ریکاوری عکس های وایبر
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 7 بار
ریکاوری عکس های وایبر
سلام.ببخشید از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی راجعبه ریکاوری دارن کمکم کن.خیلی مشکلم حیاتی و حاده اگه کسی کمکم کنه یه عمر دعاش میکنم.آقا من چند تا عکس با وایبر و و واتس آپ برام اومد.بعدش پاکش شدن از رو رمم.حالا با هر نزم افزار ریکاوری که امتحان میکنم همه عکسارو میاره الا اون چندتا عکس.کلا عکس معمولی برام تو وایبر و واتس اومده که ریکاروری میشن اما اون کلا عکسایی که با گوشی گرفت شدن و تو وایبر و واتس آپ برام فرستادن ریکاوری نمیشن.این عکسا خیلی برام مهمه.یکی از اقوام کربلا رفته بود از اونجا عکس از خودش گرقت و فرستاد ،اشتباهی عکسا پاک شد و الان نمیدونم چیکار کنم.اگه میشه لطف کنین و کمکم کنین.یه دنیا ممنون میشم از لطفتون
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: ریکاوری عکس های وایبر
سلام بر شما
---
نگران نباشید،انشالله حل میشه.
شما چه نرم افزارهای رو تست کردید ؟
این سه نرم افزار رو هم تست کنید ...
[External Link Removed for Guests]و [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests]
باتشکر.
---
نگران نباشید،انشالله حل میشه.
شما چه نرم افزارهای رو تست کردید ؟
این سه نرم افزار رو هم تست کنید ...
[External Link Removed for Guests]و [External Link Removed for Guests] و [External Link Removed for Guests]
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
-
سلام یه دنیا ممنون که پاسخ دادین .والا من از wondareshare و any found data recover و recover my file و recover my photo و stellar phoenix استفاده کردم.خیلی عکسارو بالا میارن.ولی اونایی که میخوام رو نه.البته نا گفته نماند که یکی دوتاشو تو لپ تاپمم سیو کردم .تو اون پوشه ام بالا نمیاره اون عکسارو!خیلی جالبه برام!!!بازم متشکر ک جواب دادین
-
دوستان کسی نیس راهنمایی کنه؟خدا خیرتون بده به خدا خیلی برام مهمه.اگه اطلاعاتی دارین کمک کنین...

سلام بر شما
---
با سه نرم افزاری که بهتون معرفی کردم،تست انجام دادید؟
چه نتیجه ازشون گرفتید؟
باتشکر.
---
با سه نرم افزاری که بهتون معرفی کردم،تست انجام دادید؟
چه نتیجه ازشون گرفتید؟
باتشکر.
-
سلام دوست عزیزم.بازم نتونستم نتیجه ای بگیرم!جالب اینجاس که یکی دوتا از عکسارو رو لپ تاپ ریختم!اونام ریکاوری نمیشن!واقعا خودمم موندم مشکل از کجاس..
ممنونم بابت پاسختون
ممنونم بابت پاسختون
سلام بر شما
---
پسوند فایل هاتون چی بود ؟
--
من تا حالا با نرم افزار های مثل وایبر و ... کار نکردم .. ولی فکر میکنم قابلیت سیو عکس های در دیتاهای خودشون رو داشته باشند ..
تویه تنظیماتشون یک نگاهی بکنید ..
--
یک سوال،چرا از اون شخصی که عکس ها رو گرفتید،دوباره درخواست نمی کنید تا عکس ها رو بفرسته؟
باتشکر.
---
پسوند فایل هاتون چی بود ؟
--
من تا حالا با نرم افزار های مثل وایبر و ... کار نکردم .. ولی فکر میکنم قابلیت سیو عکس های در دیتاهای خودشون رو داشته باشند ..
تویه تنظیماتشون یک نگاهی بکنید ..
--
یک سوال،چرا از اون شخصی که عکس ها رو گرفتید،دوباره درخواست نمی کنید تا عکس ها رو بفرسته؟
باتشکر.
-
سلام .بارم ممنون بابت پاسختون.راستش من فک نکنم رممو فرما کرده باشم.فقط عکسارو پاک کردم.و الان هرجا نمیگردم نیس.عکسایی که میان با وایبر و واتس آپ فرمتش jpg میشه.و تو دیتابیس خودشون ذخیره میشه.من برام این جالبه که عکسا نه از گوشیم ریکاوری میشن نه از رو لپ تاپم
راجع به سوال دومتونم فرد مورد نظر متاسفانه فوت شده.واسه همین خیلی مهمه که عکسارو برگردونم.یه جورایی تنها یادگاریشه...اگه لطف کنین کمکم کنین همیشه سپاسگذارم
راجع به سوال دومتونم فرد مورد نظر متاسفانه فوت شده.واسه همین خیلی مهمه که عکسارو برگردونم.یه جورایی تنها یادگاریشه...اگه لطف کنین کمکم کنین همیشه سپاسگذارم
سلام دوباره خدمت
---
فکر میکنم اگر با همون نرم افزار های که بهتون دادم و خودتون هم معرفی کردید،کمی با حوصله و دقیق تر کار کنید،بتونید ریکاوریشون کنید ..
اگر می ببینید حوصله اش رو ندارید و نمی تونید برشون گردونید،بدینش به مراکز ریکاوری تا با دستگاه هی مخصوص شروع به ریکاوری کردن هارد دیسکتون کنند،البته ممکنه هزینه زیاد ازتون بگیرن...
باتشکر.
---
فکر میکنم اگر با همون نرم افزار های که بهتون دادم و خودتون هم معرفی کردید،کمی با حوصله و دقیق تر کار کنید،بتونید ریکاوریشون کنید ..
اگر می ببینید حوصله اش رو ندارید و نمی تونید برشون گردونید،بدینش به مراکز ریکاوری تا با دستگاه هی مخصوص شروع به ریکاوری کردن هارد دیسکتون کنند،البته ممکنه هزینه زیاد ازتون بگیرن...
باتشکر.
-
باور کنین چندین و چند بار امتحان کردم.ولی جواب نداد.اصن معلوم نیس کجای میلنگه.اخه عجیبه که این چندتا عکس چطو ریکاوری نمیشن!کلا عکسایی که دوستامم با دوربین گوشی گرقتن و فرستادن برام و پاک شدنم نمیان !نمیدونم این وایبر دردش چیه
---
فکر میکنم،برای اینکه وقتتون گرفته نشده ... به مراکز ریکاوری مراجعه کنید بهتر باشه ...
سعی کنید،تو این مدت اطلاعات زیادی به هاردتون اضافه نکنید،تا می تونید اخرین وضعیتتون رو حفظ کنید
---
اگر می خواید صبر کنید تا باقی دوستان بیان نظراتون خودشون رو اعلام کنند.
باتشکر.
فکر میکنم،برای اینکه وقتتون گرفته نشده ... به مراکز ریکاوری مراجعه کنید بهتر باشه ...
سعی کنید،تو این مدت اطلاعات زیادی به هاردتون اضافه نکنید،تا می تونید اخرین وضعیتتون رو حفظ کنید
---
اگر می خواید صبر کنید تا باقی دوستان بیان نظراتون خودشون رو اعلام کنند.
باتشکر.
-