باز نشدن سایت گوگل در مرورگر کروم

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1621 بار
سپاس‌های دریافتی: 558 بار

باز نشدن سایت گوگل در مرورگر کروم

پست توسط KAL-KOI-BABAK »

با نرم افزار گوگل کروم وقتی میخوام سایت گوگل رو باز کنم با شکل زیر مواجه میشم و هیچ راهی برای باز کردن گوگل وجود نداره...
ولی با مرورگر های دیگه با وجود دادن پیغام هایی مثل همین بالاخره گوگل رو باز میکنه.
[External Link Removed for Guests]
برای باز کردن مرز جوامع مجازی هم هشدار sslمیده و با انتخاب خودم بازش میکنه
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma]  که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4048 بار
سپاس‌های دریافتی: 2811 بار

Re: باز نشدن سایت گوگل در مرورگر کروم

پست توسط Erratic »

متاسفانه پروتکل ssl توسط مخابرات و مراجع زیربط شدیدا کنترل میشه. به همین جهت در باز کردن اکثر سایت هایی که از این پروتکل استفاده میکنند شاهد اختلال هستیم.
البته تعدادی سایت هستند که باز کردنشون با این بستر مشکلی نداره مثل سایتهای بانکی و دولتی...
برای درک بهتر هنگام باز کردن چنین سایت هایی به https قبل از ادرس توجه کنید. اگر روی آن مثل مرورگر کروم خط کشیده شده یا مثل مرورگر اپرا قرمز دیده میشه بدانید که هم اکنون مرور کردن سایت فوق امن نیست و مثل یک سایت عادی براتون به نمایش درمیاد.
مرورگرتون رو به آخرین نسخه آپدیت کنید در صورتی که باز هم این مشکل پابرجا بود چاره ای ندارید جز اینکه از وی پی ان استفاده کنید. البته این ارور رو فکر کنم میشه از تنظیمات مرورگر به کل غیر فعال کرد به طوری که اگر ssl پشتیبانی نشد مستقیم وارد صفحه شود و اخطار بستر نا امن ندهد.
New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 483 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار

پست توسط hagh60 »

KAL-KOI-BABAK نوشته شده:با نرم افزار گوگل کروم وقتی میخوام سایت گوگل رو باز کنم با شکل زیر مواجه میشم و هیچ راهی برای باز کردن گوگل وجود نداره...
ولی با مرورگر های دیگه با وجود دادن پیغام هایی مثل همین بالاخره گوگل رو باز میکنه.
[External Link Removed for Guests]
برای باز کردن مرز جوامع مجازی هم هشدار sslمیده و با انتخاب خودم بازش میکنه

دوست عزیز تاریخ سیستم تون رو چک کنین که به روز باشه.اکثرا با اپدیت تاریخ وساعت سیستم مرورگر مشکلش حل میشه.فقط توکروم.
چه کلمه ی مظلومی است ؛. "قسمت" ..... گاهی تمام تقصیرهای ما را به عهده میگیرد ...
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

,
دقيقا من هم فکر ميکنم مشکل همين باشه، SSL به زمان حساس هست و حتي تنظيم نبودن ساعت سيستم هم ممکنه باعث چنين اخطارهايي بده. طبق تصوير هم تاريخ حدود 10 ماه عقب هست
اگر مشکل با اين موضوع مرتفع نشد، ممکنه ويروسها اطلاعات مربوط به مجوزهاي SSL رو حذف کرده باشند و يا حتي مرورگز شما قديمي باشه و در نتيجه مجوزها در مرورگر مورد استفاده‌ي شما به روز نباشه و شناسايي نشه
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”