خرابی صدا
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
خرابی صدا
اقا ببخشید من داشتم بازی میکردم که یه دفعه صدای بازی قطع شد ولی صدای kmplayer وصل بود وقتی کامبیوترو خاموش کردم و دوباره وصلیدم دیگه هیچ صدایی نمی یومد و مشکلی از هیچ کدوم از چیز هایی گفید نیست و هدفون و اسپیکرم دوروسته

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: خرابی صدا
. ,
درایور صدا رو از Device Manager حذف و مجددا نصب کنید، ممکنه سیستم شما ویروسی باشه و درایور رو معیوب کرده باشه، ضمنا توصیه میکنم از یک آنتی ویروس قدرتمند مثل Kaspersky یا Qihoo 360 برای پاکسازی سیستم استفاده کنید
درایور صدا رو از Device Manager حذف و مجددا نصب کنید، ممکنه سیستم شما ویروسی باشه و درایور رو معیوب کرده باشه، ضمنا توصیه میکنم از یک آنتی ویروس قدرتمند مثل Kaspersky یا Qihoo 360 برای پاکسازی سیستم استفاده کنید
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد