همانطور که دوستان گفتند، و من هم بررسی کردم در سایت سازنده، تنها تا ویندوز XP برای این کارت گرافیک درایور منتشر شده که در زیر تمام نسخه های اون موجود است:
[External Link Removed for Guests]اما یک راه حل خارج از عرف است که گاه بر اساس چیپ یک قطعه بشود درایور مناسبی که سازگار باش باشد را یافت و نصب کرد. البته گاهی این کار باعث میشود شما از تمام قابلیت ها و توان اون قطعه نتوانید استفاده کنید یا در موارد نادر هم ممکن است مشکل برای قطعه پیش بیاد یا شما با صفحه آبی مرگ روبرو بشید. منتها در بسیاری موارد مشکل رفع خواهد شد. من خودم در مورد قطعاتی مثل کارت صدا، مودم دیال آپ، کارت گرافیک حتی تجربه های موفق زیادی داشتم.
اما این کار هم حوصله میخواد هم قدری دانش. شما از روی شماره چیپ کارت صدا میتونید بررسی کنید که کدام کارت صدا های دیگر هستند (ترجیحا از این کمپانی نباشند - با توجه به عدم ارائه درایور 7) که از همین چیپ بهره می برند و آیا آنها هیچ کدام براشون درایور ویندوز 7 مورد نظر منتشر شده است یا خیر!
این راه حل فنی کار بود، راه حل بهتر که توصیه من است:
خرید یک کارت صدا، حتی متوانید از نوع اکسترنال بخرید، از طریق USB وصل میشود در همین سنترال یک بار مدل هاش را معرفی کردم یادمه، قیمتش هم فکر کنم خیلی با خرید یک پک درایور تفاوت ندارد اما نتیجه اش مطمئناً رضایت بخش تر است.