با سلام
مشکلی که چند روزه پیدا کردم اینکه نمی تونم ویندوزم(ویستا 64 بتی اورجینال ) را آپدیت کنم و مرتب یک خطا را تکرار میکنه
error found cod 66aمیخواستم ببینم کسی از دوستان میتونه کمکم کنه . مشکل حدود 3 روز از پیش اومده و مدت حدود 4 سال است که من مرتب سیستممو آپدیت میکردم و تا به حال مشکلی نداشتم .
مشکل در آپدیت کردن ویندوز
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 2980 بار
- سپاسهای دریافتی: 3335 بار
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: مشکل در آپدیت کردن ویندوز
سلام بر شما دوست من
بعضی سایت اشاره کردن ، این مشکل از اپدیتMicrosoft .Net Framework 4.0 است ، که باید اون رو حذف کنید .
جهت اطلاع بیشتر به [External Link Removed for Guests] قسمت مراجعه کنید
باتشکر
بعضی سایت اشاره کردن ، این مشکل از اپدیتMicrosoft .Net Framework 4.0 است ، که باید اون رو حذف کنید .
جهت اطلاع بیشتر به [External Link Removed for Guests] قسمت مراجعه کنید
باتشکر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
-
-
دوست عزیز sinaset
بعد از راهنمایی شما مشکل برای چند روزی حل شد ولی امروز با خطای جدیدی روبه شدمerror found cod 643میخواستم ببیینم این خطا مربوط به چیه و راه حل رفع شدنش چگونه است با تشکر
بعد از راهنمایی شما مشکل برای چند روزی حل شد ولی امروز با خطای جدیدی روبه شدمerror found cod 643میخواستم ببیینم این خطا مربوط به چیه و راه حل رفع شدنش چگونه است با تشکر
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام خدمت شما دوست عزیز.
دوست من یک سوال ، می تونم بپرسم چرا ویستا نصب کردید ؟ چرا سون نصب نمی کنید ، ویندوز ویستا یک پروژ ناموفق بوده . اگر براتون امکان داره ،ویندوز خودتون رو به سون ارتقا بدید .
شخص دیگری به مانند شما با اپدیت شماره "KB929729" مربوط به نرم افزار NET Framework Version 1.1 Service pack 1 به مشکل بر خورده است . که بهشون پیشنهاد دادن این نرم افزار رو به طور کامل حذف کنند ، و از دوباره ،از طریق windows update اقدام به نصب ان کنند .
اگر مشکلتون حل نشد ، بفرمایید تا راه حل های دیگر رو مرور کنیم.
باتشکر.

دوست من یک سوال ، می تونم بپرسم چرا ویستا نصب کردید ؟ چرا سون نصب نمی کنید ، ویندوز ویستا یک پروژ ناموفق بوده . اگر براتون امکان داره ،ویندوز خودتون رو به سون ارتقا بدید .
شخص دیگری به مانند شما با اپدیت شماره "KB929729" مربوط به نرم افزار NET Framework Version 1.1 Service pack 1 به مشکل بر خورده است . که بهشون پیشنهاد دادن این نرم افزار رو به طور کامل حذف کنند ، و از دوباره ،از طریق windows update اقدام به نصب ان کنند .
اگر مشکلتون حل نشد ، بفرمایید تا راه حل های دیگر رو مرور کنیم.
باتشکر.

"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
-
با سلام
ویستا 64 بیتی ویندوز فابریک نصب شده روی لپ تاب بود و من هم تغییری روش ندادم طبق راهنمایتون در پست قبل برنامه رو نصب کردم که کل نرم افزار مربوطه رو پاک کرد و دوبار در آپدیت کردن ویندوز که میخواست این نرم افزارو آپدیت کنه به مشکل برخوردم .
ویستا 64 بیتی ویندوز فابریک نصب شده روی لپ تاب بود و من هم تغییری روش ندادم طبق راهنمایتون در پست قبل برنامه رو نصب کردم که کل نرم افزار مربوطه رو پاک کرد و دوبار در آپدیت کردن ویندوز که میخواست این نرم افزارو آپدیت کنه به مشکل برخوردم .