یک بسته آموزش زبان NonStop-English را روی سیستمم دادشم نصب کردم که نحوه ی نصب و اجرای برنامه به اینصورت که شماره سریال 16 رقمی روی DVD و کد کامپیوتر 12 رقمی که نرم افزار به ما میده رو واسه شرکت فرستاده ( اینترنت -تلفن گویا یا sms ) و شرکت متناسب با اون یک کد 8 رقمی جواب می فرسته . طبق گفته ی برنامه تا 3 سیستم میشه این کارو بی نهایت انجام داد !
دیشب برنامه رو روی سیستمم نصب کردم و از تریق SMS دومین کد جواب رو گرفتم
بعد از اون از کل پارتیشن C خودم که نرم افزار Nonstop English بروی آن نصب بود به وسیله نرم افزار Acronis True Image Home 2012 از تریق Boot بکاپ گرفتم چون که صبح می خواستم یک برنامه ی مهندسی به نام AspenOne 7 روی سیستم نصب کنم . بعد از Fail شدن نصب این نرم افزار جهت نصب دوباره از روش دوم به وسیله ی Acronis True Image Home 2012 پارتیشن C را ریکاور کردم .برنامه ی Learning Nonstop English Complete Pack را اجرا کردم که دیدم باز ازم تقاضای کد جدید می خواد و کد کامپیوتر هم تغیر کرده !!
دوستان به نظرتون مشکل از کجاست و چطور حل میشه ! اخه تضمینی نیست کد سوم به این روز نیوفنه .
کد کامپیوتر با Product ID ویندوز چک کردم یکی نبودن .این کد کامپیوتر کجاست ؟ چطور میشه تغیرش داد ؟
[External Link Removed for Guests]