اشکال در نصب شدن sound driver

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 144 بار
سپاس‌های دریافتی: 426 بار

اشکال در نصب شدن sound driver

پست توسط reza7070 »

علت عدم نصب درایور صدا بر روی ویندوز 7 64 بیتی چیه؟
sound card سیستم از نوع ess sound1938 تصویر
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: روبروی شما
سپاس‌های ارسالی: 2234 بار
سپاس‌های دریافتی: 14097 بار

Re: اشکال در نصب شدن sound driver

پست توسط RAHVAR »

اگه کارت صداتون OnBoard باشه یعنی مادربورد خودش بطور مجزا داشته باشه, برید سایت شرکت سازنده مادربوردتون و جدیترین درایو کارت صداتون رو واسه ویندوز 7 دانلود کنید.
اگر هم کارت صداتون بطور سخت افزار جداگانه هست اینبار برید سایت شرکت سازنده کارت صداتون و از اونجا دانلود کنید.
   تصویر     

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 144 بار
سپاس‌های دریافتی: 426 بار

پست توسط reza7070 »

مشکل من حل نشد کسی درایور این مدل کارت صدا رو نداره؟ :?
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
تا جايي که من بررسي کردم، اصلا براي اين مدل درايور 7 ارائه نشده، اما ظاهرا درايور XP با 7 نسخه 32 بيتي سازگار هست
با Windows update خود ويندوز چک کنيد، معمولا درايورهاي عمومي و استانداردي براي اين موارد ارائه ميکنه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: I.R.Iran
سپاس‌های ارسالی: 4472 بار
سپاس‌های دریافتی: 2734 بار
تماس:

پست توسط CentralWeb »

, جان

بهترین روش و سریعترین روش ،روشی هست که آقا مهدی فرمودند...

اما اگر با این روش هم نتونستید مشکلتون رو حل کنید پیشنهاد میکنم از درایور پک های موجود در بازار استفاده کنید که اکثر درایورهای موجود و ارائه شده رو یکجا جمع کرده و قابلیت شناسایی و نصب اتوماتیک درایورها رو داره و راه کار خویی هست...
اگر دی وی دی رو در بازار پیدا نکردید میتونید از اینترنت سفارش و یا دانلود کنید

باتشکر
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

همانطور که دوستان گفتند، و من هم بررسی کردم در سایت سازنده، تنها تا ویندوز XP برای این کارت گرافیک درایور منتشر شده که در زیر تمام نسخه های اون موجود است:

[External Link Removed for Guests]

اما یک راه حل خارج از عرف است که گاه بر اساس چیپ یک قطعه بشود درایور مناسبی که سازگار باش باشد را یافت و نصب کرد. البته گاهی این کار باعث میشود شما از تمام قابلیت ها و توان اون قطعه نتوانید استفاده کنید یا در موارد نادر هم ممکن است مشکل برای قطعه پیش بیاد یا شما با صفحه آبی مرگ روبرو بشید. منتها در بسیاری موارد مشکل رفع خواهد شد. من خودم در مورد قطعاتی مثل کارت صدا، مودم دیال آپ، کارت گرافیک حتی تجربه های موفق زیادی داشتم.

اما این کار هم حوصله میخواد هم قدری دانش. شما از روی شماره چیپ کارت صدا میتونید بررسی کنید که کدام کارت صدا های دیگر هستند (ترجیحا از این کمپانی نباشند - با توجه به عدم ارائه درایور 7) که از همین چیپ بهره می برند و آیا آنها هیچ کدام براشون درایور ویندوز 7 مورد نظر منتشر شده است یا خیر!

این راه حل فنی کار بود، راه حل بهتر که توصیه من است:

خرید یک کارت صدا، حتی متوانید از نوع اکسترنال بخرید، از طریق USB وصل میشود در همین سنترال یک بار مدل هاش را معرفی کردم یادمه، قیمتش هم فکر کنم خیلی با خرید یک پک درایور تفاوت ندارد اما نتیجه اش مطمئناً رضایت بخش تر است. :-)
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”