بالا نیامدن سیستم سر صبح!!!
مدیران انجمن: Mahdi Mahdavi, شوراي نظارت
- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Re: بالا نیامدن سیستم سر صبح!!!
من هم بارها با چنین وضعیتی مواجه بودم، که علت از همین دو قطعه گرافیک و پاور هست که درصد بیشترشون مشکل پاور یا اتصالات اون بوده. البته رفتار مشکل در این دو قطعه بسیار شبیه هست، اما به هر حال تفاوتهایی رو هم دارند، مشکلات پاور معمولا زمانهایی که پردازش سنگین باشه هم ممکنه سیستم رو خاموش کنه و در زمانی که ریست میشه سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه، اما اگر کامل خاموش بشه سیستم، در روشن شدن، بدون توجه به گرمای سیستم، به صورت تصادفی روشن میشه، اما اگر مشکل گرافیک باشه، بیشتر با گرم شدن سیستم خودش رو نشون میده و یا صفحه آبی مرگ و یا هنگ در بازیها هم از نشونهای مشکل در گرافیک هست. شما آیا در زمانی که سیستم چند ساعت روشن بوده، اون رو خاموش و بلافاصله روشن کنید هم مشکل دارید؟ یا اینکه فقط وقتی سرد میشه سیستم مشکل ایجاد میشه؟ در ریست هم مشکل دارید یا فقط در خاموش کردن کامل و بعد روشن کردن مشکل دارید؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
-
- سپاسهای ارسالی: 144 بار
- سپاسهای دریافتی: 426 بار
Mahdi1944 نوشته شده:من هم بارها با چنین وضعیتی مواجه بودم، که علت از همین دو قطعه گرافیک و پاور هست که درصد بیشترشون مشکل پاور یا اتصالات اون بوده. البته رفتار مشکل در این دو قطعه بسیار شبیه هست، اما به هر حال تفاوتهایی رو هم دارند، مشکلات پاور معمولا زمانهایی که پردازش سنگین باشه هم ممکنه سیستم رو خاموش کنه و در زمانی که ریست میشه سیستم مشکلی ایجاد نمیکنه، اما اگر کامل خاموش بشه سیستم، در روشن شدن، بدون توجه به گرمای سیستم، به صورت تصادفی روشن میشه، اما اگر مشکل گرافیک باشه، بیشتر با گرم شدن سیستم خودش رو نشون میده و یا صفحه آبی مرگ و یا هنگ در بازیها هم از نشونهای مشکل در گرافیک هست. شما آیا در زمانی که سیستم چند ساعت روشن بوده، اون رو خاموش و بلافاصله روشن کنید هم مشکل دارید؟ یا اینکه فقط وقتی سرد میشه سیستم مشکل ایجاد میشه؟ در ریست هم مشکل دارید یا فقط در خاموش کردن کامل و بعد روشن کردن مشکل دارید؟
سلام. " الان سه شبانه روزه که سیستم بصورت مداوم روشن هست و فقط چندبار ریستش کردم و کوچکترین مشکلی هم پیش نیومده. "مشکل فقط زمانی خودشو نشون میده که سیستم چند ساعت خاموش بوده باشه و کاملا سرد!
سپاس از راهنمائیتون

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
,
همون لحظه خاموش کنید. بخواهید دوباره بلافاصله روشن کنید هم به راحتی روشن میشه؟
همون لحظه خاموش کنید. بخواهید دوباره بلافاصله روشن کنید هم به راحتی روشن میشه؟
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام بر شما
--
آزمایشاتی که اشاره بهشون کردم رو انجام دادید؟!
چه نتیجه ی گرفتید؟
باتشکر.
--
چه نتیجه ی گرفتید؟
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
-
- سپاسهای ارسالی: 144 بار
- سپاسهای دریافتی: 426 بار
sinaset نوشته شده:سلام بر شما
--
چه نتیجه ی گرفتید؟
باتشکر.
سلام. دقیقا متوجه نشدم که چه کاری باید انجام میدادم زیاد به این چیزا وارد نیستم
- سپاسهای ارسالی: 9280 بار
- سپاسهای دریافتی: 22106 بار
سلام دوباره
به صفحه قبل برگردید در انجا توضیح دادم ..
-
بعد از ازمایش بالا. لطف به اینتاپیک مراجعه کنید و راهکاری که به ان اشاره کرده ام رو برای ازمایش رم و سی پی یو انجام دهید .. (تا در نتیجه مشخص شود اشکال از سی پی یو و رم و پاور شما هست یا که نیست )
باتشکر.
به صفحه قبل برگردید در انجا توضیح دادم ..
-
بعد از ازمایش بالا. لطف به اینتاپیک مراجعه کنید و راهکاری که به ان اشاره کرده ام رو برای ازمایش رم و سی پی یو انجام دهید .. (تا در نتیجه مشخص شود اشکال از سی پی یو و رم و پاور شما هست یا که نیست )
باتشکر.
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.