ارور در نصب ویندوز/GPT Type

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

ارور در نصب ویندوز/GPT Type

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

موقع نصب ویندوز روی لپ تاپ این ارور رو میده...

[External Link Removed for Guests]
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1374 بار
سپاس‌های دریافتی: 2546 بار

Re: ارور در نصب ویندوز/GPT Type

پست توسط jhan2010 »

با عوض کردن سی دی ویندوز7 مشکل حل خواهد شد
امید به رهایی نیست وقتی همه دیوارند
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

سی دی رو عوض کردم و ویندوز 8 هم هست...
به حساب این لپ تاپ برای ویندوز ۸ طراحی شده و توی کارتن فقط درایور های ویندوز 8 موجوده و برای 7 باید یه گیگ درایور دانلود کنم.البته برای دانلود مشکلی ندارم و دل کندن از ویندوز 8 یه کم برام مشکله.تو سایت مایکروسافت هم این ارور رو پیدا کردم.
یه راه حلش اینه که با دیسک ویندوز XP درایو رو فرمت کنیم و موقعی که ویندوز داره نصب میشه سیستم رو خاموش کرده و بار بعد دیسک ویندوز 7 رو بذاریم.فکر کنم برای ویندوز 8 هم بشه این کار رو کرد.میخواستم بدونم با این کار مشکلی برای سیستم پیش نمیاد؟
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

یه راه حل دیگه هم پیدا کردم و اون تغییر نوع دیسک از GPT به MBR...
چون درایو c رو فرمت کردم و ویندوز ندارم باید از منوی بوت این کار رو انجام بدم.موقع نصب ویندوز Shift+F10 رو میزنم و وارد cmd میشم.اما وقتی که درایو رو انتخاب میکنم و میخوام تبدیل کنم با ارور زیر مواجه میشم.
Virtual Disk service error:
the specified disk is not convertible.CDROMs and DVDs are exaples of disks that are not convertible.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ايا امکان حذف درايو C رو داريد؟
همچنين اگر به اطلاعات ديسک نياز نداريد، بهترين راه استفاده از cmd خود ديسک بوت و دستور diskpart هست. با اون ميتونيد کل ديسک رو clean و بعد زمان نصب ويندوز مجددا پارتيشن C رو فقط ايجاد کنيد. مطلقا پارتيشن ديگه‌اي رو با ديسک نصب ايجاد نکنيد و ايجاد بقيه پارتيشن‌ها رو بعد از نصب با استفاده از برنامه‌ي Easeus Partition Master انجام دهيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

با تشکر از شما... :razz:
خوب من قبلا درایو c رو دیلیت پارتیشن کرده بودم(بر اثر نادانی)که متاسفانه باعث شد یه روز و خورده ای درگیر این لپ تاپ بشم.
از طریق همون دیسک بوت و با استفاده از cmd کل اطلاعات رو به یه هارد اکسترنال انتقال دادم و تمام پارتیشن ها رو دیلیت کردم.
بعد پارتیشن ها رو دوباره ساختم و مشکل حل شد و ویندوز نصب شد...
من قبل از اینکه شما جواب بدید از همون زمان نصب ویندوز پارتیشن ها رو ایجاد کردم.(طبق روال همیشگی)
مگه در این صورت مشکلی ممکنه پیش بیاد؟
یه سوال دیگه:من ویندوز 8 قبلی که داشتم برای بازی کردن تحت شبکه مشکل داشت.همه به سرور وصل میشدن به جز من.خاموش کردن فایروال و آنتی ویروس هم تاثیری نداشت.میخواستم ببینم این مشکل از ویندوز بوده یا نه.چون بقیه ویندوز 7 بودن.البته یکی دو باری وصل شد به سرور.ارور میگفت که"فایل بازی خرابه یا سرور آفلاینه".جالب اینجاست که اون بازی رو هم خودم به بقیه داده بودم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
ايجاد چند پارتيشن primary روي هارد ديسک باعث ناپايداري پارتيشن ميشه و متاسفانه پارتيشن‌ها در زمان نصب ويندوز به اين شکل ساخته ميشه، در ويندوز 7 که اين قسمت يک فاجعه هست و پارتيشن‌ها رو ديناميک ميسازه براي اغلب هارد ديسک‌ها (در صورتي که ديتاميک رو پشتيباني کنه هارد ديسک). بهترين راه همين روشي هست که در پست قبلي اشاره کردم، فقط در اين مرحله درايو C ايجاد شده و بعد از نصب با استفاده از Easeus Partition Master بقيه پارتيشن‌ها رو به صورت Logical ايجاد نماييد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

خوب حالا تکلیف چیه؟
ارزشش رو داره که دوباره ویندوز عوض بشه؟یا با استفاده از برنامه نوع پارتیشن رو باید تغییر داد؟
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
خير نيازي به نصب مجدد ويندوز نيست، فقط برنامه‌ي Easeus رو نصب و پارتيشنهاي بعد از C رو حذف و مجددا با اين برنامه ايجاد کنيد. دقت کنيد که حتما logical انتخاب کنيد

New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط pyousefi »

. من می خوام روی لپتاپ HP ENVY DV6-7202se ویندوز 8 pro نصب کنم که با خطای عدم نصب روی درایو GPT مواجه شدم. کل هارد لپتاپ من 1 ترابایت هست و سه پارتیشن 150 و 400 و 400 گیگابایتی هست. پارتیشن 150 گیگابایتی همون درایو ویندوز بود که فرمتش کردم و الان ویندوزی ندارم رو لپتاپ. روی دو پارتیشن دیگه هم اطلاعات مهمی دارم که نمی خوام از بین برن. خواهش می کنم روشی بهم یاد بدید که بتونم ویندوز روی پارتیشنم بریزم بدون اینکه 2 تا پارتیشن دیگه از بین بره یا اطلاعاتش خراب شه. ممنونم راهنماییم کنید.    

آخرین ويرايش توسط 1 on Mahdi1944, ويرايش شده در 0.
دلیل: ارسال شماره تلفن در اين بخش مجاز نيست
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
مشکل شما هم دقيقا مشابه مشکل بالا هست. با اين تفاوت که شما اطلاعات بقيه درايوها رو لازم داريد، براي رفع اين مشکل از ديسک ويندوز لايو که از پکيج Hiren's وجود داره استفاده کرده و اطلاعات رو به هارد اکسترنال منتقل کنيد و بعد با استفاده از دستور diskpart تمام پارتيشن‌ها رو مطابق توضيحات پستهاي قبلي حذف و دوباره فقط ‍C رو ايجاد کنيد و بقيه رو هم بعد از نصب ويندوز، با استفاده از Easeus Partition Master ايجاد کنيد

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط sajad6838 »

نمی شه بدون حذف درایوهایی که dynamic اند فرمتشون رو تغییر داد
آخه من هاردم رو به 8 پارت تقسیم کردم و همشون dynamic هستند و حالا حافظه خارجی هم ندارم که درایوها رو حذف کنم تا بتونم ویندوز نصب کنم.
هیچ راهی نداره؟
ممنون میشم هرکی پاسخم رو بده
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”