سلام دوستان سوال1:لب تاب من ویندوز 7 روش نصب هست.اولش که سیستم بالا میاد یه ارور میاد واسه active windows.چکار کنم که این ارور نیاد؟ سوال2:پشت صفحه لب تابم خودش یهو عوض میشه و اون چیزی که من اصلا انتخاب نکزدم میاد پشت صفحه(یه صفحه کاملا سیاه).چکارش کنم که عوض نشه؟؟؟
هر دوی این مشکلات مربوط به نصب کپی غیر قانونی ویندوز هست. باید کرک کنید ویندوز رو. توی گوگل دنبال نرم افزاری مثل win 7 activator باشید یا مثلا توی گوگل سرچ کنید "قانونی کردن ویندوز7" و ...!
, در رابطه با سوال اول، شما می تونید نرم افزار Windows Loader را از لینک زیر دانلود کنید اجرا نمایید تا مشکل برطرف بشه [External Link Removed for Guests]
اما در رابطه با سوال دوم از انجایی که تم های خود ویندوز مانندUnited States شامل چندین عکس می شوند یک بازه زمانی برای تعویض اتوماتیک عکس ها در نظر گرفته شده است که می تونید 1- ابتدا یک جایی خالی از صفحه دستکتاپ راست کلیک کنید 2- گزینه Personalize را انتخاب کنید 3-در پایین پنجره گزینه DesktopBackgroundرا انتخاب کنید 4- تصویر مورد نظرتون را به عنوان پشت زمینه انتخاب کنید و یا این که از بخش Change picture every زمان را کمتر یا بیشتر کنید یا بر روی عکس مورد نظر کلیک کنید و گزینه Set as desktop background را انتخاب کنید که در صورت استفاده از این بخش عکس به صورت ثابت و تکی می ماند
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Azadi.Isatis نوشته شده:, در رابطه با سوال اول، شما می تونید نرم افزار Windows Loader را از لینک زیر دانلود کنید اجرا نمایید تا مشکل برطرف بشه [External Link Removed for Guests]
اما در رابطه با سوال دوم از انجایی که تم های خود ویندوز مانندUnited States شامل چندین عکس می شوند یک بازه زمانی برای تعویض اتوماتیک عکس ها در نظر گرفته شده است که می تونید 1- ابتدا یک جایی خالی از صفحه دستکتاپ راست کلیک کنید 2- گزینه Personalize را انتخاب کنید 3-در پایین پنجره گزینه DesktopBackgroundرا انتخاب کنید 4- تصویر مورد نظرتون را به عنوان پشت زمینه انتخاب کنید و یا این که از بخش Change picture every زمان را کمتر یا بیشتر کنید یا بر روی عکس مورد نظر کلیک کنید و گزینه Set as desktop background را انتخاب کنید که در صورت استفاده از این بخش عکس به صورت ثابت و تکی می ماند
mymail نوشته شده:هر دوی این مشکلات مربوط به نصب کپی غیر قانونی ویندوز هست. باید کرک کنید ویندوز رو. توی گوگل دنبال نرم افزاری مثل win 7 activator باشید یا مثلا توی گوگل سرچ کنید "قانونی کردن ویندوز7" و ...!