با سلام
من IDM 6.18 رو از سایت آسان دانلود دانلود و نصب و کرک کردم خوب جواب میده و الانم راحت دانلود میکنه اما از امروز یه مشکل پیش اومده و منو حسابی کلافه کرده
حدودا هر 3 یا 4 دقیقه پنجره زیر وارد میشه هر کار کردم دو باره باز میشه اگه ممکنه راهنمایی کنین ضمنا تو کار IDM هیچ مشکلی بوجود نیومده ممنون
[External Link Removed for Guests]
مشکل با IDM
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: مشکل با IDM
سلام بر شما.
اخطار جعلی بودن سریال idm است. باید از کرک های دیگه استفاده کنید.
باتشکر.
اخطار جعلی بودن سریال idm است. باید از کرک های دیگه استفاده کنید.
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- سپاسهای ارسالی: 1621 بار
- سپاسهای دریافتی: 558 بار
جدیدترین نسخه رو از سایت دانلود ها دانلود کنید.آموزش کرک کردن هم تو سایت هست.درست میشه
[FONT=Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma, Tahoma] که خاطره هایتان از امیدهایتان قوی تر شدند ، روزگار افولتان در راه است . . .
سلام دوست عزیز بهتره که همیشه از آخرین نسخه این برنامه استفاده کنید . من همیشه آخرین ویرایش کرک شده این برنامه رو از لینک زیر می گیرم. برای دانلودش از اکانت تست استفاده کنید. وقتی هم برنامه بهتون پیغام آپدیت داد cancel کنید.
-
- سپاسهای ارسالی: 101 بار
- سپاسهای دریافتی: 25 بار
سلام
باید با یک نرم افزار مثل your uninstaller اول قدیمیه رو پاک کنید بعد آخرین ورژن رو نصب و کرک کنید.من همین مشکل رو داشتم
باید با یک نرم افزار مثل your uninstaller اول قدیمیه رو پاک کنید بعد آخرین ورژن رو نصب و کرک کنید.من همین مشکل رو داشتم
-
- محل اقامت: RASHT
- سپاسهای ارسالی: 1271 بار
- سپاسهای دریافتی: 1131 بار
- تماس:
پچش رو باید عوض کنید منم همین مشکل رو داشتم الان عالیه
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
نرم افزار را حذف کنید.
از شاخه مربوط نصب شده هم کلا شاخه اون را حذف کنید. بعد وارد رجیستری خود بشین و کلا در کلید یوزر اون را حذف کنید. سپس آخرین نسخه را از سایت اصلی نه سایت های آینه دانلود کنید که مطمئن باشید سالم است، یا مثلا از سایت هیپو فایل که ایمن هست بگیرید.
سپس از کرک موجود برای پچ کردنش استفاده کیند، الان 4 نسخه اخیرش را که بنده با همان کرک قدیمی استفاده میکنم و به سادگی پچ می شود و مشکلی ندارد.
از شاخه مربوط نصب شده هم کلا شاخه اون را حذف کنید. بعد وارد رجیستری خود بشین و کلا در کلید یوزر اون را حذف کنید. سپس آخرین نسخه را از سایت اصلی نه سایت های آینه دانلود کنید که مطمئن باشید سالم است، یا مثلا از سایت هیپو فایل که ایمن هست بگیرید.
سپس از کرک موجود برای پچ کردنش استفاده کیند، الان 4 نسخه اخیرش را که بنده با همان کرک قدیمی استفاده میکنم و به سادگی پچ می شود و مشکلی ندارد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
Re: مشکل با IDM اینترنت دانلود منیجر
[FONT=Calibri, sans-serif]
[FONT=Calibri, sans-serif]سلام
[FONT=Calibri, sans-serif]میتونی از این لینک کینگ آنلاین رو بگیری بعد با اکانت تست، آخرین نسخه اینترنت دانلود منیجر یعنی ورژن 6.19.6 رو دانلود کنی
[FONT=Tahoma, sans-serif][HIGHLIGHT=#NaNNaNNaN]
لینک دانلود کینگ آنلاین
: [FONT=Calibri, sans-serif] [FONT=Tahoma, sans-serif][External Link Removed for Guests]
[FONT=Calibri, sans-serif]لینک گرفتن اکانت تست برای دانلود رایگان
[FONT=Calibri, sans-serif]http://www.parandco.com/products/online-king/online-king-details.html
[FONT=Calibri, sans-serif]سلام
[FONT=Calibri, sans-serif]میتونی از این لینک کینگ آنلاین رو بگیری بعد با اکانت تست، آخرین نسخه اینترنت دانلود منیجر یعنی ورژن 6.19.6 رو دانلود کنی
لینک دانلود کینگ آنلاین
: [FONT=Calibri, sans-serif] [FONT=Tahoma, sans-serif][External Link Removed for Guests]
[FONT=Calibri, sans-serif]لینک گرفتن اکانت تست برای دانلود رایگان
[FONT=Calibri, sans-serif]http://www.parandco.com/products/online-king/online-king-details.html
-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
سلام دوستان
مشکل من:
با ریجستری کاری نداشتم، چیزی ام درباره Export to idm وtxt نمیدونستم. فقط تنها کاری که کردم این بود که فایلهای temp رو کپ زدم و بعد از این که ویندوز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم این فایلهارو کپی کردم تو همون مسیر DwnlData. حالا سوال من اینه که آیا میشه که اون فایلارو بیارم تو لیست idm یا ی چیز شبیه ب این که بتونم دانلود رو شروع کنم یا ن؟
مرسی.لطف میکنین جواب میدین.
مشکل من:
با ریجستری کاری نداشتم، چیزی ام درباره Export to idm وtxt نمیدونستم. فقط تنها کاری که کردم این بود که فایلهای temp رو کپ زدم و بعد از این که ویندوز رو پاک کردم و دوباره نصب کردم این فایلهارو کپی کردم تو همون مسیر DwnlData. حالا سوال من اینه که آیا میشه که اون فایلارو بیارم تو لیست idm یا ی چیز شبیه ب این که بتونم دانلود رو شروع کنم یا ن؟
مرسی.لطف میکنین جواب میدین.
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
متاسفانه به اين شکل خير، نميتونيد کاري انجام بديد. فعلا امکان Export فايلهايي که کامل دانلود نشدهاند در IDM وجود نداره
متاسفانه به اين شکل خير، نميتونيد کاري انجام بديد. فعلا امکان Export فايلهايي که کامل دانلود نشدهاند در IDM وجود نداره
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد