کمک درتغییرحافظه مجازی سیستم(virtual memory)

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1326 بار
سپاس‌های دریافتی: 2342 بار
تماس:

کمک درتغییرحافظه مجازی سیستم(virtual memory)

پست توسط serat&mersad »

سلام بردوستان عزیزمتصویر
[HIGHLIGHT=#FFFF00]سیستم من رم 1گیگ داره  .....  میخوام بدونم اختصاص دادن بخشی ازحافظه هارد به حافظه مجازی (virtual memory)تاثیری برسرعت سیستم داره یانه؟ یعنی سرعت سیستم بهترمیشه؟ (منظورم موقعیه که چند برنامه درحال اجرا هستند،ازکندی و هنگ سیستم جلوگیری میکنه؟) من حافظه مجازی رو به صورت پایینترین روی2048(2گیگ)تا 4096(4گیگ)قرار دادم. 
[HIGHLIGHT=#FFFF00]*راستی اگه این فضاروبیشترکنم مثلا"مینیمم 4096و ماگزیمم6144تاثیری روی سرعت داره؟یانه فرقی نمیکنه وهمون 2گیگ بسه! 

[External Link Removed for Guests]

[HIGHLIGHT=#FFFF00]سوال بعدی اینکه:   اگرفایروال کامپیوتر رو خاموش کنم و دربخش security centerگزینه change the way security center alert meهمه تیک هاش رو بردارم (تیک فایروال +تیک آپدیت خودکار+ویروس پروتکشن) بعدا" مشکلی برای ویندوز پیش نمیاد؟ واینکه روشن بودن فایروال (دیوار آتش) چقدر مهمه؟ 

به سوی میدانهای جنگ وجهادبشتابیدومرگ رادرآغوش بگیریدوآنرابفشاریدکه شهیدان راه خدارادرنزدخدامقامی بس بزرگ است.
ان الحسین مصباح الهدی وسفینه النجاه.
گرگ اجل یکایک ازاین گله می برد...این گله رانگرکه چه آسوده می چرد.
اللَّـهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّد وآلِ مُحَمَّد

[External Link Removed for Guests] [External Link Removed for Guests]

Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: کمک درتغییرحافظه مجازی سیستم(virtual memory)

پست توسط sinaset »

سلام بر شما دوست من
بهتر که روی گزینه system managed size تنظیمش کنید..(معمولا ویندوز دو برابر حجم رم شما رو ، به عنوان رم مجازی (استفاده از هارد به عنوان رم ) استفاده می کند).معمولا چون سرعت هاردهای دیسکی چندان بالا نیست (و بسیار پایین تر از رم است ). تاثیری انچنانی بر سرعت ندارد ، اما رم مجازی همیشه باید باشد. در ویندوز سون ،میکروسافت قابلیت اضافه کرده است ، که میشود از فلش دیسک هم به عنوان نیرو کمکی به رم استفاده کرد ..
برای اینکه سرعت سیستم شما تا حدودی خوب تر شود ، بهتر است روی منویه استارت کلیک کنید و بعد run را انتخاب کنید ، سپس تایپ کنیدmsconfig و بعد به سربرگ startup بروید ، در اینجا لیست نرم افزارهای غیر سیستمی (نه چندان واجب ) را می توانید ببینید که موقعه روشن شدن سیستم اجرا میشوند، هر کدام را که نیاز مبرم ندارید ،غیر فعال کنید ...سپس سیستم را ریستارت کنید ...
انشالله که سرعتتون بهتر میشود...
باتشکر... :razz:
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

serat&mersad,
همانطور كه دوست خوبم sinaset گرامي توضيح دادند چون سرعت هارد ديسك پايين هست، معمولا اين كار بيش از يك حد خاص كه به طور متوسط چيزي حدود 1.5 برابر فضاي رم واقعي هست اگر باشه راندمان رو پايين مياره كه اين موضوع اگر هارد ssd باشه ممكنه تا 4GB ارتقا پيدا كنه.اما اگر هارد ديسك عادي و غير raid هست، بيش از 1.5 برابر رم رو براي حافظه مجازي اختصاص نديد

در مورد فايروال و سيستم امنيتي هم اهميت اون بسيار حياتي هست، اما فايروال و ضد بد افزار خود مايكروسافت بسيار بسيار ابتدايي هست و مخصوصا براي ويندوز‌هاي نا امني مثل XP حتما ار سيستم امنيتي قدرتمندي مثل كسپرسكي استفاده كنيد.
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

در مورد حافظه مجازی، بنده هم نظر با دوستان هستم، به نظر من هم 1.5 برابر مقدار فیزیکی یا نهایتاً 2 برابر مقدار فیزیکی باشد.

میشود از فلش دیسک هم به عنوان نیرو کمکی به رم استفاده کرد ..

بنده همین الان یک فلش 8 گیگ وصل هست به سیستم و دارم این کار را میکنم، بسیار نتیجه اش رضایت بخش هست، میتونید از اینجا راحت دنبال کنید و تجربه اش کنید:

در مورد فایروال، برای سیستمی که به شبکه (نه الزاماً اینترنت) وصل باشد وجودش ضروری است. اما خب اگر از بسته های امنیتی استفاده کنید اکثرا فایروال همراهشون هست و خدکار جانشین فایروال ویندوز خواهد شد.

اگر دنبال افزایش سرعت و آزاد سازی منابع هستید، بهتره به سراغ موارد حاشیه برید نه از حیاتی ترین قسمت ها شروع کنید به حذف کردن. مثلا همان شروع خودکار که دوستمان فرمودند.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”