داده
[External Link Removed for Guests]
ولی مشکل جدیدم اینه که نمیتونم درایو دی را دلیت کنم وعبارت healthy(page file) نوشته شده
1 چطور healthy(page file رابهhealthy تبدیل کنم تا بتونم دراو دی را دلیت کنم واز فضای ان به سی اضافه بکنم
اضافه کردن به حجم درایو c
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 163 بار
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: اضافه کردن به حجم درایو c
,
احتمالا شما دو ویندوز قبلا کنار هم نصب کرده بودید و این pagefile در اون درایو وجود داره هنوز
پیشنهاد میکنم برنامه Easesus Partition Master رو نصب و با اون این کار رو انجام بدید
احتمالا شما دو ویندوز قبلا کنار هم نصب کرده بودید و این pagefile در اون درایو وجود داره هنوز
پیشنهاد میکنم برنامه Easesus Partition Master رو نصب و با اون این کار رو انجام بدید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد