سلام الان چند روزه که با هیچ مرورگری نمی تونم سایتم رو باز کنم .هم با کامپیوتر خونگی هم لپ تاپم امتحان می کنم ولی بازش نمی کنه ولی با کامپیوترهای دیگه از جاهای مختلف امتحان کردم سایت بالا میاد ویندوزم رو هم عوض کردم ولی بازم نمیتونم سایت رو باز کنم
کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟
با تشکر
مشکل مرورگر با سایت
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- محل اقامت: Bushehr
- سپاسهای ارسالی: 2383 بار
- سپاسهای دریافتی: 1119 بار
- تماس:
مشکل مرورگر با سایت
The Glory and Greatness of a Man Depends on Three Things ... Good Speech*Good Idea*Good Deed
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: مشکل مرورگر با سایت
,
با شرکت ميزبان سايتتون صحبت کنيد و IP خودتون رو بهشون بديد، احتمالا IP شما و يا يک رنج خاص در فايروال بلاک شده، درخواست کنيد باز کنند
با شرکت ميزبان سايتتون صحبت کنيد و IP خودتون رو بهشون بديد، احتمالا IP شما و يا يک رنج خاص در فايروال بلاک شده، درخواست کنيد باز کنند
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
سلام، ببخشید چند مدته که نمیتونم با مرورگر فایر فاکس سایتی را باز کنم تا میزنم یا اخطار میده یا صفحه پیوندهارو باز میکنه. خواهش میکنم راهنمایی کنید.
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
چك كنيد، ممكنه پراكسي ست شده باشه در مرورگرتون، سادهترين راه هم اينه كه نسخهي فعلي رو به طور كامل حذف و آخرين نسخه رو دانلود و نصب كنيد
چك كنيد، ممكنه پراكسي ست شده باشه در مرورگرتون، سادهترين راه هم اينه كه نسخهي فعلي رو به طور كامل حذف و آخرين نسخه رو دانلود و نصب كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد