و این هم ویندوز 8
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
و این هم ویندوز 8
راستش این ویندوز خیلی جالب تر و جذاب تر از نسخه های قبلی است اما تا خوب مسلط بشیم کمی زمان میبره و مشگلاتی هم داره . من حر ف فارسی p را تو صفحه کلید نیافتم لب تابم ایسر v5 هست دوستان هر کس میدونه راهنمایی کنه . مرسی
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: و این هم ویندوز 8
,
کذام ویندوز؟ به هر حال هر ویندوزی که باشه تاثیری توی کیبورد نداره و اگر کیبورد English USرو انتخاب کنید P روی همون کلید P روی کیبورد هست ...
کذام ویندوز؟ به هر حال هر ویندوزی که باشه تاثیری توی کیبورد نداره و اگر کیبورد English USرو انتخاب کنید P روی همون کلید P روی کیبورد هست ...
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 290 بار
- سپاسهای دریافتی: 227 بار
Re: و این هم ویندوز 8
Mahdi1944 نوشته شده: ,
با تشکر از شما من جایگاه این حرف را در کنار عدد 7 پیدا کردم از لطف شما ممنون.