نرم افزار ریکاوری

در اين بخش شما ميتوانيد سوالات و اشکالات نرم افزاري خود را مطرح کنيد

مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

نرم افزار ریکاوری

پست توسط amirali3000 »

رایانه م مشکل پیدا کرده بود . بردم برای تعمیر گفتن باید پارتیشن ها رو تغییر بدیم . منم گفتم باشه فقط اطلاعاتی که دارم پاک نشه !! تکرار        پاک نشه !!!        فردا که رفتم دیدم کلا دوباره پارتیشن بندی کرده و کل اطلاعاتم رفته . بعد از کلی دعوا گفت تنها راه ریکاوری . برام نرم افزار recover my files v5 رو ریخت و گفت به احتمال 100 درصد بر می گرده اما با اینکه 5 6 ساعت ریکاوری کردم برنگشت . بهش گفتم گفت بیا با این ontrack easy recovery هم امتحان کن اما باز هم بر نگشت . (اون موقع خیلی تو فاز ریکاوری نبودم و فکر می کنم خیلی حرفه ای نبودم ) بعد رفتم پیشش گفت نمی تونم کاری بکنم . بعد از اینکه بعضی از نرم افزارها رو امتحان کردم و سرم شلوغ بود . یه ماه بیخیال شدم .اما چند روز پیش اتفاقی یادم افتاد عکس های               تو اون فایلها بوده . اول که به سایت های دیگه سرزدم متوجه شدم که نباید توی اون درایو های خالی اطلاعات می ریختم اما دیگه دیر شده بود 30 گیگ فایل تو هر کدوم ریخته بودم اما ناامید نشدم و درایو ها رو با active file recovery اسکن کردم و اولین درایو همونی بود که می خواستم . خیلی خوشحال شده بودم اما بعد از سیو عکس ها اونها رو باز نمی کرد حتی با paint هم باز نشد . اما بازهم تسلیم نشدم و با نرم افزار های زیادی اسکن کردم اما همشون همینطوری بودن . حالا دیگه تسلیمم و نمی دونم چیکار کنم .    
    میکنم کمکم    
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

Re: نرم افزار ریکاوری

پست توسط sinaset »

سلام بر شما
به انجمن سنترال خوش امدید..تصویر
---
راستش کاربر محترم،حذف شدن ناگهانی اطلاعات هم دردسری برای همه شده .. حالا شما نگران نباشید،انشالله که مشکلتون حل میشه..تصویر
-
برای اینده،بهترست تا میتونید اطلاعات مهمتون رو روی یک دیسک ذخیر کنید،یا که در یک فضای امن اینترنتی اپلود کنید ... اینطور شاید کمتر خسارت ببینید..
---
این نرم افزار [External Link Removed for Guests] رو هم امتحان کنید،ببینید نتیجه ی ازش میگرید..
---
علاوه بر کارهای بالا،در بعضی شهرهای بزرگ،افرادی هستن که با سخت افزار خاص،اطلاعاتتون رو ریکاوری میکند،منتها بابت این کار هزینه ی نسبتا زیادی از شما میگرن..(اگر اطلاعاتتون خیلی مهمه،میتونید از این طریق هم اقدام کنید)
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

Re: نرم افزار ریکاوری

پست توسط Mahdi1944 »

,
علاوه بر برنامه‌اي كه دوستان پيشنهاد كردند، من هم O&O Disk Recovery رو پيشنهاد ميكنم. اگر با اون هم نشد، ميتونيد به مراكز ريكاوري كه ابزارهاي سحت افزاري براي اين كار دارند مراجعه كنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “سوالات و اشکالات نرم افزاري”