مشکل با کیبورد لپ تاپ
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
مشکل با کیبورد لپ تاپ
سلام ببخشید من با کیبورد لپ تاپم مشکل دارم ویندوزش 8هست.وقتی میخوام با کیبورد لپ تاپم چیزی بنویسم دکمه هایی مثل :m,j,k,l و غیره که عدد روش نوشته به جای حرفایی که روش نوشته اون عددا نوشته میشن لطفا جوابتونو به ایمیلم بفرستید
miladshams137@gmail.com
miladshams137@gmail.com
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
Re: مشکل با کیبورد لپ تاپ
سلام بر شما
---
روی دکمه های m,j,k,l عدد نوشته نشده؟ منظورتون رو دقیق تر بفرمایید .
ضمن اینکه حتما مدل دقیق لپ تاپ خودتون رو هم بفرمایید
باتشکر.
---
روی دکمه های m,j,k,l عدد نوشته نشده؟ منظورتون رو دقیق تر بفرمایید .
ضمن اینکه حتما مدل دقیق لپ تاپ خودتون رو هم بفرمایید
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام بر شما
---
الان متوجه شدم،شما دکمه های ماشین حساب رو ندارید و اون رو بر روی کیبورد جای گذاری کردن.. الان حروف های که روی آن عدد نیست هم کار نمی کنند ؟
دکمه به نام Num Lock دارید ؟ اگر دارید ببینید با off و on کردن،مشکلتون برطرف میشود؟
---
معمولا اینجور درایور ها در پنجره ویندوز اپدیت موجود هستش ...
به کنترول پنل برید و روی گزینه windows update کلیک کنید . بعد check update را بزنید .. صبر کنید تا بررسی ها تمام شود .. حالا دو شاخه اصلی براتون ظاهر میشه شما روی گزینه دوم ....optional کلیک کنید،در اینجا ببینید چه گزینه های وجود داره .. ؟!( احتمالا درایورتون در اونجا باشه،اگر دیدنش تیکش رو بزنید و اپدیت کنید و اگر بدرستی متوجه نشدید، اینجا بفرمایید تا انشالله راهنمایتون کنیم )
باتشکر.
---
الان متوجه شدم،شما دکمه های ماشین حساب رو ندارید و اون رو بر روی کیبورد جای گذاری کردن.. الان حروف های که روی آن عدد نیست هم کار نمی کنند ؟
دکمه به نام Num Lock دارید ؟ اگر دارید ببینید با off و on کردن،مشکلتون برطرف میشود؟
---
معمولا اینجور درایور ها در پنجره ویندوز اپدیت موجود هستش ...
به کنترول پنل برید و روی گزینه windows update کلیک کنید . بعد check update را بزنید .. صبر کنید تا بررسی ها تمام شود .. حالا دو شاخه اصلی براتون ظاهر میشه شما روی گزینه دوم ....optional کلیک کنید،در اینجا ببینید چه گزینه های وجود داره .. ؟!( احتمالا درایورتون در اونجا باشه،اگر دیدنش تیکش رو بزنید و اپدیت کنید و اگر بدرستی متوجه نشدید، اینجا بفرمایید تا انشالله راهنمایتون کنیم )
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
هم دکمه ی Num lk دارم هم scr lk ولی زدم هیچ تغیری نکرد
حروفی رو هم که رو کلید ها هست نه تو انگلیسی نه تو فارسی کار نمیکنند.راستی اگه میشه اسم درایور رو هم بگید. ممنون

- سپاسهای ارسالی: 8864 بار
- سپاسهای دریافتی: 3058 بار
, با سلام دوست عزیز
شما نرم افزار تغییر کیبورد شرکت MRT رو تست کنی مشکلت حل بشه
البته آقا sinaset, استاد بنده هستند و بهتر می دونن ، ولی شما این نرم افزاری هم که گفتم رو تست کنید ، شاید مشکلتون حل شد
شما نرم افزار تغییر کیبورد شرکت MRT رو تست کنی مشکلت حل بشه
البته آقا sinaset, استاد بنده هستند و بهتر می دونن ، ولی شما این نرم افزاری هم که گفتم رو تست کنید ، شاید مشکلتون حل شد
گر چرخ به كام ما نگردد
كاري بكنيم تا نگردد

كاري بكنيم تا نگردد

من هر کاری کردم چبز بدرد بخوری پیدا نکردم اگه میشه لینک دانلودش رو برام بفرستین ممنون میشم.تشکر از سایت خوبتون 

سلامی دوباره نرم افزار رو دوباره نصب کردم یه آیکنی اود تو صفحه استارت شکل یه دونه کله وقتی روش کیلیک میکنم این ارور رو میده(This program requires Windows 2000/XP) راستی ویندوز من 8است