Mohammad 1985 نوشته شده:MOHAMMAD_ASEMOONI نوشته شده:سلام . آنتی ویروسی که موقع نصبش ویروسها رو شناسائی نکنه اسباب بازی هست .بنده 13 ساله کاسپر استفاده میکنم .اگر سیستم آلوده باشه همون موقع نصب کردن مچش رو میگیره خصوصا اونی که باعث میشه کامپیوتر بعد از یک دقیقه خاموش بشه.عوض کردن ویندوز هم آخرین راه هست نه راهِ حلِ مناسب .ارادتمندASHKAN95 نوشته شده:سلامدوست عزیز بعد از ویروسی شدن سیستم، انتی ویروس نصب کردید؟ اگر اینطوره، به همین دلیله که ویروس شناسایی نمیشه!برای رفع مشکل بهترین راه تعویض ویندوز هست. و اولین کار بعد از نصب ویندوز هم نصب و اپدیت انتی ویروس و سپس Full Scan سیستم. کسپر انتی ویروس خوبی هست، ولی نسخه جدید خیلی مشکل برای سیستم به وجود میاره که خیلی خسته کننده میشه. من خودم Trust Port رو پیشنهاد میکنم. از هر نظر انتی ویروس قوی هستش و مشکلی برای سیستم پیش نمیاره.امیدوارم مشکلتون مرتفع بشه
![]()
شما فکر میکنی ممکنه سیستم آلوده رو با نصب ضد ویروس میشه درست کرد اولین کار بعد از نصب ویندوز باید نصب آنتی ویروس باشه ! ممکنه ضد ویروس ویروس رو پاک کنه ولی معمولا خرابی ها قابل تعمیر نیست ! البته ویروسهای پیشرفته تر اصلا جلوی نصب آنتی ویروس رو میگیرن که باید از دیسک نجات استفاده کرد در این صورت نورتون هم تقریبا در اکثر مواقع از نظر قدرت شناسایی از کاسپر سرتر بوده
شما از چه نسخه ای از نورتون استفاده میکنید ؟ و همچنین آیا آپدیت هست ؟
پیشنهاد میکنم بعد از نصب ویندوز و آنتی ویروس برنامه COMODO Time Machine رو هم نصب کنین یک بک آپ میگره و خوبیش اینه که بااینکه تحت ویندوز میشه بک آپ گیری و اسنپ شات کرد از درایو(های) مورد نظر ولی سیستم ری استورش تحت سیستم عامل ویندوز نیست و در صورت انهدام کامل ویندوز براحتی قابل برگشت هست ؛ بعد از ریختن اطلاعات مهم براحتی هم میشه در هر زمان یک اسنپ شات جدید گرفت، با سرعت و دقت زیادی هم کار میکنه هم بک آپ گیریش هم ری استورش