یک اشتباه بسیار افتضاح کردم روی سیستم من DEEPFREEZE نصب بود ، تعدادی از عکس های خانوادگی رو از روی فلش و گوشیم روی سیستم روی سیستم کات کردم و بعدش سیستم رو خاموش و بعدش
سلام... من دیشب لپ تاپم رو دادم دست یکی از بچه ها که یک نرم افزار ازش کپی کنه و نصب کنه... حالا که لپ تاپ رو آورده میبینم درایو E کاملا خالیه در حالی که حجمش 500 گیگه و کل اطلاعاتم داخلش بود... بهترین برنامه برای برگندوندن اطلاعاتم چیه با توجه به اینکه تازه پاک شدن.منظورم اینه که برنامه ای هست که مثلا اطلاعاتی رو که در 24 ساعت گذشته حذف شدن رو بازیابی کنه؟
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .
Mahdi1944, با هزارتا بدبختی تونستم تعدادی از عکس ها رو برگردونم و تعد ادی از اونها که برگشته حجمشون مثل اولیش هست ولی نشون نمیده می تونم اینها رو درست کنم ؟
سلام Mahdi1944 راستش خیلی از کلیپ هایی که دانلود کرده بودم متاسفانه حدود 1 هفته پیش پاک شد نرم افزاری که شما معرفی کردی flv رو نمیشناسه میشه لطف کنید یک نرم افزار قوی که بتونه اونها رو بازیابی کنه معرفی کنید
[FONT=Times New Roman] [FONT=Times New Roman] و ایران را دوست میدارم